PRINTECLAIR

Contactgegevens PRINTECLAIR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PRINTECLAIR: address, phone, fax, email, website, opening hours

PRINTECLAIR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU MAGISTRAT 18; 1050; ELSENE/IXELLES, België

Telefoon (phone): 26494120 (+32-26494120) 26494120 (+32-26494120)

Fax (fax): +32 (15) 668-51-61 +32 (15) 668-51-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PRINTECLAIR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PRINTECLAIR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PRINTECLAIR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PRINTECLAIR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PRINTECLAIR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PRINTECLAIR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PRINTECLAIR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PRINTECLAIR
Products information PRINTECLAIR

BTW identificatienummer (tax): BE04214324951
Ondernemingsnummer: 4143737792
Hoofdstad (capital): 912,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 790,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in PRINTECLAIR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PRINTECLAIR
(Get full report from official database of BE for PRINTECLAIR)

Aanvulling soorten activiteiten voor PRINTECLAIR
Addition kinds of activities for PRINTECLAIR

28650208. Solvent nafta | Solvent naphtha
38220106. Koeling / airco ontdooien controles | Refrigeration/air-conditioning defrost controls
50910503. Bubbelbaden | Hot tubs
51310216. ritsen | Zippers
55619900. Handelaar in recreatievoertuigen, nec | Recreational vehicle dealers, nec
73891305. Tegenservice, douane | Drawback service, customs
78190401. Uitrusting verhuur, film | Equipment rental, motion picture
79999916. Ticketverkoopkantoor voor sportevenementen, contract | Ticket sales office for sporting events, contract
87110000. Engineering diensten | Engineering services

Werken bij PRINTECLAIR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PRINTECLAIR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PRINTECLAIR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PRINTECLAIR. Looking for open vacancies in other companies

  • Calculator laswerken regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Heusden-Zolder zijn we op zoek naar een ervaren calculator laswerken. Jouw taken: De kostprijs van een werf berekenen, de uitgaven controleren en de prijzen actualiseren Het dossier voor de projectuitvoering (technische processen, methodes, plannen, ...) voorbereiden De gedetailleerde lijst, per post, van de uitvoering van het project opstellen De hoeveelheid materialen en het aantal werkuren voor het project inschatten Het bouwdossier analyseren (architectendossier, plannen, bestek, aanbesteding, ...) Leveranciers of dienstverleners selecteren Onderhandelen over contractvoorwaarden De geleverde diensten of producten controleren De eenheidskost van elke uitvoeringsfase berekenen en de prijsraming voor de globale uitvoering van het project opmaken Metingen op de werf uitvoeren (afmetingen, oppervlakten, volumes, locatie, ...)

  • Handlanger magazijn (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een handlanger die het magazijn kan ondertussen in een logistiek bedrijf in de haven. Jouw taken bestaan uit het kleven van labels volgens het juiste lot, mixed pallets samen stellen, overstapelwerk, relabelwerk en het wikkelen van palletten. De uren waarop je kan starten is 6u, 8u of 10u. De shiften eindigen op respectivelijk 14, 16 of 18u.

  • Magazijnier/Chauffeur C (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT ZAVENTEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als medewerker verpakking/chauffeur C zal je instaan voor het verpakken van charcuterie. Je zal eveneens enkele dagen per week leveringen doen bij klanten met de vrachtwagen (rijbewijs C). Je zal werken van maandag tem vrijdag. En dit van 6u30 tem 14u50.

  • Huishoudhulp regio Roeselare (BEVEREN-ROESELARE)

    Regio: BEVEREN-ROESELARE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • Huishoudhulp regio Zandhoven (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: STEAM & CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ... Aantal uren en dagen in overleg Goede verloning Werk in eigen streek Vast contract Verplaatsingsvergoeding Was-en telefoonvergoeding Eindejaarspremie Werkkledij Geen avond- of weekendwerk Hoe solliciteren Stuur een email naar [email protected] met je naam, adres, telefoonnummer en email-adres. Beschrijf daarin bondig wat je werkervaring is en wat je graag zou willen doen. Wij zorgen voor je planning in een vast uurrooster (deeltijds of voltijds) met een contract van onbepaalde duur. Je hoeft geen diploma te hebben, werkervaring is meegenomen, maar geen must. Nederlands begrijpen is meegenomen.

  • Animator om Minecraft spelers te begeleiden - Heist op den Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als animator minecraft? Ben je een échte minecraft gamer en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! De minecraft activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend minecraft spelen en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • Reach- en heftruckchauffeur 2 ploegen m/v (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Vaste Job

    Voor een voedingsfirma te regio Roeselare zijn we op zoek naar een reachtruckchauffeur voor de plaatsing van goederen in het magazijn. U werkt in twee ploegen. U beschikt over de nodige ervaring en een reachtruckattest.

  • Senior Product Designer alu (m/v) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Deceuninck

    Type: Vaste Job

    Wie zijn wij? Deceuninck is een geïntegreerde, beursgenoteerde groep van wereldformaat, die actief is in meer dan 90 landen en 4000 personen tewerkstelt. Ons uitgebreid productgamma omvat raam- en deursystemen in PVC en aluminium, maar ook ventilatie- en muurroosters, zonwering, lamellenwanden, gevelbekleding en allerhande bouwprofielen. Bij Deceuninck staat onze missie ‘Building a Sustainable Home’ centraal. We willen uitblinken in innovatie, ecologie en design. Help jij meebouwen aan een duurzame toekomst? Wat worden je verantwoordelijkheden? Tijdens jouw inwerkperiode leer je het gamma van Deceuninck producten beter kennen. We assisteren je om voldoende knowhow en technisch inzicht te verwerven over onze producten en productieprocessen. Als senior product designer word je verantwoordelijk voor het opstellen en vertalen van je conceptuele ideeën naar innovatieve eindproducten. Het esthetisch aspect ligt in je handen. Je genereert concepten aan de hand van specificaties van klanten en/of product management. Je tekent je ontwerp op een efficiënte en effectieve wijze en gaat op zoek naar een evenwicht tussen marktbehoeften en productiemogelijkheden. Naast het ontwerpen en tekenen van producten valideer je het concept en test je het eindresultaat, zowel intern als bij klanten. Op die manier is het ontwerp in functie van kostprijs, productiemogelijkheid en klantenverwachting. Je visualiseert en presenteert je representatieve concepten ter beoordeling en zorgt voor finetuning van het ontwerp samen met het product development team en onze klanten. Je onderhoudt contacten met leveranciers en externe onderzoeksinstanties om zo je ontwerpen verder te optimaliseren. Als trendsetter blijf je continue op de hoogte van de evoluties binnen onze industrie en hou je jouw kennis up-to-date. Op geregelde tijdstippen geef je presentaties aan het team om je visie op ontwikkelingen te verduidelijken. Zo draag je bij tot de realisatie van de bedrijfsstrategie. Naar wie zijn wij op zoek? Je genoot een technische opleiding bij voorkeur ingenieur industrieel ontwerp. Je kan min. een 10-tal jaar ervaring voorleggen als industrieel ontwerper in de bouwsector. Kennis van aluminium is een pluspunt. Creativiteit, analytisch inzicht en oog voor detail behoren tot je sleutelvaardigheden. Je hebt gevoel voor esthetiek en feeling voor design en vernieuwing. Je durft ‘out-of-the-box’ denken. Je bent een vlotte communicator. Een goede kennis van Nederlands, Frans en Engels is een vereiste. Kennis van andere talen is een plus. Je bent een teamplayer, maar werkt ook graag autonoom. Je neemt graag initiatief, overtuigt anderen, maar je bent ook bereid tot compromissen. Je werkt vlot met courante officetoepassingen en hebt ervaring met een CAD programma (Inventor, Microstation, Autocad, SolidWorks, etc.). In functie van buitenlandse projecten sta je open voor korte internationale trips. Wat bieden wij? Een innovatief en internationaal bedrijf met uitgebreid productgamma Een fijn team waar je op kan bouwen en collegiale aangename samenwerking over de teamgrenzen heen Een gevarieerde en uitdagende job met ruimte voor initiatief en toekomstperspectieven Een marktconform loon, inclusief extralegale voorwaarden Interesse? Solliciteren? Via onze website www.deceuninck.be/jobs Vragen? Contacteer Hilde Devloo – 051/23 91 65 of [email protected]

  • Technische operator (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Konvert Interim Lommel

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Overpelt zijn we op zoek naar een machine operator. Je bent flexibel ingesteld en staat open om in een 3-ploegensysteem te werken. Je bent handig en hebt een technische achtergrond.

  • CALCULATOR - WERKVOORBEREIDER (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: BOURDEAUD'HUI

    Type: Vaste Job

    BVBA Bourdeaud’hui is op zoek naar een gemotiveerd en enthousiast medewerker die als CALCULATOR - WERKVOORBEREIDER – ons team wil komen versterken. Als calculator - werkvoorbereider neem je een divers takenpakket voor jouw rekening. Enerzijds bereken en stel je offertes op waarbij je prijsaanvragen en lastenboeken gaat analyseren, vraag je prijsoffertes aan en voer je kostprijscalculaties uit. Anderzijds bereid je voor projectleiders werfdossiers grondig voor. Dit houdt het volgende in: opmeten, tekenen, ordervoorbereidingen, productievoorbereiding, aansturen planning, controle meetstaten, ... . Ook ben je communicatief, aangezien je regelmatig overleg pleegt met de projectleiders en externe partners, architecten, bouwheer, leveranciers, etc. Daarnaast kan je planmatig en stressbestendig deadlines halen en ben creatief in het zoeken naar technische oplossingen.

  • Kinesist / Kinesitherapeut (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: GEERT MORIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde collega! Je past kinesitherapeutische behandelingen en aquarevalidatie toe bij mensen met een motorische beperking. Dit voor alle doelgroepen, kinderen, volwassenen en ouderen.

  • Beheerscontroleur - On Site - Edegem - Werfreserve (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Als Beheerscontroleur On Site, verzeker je de goede werking en controle van de administratie en van het economisch beheer van de site bij één van onze grootste contracten. Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen en implementeren van het interne controlesysteem binnen de organisatie. Je bent verantwoordelijk voor : Financieel & administratief beheer van de site : Organisatie en controle van de aankoopcyclus (bestelbons, verzendingsnota's, ...) Het boeken van de aankoopcyclus (intern systeem: Click & buy) (verzendingnota's, facturen, stock, kleine kassa, onkostennota's, ...) en de verkoopcyclus (opmaak facturatie klant, opbrengsten en stortingen, ...) De interne controle op de site organiseren en dit volgens de interne procedures van Sodexo: Controle van de leveringen Controle van cashstroom: kassa en stortingen Controle van de inventarissen Controle van de facturatie Enz. Analyse van de resultaten Maandelijkse analyse en becommentariëren van de resultaten naar de Client Relations Manager (CRM). Gedetailleerde analyse van de kosten (Food &Beverage costs, personeelskosten, afschrijving en andere uitbatingskosten, ....) Berekening van diverse ratio's en indicatoren voor de opvolging en optimalisatie van de kosten Opvolging actieplannen m.b.t. kostenoptimalisaties opgesteld samen met de CRM Voorstellen formuleren om de controles te optimaliseren ifv de behoeften van de site Allerhande ad hoc analyses Interne en externe rapportering Maandelijkse rapportering en afsluit (in samenwerking met de boekhouding) Opvolging van de beheersindicatoren (vb. F&B costs, verkoopmix, personeelskosten, ...) Rapportering naar de klant ifv zijn vraag Budgetbeheer Helpen bij het opstellen van de jaarlijkse budgetten samen met de General Services Manager Maandelijkse herziening van de forecast volgens de economische tendensen op de site Algemene administratie / loonadministratie Je helpt, indien nodig, bij de algemene administratie en loonadministratie. Dit onder aansturing van de CRM

Zoek naar antwoorden van PRINTECLAIR in sociale netwerken
Look for responds of PRINTECLAIR in social networks

Lees alle opmerkingen voor PRINTECLAIR. Laat een reactie achter voor PRINTECLAIR. PRINTECLAIR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PRINTECLAIR. Leave a respond for PRINTECLAIR. PRINTECLAIR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PRINTECLAIR op de google maps. Adres en contacten PRINTECLAIR
Location of PRINTECLAIR on the google maps. Address and contacts of PRINTECLAIR

Andere gerelateerde bedrijven als come PRINTECLAIR PRINTECLAIR: Jemael International ASBL | CHARLES TUBACH | MORGAN DELCOURT | Sportchiefs BVBA | Le Pégase

Other related companies as PRINTECLAIR: Jemael International ASBL | CHARLES TUBACH | MORGAN DELCOURT | Sportchiefs BVBA | Le Pégase

PRINTECLAIR is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PRINTECLAIR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04214324951. Het bedrijf PRINTECLAIR bevindt zich op het adres: RUE DU MAGISTRAT 18; 1050; ELSENE/IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 912,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 790,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in PRINTECLAIR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PRINTECLAIR is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PRINTECLAIR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PRINTECLAIR, openstaande posities, locatie van PRINTECLAIR op de kaart.

PRINTECLAIR is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is PRINTECLAIR, company assigned to the tax number BE04214324951. The company PRINTECLAIR is located at the address: RUE DU MAGISTRAT 18; 1050; ELSENE/IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 912,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 790,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in PRINTECLAIR were not found.
The main activity of PRINTECLAIR is Petroleum Refining and Related Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of PRINTECLAIR is not available. You also can look at reviews of PRINTECLAIR, open positions, location of PRINTECLAIR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PRINTECLAIR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PRINTECLAIR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PRINTECLAIR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PRINTECLAIR, employees, financial statistics.