CABINET DE BLASY

Contactgegevens CABINET DE BLASY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CABINET DE BLASY: address, phone, fax, email, website, opening hours

CABINET DE BLASY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LAMBERMONTLAAN 140; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK, België

Telefoon (phone): 22420946 (+32-22420946) 22420946 (+32-22420946)

Fax (fax): +32 (11) 856-57-96 +32 (11) 856-57-96

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CABINET DE BLASY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CABINET DE BLASY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CABINET DE BLASY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CABINET DE BLASY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CABINET DE BLASY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CABINET DE BLASY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CABINET DE BLASY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CABINET DE BLASY
Products information CABINET DE BLASY

BTW identificatienummer (tax): BE09803894042
Ondernemingsnummer: 3166778564
Hoofdstad (capital): 302,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 442,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in CABINET DE BLASY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Incassobureaus and kredietcontrole

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CABINET DE BLASY
(Get full report from official database of BE for CABINET DE BLASY)

Aanvulling soorten activiteiten voor CABINET DE BLASY
Addition kinds of activities for CABINET DE BLASY

2353. Hoeden, petten en millinery | Hats, caps, and millinery
149902. Mica mijnbouw | Mica mining
20269905. Gebakken topping, behalve bevroren of droge mix | Whipped topping, except frozen or dry mix
32719902. Blokken, beton of cinder: standaard | Blocks, concrete or cinder: standard
62110102. Makelaars, veiligheid | Brokers, security
73590504. Verhuur van mobiele communicatie apparatuur | Mobile communication equipment rental

Werken bij CABINET DE BLASY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CABINET DE BLASY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CABINET DE BLASY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CABINET DE BLASY. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Go4Jobs Aartselaar

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je hebt een afwisselend takenpakket: * Inpakken van pralines en truffels * Kwaliteitscontroles * Schoonmaken van de verschillende lijnen * Afwassen * Strooien van chocolade en nootjes

  • Verkoper Proximus Center (Wijnegem) (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Proximus

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Verkoper Proximus Center (Wijnegem) - req2057 Ben je gepassioneerd door verkoop en klantencontacten? Ben je een durver die in teamverband resoluut naar resultaten streeft? Is respect ook voor jou een absolute vereiste? Dan zit je bij ons aan het juiste adres. Proximus is in België het voornaamste telecommunicatiebedrijf en marktleider op verschillende gebieden, onder meer de vaste telefoonlijnen, de mobielecommunicatiediensten en de breedbanddata- en -internetdiensten. In een Proximus Center ben je altijd omringd door een jong, gemotiveerd en professioneel verkoopsteam dat onze klanten ontvangt om hen een uitstekende klantenservice en -ervaring te bieden en de beste oplossing op maat te verkopen. En dat team zoekt nu een nieuwe collega! Je krijgt stimulerende objectieven die je sterke inzet naar verkoop en dienstverlening aan de klanten belonen. Je werkt samen met dynamische collega's die met hun meest uiteenlopende know-how, jouw kennis en ervaring doen groeien. Je werkt graag in een variabel uurrooster en je vindt het niet erg om regelmatig op zaterdag te werken.

  • Plaatbewerker dagwerk (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een outsourcingbedrijf zijn wij dringend op zoek naar EEN PLAATBEWERKER  Functie : De plaatbewerker produceert stalen en inox plaatwerk Indien je kennis hebt van mechanisch onderhoud, dan zijn er nog bijkomende taken

  • Bediende Inbound (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE LOKEREN CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een callcenter in het Gentse zijn wij op zoek naar een medewerker (/-ster). Je staat in voor de inbound telefoontjes en doet aan upselling en afsprakenbeheer. Je werkt van 8u30-16u ofwel 12u-20u: tijdens deze uren moet je dus steeds beschikbaar zijn. Je zal 1 weekend op de twee moeten werken (zaterdag of zondag), zo heb je een recupdag tijdens de week. Belangrijk om te weten, de eerste drie maanden zal je enkel in de late shift meewerken van 12u tot 20u. Nadien kan je uurrooster bekeken worden. De agenten die op deze afdeling werken ontvangen oproepen van klanten van Proximus die een vraag hebben over hun factuur. De agenten helpen de klant verder maar proberen op het einde van het gesprek nog een upsell te doen. Voor deze functie moet je vaardig zijn in het Nederlands: meertaligheid is een plus maar geen vereiste.

  • Huishoudhulp regio Izegem 20h/week (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AMBY IZEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit bij particulieren. Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken.

  • 1 HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOVENDEGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • huishoudhulp (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job, iemand die graag poets en houdt van orde en netheid. Dan zijn wij je ideale werkgever. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt zelfstandig, bent betrouwbaar en stipt. In het bezit zijn van een wagen is een pluspunt maar geen must.

  • JOBSTUDENTEN BEDIENDEN (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Je bent nog op zoek naar een vakantiejob en je kan je een maand vrijmaken om te werken in het onderhoud. Je voorkeur gaat uit naar technisch administratief werk

  • Student promo Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ADECCO HOSPITALITY

    Type: Studentenjob

    Voor Panama zijn we op zoek naar studenten die gedurende het hele jaar promo-opdrachten kunnen uitvoeren in Oostende. Dit is voor een uitgebreid gamma aan topmerken.

  • Monteur van dak- en wandbekledingen (IBO) (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: SCHRIERS

    Type: Vaste Job

    Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een gemotiveerde monteur. Indien je geen ervaring hebt staan wij open voor een opleiding op de werkvloer (IBO)! Je monteert dak-en wandbekledingen, alsook constructies op diverse werven in de regio. Een aantal opdrachten die tot je takenpakket behoren: Plaatsen van staalstructuren. Plaatsen van dak-en wandbekledingen. Plaatsen van dakgoten en afvoerpijpen. Isolatiematerialen verwijderen en plaatsen (glaswol, rotswol). Plaatsen van betonelementen. Je werkt in team onder leiding van een ploegbaas.

  • Senior Front-End Developer / Angular Expert (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Blake and Partner is looking for a Freelance Senior Front End Developer who has strong skills in Angular for a partner in Brussels.     Context   Our partner is operating in the finance sector specialised in Finance Services for private clients, they are developing a software that will centrilizer and harmonize all internal operations within the company. This is a crucial project for their core business and will be the priority for the IT Development team.     Job Description You will be part of a team of 15 developers: Front End developers Back end developers Functional Analysts Project Manager You will be part of a project from scratch within an Agile/Scrum development Flexibility and Enthusiasm is required for this challenge   Your Profile You are proficitient in: Angular 2/6, JavaScript, TypeScript, HTML5, CSS3, MySQL, Nodejs, Docker, Bootsrap, SOAP, Rest. You speak French or Dutch and English fluently You are ready for the challenge and willing to prove your worth You have a Bachelor IT related   The offer 6 months contract renewable Project for 2 years Challenging environment Creative and Innovative atmosphere Possibility to learn new IT skills Start Date: ASAP

  • Enthousiaste keukenmedewerker weekend (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SILVER TIE-HOSPITIUM GENT

    Type: Flexijob

    • Uitvoeren van bereidingen volgens instructies van de kok • Mise-en-place • Bereiden van garnituren, koude sauzen, soepen, voor- en nagerechten • Schikken en garneren van gerechten • Orde en netheid • Hygiënische bewaring van voedingsmiddelen • Respecteren veiligheidsnormen

Zoek naar antwoorden van CABINET DE BLASY in sociale netwerken
Look for responds of CABINET DE BLASY in social networks

Lees alle opmerkingen voor CABINET DE BLASY. Laat een reactie achter voor CABINET DE BLASY. CABINET DE BLASY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CABINET DE BLASY. Leave a respond for CABINET DE BLASY. CABINET DE BLASY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CABINET DE BLASY op de google maps. Adres en contacten CABINET DE BLASY
Location of CABINET DE BLASY on the google maps. Address and contacts of CABINET DE BLASY

Andere gerelateerde bedrijven als come CABINET DE BLASY CABINET DE BLASY: Renov Bâtiment Depaux | GARAGE ST.MATTHEUS | FRANACO CASH NV | ETS. COLOT | AU PETIT FOURNIL

Other related companies as CABINET DE BLASY: Renov Bâtiment Depaux | GARAGE ST.MATTHEUS | FRANACO CASH NV | ETS. COLOT | AU PETIT FOURNIL

CABINET DE BLASY is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CABINET DE BLASY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09803894042. Het bedrijf CABINET DE BLASY bevindt zich op het adres: LAMBERMONTLAAN 140; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 302,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 442,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Incassobureaus and kredietcontrole. Producten gemaakt in CABINET DE BLASY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CABINET DE BLASY is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CABINET DE BLASY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CABINET DE BLASY, openstaande posities, locatie van CABINET DE BLASY op de kaart.

CABINET DE BLASY is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is CABINET DE BLASY, company assigned to the tax number BE09803894042. The company CABINET DE BLASY is located at the address: LAMBERMONTLAAN 140; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 302,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 442,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Incassobureaus and kredietcontrole. Products created in CABINET DE BLASY were not found.
The main activity of CABINET DE BLASY is Wholesale Trade - Durable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CABINET DE BLASY is not available. You also can look at reviews of CABINET DE BLASY, open positions, location of CABINET DE BLASY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CABINET DE BLASY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CABINET DE BLASY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CABINET DE BLASY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CABINET DE BLASY, employees, financial statistics.