Coup de Foudre de la Gastronomie

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • Coup de Foudre de la Gastronomie
Private companiesMiscellaneous Retail • Coup de Foudre de la Gastronomie

Contactgegevens Coup de Foudre de la Gastronomie: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Coup de Foudre de la Gastronomie: address, phone, fax, email, website, opening hours

Coup de Foudre de la Gastronomie

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Wavre 1789 Box 1; 1160; Bruxelles (Auderghem), België

Telefoon (phone): 02 678 28 11; 02 678 29 11 (+32-02 678 28 11; 02 678 29 11) 02 678 28 11; 02 678 29 11 (+32-02 678 28 11; 02 678 29 11)

Fax (fax): +32 (56) 443-11-30 +32 (56) 443-11-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Coup de Foudre de la Gastronomie: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Coup de Foudre de la Gastronomie"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Coup de Foudre de la Gastronomie"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Coup de Foudre de la Gastronomie, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Coup de Foudre de la Gastronomie. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Coup de Foudre de la Gastronomie, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Coup de Foudre de la Gastronomie. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Coup de Foudre de la Gastronomie
Products information Coup de Foudre de la Gastronomie

BTW identificatienummer (tax): BE07938964843
Ondernemingsnummer: 3668304443
Hoofdstad (capital): 289,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 862,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in Coup de Foudre de la Gastronomie zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Incentives

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Coup de Foudre de la Gastronomie
(Get full report from official database of BE for Coup de Foudre de la Gastronomie)

Aanvulling soorten activiteiten voor Coup de Foudre de la Gastronomie
Addition kinds of activities for Coup de Foudre de la Gastronomie

3299. Nonmetallic minerale producten, | Nonmetallic mineral products,
072101. Boomgaard en wijnstok | Orchard tree and vine services
232501. Mannen en jongens jeans en dungarees | Men's and boys' jeans and dungarees
275406. Promotie drukwerk, gravure | Promotional printing, gravure
20239911. Milkshake mix | Milkshake mix
36630202. Camera's, televisie | Cameras, television
50630100. Transformatoren en transmissieapparatuur | Transformers and transmission equipment

Werken bij Coup de Foudre de la Gastronomie: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Coup de Foudre de la Gastronomie: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Coup de Foudre de la Gastronomie. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Coup de Foudre de la Gastronomie. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C / CE dagritten m/v (COMINES)

    Regio: COMINES

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een job als chauffeur C of CE? Wij zoeken naar een chauffeur om linnen op te halen en te leveren. Nationale ritten, dagritten. Vertrek vanuit Comines. Onze klant is een nationale speler die voornamelijk in de zorgsector en horeca actief is. Om hun groeiend klantenbestand goed en correct te kunnen beleveren zoeken ze een bijkomende medewerker, chauffeur C of chauffeur CE. Taken: Je levert of haalt goederen op bij klanten en zorgt voor een correcte afhandeling hiervan: laden en lossen van de goederen, invullen van de leveringsdocumenten, eerste aanspreekpunt klant omtrent vragen/klachten... Dagwerk. Je werkt soms met flexibele of onderbroken werkuren. Je werkt van maandag t.e.m. vrijdag.

  • Hvac Technieker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Izegem, Regio Roeselare zoeken wij:  EEN INSTALLATEUR SANITAIR HVAC Functieomschrijving: Als HVAC technieker staat u samen met uw collega's in voor allerhande hvac werken. U legt de sanitaire & - verwarmingsleidingen, plaatst ketels en radiatoren, zet het sanitair op.... Kortom u bent in staat om een werf van begin tot einde af te werken.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZEVENEKEN (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Weekendhulp Massimo Dutti Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: MASSIMO DUTTI AALST

    Type: Studentenjob

    Als weekendhulp maak je deel uit van het verkoopsteam en help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je een hoge klantenservice garandeert. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Finance Traineeship Benelux (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1668542-inline.html?cid=Partner_VDAB Ben jij op zoek naar een Finance traineeship bij een internationale organisatie, met duizenden klanten in bijna alle industrieën, waar sustainability en innovatie in het DNA zit? Maak deel uit van Smurfit Kappa, met onbegrensde mogelijkheden in wat je kunt doen of hoe ver je zult gaan.  Where will YOU take us? Finance Traineeship Benelux bij SmurfitKappa Locatie: diverse locaties in Nederland en België Het unieke aan het Smurfit Kappa Benelux traineeship is dat je bij ons écht in beeld bent. Om jou zo goed mogelijk te kunnen begeleiden hebben wij het traineeship kleinschalig opgezet – je doorloopt het samen met maar een handvol andere trainees. Daarnaast is er veel ruimte voor zelfstandigheid en eigen initiatief, naast vrijheid in de invulling van opdrachten kennen wij geen vooraf vastgestelde carrièrepaden. Wij vragen niet voor niets Where will YOU take us? Mogelijke functies na het traineeship zijn die van Assistent Controller of Business Analist. Uiteindelijk heb jij ambitie om je te ontwikkelen tot Financial Controller en ben je bereid om in de toekomst de master Register Controller te volgen. Het interessante aan het finance traineeship bij Smurfit Kappa is dat je de cijfers verwerkt voor een bedrijf dat een tastbaar product maakt. Je komt in deze 2 jaar in aanraking met business control, kostprijzen, compliance, diverse management informatie systemen en je werkt nauw samen met ervaren financial controllers. Ook werk je nauw samen met de andere afdelingen zoals Operations en Marketing & Sales.  

  • Studenten inpak (M/V) - Geitenkaas (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Zoek jij dringend een goed betaalde studentenjob en ben jij beschikbaar om in de periode van 22/10 tot 9/11 minstens 1 dag/week te werken?! Goed nieuws, jij moet niet verder zoeken want wij hebben de ideale job! Voor een bedrijf in Destelbergen zoeken wij namelijk meerdere studenten die willen helpen bij het inpakken van geitenkaasjes! Jij zal werken in de namiddagploeg van 16u30-20u30.

  • Bulk internationaal - chauffeur CE (VAC016) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Voor een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in dedicated transport, zijn wij op zoek naar een chauffeur met een rijbewijs CE uit de omgeving van Antwerpen voor bulk transport. Je staat in voor de leveringen van materialen en grondstoffen voor de bouw zoals bv cement, vulstoffen, zand en grind. Ook zal je bereid moeten zijn om 5 overnachtingen te doen. Regio Benelux - Noord-Frankrijk en Duitsland. Je vertrekt tussen 5u - 6u 's morgens en werkt ongeveer 12 à 15u/dag.

  • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

  • IT Security Expert - ISO 27001 (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Are you an expert in IT Security ? ISO 27001 holds no secret for you ? You are a freelancer looking for a new challenging project ? Be sure to have a look at this amazing opportunity.     The Client   My client is a well-known Digital Company located in Brussels. They are currently looking for new talents to join their team.     The Mission Embed an ISO 27001 based ISMS into the organization Prepare the organization for ISO 27001 certification Implement and enforce security policies Develop and integrate security procedures in the organization Coordinate security projects with technical and non-technical teams, including IT security specialists Supply the security requirements for IT projects Develop security awareness activities to all layers of the organization Perform risk analysis Follow-up security incidents   Your Profile For at least 3 years you were passionate about information technologies and information security You have knowledge of security standards and frameworks such as ISO 27001 or NIST CyberSecurity framework, as well as a basic knowledge of GDPR and ITIL processes You are pragmatic, customer oriented, analytical and enterprising You have strong communication skills able to translate technical risks into business risks You have basic project management capabilities: showing leadership, create budgets, be a good listener, intervene in conflicts and build teams You are risk-oriented, able to solve security issues by providing a solution using people, new and existing technologies and embedding security processes You speak and write English fluently You are certified CISSP, CISM, CISA, GIAC or ISO 27001.   The Offer Long Term project : 3 years Attractive daily rate Fast Growing Company Great Location : Brussels   Interested ?   Don't hesitate to APPLY via the button below to discuss this opportunity !   I look forward to hearing from you.  Best regards, Vincent

  • RESERVE schoonmaak regio Roeselare 2018 (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Roeselare zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

  • WINKELBEDIENDE SLAGERIJ (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: STEVENS ROEL

    Type: Flexijob

    Je zal de klanten bedienen aan de toog. Je maakt de bestellingen klaar en rekent af. Daarnaast zorg je ervoor dat de toog steeds aangevuld en proper is. Als het rustiger is help je ook mee in het atelier bij het maken van kleine bereidingen en je doet de afwas.

  • Medewerker onderhoud/keuken - Kasteel d'Aertrycke (Torhout) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Kasteel D'Aertrycke – Torhout behoort tot de groep Eccellenza, met ondertussen meer dan 35 jaar ervaring in de horecasector. Door continue groei zijn wij op zoek naar een medewerker onderhoud/keuken. Uw takenpakket Onderhoud U bent verantwoordelijke voor de algemene schoonmaak van meubilair (kasten, tafels, deuren,..), installaties (keuken en zaal), publieke ruimten (gangen, trappen, zalen, inkom, restaurant,…) en sanitair (desinfecteren en bevoorrading). U help bij de afwas van porselein (machinaal) en keukenmateriaal (handmatig). U organiseert op regelmatige basis grote schoonmaakwerken (muren afwassen, onderhoud luchters, reinigen van tapijten,...) U staat voor de opmaak van het onderhoudsplan. U staat in voor de bestelling van alle onderhoudsproducten en het aanvullen ervan. U help bij de voorbereidingen (opdekken van tafels, zaalopstellingen voor seminars, …) U zorgt voor een onberispelijke netheid. U voert controle het voltooien van de wekelijkse taken (aanvullen van de bar, opbergen van goederen, …) Keuken U help mee aan de voorbereidingen voor onze buffetten. Werkregeling U werkt volgens een uitgewerkt schema in samenspraak met de manager. U werkt tijdens de week en/of weekend, uren bespreekbaar.

Zoek naar antwoorden van Coup de Foudre de la Gastronomie in sociale netwerken
Look for responds of Coup de Foudre de la Gastronomie in social networks

Lees alle opmerkingen voor Coup de Foudre de la Gastronomie. Laat een reactie achter voor Coup de Foudre de la Gastronomie. Coup de Foudre de la Gastronomie bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Coup de Foudre de la Gastronomie. Leave a respond for Coup de Foudre de la Gastronomie. Coup de Foudre de la Gastronomie on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Coup de Foudre de la Gastronomie op de google maps. Adres en contacten Coup de Foudre de la Gastronomie
Location of Coup de Foudre de la Gastronomie on the google maps. Address and contacts of Coup de Foudre de la Gastronomie

Andere gerelateerde bedrijven als come Coup de Foudre de la Gastronomie Coup de Foudre de la Gastronomie: ADMINISTRATION COMMUNALE | STADSBESTUUR | DELHAYE | Picha | SKOEBIDOE (C.M.)

Other related companies as Coup de Foudre de la Gastronomie: ADMINISTRATION COMMUNALE | STADSBESTUUR | DELHAYE | Picha | SKOEBIDOE (C.M.)

Coup de Foudre de la Gastronomie is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Coup de Foudre de la Gastronomie, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07938964843. Het bedrijf Coup de Foudre de la Gastronomie bevindt zich op het adres: Chaussée de Wavre 1789 Box 1; 1160; Bruxelles (Auderghem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 289,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 862,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Incentives. Producten gemaakt in Coup de Foudre de la Gastronomie zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Coup de Foudre de la Gastronomie is Diversen Detailhandel, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Coup de Foudre de la Gastronomie is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Coup de Foudre de la Gastronomie, openstaande posities, locatie van Coup de Foudre de la Gastronomie op de kaart.

Coup de Foudre de la Gastronomie is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Coup de Foudre de la Gastronomie, company assigned to the tax number BE07938964843. The company Coup de Foudre de la Gastronomie is located at the address: Chaussée de Wavre 1789 Box 1; 1160; Bruxelles (Auderghem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 289,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 862,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Incentives. Products created in Coup de Foudre de la Gastronomie were not found.
The main activity of Coup de Foudre de la Gastronomie is Miscellaneous Retail, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Coup de Foudre de la Gastronomie is not available. You also can look at reviews of Coup de Foudre de la Gastronomie, open positions, location of Coup de Foudre de la Gastronomie on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Coup de Foudre de la Gastronomie, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Coup de Foudre de la Gastronomie, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Coup de Foudre de la Gastronomie, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Coup de Foudre de la Gastronomie, employees, financial statistics.