BRUGGEMAN & DESOUTER CARTONNAGE

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • BRUGGEMAN & DESOUTER CARTONNAGE
Private companiesPrimary Metal Industries • BRUGGEMAN & DESOUTER CARTONNAGE

Contactgegevens BRUGGEMAN & DESOUTER CARTONNAGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRUGGEMAN & DESOUTER CARTONNAGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BRUGGEMAN & DESOUTER CARTONNAGE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TIELTSTRAAT 69; 8760; MEULEBEKE, België

Telefoon (phone): 51480811 (+32-51480811) 51480811 (+32-51480811)

Fax (fax): +32 (16) 772-28-79 +32 (16) 772-28-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRUGGEMAN & DESOUTER CARTONNAGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRUGGEMAN & DESOUTER CARTONNAGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRUGGEMAN & DESOUTER CARTONNAGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRUGGEMAN & DESOUTER CARTONNAGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRUGGEMAN & DESOUTER CARTONNAGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRUGGEMAN & DESOUTER CARTONNAGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRUGGEMAN & DESOUTER CARTONNAGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRUGGEMAN & DESOUTER CARTONNAGE
Products information BRUGGEMAN & DESOUTER CARTONNAGE

BTW identificatienummer (tax): BE09823669433
Ondernemingsnummer: 6851593017
Hoofdstad (capital): 873,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 823,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Produits: Sacs en Papier.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops. Emballages en papier and carton Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRUGGEMAN & DESOUTER CARTONNAGE
(Get full report from official database of BE for BRUGGEMAN & DESOUTER CARTONNAGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BRUGGEMAN & DESOUTER CARTONNAGE
Addition kinds of activities for BRUGGEMAN & DESOUTER CARTONNAGE

3011. Banden en binnenbanden | Tires and inner tubes
325500. Klei vuurvaste materialen | Clay refractories
20990702. Cole slaw, in bulk | Cole slaw, in bulk
22410403. Bindingen, textiel | Bindings, textile
22410404. Braids, textiel | Braids, textile
34839910. Missile warheads | Missile warheads
38240210. Tally tellers | Tally counters
42140000. Lokale vrachtwagens met opslag | Local trucking with storage

Werken bij BRUGGEMAN & DESOUTER CARTONNAGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRUGGEMAN & DESOUTER CARTONNAGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRUGGEMAN & DESOUTER CARTONNAGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRUGGEMAN & DESOUTER CARTONNAGE. Looking for open vacancies in other companies

  • werfleider installatie laadstations elektrische wagens (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een Frans bedrijf zoeken we met onmiddellijke indiensttreding een werfleider voor de installatie van laadstations. Je gaat langs bij een 50-tal garages (van 2 merken in het hogere segment) in de Benelux, je detecteert de behoeften van de klant. Je werkt het project per klant uit en je legt dit voor aan de klant. Van zodra het project van start gaat sta je in voor de coördinatie van de installatie van de laadstations. Hierbij communiceer je dagelijks met de klant en stuur je je techniekers aan. Je helpt mee waar nodig en je leidt het project in goede banen. Na de installaties ga je langs bij de klant om op te volgen of alles vlot verloopt.

  • Verkoopmedewerker bakkerij regio Melle (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket: Je staat in voor de verkoop van de dagverse producten en het correct afrekenen en beheren van de kassa. Samen met jouw collega’s vorm je een hecht team die sterk klant-en verkoopgericht is.  Je bereidt met zorg belegde broodjes en salades voor de klanten.  Naast de dagdagelijkse taken zoals de winkel klaarzetten, onderhouden en bestellingen opvolgen, zorg je ervoor dat de werkplaats voldoet aan alle hygiënische normen.  Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.  Bedrijfsprofiel: Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de verkoopsector? Heb je een grote interesse in voeding en een passie voor alles wat met brood te maken heeft? Dan is deze vacature écht iets voor jou!

  • Gemotiveerde arbeider die bakker wil worden (HOFSTADE)

    Regio: HOFSTADE

    Bedrijf: Konvert Interim Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bakkerij regio Hofstade zijn wij op zoek naar een medewerker in de bakkerij. Wij zorgen voor een interne opleiding . De belangrijkste skill die je moet bezitten is MOTIVATIE. Wij bieden jou een job aan in het volgende uurrooster: maandag 23u00 tot 06u30 dinsdag 23u00 tot 06u30 woensdag 23u00 tot 6u30 donderdag 23u00 tot 6u30 De ene week vrijdag 23u00 tot 6u30, de andere week zaterdag 23u00 tot 6u30

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES Aartselaar

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Dendermonde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Bachelor/ Master studenten (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Wat ga je precies doen? Je bent verantwoordelijke voor de administratieve ondersteuning van verschillende diensten. Je volt dossiers aan van A tot Z en controleert deze. Je beheert het klassement. Je neemt binnenkomende telefoons op en schakelt door. Je zorgt voor data input en opvolging

  • Team member OKay Wingene (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: OKAY

    Type: Vaste Job

    OKay is een winkelformule van Colruyt Group. In deze gezellige buurtwinkel doen klanten op een vlotte manier hun dagelijkse boodschappen. Als medewerker bied je hen service en kwaliteit voor de laagste prijzen in de buurt. Bij OKay kom je terecht in een hecht team met medewerkers uit de buurt. En omdat je dicht bij huis werkt, hoef je ook geen lange afstanden af te leggen of in de file te staan. Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega’s een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • Magazijnier voor fysiek zwaar werk (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als magazijnier sta je in voor de orderpicking van de goederen (denk aan badkuipen, lavabo's enz.). Je maakt de bestellingen klaar voor de klanten en bent mee verantwoordelijk voor de algemene orde en netheid van het magazijn. Daarnaast neem je initiatief om in te springen bij collega’s waar dit nodig is. Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf met familiale sfeer, in volle groei én met verschillende vestigingen in België is gespecialiseerd in sanitair en verwarming. Zij zijn op zoek naar een magazijnier die tegen een stootje kan daar je met meubels en andere sanitair gerelateerde artikelen zal moeten werken en verplaatsen.

  • DAKWERKER (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: STADAK

    Type: Vaste Job

    Voor de opbouw en afbraak van hellende daken.

  • Beautyconsulent(e)-Teamleader Bijberoep/Hoofdberoep. (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Health&Beauty for you - H&B4U

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, beurzen, social media marketing, ... voor ieder wat wils en op uw maat! Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleidingen, wij begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carriereladder. Iedereen krijgt de kans om te promoveren mits het volgen van de nodige opleidingen. Je helpt je klanten grote besparingen te doen op hun aankopen en met jouw persoonlijk advies zorg je er voor dat ze er stralend uit zien. Ook de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Belangrijk is dat je zelf kan bepalen in welke regio je werkt. Interesse in een andere regio? Contacteer ons! Uw succes is ons doel!

  • Centric - Business Analist (B2B) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Omgeving   Onze klant recruteert momenteel een Business Analyst, verantwoordelijk voor het uitwerken en onderhouden van coherente business processen en business requirements documentatie. Als Business Analyst werk je voornamelijk binnen een project context en heb je een brugfunctie tussen de verschillende business teams en de IT collega's.     Jouw taken  Business proces analyse: Je identificeert de vraag van de business. Je analyseert hun behoeften en je bepaalt de impact op bestaande processen, systemen en tools.  Business requirements gathering: Op basis van workshops en interviews met de business verzamel je de business requirements en definieer je zelfstandig de gedetailleerde business requirements in een business requirements document.  Business proces modelering en optimalisatie:  Je brengt de as-is in kaart en bepaalt in samenspraak met de business, de to-be. Je werkt de nodige proces aanpassingen uit en documenteert deze in flowcharts. Je ondersteunt IT en business bij het converteren van de business requirements naar een implementatie.  Je bent SPOC voor business en IT.  Business acceptance testing: Je coördineert de business acceptance testing en begeleidt de business ook bij het testen van nieuwe systeem implementaties.   Jouw profiel Je beschikt over een master diploma en hebt ten minste 5 jaar relevante werkervaring. Je werkt graag in projecten. Je hebt ervaring met proces modeling en business analyse. Je hebt sterke analytische vaardigheden, conceptueel denkvermogen en realiteitszin. Je bent pragmatisch. Je stelt ideeën in vraag en weegt verschillende opties kritisch af. Je werkt op een gestructureerde manier. Je hebt oog voor detail zonder het overzicht te verliezen. Je kan autonoom werken. Je bent proactief en vraagt spontaan hulp. Je bent een teamspeler maar durft ook de eindverantwoordelijkheid te dragen. Je neemt ownership over je takenpakket en bent in staat om te werken in een dynamische en snel veranderende omgeving. Je bent communicatief sterk en kan je taal aanpassen naargelang de gesprekspartner. Ervaring of affiniteit met IT is een troef. Kennis van Telecom producten of ervaring binnen een telco omgeving is een pluspunt. Je hebt kennis van Nederlands en Engels.

  • Leercontract - Verkoper/aanvuller (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: GAMMA Genk-Hasseltweg, Franchisenemer Van Neerbos België NV

    Type: Leercontract

    Voor de aanvulling van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde, leergierige persoon. Tijdens je opleiding zal je doe-het-zelf producten en goederen voor praktische en ook decoratieve toepassingen leren kennen en verkopen. Je stalt de producten uit en houdt de winkel en schappen op orde. Je bent mee het aanspreekpunt van onze klanten en informeert klanten over de diverse producten en je doet ook kassawerk. Indien nodig sta je je collega’s bij met andere taken. Wij zorgen voor een degelijke opleiding en opvolging tijdens je leercontractperiode.

Zoek naar antwoorden van BRUGGEMAN & DESOUTER CARTONNAGE in sociale netwerken
Look for responds of BRUGGEMAN & DESOUTER CARTONNAGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRUGGEMAN & DESOUTER CARTONNAGE. Laat een reactie achter voor BRUGGEMAN & DESOUTER CARTONNAGE. BRUGGEMAN & DESOUTER CARTONNAGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRUGGEMAN & DESOUTER CARTONNAGE. Leave a respond for BRUGGEMAN & DESOUTER CARTONNAGE. BRUGGEMAN & DESOUTER CARTONNAGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRUGGEMAN & DESOUTER CARTONNAGE op de google maps. Adres en contacten BRUGGEMAN & DESOUTER CARTONNAGE
Location of BRUGGEMAN & DESOUTER CARTONNAGE on the google maps. Address and contacts of BRUGGEMAN & DESOUTER CARTONNAGE

Andere gerelateerde bedrijven als come BRUGGEMAN & DESOUTER CARTONNAGE BRUGGEMAN & DESOUTER CARTONNAGE: RICHARD HANSEN | ROVAN | Delvaux P (Museum) | EVERAERTS L EN ZOON | ALFONS PRAET

Other related companies as BRUGGEMAN & DESOUTER CARTONNAGE: RICHARD HANSEN | ROVAN | Delvaux P (Museum) | EVERAERTS L EN ZOON | ALFONS PRAET

BRUGGEMAN & DESOUTER CARTONNAGE is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BRUGGEMAN & DESOUTER CARTONNAGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09823669433. Het bedrijf BRUGGEMAN & DESOUTER CARTONNAGE bevindt zich op het adres: TIELTSTRAAT 69; 8760; MEULEBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 873,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 823,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Emballages en papier and carton Fab. Lijst met producten zijn Produits: Sacs en Papier..
De hoofdactiviteit van BRUGGEMAN & DESOUTER CARTONNAGE is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRUGGEMAN & DESOUTER CARTONNAGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRUGGEMAN & DESOUTER CARTONNAGE, openstaande posities, locatie van BRUGGEMAN & DESOUTER CARTONNAGE op de kaart.

BRUGGEMAN & DESOUTER CARTONNAGE is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is BRUGGEMAN & DESOUTER CARTONNAGE, company assigned to the tax number BE09823669433. The company BRUGGEMAN & DESOUTER CARTONNAGE is located at the address: TIELTSTRAAT 69; 8760; MEULEBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 873,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 823,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Imprimeries and copyshops. Emballages en papier and carton Fab. List of products are Produits: Sacs en Papier..
The main activity of BRUGGEMAN & DESOUTER CARTONNAGE is Primary Metal Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BRUGGEMAN & DESOUTER CARTONNAGE is not available. You also can look at reviews of BRUGGEMAN & DESOUTER CARTONNAGE, open positions, location of BRUGGEMAN & DESOUTER CARTONNAGE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRUGGEMAN & DESOUTER CARTONNAGE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRUGGEMAN & DESOUTER CARTONNAGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRUGGEMAN & DESOUTER CARTONNAGE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRUGGEMAN & DESOUTER CARTONNAGE, employees, financial statistics.