C & C Computers and Communications NV

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • C & C Computers and Communications NV
Private companiesPrimary Metal Industries • C & C Computers and Communications NV

Contactgegevens C & C Computers and Communications NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data C & C Computers and Communications NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

C & C Computers and Communications NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ambachtstraat 8 9700 Oudenaarde, België

Telefoon (phone): 55 (+32-55) 55 (+32-55)

Fax (fax): 55 (+32-55) 55 (+32-55)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) C & C Computers and Communications NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "C & C Computers and Communications NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "C & C Computers and Communications NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van C & C Computers and Communications NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen C & C Computers and Communications NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of C & C Computers and Communications NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees C & C Computers and Communications NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti C & C Computers and Communications NV
Products information C & C Computers and Communications NV

BTW identificatienummer (tax): BE04554626464
Ondernemingsnummer: 9053253173
Hoofdstad (capital): 232,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 760,000,000 EUR
Werknemers (employees): 26 to 39
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Real-time programming languages

Product categorie (product category): Individual Software

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor C & C Computers and Communications NV
(Get full report from official database of BE for C & C Computers and Communications NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor C & C Computers and Communications NV
Addition kinds of activities for C & C Computers and Communications NV

2221. Breedgeweven stoffabrieken, met de hand gemaakt | Broadwoven fabric mills, manmade
573101. antennes | Antennas
873300. Niet-commerciële onderzoeksorganisaties | Noncommercial research organizations
26560200. Bevroren voedsel- en ijscontainers | Frozen food and ice cream containers
30890108. Emmers, kunststoffen | Pails, plastics
32699903. Verwarmingselementen, aardewerk | Heater parts, pottery

Werken bij C & C Computers and Communications NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in C & C Computers and Communications NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor C & C Computers and Communications NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for C & C Computers and Communications NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Bediende Nike (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: Start People Inhouse Nike - Tessenderlo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief bediende bij Nike ELC ben je verantwoordelijk voor day-to-day administratieve taken, waarbij de input van data je belangrijkste taak zal zijn. Deze functie vereist een goede kennis Excel.

  • Insteller Plooibank. (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Insteller Plooibank (M/V): krijg je een plan en plooi je de stukken op maat sta je ook in voor werken op de ponsmachine en lasersnijmachine zorg je voor een ordelijke werkpost hou je rekening met de veiligheidsvoorschriften binnen het bedrijf rapporteer je aan de ploegverantwoordelijke

  • Super gemotiveerde verkoopsmedewerkers gezocht met een passie voor brood (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bakkerij regio Gent is AGO Gent Student op zoek naar enthousiaste verkoopmedewerk(st)ers. Je zal instaan voor het verkopen van patisserie, brood, charcuterie, etc. Het snijden van brood en het onderhouden van de winkel behoren ook tot jouw takenpakket.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Overijse (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Overijse en omgeving.

  • Student verkoopsmedewerker bakkerij (M/V) Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een fulltime job? Interesse in de verkoop en een passie voor bakkersproducten? Lees snel verder want voor een bakkerij regio Gent is Actief interim op zoek naar jou! Om hun team van enthousiaste verkopers te versterken zijn verschillende bakkerijen in het Gentse op zoek naar een gemotiveerde verkoper (M/V). Als bakkerijmedewerker zal jij instaan voor het verkopen van brood, patisserie, charcuterie en confiserie. Ook het opvullen van de rekken en het snijden van het brood en onderhoud van de winkel behoren tot je takenpakket. Jij bezorgt de klanten een onvergetelijke ervaring!

  • Commercieel intern bediende - Credit advisor (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: FSD GROUP

    Type: Vaste Job

    Commercieel intern bediende - Credit advisor Geldlenen.be - FSD group, wij zijn tussenpersoon in persoonlijke leningen en verzekering. We zijn actief in België en Luxemburg. Onze partners zijn Elantis (Belfius), Record bank, Alpha Credit (BNPParibas), Afi-Esca, NN, .... Wij zijn op zoek naar een commercieel adviseur Taken: Het behandelen van nieuwe kredietaanvragen. Een vertrouwensrelatie opbouwen met de klanten. Het analyseren en indienen van dossiers. Het beheren en opvolgen van de lopende dossiers. Het beheren van de inkomende en uitgaande telefoongesprekken. Het behouden van onze goede professionele relatie met de banken. Profiel: U hebt een commerciële instelling om een dossier te analyseren. U hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel U bent stressbestendig U bent flexibel en houdt van uitdagingen. U bent Nederlandstalig en hebt kennis van het Frans. Ervaring in het behandelen van kredieten bij een bankinstelling of bij een kredietmakelaar is een troef

  • ALL ROUND ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: DEPANNAGE LELEU

    Type: Vaste Job

    Uw takenpakket Telefonische oproepen beantwoorden en uitvoeren – permanent in contact staan met officiële instanties waaronder de politie Call intake van de takelopdrachten Takelopdrachten dispatchen Dossiers navolgen (verzekeringsbijstanden) Administratieve taken uitvoeren aan de hand van onze database en computersoftware Geven en terugnemen van een vervangwagen + wassen Uw profiel U bent stressbestendig en in staat om verschillende taken op u te nemen U heeft teamspirit en kan goed communiceren U bent flexibel en sterk in organiseren U bent vriendelijk, beleefd en professioneel naar klanten toe U bent betrouwbaar en eerlijk Geografische kennis van de omgeving is een plus U woont het liefst in het Antwerpse We bieden aan Voltijds vast contract van onbepaalde duur

  • kinesist(e) voor kinderen (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: KINDERPRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    zelfstandige kinesist(e) binnen een multidisciplinaire groepspraktijk (3 kinesisten, 1 logopediste en samenwerking met psychologen)

  • Projectleider Bouw (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als projectleider bouw zorg je voor de coördinatie tussen de verschillende projectonderdelen en deelprojecten heen. Dit omvat o.m : Het vastleggen van de algemene planning. Het bewaken van de globale budgettering, planning, technische kwaliteit en projectorganisatie. Het instaan voor de globale budgettoewijzing van alle kosten aan de verschillende projectpartijen. Het op regelmatige basis controleren van de vooropgestelde budgetten en deze eventueel bijsturen. Studie van kleinere projecten doe je zelf, voor grotere projecten krijgt je de nodige hulp. Je volgt de technische randaspecten van het project op: vergunningen, onteigeningsplannen, dossiers herlokalisatie, verplaatsen nutsleidingen enz. en creëert een draagvlak bij en luistert naar de verwachtingen van de verschillende stakeholders.

  • Freelance docent wenkbrauwstyling (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Beste docent! We zoeken een nieuwe collega die les zal geven aan onze school. Centrum voor Avondonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Als freelance docent bij het Centrum voor Avondonderwijs geef je les aan onze cursisten. Dit doe je vanuit jouw praktijkervaring. Je houdt rekening met de desbetreffende doelgroep.

  • Flexijob Zondagsmarkt Paal (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: LIESENBORGS

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een bijverdiener flexijob verkoop voor de wekeljkse zondagsmarkt te Paal. De producten die wij verkopen zijn koffiekoeken en brood.

  • flexi-job (AVERBODE)

    Regio: AVERBODE

    Bedrijf: DEN EIK

    Type: Flexijob

    Als zaal- of keukenmedewerk(st)er op losse basis.

Zoek naar antwoorden van C & C Computers and Communications NV in sociale netwerken
Look for responds of C & C Computers and Communications NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor C & C Computers and Communications NV. Laat een reactie achter voor C & C Computers and Communications NV. C & C Computers and Communications NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for C & C Computers and Communications NV. Leave a respond for C & C Computers and Communications NV. C & C Computers and Communications NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie C & C Computers and Communications NV op de google maps. Adres en contacten C & C Computers and Communications NV
Location of C & C Computers and Communications NV on the google maps. Address and contacts of C & C Computers and Communications NV

Andere gerelateerde bedrijven als come C & C Computers and Communications NV C & C Computers and Communications NV: SHETRON SOBEMI EUROPE NV | Vander Eecken Philippe | Radio Baccara | BOULANGERIE PALAIS SUCR? | Van De Vijver L

Other related companies as C & C Computers and Communications NV: SHETRON SOBEMI EUROPE NV | Vander Eecken Philippe | Radio Baccara | BOULANGERIE PALAIS SUCR? | Van De Vijver L

C & C Computers and Communications NV is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is C & C Computers and Communications NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04554626464. Het bedrijf C & C Computers and Communications NV bevindt zich op het adres: Ambachtstraat 8 9700 Oudenaarde. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 26 to 39 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 232,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 760,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Individual Software. Lijst met producten zijn Real-time programming languages.
De hoofdactiviteit van C & C Computers and Communications NV is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van C & C Computers and Communications NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van C & C Computers and Communications NV, openstaande posities, locatie van C & C Computers and Communications NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

C & C Computers and Communications NV is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is C & C Computers and Communications NV, company assigned to the tax number BE04554626464. The company C & C Computers and Communications NV is located at the address: Ambachtstraat 8 9700 Oudenaarde. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 26 to 39 employees work in this company. Capital - 232,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 760,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Individual Software. List of products are Real-time programming languages.
The main activity of C & C Computers and Communications NV is Primary Metal Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of C & C Computers and Communications NV is not available. You also can look at reviews of C & C Computers and Communications NV, open positions, location of C & C Computers and Communications NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over C & C Computers and Communications NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf C & C Computers and Communications NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about C & C Computers and Communications NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company C & C Computers and Communications NV, employees, financial statistics.