Geudens S

Contactgegevens Geudens S: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Geudens S: address, phone, fax, email, website, opening hours

Geudens S

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kapelstraat 40 2070 Burcht (Zwijndrecht), België

Telefoon (phone): +32 (83) 733-83-37 +32 (83) 733-83-37

Fax (fax): +32 (87) 797-91-27 +32 (87) 797-91-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Geudens S: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Geudens S"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Geudens S"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Geudens S, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Geudens S. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Geudens S, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Geudens S. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Geudens S
Products information Geudens S

BTW identificatienummer (tax): BE06002624511
Ondernemingsnummer: 2863555908
Hoofdstad (capital): 514,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 398,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in Geudens S zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Electric contractors - Housewiring

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Geudens S
(Get full report from official database of BE for Geudens S)

Aanvulling soorten activiteiten voor Geudens S
Addition kinds of activities for Geudens S

599200. Bloemisten | Florists
32310107. Nieuwigheden, glas: fruit, gebladerte, bloemen, dieren, enz. | Novelties, glass: fruit, foliage, flowers, animals, etc.
32419902. Natuurlijk cement | Natural cement
39140203. Ecclesiastische ware, nikkel zilver | Ecclesiastical ware, nickle silver
50440302. schrijfmachines | Typewriters

Werken bij Geudens S: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Geudens S: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Geudens S. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Geudens S. Looking for open vacancies in other companies

  • Wegenwerker (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Actief Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor verschillende bedrijven zijn we op zoek naar gedreven wegenwerkers. Afhankelijk van jouw wensen zijn er verschillende mogelijkheden, zowel in grondwerken, rioleringswerken als afwerking. Je werkt op verschillende locaties in Vlaanderen.

  • Tijdelijk CNC-operator voor oktober (M/V) (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - instellen en bedienen van de CNC-machine - aanvullen van grondstoffen - afgewerkte producten klaarleggen voor montage

  • Persoperator (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Konvert Interim Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vervormt metaal (blokken, platen, staven, ...) warm of koud tot er stukken of halffabricaten worden verkregen met vooraf bepaalde vormen en afmetingen (profiel, buis, kroon, plaat, ...). Gebruikt semi-automatische of automatische apparatuur volgens de veiligheidsvoorschriften.

  • Dringend ervaren stukadoor/ gyprocplaatser gezocht (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Konvert Construct Houthalen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Zonhoven is Konvert Konstrukt Houthalen op zoek naar een stukadoor voor binnenbepleistering en gyprocwerken. Onze klant is voornamelijk werkzaam in de villabouw, er wordt uitsluitend op werven in de regio Limburg gewerkt. Je kan zelfstandig werken en blijft gemotiveerd om bij te leren. Ben jij de enthousiaste kandidaat die wij zoeken? Stel je dan zo snel mogelijk kandidaat voor deze toffe vacature!

  • Huishoudhulp (M/V) Aartrijke (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Torhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Wassen en/of strijken Boodschappen doen Jouw voordelen: Vast inkomen, correct en op tijd betaald Zekere job met veel afwisseling Erkend statuut, beschermd door de sociale zekerheid Hospitalisatieverzekering Opvang zieke kinderen (ChildCare) Wij zijn momenteel op zoek naar iemand die deeltijds of voltijds bij ons zou kunnen starten in de regio: Aartrijke-Gistel

  • Huishoudhulp Eernegem - Ichtegem - Aartrijke! Uurrooster op maat (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds tussen 8u-17u. Een vrije halve dag in de week? Geen probleem! Wij plannen het in! Snelle opstart!

  • JOBSTUDENTEN min. 18 jaar (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Studentenjob

    We zoeken studenten om tijdens de week en/of het weekend te werken. Hierbij kan het zijn dat je zowel overdag als 's avonds tewerkgesteld wordt. Je kan ingezet worden als keukenmedewerker, maar het kan ook zijn dat je soms aan de kassa staat.

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Gent. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Persoonlijk assistent woensdag- en zaterdagnamiddag (HANSBEKE)

    Regio: HANSBEKE

    Bedrijf: T-INTERIM DEINZE

    Type: Studentenjob

    Op woensdagnamiddag begeleidt je haar naar de manege voor hippotherapie.  Op zaterdagnamiddag ga je zwemmen, wandelen... zorg je voor een leuke activiteit.

  • SQL/BI Developer (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een geronommeerde internationale retail keten, zijn wij op zoek naar een SQL/BI Developer. Binnen deze rol ontwikkel en onderhoudt je de procedures om data uit de verschillende brondatabanken te halen (ETL) enerzijds en communicatie tussen verschillende databases anderzijds. Je stabiliseert en onderhoudt de huidige operationele (OLTP) en rapporterings (DWH) databases. Je werkt mee aan een goede SQL Server infrastructuur (bijvoorbeeld opvolging van performantie en availability van de servers en waar mogelijk verbeteren). Je ontwikkelt en optimaliseert de management rapportering voor de verschillende afdelingen. Tenslotte maak je kwalitatieve ad-hoc data en rapporten die de gebruikers ondersteunen bij het uitvoeren van business analyses.

  • Uitzendconsulent m/v (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: KAMEO JOBS

    Type: Vaste Job

    Je gaat op zoek geschikte kandidaten voor onze vacatures. Je screent de kandidaten op basis van een uitgebreid interview Je gaat op zoek naar vacatures voor onze kandidaten want jij kent je kandidaat als geen ander Je adviseert je klant en je kandidaat gedurende het hele traject van de selectie Telefonische prospectie schrikt je niet af om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. Je hebt geen nood aan een vastomlijnde opdracht en kan de stress aan van een druk kantoor Je zorgt voor een correcte administratie

  • Freelance jobcoach regio Limburg (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: BE THE WELLBEING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance jobcoach bij Be The Wellbeing, coach je mensen rond vraagstukken over hun loopbaan. Omdat wij een holistische visie nastreven, zijn wij op zoek naar jobcoaches die naast een professionele achtergrond ook uit hun eigen opgebouwde ervaring kunnen putten. Je maakt deel uit van een team, maar werkt zelfstandig je trajecten af. Je hebt een eigen netwerk en plant daarbij ook je eigen agenda. Je maakt gebruik van je eigen methodieken en beheert je eigen groeithema’s als coach. Je staat in voor een vlekkeloze administratie van jouw dossiers. Je neemt 4 keer per jaar deel aan een intervisie ochtend met het team. In onze teammeetings mag je versterking van je werk en ontwikkeling verwachten. Uiteraard heb je affiniteit met de arbeidsmarkt en school je jezelf geregeld bij. Omdat het je passie is om met mensen te werken en hen te zien groeien, blijf je je coachingskills verscherpen.

Zoek naar antwoorden van Geudens S in sociale netwerken
Look for responds of Geudens S in social networks

Lees alle opmerkingen voor Geudens S. Laat een reactie achter voor Geudens S. Geudens S bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Geudens S. Leave a respond for Geudens S. Geudens S on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Geudens S op de google maps. Adres en contacten Geudens S
Location of Geudens S on the google maps. Address and contacts of Geudens S

Andere gerelateerde bedrijven als come Geudens S Geudens S: DE WIJNHOEK | MC & C | PIGNATELLI | LES P?LEUX | Westrand Ontmoetings-centrum Dilbeek VZW

Other related companies as Geudens S: DE WIJNHOEK | MC & C | PIGNATELLI | LES P?LEUX | Westrand Ontmoetings-centrum Dilbeek VZW

Geudens S is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Geudens S, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06002624511. Het bedrijf Geudens S bevindt zich op het adres: Kapelstraat 40 2070 Burcht (Zwijndrecht). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 514,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 398,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Electric contractors - Housewiring. Producten gemaakt in Geudens S zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Geudens S is Metaalmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Geudens S is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Geudens S, openstaande posities, locatie van Geudens S op de kaart.

Geudens S is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Geudens S, company assigned to the tax number BE06002624511. The company Geudens S is located at the address: Kapelstraat 40 2070 Burcht (Zwijndrecht). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 514,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 398,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Electric contractors - Housewiring. Products created in Geudens S were not found.
The main activity of Geudens S is Metal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Geudens S is not available. You also can look at reviews of Geudens S, open positions, location of Geudens S on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Geudens S, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Geudens S, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Geudens S, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Geudens S, employees, financial statistics.