UITGEVERSMAATSCHAPPIJ

Contactgegevens UITGEVERSMAATSCHAPPIJ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data UITGEVERSMAATSCHAPPIJ: address, phone, fax, email, website, opening hours

UITGEVERSMAATSCHAPPIJ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): JAN BLOCKXSTRAAT 7; 2018; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32379519 32379519

Fax (fax): +32 (15) 663-71-36 +32 (15) 663-71-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) UITGEVERSMAATSCHAPPIJ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "UITGEVERSMAATSCHAPPIJ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "UITGEVERSMAATSCHAPPIJ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van UITGEVERSMAATSCHAPPIJ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen UITGEVERSMAATSCHAPPIJ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of UITGEVERSMAATSCHAPPIJ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees UITGEVERSMAATSCHAPPIJ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti UITGEVERSMAATSCHAPPIJ
Products information UITGEVERSMAATSCHAPPIJ

BTW identificatienummer (tax): BE05725219726
Ondernemingsnummer: 8173797607
Hoofdstad (capital): 510,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 692,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in UITGEVERSMAATSCHAPPIJ zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor UITGEVERSMAATSCHAPPIJ
(Get full report from official database of BE for UITGEVERSMAATSCHAPPIJ)

Aanvulling soorten activiteiten voor UITGEVERSMAATSCHAPPIJ
Addition kinds of activities for UITGEVERSMAATSCHAPPIJ

3269. Aardappelproducten, nec | Pottery products, nec
20449901. Zemelen, rijst | Bran, rice
39449913. Schommelende paarden | Rocking horses
39490211. Speren en spiesguns, vissen | Spears and spearguns, fishing
51310213. Textielomzetters | Textile converters
83610402. Oud soldatenhuis | Old soldiers' home
87420500. Zakelijke planning en organisatiediensten | Business planning and organizing services
92290402. Openbare orde en veiligheid, staatsregering | Public order and safety, state government

Werken bij UITGEVERSMAATSCHAPPIJ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in UITGEVERSMAATSCHAPPIJ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor UITGEVERSMAATSCHAPPIJ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for UITGEVERSMAATSCHAPPIJ. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren Monteur industriebouw (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Lommel zijn wij op zoek naar een ervaren monteur industriebouw = metaalskeletbouw (vergelijkbaar met houtskelet) en een ramen- en deurenplaatster (PVC en aluminium, heel zelden eens hout) Op hoogte willen werken is wel een must, geen hoogtevrees hebben is dus belangrijk.

  • VERKOPER/VERKOOPSER BAKKERIJ (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bakkerij in Mechelen zijn we op zoek naar een deeltijds verkoper M/V voor in de winkel te staan. (24uur per week) Je staat in voor de vriendelijke bediening van klanten.

  • Sales talent (m/v) gezocht regio Wevelgem (1292004) (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Secretary Plus Management Support

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een uitdagend loonpakket? That's what you certainly get! • Je denkt mee met de klant ikv hun bestellingen & mogelijkheden; • Je kan de noden van de klant goed aanvoelen en geeft advies over het assortiment; • Je staat in nauw contact met de collega's van external sales; • Je volgt de bestellingen van de klanten nauwgezet op; • Je bent in het bezit van een eigen klantenportefeuille en bouwt een goede relatie uit met de klant.

  • Verkoopmedewerker multimedia - regio Waregem - m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bent u een kenner van IT en multimedia? Wenst u ook binnen de verkoop aan de slag te gaan? Wilt u voortdurend op de hoogte blijven van de nieuwigheden? Onze klant te Waregem zoekt uw profiel! U bent medewerker in de winkel waarbij u klanten dient volgens hun verlangens. U geeft technisch advies en praat in op klachten van de klant. U staat in voor de afsluit van de winkel.

  • Huishoudheld regio Ingelmunster (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • Huishoudheld (m/v) Regio Knokke ! (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is DRINGEND op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Knokke. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • Synergie Hasselt zoekt studenten (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Studentenjob

    Wij zijn dringend nog op zoek naar gemotiveerde studenten voor diverse vacatures met snelle opstart! Ben jij nog student en op zoek naar een leuke studentenjob, reageer dan zeker op deze vacature!

  • Psycholoog 38u (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: DE DRIE STROMEN

    Type: Vaste Job

    Eerstelijnspsycholoog 38u - onbepaalde duur Regio Laarne - Wetteren - Wichelen · Door uw inbedding binnen bestaande eerstelijnsstructuren, neemt u een belangrijke rol op in functie van vroegdetectie en toeleiding naar het gepaste zorgaanbod. Vroegdetectie en -interventie bij psychische problemen onder meer door informatieverstrekking over psychische problemen, het detecteren van psychische problemen, diagnostiek, intake en indicatiestelling behoren tot uw opdracht. · Uw hoofdopdracht bestaat uit de kortdurende behandeling (3-5 gesprekken) van vaak voorkomende niet complexe psychische problemen (burn-out, lichte depressieve klachten, stress,…). · Indien meer gespecialiseerde of intensieve zorg aangewezen is, verwijst u actief en gericht door naar het gepaste zorgaanbod. · U bent bereid mee te werken in het ondersteunen van eerstelijnswerkers in het versterken van hun competenties inzake psychische problematieken Dit kan o.m. door het meedenken over vorming en opleiding rond detectie, laagdrempelige interventies en adequaat doorverwijzen voor eerstelijnsmedewerkers. U inventariseert de noden zodat we samen met de partners een passend antwoord kunnen organiseren. · U draagt actief bij in het verhogen van de toegankelijkheid van de geestelijke gezondheidszorg. · U heeft een hart voor de meest kwetsbare groepen in onze maatschappij. · U bouwt een goede interne samenwerking op met andere hulpverleners vanuit het model van getrapte zorg. Dit door de uitbouw van een netwerk op het niveau van de zorgverlening. · U maakt deel uit van het volwassenenteam van het CGG en werkt op actieve wijze mee aan de teamvergadering, intervisie en andere overlegmomenten. · U bewaakt de continuering van bestaande samenwerkingsverbanden en bent begaan met de kwaliteit van de aangeboden zorg. · Daarnaast kunnen u in overleg specifieke opdrachten(en) worden toevertrouwd. · U rapporteert aan de doelgroepcoördinator volwassenen- en ouderenwerking van CGG De Drie Stromen.

  • Zelfstandige verkopers (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HURRICANE MARKETING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de sales en marketingwereld? Dan zijn wij op zoek naar jou! Hurricane - Geninc is een snel groeiend jong bedrijf gevestigd in Centrum Gent. Door groeiende aanvragen van onze klanten, zijn wij dringend opzoek naar toffe, ambitieuze, positieve Verkopers. Je bent het uithangbordje van onze klanten en vertegenwoordigt hun producten op de beste manierer. Door onze unieke kansen die wij bieden, kan je verder groeien tot business coach en jouw dromen waarmaken.

  • Zelfstandig Medevennoot Bank omgeving Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AZURO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij kijken uit naar een toekomstig zaakvoerder en medevennoot voor een bank- en verzekeringskantoor met vestigingen in de bredere regio Kortrijk. Taken en verantwoordelijkheden In regio Kortrijk kijken wij uit naar een (mede)vennoot en toekomstig zaakvoerder van een bank- en verzekeringskantoor. Afhankelijk van je interesse, achtergrond en ervaring bestaat de mogelijkheid om: Onmiddellijk bij aanvang aandelen te verwerven en aldus onmiddellijk op te starten als partner-zaakvoerder. Gedurende het eerste jaar op te starten in dienstverband, met de concrete doelstelling om vervolgens na 1 jaar aandelen te verwerven. Vanuit de hoofdzetel voorziet deze bank een doorgedreven ondersteuning en begeleiding zoals het uitwerken van je financieel en strategisch plan en opleiding en training op jouw maat. Na je initiële opleidings- en inwerkperiode, zal je functie het volgende omvatten: Je bent het gezicht van de bank in je regio en je vormt het aanspreekpunt voor klanten. Je bent bij voorkeur woonachtig in de nabije regio van je kantoor en je bouwt een actief netwerk uit in de regio. Je adviseert een divers type van cliënteel (particulieren, zelfstandigen en ondernemingen) en dit over diverse financiële domeinen heen (spaar-en betaalproducten, verzekeringen, kredieten, vermogensbeheer). Je kan rekenen op doorgedreven ondersteuning vanuit de hoofdzetel van de bank: product-technische opleidingen, een veelzijdig productaanbod naar diverse doelgroepen zoals particulieren/zelfstandigen/ondernemingen, regionale specialisten waarop je beroep kan doen,... Je werkt een financieel en strategisch meerjarenplan uit voor je kantoor met als doel het realiseren van een verdere rendabele groei. Je gaat proactief op zoek naar nieuwe opportuniteiten en je neemt allerhande gerichte initiatieven om je kantoor verder op de kaart te zetten in de regio (campagnes opzetten, organisatie info avonden voor klanten, regionale netwerking....). Tot slot heb je ook oog voor een goede werking van je kantoor. Je begrijpt dat het realiseren van succes vooral een teamverhaal is en je hebt bijzondere aandacht voor de coaching, opleiding en motivering van je medewerkers.

  • Project & Process Assistant (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een Administratief Bediende met ervaring in het beheren en/of ontwerpen van processen en hun administratieve ruggengraat. We hebben vaak vacatures die allemaal te maken hebben met documentbeheer rondom projecten en processen: - eerder administratief (ervoor zorgen dat de papierhandel correct is) - eerder processgericht (verbeteren en uitwerken van de processen (=werkschema's of workflow) ) - eerder controlling (nakijken of men de processen volgt en of het budget en planning kloppen) U maakt gebruik van Office, Aris, Clarity en Prince2. De 'processen' moet u zien als 'de manier waarop er gewerkt wordt' en dienen om iedereen op dezelfde manier te laten werken, en hun weg te vinden in de grote firma. Bv: vanaf de aanvraag indienen om een airco te plaatsen in kantoor x, tot en met het onderhoudscontract aflsuiten... Dit is een functie op het interne studiebureau van de Bouwheer. U maakt deel uit van de (zeer ruime) technische dienst. Gelegen in het centrum van Brussel, zeer makkellijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

  • VERKOOPSTER (m/v) (KANNE)

    Regio: KANNE

    Bedrijf: SMETS

    Type: Flexijob

    Verkoopster (m/v) op zondag in een bakkerij. Klanten helpen, bestellingen opschrijven. Van 7.00 tot max 14.30. 2 zondagen werken 1 zondag vrij. Goed kunnen behelpen in het frans. Indien mogelijk flexi job, maar is geen vereisten.

Zoek naar antwoorden van UITGEVERSMAATSCHAPPIJ in sociale netwerken
Look for responds of UITGEVERSMAATSCHAPPIJ in social networks

Lees alle opmerkingen voor UITGEVERSMAATSCHAPPIJ. Laat een reactie achter voor UITGEVERSMAATSCHAPPIJ. UITGEVERSMAATSCHAPPIJ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for UITGEVERSMAATSCHAPPIJ. Leave a respond for UITGEVERSMAATSCHAPPIJ. UITGEVERSMAATSCHAPPIJ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie UITGEVERSMAATSCHAPPIJ op de google maps. Adres en contacten UITGEVERSMAATSCHAPPIJ
Location of UITGEVERSMAATSCHAPPIJ on the google maps. Address and contacts of UITGEVERSMAATSCHAPPIJ

Andere gerelateerde bedrijven als come UITGEVERSMAATSCHAPPIJ UITGEVERSMAATSCHAPPIJ: KURT VAN BUTSELE | HUIS VAN ESSER-CORUM | Jean Louis David | PAUL MAES | BRANDSTOFFEN DEJAGERE

Other related companies as UITGEVERSMAATSCHAPPIJ: KURT VAN BUTSELE | HUIS VAN ESSER-CORUM | Jean Louis David | PAUL MAES | BRANDSTOFFEN DEJAGERE

UITGEVERSMAATSCHAPPIJ is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is UITGEVERSMAATSCHAPPIJ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05725219726. Het bedrijf UITGEVERSMAATSCHAPPIJ bevindt zich op het adres: JAN BLOCKXSTRAAT 7; 2018; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 510,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 692,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in UITGEVERSMAATSCHAPPIJ zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van UITGEVERSMAATSCHAPPIJ is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van UITGEVERSMAATSCHAPPIJ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van UITGEVERSMAATSCHAPPIJ, openstaande posities, locatie van UITGEVERSMAATSCHAPPIJ op de kaart.

UITGEVERSMAATSCHAPPIJ is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is UITGEVERSMAATSCHAPPIJ, company assigned to the tax number BE05725219726. The company UITGEVERSMAATSCHAPPIJ is located at the address: JAN BLOCKXSTRAAT 7; 2018; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 510,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 692,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in UITGEVERSMAATSCHAPPIJ were not found.
The main activity of UITGEVERSMAATSCHAPPIJ is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of UITGEVERSMAATSCHAPPIJ is not available. You also can look at reviews of UITGEVERSMAATSCHAPPIJ, open positions, location of UITGEVERSMAATSCHAPPIJ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over UITGEVERSMAATSCHAPPIJ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf UITGEVERSMAATSCHAPPIJ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about UITGEVERSMAATSCHAPPIJ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company UITGEVERSMAATSCHAPPIJ, employees, financial statistics.