VAN DEN BOSCH-CALLOT

Particuliere bedrijvenWatervervoer • VAN DEN BOSCH-CALLOT
Private companiesWater Transportation • VAN DEN BOSCH-CALLOT

Contactgegevens VAN DEN BOSCH-CALLOT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN DEN BOSCH-CALLOT: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN DEN BOSCH-CALLOT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BEGIJNENVEST 39; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32311159 32311159

Fax (fax): +32 (81) 387-91-65 +32 (81) 387-91-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN DEN BOSCH-CALLOT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN DEN BOSCH-CALLOT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN DEN BOSCH-CALLOT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN DEN BOSCH-CALLOT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN DEN BOSCH-CALLOT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN DEN BOSCH-CALLOT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN DEN BOSCH-CALLOT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN DEN BOSCH-CALLOT
Products information VAN DEN BOSCH-CALLOT

BTW identificatienummer (tax): BE07717041015
Ondernemingsnummer: 4316497802
Hoofdstad (capital): 285,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 777,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in VAN DEN BOSCH-CALLOT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN DEN BOSCH-CALLOT
(Get full report from official database of BE for VAN DEN BOSCH-CALLOT)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN DEN BOSCH-CALLOT
Addition kinds of activities for VAN DEN BOSCH-CALLOT

332500. Staalgieterijen, nec | Steel foundries, nec
23350100. Bruids- en formele jurken | Bridal and formal gowns
37929904. Huisaanhangers, behalve als permanente woningen | House trailers, except as permanent dwellings
38290206. Geofysische of meteorologische elektronische apparatuur | Geophysical or meteorological electronic equipment
38429916. stofmaskers | Respirators
57229906. Kerosine verwarmers | Kerosene heaters
58120203. Ijsstandjes of zuivelstaven | Ice cream stands or dairy bars

Werken bij VAN DEN BOSCH-CALLOT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN DEN BOSCH-CALLOT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN DEN BOSCH-CALLOT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN DEN BOSCH-CALLOT. Looking for open vacancies in other companies

  • Flexibele verkoopmedewerker (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je luistert naar de wensen van de klant en verkoopt de producten uit de toonbank. Je zorgt ervoor dat de winkel er net uitziet en dat de producten op een aantrekkelijke manier worden gepresenteerd.

  • Showroom verantwoordelijke M/V (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: JOBMATCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een zaak die gespecialiseerd is sanitaire voorzieningen zijn we op zoek naar showroom verantwoordelijke. Je bent verantwoordelijk voor het volledige verkoop proces van offerte tot dienst na verkoop. Je geeft leiding aan een team van verkopers. Daarnaast is commercieel beheer van de showroom ook je taak. Streven naar mooie resultaten met het ganse team om zo het zakencijfer te ontwikkelen en te laten groeien. Je bent zelf ook betrokken in het dagdagelijks werking van de showroom namelijk bij de verkoop zelf.

  • Orderpicker (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP LOMMEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een grote logistieke speler, zijn we op zoek naar orderpickers. Je zal mee instaan in het verzendklaar maken van de binnenkomende bestellingen. Het is belangrijk dat je ervaring hebt als orderpicker of als heftruckchauffeur.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Elewijt M/V (ELEWIJT)

    Regio: ELEWIJT

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Bonheiden (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Bonheiden en omgeving

  • HUISHOUDHULP BISSEGEM (M/V) deeltijds (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: MAKKIE CITY

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Monteur- technicus (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: EUROQUIP

    Type: Studentenjob

    Hou jij van problemen oplossen, klusjes en kleine reparaties doen, kwaliteitscontrole..... op reeds geinstalleerde installaties dan bij jij de persoon die wij zoeken. Kom eens luisteren wat wij te bieden hebben en wie weet...? 50+ plussers worden zeker aangeraden om te solliciteren. Wie zijn wij: Euroquip is op twintig jaar tijd in de Benelux uitgegroeid tot een trendsetter op het gebied van brandstofpompen , smeer- en weegsystemen en overdrukunits. Onze klantenkring is zeer divers en situeert zich in de bouw, transport, grondverzet, wegenbouw, landbouw, voeding, … Euroquip biedt je een zeer afwisselende job aan, zowel op het gebied van producten als werklocaties. De brandstofpompen, smeer- en weegsystemen en overdrukcabines worden door Euroquip ontwikkeld, verkocht, geplaatst en onderhouden.

  • JOBSTUDENT Buffetmedewerker - Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij zijn op zoek naar enthousiaste buffetmedewerkers die zich tijdens het weekend en/of tijdens de week kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: meehelpen aan het buffet : je bent verantwoordelijk voor het verzorgen / opstellen van de gerechten. Je zet de gerechten uit en zorgt voor een mooie decoratie ervan. Je zult de artikelen ook verwerken : afdekken / in de frigo's plaatsen / bijwerken voor de voglende dag. Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

  • Betonwerker (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Hooglede zijn we dringend op zoek naar betonwerkers. Wat zijn je taken? Het plaatsen van bekistingen van betonvloeren of het plaatsen van galva L ijzers en voegen Dit voor een speler die een jarenlange ervaring en expertise heeft. Je krijgt een goede ondersteuning en komt in een tof team terecht.

  • Credit Controller (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Je komt terecht in een team van 4 personen op de boekhouding. Moeilijke en verhitte situaties telefonisch en per mail oplossen geven jou energie! Hierbij schrikken administratieve taken jou zeker niet af! Je beheert de klantenportefeuilles. Je volgt heel het proces van A-Z en bijt je vast in elk dossier. Je bereidt gerechtelijke dossiers voor en volgt deze op bij deurwaarder en advocaat. Er wordt geen kennis van de juridische materie verwacht! Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamisch bedrijf met activiteiten in de bouwsector en algemene industrie.  Je krijgt de vrijheid om je eigen werk te organiseren en komt terecht in een team met collega's die elkaar zoveel mogelijk proberen te helpen. 

  • Sales Data Analyst | Unilever (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Vaste Job

    Ben je klaar om je analytische skills verder te ontwikkelen bij een wereldspeler in FMCG? Als Data Analyst ga je de beschikbare (sales)data analyseren en interpreteren om zo een beter inzicht te krijgen in de impact van de commerciële acties. Je rapporteert en communiceert je bevindingen en best practices naar alles stakeholders (Sales, Project Management,..) en giet je analyses in een efficiënt plan van aanpak. Op basis van eerdere analyses doe je aan forecasting met oog op een nog betere Salesstrategie.

  • Kelner (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: FOODCAFE SPORK

    Type: Flexijob

    Op een vlotte en beleefde wijze drank en gerechten opdienen aan tafel. Afruimen; Klaarzetten zaal; Opruimen.

Zoek naar antwoorden van VAN DEN BOSCH-CALLOT in sociale netwerken
Look for responds of VAN DEN BOSCH-CALLOT in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN DEN BOSCH-CALLOT. Laat een reactie achter voor VAN DEN BOSCH-CALLOT. VAN DEN BOSCH-CALLOT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN DEN BOSCH-CALLOT. Leave a respond for VAN DEN BOSCH-CALLOT. VAN DEN BOSCH-CALLOT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN DEN BOSCH-CALLOT op de google maps. Adres en contacten VAN DEN BOSCH-CALLOT
Location of VAN DEN BOSCH-CALLOT on the google maps. Address and contacts of VAN DEN BOSCH-CALLOT

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN DEN BOSCH-CALLOT VAN DEN BOSCH-CALLOT: AB Renovatie BVBA | Godechal G | I. PEETERS | Etincelle | WEB-GAIN SPRL

Other related companies as VAN DEN BOSCH-CALLOT: AB Renovatie BVBA | Godechal G | I. PEETERS | Etincelle | WEB-GAIN SPRL

VAN DEN BOSCH-CALLOT is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN DEN BOSCH-CALLOT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07717041015. Het bedrijf VAN DEN BOSCH-CALLOT bevindt zich op het adres: BEGIJNENVEST 39; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 285,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 777,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in VAN DEN BOSCH-CALLOT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN DEN BOSCH-CALLOT is Watervervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN DEN BOSCH-CALLOT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN DEN BOSCH-CALLOT, openstaande posities, locatie van VAN DEN BOSCH-CALLOT op de kaart.

VAN DEN BOSCH-CALLOT is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN DEN BOSCH-CALLOT, company assigned to the tax number BE07717041015. The company VAN DEN BOSCH-CALLOT is located at the address: BEGIJNENVEST 39; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 285,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 777,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in VAN DEN BOSCH-CALLOT were not found.
The main activity of VAN DEN BOSCH-CALLOT is Water Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN DEN BOSCH-CALLOT is not available. You also can look at reviews of VAN DEN BOSCH-CALLOT, open positions, location of VAN DEN BOSCH-CALLOT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN DEN BOSCH-CALLOT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN DEN BOSCH-CALLOT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN DEN BOSCH-CALLOT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN DEN BOSCH-CALLOT, employees, financial statistics.