PAT PRODUCTIONS/PAT PRODUCTION

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • PAT PRODUCTIONS/PAT PRODUCTION
Private companiesLeather and Leather Products • PAT PRODUCTIONS/PAT PRODUCTION

Contactgegevens PAT PRODUCTIONS/PAT PRODUCTION: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PAT PRODUCTIONS/PAT PRODUCTION: address, phone, fax, email, website, opening hours

PAT PRODUCTIONS/PAT PRODUCTION

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU MOULIN 16; 1630; LINKEBEEK, België

Telefoon (phone): 23809268 (+32-23809268) 23809268 (+32-23809268)

Fax (fax): +32 (2) 594-97-80 +32 (2) 594-97-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PAT PRODUCTIONS/PAT PRODUCTION: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PAT PRODUCTIONS/PAT PRODUCTION"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PAT PRODUCTIONS/PAT PRODUCTION"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PAT PRODUCTIONS/PAT PRODUCTION, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PAT PRODUCTIONS/PAT PRODUCTION. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PAT PRODUCTIONS/PAT PRODUCTION, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PAT PRODUCTIONS/PAT PRODUCTION. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PAT PRODUCTIONS/PAT PRODUCTION
Products information PAT PRODUCTIONS/PAT PRODUCTION

BTW identificatienummer (tax): BE05876556396
Ondernemingsnummer: 1872863769
Hoofdstad (capital): 477,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 677,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in PAT PRODUCTIONS/PAT PRODUCTION zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PAT PRODUCTIONS/PAT PRODUCTION
(Get full report from official database of BE for PAT PRODUCTIONS/PAT PRODUCTION)

Aanvulling soorten activiteiten voor PAT PRODUCTIONS/PAT PRODUCTION
Addition kinds of activities for PAT PRODUCTIONS/PAT PRODUCTION

356302. Spuit- en stofuitrusting | Spraying and dusting equipment
361299. Kracht-, distributie- en specialiteitstransformatoren, nec | Power, distribution and specialty transformers, nec
515900. Farm-product grondstoffen, nec | Farm-product raw materials, nec
20910208. Oesters, geconserveerd en genezen | Oysters, preserved and cured
24219902. Kippenmolen | Chipper mill
36749904. Magnetohydrodynamische (mhd) apparaten | Magnetohydrodynamic (mhd) devices
38290314. Transits, landmeter's ' | Transits, surveyors'
51129905. Inked linten | Inked ribbons
57369905. Snaarinstrumenten | String instruments

Werken bij PAT PRODUCTIONS/PAT PRODUCTION: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PAT PRODUCTIONS/PAT PRODUCTION: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PAT PRODUCTIONS/PAT PRODUCTION. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PAT PRODUCTIONS/PAT PRODUCTION. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker klantendienst (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het opstellen van offertes, het vast leggen van afspraken,... Je beantwoordt vragen van de klanten. Je staat in voor algemene administratie. Je staat in voor telefonie (inbound)

  • Productiemedewerkers bijverdienste (week of weekend) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant produceert hoogwaardige folie voor tal van toepassingen voor industriële en consumentenverpakkingen in uiteenlopende sectoren, waaronder productiebedrijven, de voedingsindustrie, de bouw en de chemische industrie. Als operator sta je in voor de goede voortgang van het productieproces en grijp je in wanneer nodig. Je bedient en controleert extrusiemachines. Je controleert de kwaliteit van het product. Je rapporteert over het verloop van de productie We zijn op zoek naar extra poolmedewerkers die graag bijklussen ! graag personen die reeds tewerkgesteld zijn en geregeld vrij zijn in de week of weekend bij voorkeur technische bagage zowel mogelijkheden in 2 ploegen als in de nacht

  • Verpleegkundige bijwerken UZ Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil je een centje bijverdienen en ondertussen bijdragen aan de kwalitatieve hulpverlening bij UZ Gent? Dan bij jij diegene die we zoeken! Randstad Medical wil de kans bieden aan verpleegkundigen om op hun beschikbare momenten losse opdrachten tijdens verschillende shiften te werken. UZ Gent biedt, met zijn diversiteit aan afdelingen, een waaier aan mogelijkheden aan voor verpleegkundigen met specialisaties of algemeen verpleegkundigen. Overeenkomstig aan jouw verwachtingen en ervaring als verpleegkundige bieden wij jou de meest geschikte opdrachten aan qua afdeling en uurrooster.

  • Health, Safety, Environment and Improvements manager (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze boeiende functie is je hoofdtaak het coördineren van continuous improvement- en HSE-projecten, zowel in de site van Gent als Eke. Je identificeert waar ruimte voor verbetering is en implementeert effectieve oplossingen, zodat de operationele en strategische doelen van de organisatie kunnen behaald worden, dit alles binnen een veilige werkomgeving. De professionele partners bevinden zich in operations, op groepsniveau, maar kunnen ook externe partijen zijn. Je rapporteert in deze functie aan de kwaliteitsmanager en maakt deel uit van het CPBW. Gezondheid, veiligheid en milieu: Met jouw excellente kennis van de wetgeving en de best practices, ben je de promotor van een sterk beleid op vlak van veiligheid, gezondheid en milieu in de organisatie. Je bouwt mee aan een positieve werkomgeving waarin veiligheid prioritair is en alle werknemers zich hierin betrokken voelen. Je werkt mee aan gezondheidsprogramma's en zorgt ervoor dat werknemers tijdig de juiste HSE-opleidingen volgen. De verantwoordelijkheid voor de audits liggen bij jou en je rapporteert HSE-cijfers naar het bestuur. Bij gebeurde incidenten, start je verder onderzoek naar de oorzaak en ga je op zoek naar een oplossing op lange termijn. Je volgt veranderingen in HSE-wetgeving op en zorgt ervoor dat deze toegepast worden in de organisatie. Continuous improvement: Je neemt de leiding over een team van process-specialisten die je inspireert om te streven naar creatieve, innovatieve en excellente oplossingen. Je bouwt een cultuur uit waarin werknemers proactief verbetervoorstellen doen, die actief beluisterd worden. Verder identificeer je de mogelijkheden om te verbeteren in proces en procedures, gebaseerd op kwantitatieve en kwalitatieve data en vertaal je dit naar oplossingen die leiden tot een verhoogde performantie en daling in kosten. Je verzekert ook de stabiliteit door de implementatie van standaard, consistente productiemethodes. Dit kan alleen maar ...

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Heusden-Zolder – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: WIT TREMELO

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar een medewerk(st)er voor het uitvoeren van huishoudelijk werk bij verschillende klanten in het kader van de dienstencheques. De taken omvatten het normale huishoudelijk onderhoud zoals schoonmaken van de woning, ramen wassen, strijken,…

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO MELLE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Zaventem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Student product ontwikkeling (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf in Noord-Limburg zijn we op zoek naar een student voor de R&D afdeling. Je start als student en werkt 1 à 2 dagen per week. Indien deze studentenperiode goed verloopt, maak je kans op een vaste positie als productontwikkelaar. Als lid van het R&D team ben je mee verantwoordelijk voor de ontwikkeling & continue optimalisatie van bestaande en nieuwe producten en de continue optimalisatie van de processen. Met als doel de kwaliteit en rendabiliteit te borgen en daardoor de bestaande marktpositie te verstevigen en verder uit te bouwen naar de toekomst toe. Afhankelijk van je eigen kennis, competenties en inzet zal je takenpakket bestaan uit: het nakijken en registreren van grondstofspecificaties in het ERP-systeem. administratieve taken ter ondersteuning van de afdeling : opmaak testformulieren, registratie gegevens, rapportering, ... projectcoördinatie bij de ontwikkeling van een nieuw product: Ontvangt een productaanvraagformulier van marketing Ontwikkeling nieuw product op basis van het productaanvraagformulier rekening houdend met de kostprijs, productspecificaties, vereiste productieapparatuur, mogelijke investeringen Contactopname leveranciers m.b.t nieuwe grondstoffen/materialen Overleg met aankoop aangaande de nieuwe grondstoffen/materialen & beschikbaarheid Overleg technische dienst aangaande productieapparatuur & procesmogelijkheden Opstellen testformulieren en inplannen van industriële testen, in samenspraak met productie rekening houdend met belasting op de productie & tijdsframe project Overleg met productieverantwoordelijken resultaten industriële testen aangaande receptuur & processen Productbeoordeling i.s.m: marketing/sales, productie, kwaliteit, directie Opvolging eerste drie producties en nacalculatie

  • Klinisch (kinder)psycholoog/ Systeem-of gedragstherapeut (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: KRIEKELAAR DUFFEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Profiel ° Master in de psychologie | optie klinische psychologie ° Systeem- of Gedragstherapeut (of in opleiding) | optie kinderen & jongeren ° Bereid om in het teamgebeuren van een nieuwe vestiging te stappen

  • freelance social media coordinator & marketeer (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: TROPIFLORA

    Type: Zelfstandige activiteit

    opvolging social media * facebook * instagram opmaken van wedstrijden en verkoopacties meewerken aan nieuwe concepten en commerciele vertaling ervan inhoud website beheren schriftelijk, visuele en audiovisuele communicatie uitwerken logistieke uitvoering van communicatie, acties plannen kwaliteit van verspreide informatie controleren sociale media-toepassingen inzetten in professionele processen

Zoek naar antwoorden van PAT PRODUCTIONS/PAT PRODUCTION in sociale netwerken
Look for responds of PAT PRODUCTIONS/PAT PRODUCTION in social networks

Lees alle opmerkingen voor PAT PRODUCTIONS/PAT PRODUCTION. Laat een reactie achter voor PAT PRODUCTIONS/PAT PRODUCTION. PAT PRODUCTIONS/PAT PRODUCTION bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PAT PRODUCTIONS/PAT PRODUCTION. Leave a respond for PAT PRODUCTIONS/PAT PRODUCTION. PAT PRODUCTIONS/PAT PRODUCTION on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PAT PRODUCTIONS/PAT PRODUCTION op de google maps. Adres en contacten PAT PRODUCTIONS/PAT PRODUCTION
Location of PAT PRODUCTIONS/PAT PRODUCTION on the google maps. Address and contacts of PAT PRODUCTIONS/PAT PRODUCTION

Andere gerelateerde bedrijven als come PAT PRODUCTIONS/PAT PRODUCTION PAT PRODUCTIONS/PAT PRODUCTION: AVIA | De Leie CV | Lantsoght Sabine | VRIJE BASISSCHOOL | BC Auto

Other related companies as PAT PRODUCTIONS/PAT PRODUCTION: AVIA | De Leie CV | Lantsoght Sabine | VRIJE BASISSCHOOL | BC Auto

PAT PRODUCTIONS/PAT PRODUCTION is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PAT PRODUCTIONS/PAT PRODUCTION, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05876556396. Het bedrijf PAT PRODUCTIONS/PAT PRODUCTION bevindt zich op het adres: RUE DU MOULIN 16; 1630; LINKEBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 477,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 677,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in PAT PRODUCTIONS/PAT PRODUCTION zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PAT PRODUCTIONS/PAT PRODUCTION is Leder- en leerproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PAT PRODUCTIONS/PAT PRODUCTION is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PAT PRODUCTIONS/PAT PRODUCTION, openstaande posities, locatie van PAT PRODUCTIONS/PAT PRODUCTION op de kaart.

PAT PRODUCTIONS/PAT PRODUCTION is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is PAT PRODUCTIONS/PAT PRODUCTION, company assigned to the tax number BE05876556396. The company PAT PRODUCTIONS/PAT PRODUCTION is located at the address: RUE DU MOULIN 16; 1630; LINKEBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 477,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 677,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in PAT PRODUCTIONS/PAT PRODUCTION were not found.
The main activity of PAT PRODUCTIONS/PAT PRODUCTION is Leather and Leather Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of PAT PRODUCTIONS/PAT PRODUCTION is not available. You also can look at reviews of PAT PRODUCTIONS/PAT PRODUCTION, open positions, location of PAT PRODUCTIONS/PAT PRODUCTION on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PAT PRODUCTIONS/PAT PRODUCTION, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PAT PRODUCTIONS/PAT PRODUCTION, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PAT PRODUCTIONS/PAT PRODUCTION, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PAT PRODUCTIONS/PAT PRODUCTION, employees, financial statistics.