QUALITY COLOURS PRINTING

Contactgegevens QUALITY COLOURS PRINTING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data QUALITY COLOURS PRINTING: address, phone, fax, email, website, opening hours

QUALITY COLOURS PRINTING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): COUPURE LINKS 109; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92336263 (+32-92336263) 92336263 (+32-92336263)

Fax (fax): +32 (64) 289-20-27 +32 (64) 289-20-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) QUALITY COLOURS PRINTING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "QUALITY COLOURS PRINTING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "QUALITY COLOURS PRINTING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van QUALITY COLOURS PRINTING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen QUALITY COLOURS PRINTING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of QUALITY COLOURS PRINTING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees QUALITY COLOURS PRINTING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti QUALITY COLOURS PRINTING
Products information QUALITY COLOURS PRINTING

BTW identificatienummer (tax): BE03874572753
Ondernemingsnummer: 5336578369
Hoofdstad (capital): 808,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 808,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Activités: Vernissages,Plastifications.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops. Reliure and finition

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor QUALITY COLOURS PRINTING
(Get full report from official database of BE for QUALITY COLOURS PRINTING)

Aanvulling soorten activiteiten voor QUALITY COLOURS PRINTING
Addition kinds of activities for QUALITY COLOURS PRINTING

348200. Wapenmunitie | Small arms ammunition
381201. Vliegtuigen / luchtvaartvliegtuiginstrumenten en begeleidingssystemen | Aircraft/aerospace flight instruments and guidance systems
581201. Etnische restaurants | Ethnic food restaurants
792900. Entertainers en entertainment groepen | Entertainers and entertainment groups
51120502. Bestandsmappen | File folders
51130202. Schotels, wegwerp plastic en papier | Dishes, disposable plastic and paper
52119900. Timmerhout en andere bouwmaterialen, nec | Lumber and other building materials, nec
59469902. Fotografische benodigdheden | Photographic supplies

Werken bij QUALITY COLOURS PRINTING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in QUALITY COLOURS PRINTING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor QUALITY COLOURS PRINTING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for QUALITY COLOURS PRINTING. Looking for open vacancies in other companies

  • Teamleader (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het beheer, de planning en de organisatie van alle activiteiten Je staat in voor de dagelijkse activiteiten van de ploeg en geeft heldere instructies aan de medewerkers Je ziet toe op de productiviteit en bezetting van de medewerkers aan de hand van een planning Je zorgt ervoor dat alle procedures (veiligheid, orde en netheid, …) nageleefd worden Je garandeert de continuïteit en treedt op waar nodig Je dragt actief bij tot het verbeterproces van productie of expeditie Je bent verantwoordelijk voor het opleidingstraject van alle medewerkers Bedrijfsprofiel: Onze klant is een nationaal, dynamisch bedrijf dat produceert voor de retailsector.

  • Orderpicker DHL (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO ON SITE DHL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor DHL te Bornem zijn we op zoek orderpickers. Je zal voltijds werken in een afwisselend vroege/late ploeg (6u-14u, 14u-22u) of daguren (8u-16u30) of een vaste nacht (22u-6u) Taken: Orderpicking via orderpickbrief of voice-pick systeem; Met elektrische traspalet dozen of zakken ophalen op de vermelde locaties in de loods; Overstapelen van dozen/zakken van de ene pallet op de andere; Manueel lossen van vrachtwagens; Gepickte producten controleren, scannen en herinpakken; Controle/tellen van aantallen en producten op pallets.

  • Medewerker - Containerafdeling (m/v) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Zeebrugge zijn wij op zoek naar een medewerker voor de containerafdeling. Daar sta je in voor de herstellingen van containers.

  • Verpleegkundige ZE33/ZE24 (ademhaling en oncologie) (m/v) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AZ Alma

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Momenteel kijken we uit naar een verpleegkundige voor de afdeling ZE33 (ademhaling en oncologie) en ZE24.

  • Job als aflasser regio Bocholt (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze job als lasser regio Bocholt werk je in een team dat verantwoordelijk is voor de productie van de containers of zelfpersers of aanhangwagens. De ploegbaas start samen met jou de productie op ondersteunt je en stuurt bij waar nodig. Je werkt op een zelfstandige manier maar werken in teamverband is nooit veraf. Je werkt op een vaste locatie in het atelier. Alle producten ( persen containers transport specials) worden volledig gemaakt in het eigen atelier containers komen bij ons binnen als stalen plaat en gaat naar buiten volledig volgens de wensen van onze klant.

  • Huishoudhulp regio Tremelo (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Tremelo Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Jobstudenten magazijn door de week (M/V) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Konvert Interim Genk

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Genk zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die minstens 1 dag per week kunnen werken (maandag, dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag). Je wordt ingezet voor verschillende logistieke taken. Dit kan gaan van laden en lossen van vrachtwagens, uitpakken van dozen, labelen van items, picken van items,... Je werkt in dagdienst van 08u00 tot 16u00. Naar wie zijn we op zoek? We zijn op zoek naar kandidaten die nog maar weinig les hebben of bezig zijn met stage. Ben jij onze kandidaat? Solliciteer dan snel online!

  • Allround Administratief Bediende (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Vaste Job

    Allround Administratief Bediende gezocht voor een internationaal bedrijf gelegen in Hulshout. Ben je administratief sterk en communicatief in het Nederlands, Engels en Frans? Hou je van een gevarieerd takenpakket en werk je graag in een team? Ben je organisatorisch en detailgericht? Solliciteer online via www.adecco.be ! Klik rechtsonder op de knop solliciteren en vergeet niet je sollicitatie te bevestigen. Of stuur uw recente CV door naar [email protected] Je bent verantwoordelijk voor: ondersteuning van de sales- order- en stockadministratie, bestellingen correct en stipt verwerken, opvolging van de vrije voorraad i.f.v. de lopende salescontracten opvolging palletbeheer + stock bij externe opslagplaatsten meewerken aan de implementie van een ERP-systeem op de verkoopafdeling, vermarkten van onze nieuwe producten, offertes uitwerken + opvolgen,

  • Project ingenieur / Project Engineer (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: CAMCO TECHNOLOGIES

    Type: Vaste Job

    Camco Technologies is een innovatieve speler actief in een hoogtechnologische en internationale omgeving. Het bedrijf is gevestigd in Heverlee en stelt 110 mensen te werk. De automatiseringsprojecten zijn gebaseerd op een combinatie van hard- en softwareproducten. Deze producten worden hoofdzakelijk ontwikkeld, geproduceerd en geïnstalleerd door Camco. Onder deze toepassingen vind je intelligente industriële camera's, selfservice kiosken, traffic control, real-time locatieoplossingen en processoftware, alsook eigen ontwikkelde software voor beeldverwerking. Wat wordt er van je verwacht? Als Project Engineer neem je je projecten ter harte . Je bent verantwoordelijk voor de opstart, de uitvoering, de oplevering en de opvolging van je werkzaamheden o Vergaderingen met klanten (technische personen) o Opstellen van engineering documenten (technische projectbeschrijvingen) o Opstellen van infrastructuur plannen (Inventor tekenwerk) o Regelmatige inspecties van sites o Leiden van je eigen installatieteam (techniekers 1 tot 4 personen) bij de klant o Leiden van ingehuurde werkkrachten bij de klant o Testen van het systeem bij klanten Je bent bereid om regelmatig (+/- 25 à 35% van je tijd) voor enkel dagen/weken in het buitenland te werken. Opdrachtgevers situeren zich overwegend in Europa, Australië, Midden–Oosten, Zuid-Afrika, Latijns- en Noord-Amerika. Je werkt nauw samen met interne collega’s(productie, operations, support, projectmanager). Daarnaast ondersteun je de R&D manager bij de praktische uitwerking van technische oplossingen: technische tekeningen maken, testopstelling maken... Je vindt het prettig om regelmatig zelf de handen uit de mouwen te steken en je schept duidelijkheid over verwachtingen en verantwoordelijkheden van eigen en ingehuurde techniekers. Je toont oprechte erkenning en waardering voor de prestaties van je collega’s In je functioneren streef je dag in dag uit naar een excellente klantentevredenheid

  • Schrijnwerker Antwerpen regio Boom Aartselaar (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijwerker/klusbedrijf die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Embedded Software Engineer (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1671101-inline.html?cid=Partner_VDAB Moebius Design is a multidisciplinary product development design and engineering firm. It is part of the Verhaert Group Masters in Innovation. Most of our employees work at the customer's site. To support our customer in the Leuven region, we are looking for an embedded software engineer. As a member of the R&D-team, you will be working on the next generation solid-state, laser-based sensors for autonomous driving. You will improve the performance of optical systems and will be involved in both research and product development activities. You will invent, design and test the clients future products, using your skills in FPGA design, VHDL/Verilog, C++, algorithms for parallel architecture and vision technology.

  • Project & Process Assistant (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een Administratief Bediende met ervaring in het beheren en/of ontwerpen van processen en hun administratieve ruggengraat. We hebben vaak vacatures die allemaal te maken hebben met documentbeheer rondom projecten en processen: - eerder administratief (ervoor zorgen dat de papierhandel correct is) - eerder processgericht (verbeteren en uitwerken van de processen (=werkschema's of workflow) ) - eerder controlling (nakijken of men de processen volgt en of het budget en planning kloppen) U maakt gebruik van Office, Aris, Clarity en Prince2. De 'processen' moet u zien als 'de manier waarop er gewerkt wordt' en dienen om iedereen op dezelfde manier te laten werken, en hun weg te vinden in de grote firma. Bv: vanaf de aanvraag indienen om een airco te plaatsen in kantoor x, tot en met het onderhoudscontract aflsuiten... Dit is een functie op het interne studiebureau van de Bouwheer. U maakt deel uit van de (zeer ruime) technische dienst. Gelegen in het centrum van Brussel, zeer makkellijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Zoek naar antwoorden van QUALITY COLOURS PRINTING in sociale netwerken
Look for responds of QUALITY COLOURS PRINTING in social networks

Lees alle opmerkingen voor QUALITY COLOURS PRINTING. Laat een reactie achter voor QUALITY COLOURS PRINTING. QUALITY COLOURS PRINTING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for QUALITY COLOURS PRINTING. Leave a respond for QUALITY COLOURS PRINTING. QUALITY COLOURS PRINTING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie QUALITY COLOURS PRINTING op de google maps. Adres en contacten QUALITY COLOURS PRINTING
Location of QUALITY COLOURS PRINTING on the google maps. Address and contacts of QUALITY COLOURS PRINTING

Andere gerelateerde bedrijven als come QUALITY COLOURS PRINTING QUALITY COLOURS PRINTING: IRENE JACOBS | FE. DONOT | V.C.S. OOSTKAMP | MEUBELCENTRALE HEYLEN | THE SWATCH GROUP BELGIUM SA

Other related companies as QUALITY COLOURS PRINTING: IRENE JACOBS | FE. DONOT | V.C.S. OOSTKAMP | MEUBELCENTRALE HEYLEN | THE SWATCH GROUP BELGIUM SA

QUALITY COLOURS PRINTING is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is QUALITY COLOURS PRINTING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03874572753. Het bedrijf QUALITY COLOURS PRINTING bevindt zich op het adres: COUPURE LINKS 109; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 808,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 808,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Reliure and finition. Lijst met producten zijn Activités: Vernissages,Plastifications..
De hoofdactiviteit van QUALITY COLOURS PRINTING is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van QUALITY COLOURS PRINTING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van QUALITY COLOURS PRINTING, openstaande posities, locatie van QUALITY COLOURS PRINTING op de kaart.

QUALITY COLOURS PRINTING is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is QUALITY COLOURS PRINTING, company assigned to the tax number BE03874572753. The company QUALITY COLOURS PRINTING is located at the address: COUPURE LINKS 109; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 808,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 808,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Imprimeries and copyshops. Reliure and finition. List of products are Activités: Vernissages,Plastifications..
The main activity of QUALITY COLOURS PRINTING is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of QUALITY COLOURS PRINTING is not available. You also can look at reviews of QUALITY COLOURS PRINTING, open positions, location of QUALITY COLOURS PRINTING on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over QUALITY COLOURS PRINTING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf QUALITY COLOURS PRINTING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about QUALITY COLOURS PRINTING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company QUALITY COLOURS PRINTING, employees, financial statistics.