IMPRIME EXPRESS WALLONIE

Contactgegevens IMPRIME EXPRESS WALLONIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IMPRIME EXPRESS WALLONIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

IMPRIME EXPRESS WALLONIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE JEAN FROIE 138; 6043; CHARLEROI, België

Telefoon (phone): 71340505 (+32-71340505) 71340505 (+32-71340505)

Fax (fax): +32 (56) 270-56-29 +32 (56) 270-56-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IMPRIME EXPRESS WALLONIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IMPRIME EXPRESS WALLONIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IMPRIME EXPRESS WALLONIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IMPRIME EXPRESS WALLONIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IMPRIME EXPRESS WALLONIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IMPRIME EXPRESS WALLONIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IMPRIME EXPRESS WALLONIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IMPRIME EXPRESS WALLONIE
Products information IMPRIME EXPRESS WALLONIE

BTW identificatienummer (tax): BE08102935791
Ondernemingsnummer: 2721557617
Hoofdstad (capital): 220,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 578,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Activités: Photocopies,Impressions Numériques.. Services: Traitement de Mailings Directs.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops. Services de publipostage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IMPRIME EXPRESS WALLONIE
(Get full report from official database of BE for IMPRIME EXPRESS WALLONIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor IMPRIME EXPRESS WALLONIE
Addition kinds of activities for IMPRIME EXPRESS WALLONIE

323104. Versterkte of versterkte glas | Strengthened or reinforced glass
09199909. Schildpadden, vangen van | Turtles, catching of
20150303. Eieren, verwerkt: ingeblikt | Eggs, processed: canned
38120120. Infrarood object detectie apparatuur | Infrared object detection equipment
73759900. Informatie retrieval diensten, nec | Information retrieval services, nec
76999909. Sneeuwblazer reparatie | Snowblower repair

Werken bij IMPRIME EXPRESS WALLONIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IMPRIME EXPRESS WALLONIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IMPRIME EXPRESS WALLONIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IMPRIME EXPRESS WALLONIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Bediende After Sales Support (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is actief sedert 1997 in de internationale aan- en verkoop van ICT-componenten (groothandel) / Trading. ze zijn specialist in het lokaliseren en aanbieden van smartphones, high-tech IT-producten zoals HDD’s en CPU’s, multimedia, gameconsoles en andere gesofisticeerde elektrische toestellen uit iedere hoek van de wereld. Het bedrijf heeft een solide reputatie opgebouwd als een waardevolle en betrouwbare handelaar in grote volumes. Voor de groei van het bedrijf  is men dringend op zoek naar een nieuwe collega om het support team te versterken. Jouw verantwoordelijkheden; Eenmaal een aankoop of verkoop is onderhandeld, ben jij verantwoordelijk voor de verdere afhandeling ervan.  In functie van de door jou opgestelde cashflowplanning wordt de finale leverdatum bepaald, de bevestigingen gegeven aan leveranciers en klanten en afspraken gemaakt met transporteurs en magazijnen. Je hebt contact met klanten en leveranciers in binnen- en buitenland. Finaal eindigt elke transactie met het adminstratief verwerken van deze order. Jouw concrete taken: - Opstellen van de cashflowplanning, uitvoeren en opvolgen van betalingen,  valuta aankopen,  orderplanning en communicatie met leverancier, klant. - Verkoopondersteunende after sales door verantwoordelijk te zijn voor de afhandeling van de aan-en verkoop wat betreft betalingen, transport en vrijgave van goederen. - Afspraken maken met  transporteurs en externe magazijnen en aansturen van ons intern magazijn. - Ons bedrijf een hoger rendement laten behalen door het helpen bewaken van de gemaakte afspraken en interne procedures.

  • Projectverantwoordelijke (m/v) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant actief in de bouwsector en gevestigd in Opglabbeek, zijn we op zoek naar een projectverantwoordelijke. Samen met je collega's projectverantwoordelijken sta je in voor meerdere werven van A tot Z, inclusief de coördinatie intern en extern. Je voert calculaties en nacalculaties uit, maakt bestelbonnen en voert alle gegevens in een ERP-systeem. Je bent verantwoordelijk voor het opstarten, opvolgen en opleveren van de werven. Je stuurt de uitvoeringsploegen aan en neemt deel aan werfmeetings. Je voert prijsonderhandelingen met leveranciers en hebt regelmatig contact met klanten. Je rapporteert rechtstreeks aan de CEO.

  • Team Coach Callcenter te Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een callcenter te Hasselt zijn we op zoek naar een team leader Taken: call agents aansturen om hun sales speech aan de telefoon te optimaliseren call agents bijstaan bij het invullen van excelfiles en/of CRM systemen scripten voor telefonische prospectie opmaken voor diverse projecten juiste adressen selecteren uit database waarop telefonische prospectie kan uitgevoerd wordenProjecten telefonische prospectie: b-t-b telefonische prospectie = vastleggen van afspraken zeer diverse projecten in de volgende sectoren: software, automotive, diensten, kleding, olie, pharma,...

  • Elektronica tester m/v (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Testen van elektronische schakelingen op niveau Printed circuit Board Testen van elektronische toestellen

  • Metser (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf zijn wij dringend op zoek naar een METSER M/V

  • Jobstudent (M/V) met passie voor motorfietsen (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de ondersteuning van de medewerkers Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten in de showroom en helpt hen bij hun keuze van motorfietskledij en- accessoires Je werkt 5 dagen per week; waaronder elke zaterdag

  • Hostess: kinderanimatie Suske en Wiske (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Xtra is op zoek naar 2 studenten die in de huid van Suske en Wiske willen kruipen. - Op 27/10/18 (10:30u-18:00u) en 28/10/18 (10:00u-17:30u) organiseert de standaard uitgeverij signeersessies. - Je zult per dag op drie verschillende locaties aanwezig moeten zijn. Het is belangrijk dat een van de studenten een auto heeft. - Een Suske of Wiske pak dragen (dit pak krijg je ter plaatsen ter beschikking) - Animatie met kinderen

  • Student - handlanger bouw (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Studentenjob

    Voor een bouwbedrijf in Zele zoeken wij een jobstudent om appartementen te poetsen. Ideaal is een team van min. 2 studenten die gezamenlijk periodiek beschikbaar zijn. (Bv wekelijks 1 dag , maakt niet uit welke dag). Vervoer kan de firma eventueel voorzien. Takenpakket: ofwel appartementen , hier of daar , te gaan kuisen ofwel ander kuiswerk ( voertuigen , machines, .. )

  • Technische specialisten (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Vandaag de dag is er een overvloed aan vacatures. We krijgen elke dag minimum 20 nieuwe vacatures binnen. Daarom doen wij het graag even anders dan anders. Wij willen werken vanuit jouw wensen! Vertel ons welke job je wil, waar je sterk in bent en waar jij je thuis voelt. Wij gaan met onze technische expertise en jouw persoonlijk verhaal actief op zoek naar jouw droomjob in een bedrijf dat aan jouw voorwaarden voldoet.

  • Heftruckchauffeur - 2 ploegen (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor een voedingsbedrijf in regio Nazareth zijn wij op zoek naar een heftruckchauffeur. Je bent verantwoordelijk voor het naar diepvries of inpakafdeling brengen van de afgewerkte product (in bakken) met de heftruck.

  • Medevennoot Crelan Bank, Genk - Diepenbeek (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: AZURO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Afhankelijk van je ervaring, zal je als medevennoot binnen het kantoor een rol opnemen als: Beleggingsspecialist over de twee vestigingen heen, of Kantoordirecteur voor het kantoor te Diepenbeek. In de functie als beleggingsspecialist zal je de eindverantwoordelijkheid binnen de organisatie dragen inzake beleggings- en vermogensadvies. Je bent het centrale aanspreekpunt van de bestaande klanten voor beleggingsadvies, levensverzekeringen zoals tak 21/23 en successie- en vermogensplanning in brede zin. Je voert adviesgesprekken met klanten en je bouwt aan lange termijn relaties. Je neemt gerichte initiatieven om het beleggingsdomein binnen de organisatie verder uit te bouwen. Na je initiële start als beleggingsverantwoordelijke, bouw je je kennis verder op met betrekking tot andere financiële domeinen (kredieten, sparen en betalen, verzekeringen….) en met betrekking tot de algemene interne werking en organisatie van het kantoor. Voel je je klaar om meteen een rol op te nemen als kantoordirecteur? Ook dit is zeker mogelijk. Als kantoordirecteur voor de vestiging te Diepenbeek zal je verantwoordelijk worden voor de verdere uitbouw van dit kantoor. Je staat in voor de organisatie en de werking van het kantoor en je geeft als leidinggevende sturing en richting aan jouw medewerkers.

  • Osteopaat (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

Zoek naar antwoorden van IMPRIME EXPRESS WALLONIE in sociale netwerken
Look for responds of IMPRIME EXPRESS WALLONIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor IMPRIME EXPRESS WALLONIE. Laat een reactie achter voor IMPRIME EXPRESS WALLONIE. IMPRIME EXPRESS WALLONIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IMPRIME EXPRESS WALLONIE. Leave a respond for IMPRIME EXPRESS WALLONIE. IMPRIME EXPRESS WALLONIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IMPRIME EXPRESS WALLONIE op de google maps. Adres en contacten IMPRIME EXPRESS WALLONIE
Location of IMPRIME EXPRESS WALLONIE on the google maps. Address and contacts of IMPRIME EXPRESS WALLONIE

Andere gerelateerde bedrijven als come IMPRIME EXPRESS WALLONIE IMPRIME EXPRESS WALLONIE: Contino J-L | ANN VERJANS | WAGERO SA | S A E CO | EL MAR

Other related companies as IMPRIME EXPRESS WALLONIE: Contino J-L | ANN VERJANS | WAGERO SA | S A E CO | EL MAR

IMPRIME EXPRESS WALLONIE is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is IMPRIME EXPRESS WALLONIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08102935791. Het bedrijf IMPRIME EXPRESS WALLONIE bevindt zich op het adres: RUE JEAN FROIE 138; 6043; CHARLEROI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 220,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 578,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Services de publipostage. Lijst met producten zijn Activités: Photocopies,Impressions Numériques.. Services: Traitement de Mailings Directs..
De hoofdactiviteit van IMPRIME EXPRESS WALLONIE is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IMPRIME EXPRESS WALLONIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IMPRIME EXPRESS WALLONIE, openstaande posities, locatie van IMPRIME EXPRESS WALLONIE op de kaart.

IMPRIME EXPRESS WALLONIE is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is IMPRIME EXPRESS WALLONIE, company assigned to the tax number BE08102935791. The company IMPRIME EXPRESS WALLONIE is located at the address: RUE JEAN FROIE 138; 6043; CHARLEROI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 220,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 578,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Imprimeries and copyshops. Services de publipostage. List of products are Activités: Photocopies,Impressions Numériques.. Services: Traitement de Mailings Directs..
The main activity of IMPRIME EXPRESS WALLONIE is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of IMPRIME EXPRESS WALLONIE is not available. You also can look at reviews of IMPRIME EXPRESS WALLONIE, open positions, location of IMPRIME EXPRESS WALLONIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over IMPRIME EXPRESS WALLONIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IMPRIME EXPRESS WALLONIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IMPRIME EXPRESS WALLONIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IMPRIME EXPRESS WALLONIE, employees, financial statistics.