Lantsoght Sabine

Contactgegevens Lantsoght Sabine: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lantsoght Sabine: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lantsoght Sabine

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Karel van Manderstraat 123; 8310; Brugge (Sint-Kruis), België

Telefoon (phone): 050 35 61 55 (+32-050 35 61 55) 050 35 61 55 (+32-050 35 61 55)

Fax (fax): 050 36 38 72 (+32-050 36 38 72) 050 36 38 72 (+32-050 36 38 72)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lantsoght Sabine: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lantsoght Sabine"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lantsoght Sabine"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lantsoght Sabine, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lantsoght Sabine. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lantsoght Sabine, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lantsoght Sabine. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lantsoght Sabine
Products information Lantsoght Sabine

BTW identificatienummer (tax): BE06487670898
Ondernemingsnummer: 9243865966
Hoofdstad (capital): 211,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 494,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in Lantsoght Sabine zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lawyers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lantsoght Sabine
(Get full report from official database of BE for Lantsoght Sabine)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lantsoght Sabine
Addition kinds of activities for Lantsoght Sabine

2439. Structurele houtdelen, nec | Structural wood members, nec
286501. Kleurstoffen en pigmenten | Dyes and pigments
542102. Vleesmarkten, inclusief vriezervoorzieners | Meat markets, including freezer provisioners
16110206. Stoepconstructie | Sidewalk construction
20990701. Box lunches, te koop op basis van premisses | Box lunches, for sale off premisses
32210000. Glascontainers | Glass containers
52310201. Verf | Paint

Werken bij Lantsoght Sabine: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lantsoght Sabine: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lantsoght Sabine. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lantsoght Sabine. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE - walking floor of afzetcontainers - hoog loon! (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U wordt ingezet als chauffeur van een walking floor (hydraulische achterklep) of afzetcontainers met aanhangwagen (haaksysteem). Voor de walking floor: u bent bestuurder én belader. Op een kwartier ben je gelost, maar dan ruim je nadien ook de restjes op in de oplegger. Het zijn vooral dagritten tussen de 2 sites van het bedrijf, Brussel is zowat het verste dat je moet rijden. Voor de afzetcontainers: ophalen/leveren afzetcontainers voor houtafval, gans Belgie + N-Fr.

  • Werfleider (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Izegem zijn we op zoek naar een WERFLEIDER  Werkvoorbereidingen Bestellingen plaatsen Communicatie met klanten en collega's Projecten van A tot Z opvolgen Je komt terecht in een bedrijf gespecialiseerd in grondwerken, rioleringswerken en betonwerken

  • Hulpploegchef productie in 2 ploegen (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    •Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig aansturen van 2 productielijnen •Dit houdt onder meer volgende taken in: •Opstarten van de lijn •Afregelen van de verschillende machines binnen de lijn teneinde de juiste productkwaliteit en het beoogde rendement te bekomen •Ombouw van de lijn bij productwissel •Reinigen van machines tijdens ombouw •Bijplaatsen van grondstoffen met heftruck •Afvoer afvalstroom met de heftruck •Kwaliteit controleren in samenwerking met de QC-medewerker

  • Orderpicker (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gelegen in Wijnegem zijn wij dringend op zoek naar een orderpicker: Klaarmaken van bestellingen (zowel manueel als met elektrisch transpallet) Voorraadopvolging van onze de vleesproducten Meehelpen bij het lossen en laden van goederen

  • Eerste Verkoper - Meubelzaak - Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als logistiek medewerker bij sta je in voor : Het adviseren, helpen en begeleiden in de keuze van de klanten hun aankoop, Het controleren van de leveringen, Inéén knutselen van de meubelen, Opbouw in de winkel, ... Daarnaast ben je eveneens het aanspreekpunt voor de klanten bij al hun vragen... Daarnaast leidt u het team van verkopers

  • Huishoudhulp (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: DCO Dienst aan Huis Melle

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in om bij mensen thuis te poetsen met dienstencheques. je bent gemotiveerd en poetsen is jouw passie je kunt zelfstandig werken je kunt je flexibel verplaatsen je hebt een stralende glimlach en je bent enthousiast

  • Gezocht; Studenten voor een delicatessenzaak te Aalter (M/V) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een delicatessenzaak te Aalter, zijn wij op zoek naar studenten voor de afdeling beenhouwerij. Ben jij beschikbaar het volledig jaar door om in het weekend bij te werken? Zo ja, dan kan deze vacature iets zijn voor jou. Je staat in voor de verkoop, behandelen van klanten, snijden van vlees, maken van broodjes, verpakken van kaas/vlees.

  • Enthousiaste jobstudent weekendwerk (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor deze klant van ons zijn wij op zoek naar meerdere enthousiaste jobstudenten (m/v) die zich op regelmatige basis kunnen vrijmaken in het weekend. Je wordt tewerkgesteld in de keuken, de zaal of het restaurant en staat in voor: het voorbereiden van kinderfeestjes het klaarmaken van hapjes, frietjes, ... de afwas afruimen frigo's aanvullen opdienen in het restaurant ... Je werkt op zaterdag of zondag middag of avond (13 - 19h of 18 - 00h).

  • PROCES INGENIEUR (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: Wienerberger

    Type: Vaste Job

    Wienerberger is wereldwijd n°1 in de productie en verkoop van snelbouw. In Europa is het marktleider in de productie en verkoop van gevelstenen, dakpannen en kleiklinkers. Bekende merken binnen de groep zijn Desimpel, Porotherm, Terca en Koramic. In België tellen we 11 productievestigingen en meer dan 1.100 medewerkers. Momenteel zijn wij op zoek voor onze vestiging te Beerse (Steenbakkersdam) naar een enthousiaste (m/v): PROCES INGENIEUR Jouw verantwoordelijkheden : het aanspreekpunt voor het verbeteren van productie- en onderhoudsprocessen het realiseren van deze verbeteringen en dit op een gestructureerde manier het bepalen van de technische standaards voor de manier van werken wat betreft productie, onderhoud, energie, kwaliteit, … en het vastleggen ervan in procedures en opleidingen het ondersteunen van collega’s op gebied van veiligheid, milieu en energiebeheer rapportering aan de plantmanager Jouw profiel : masterdiploma industrieel ingenieur elektromechanica passie voor structureel en continu verbeteren goede technische kennis van mechanica, elektriciteit, pneumatica en hydraulica sterke organisatorische vaardigheden en in staat de juiste prioriteiten te stellen analytisch ingesteld vlotte en doeltreffende communicatie kennis van het Engels teamplayer Ons aanbod : een boeiende uitdaging in een groeiende onderneming de ruimte om initiatief te nemen en uw functie verder te ontwikkelen een marktconform salarispakket een doorgedreven interne opleiding Wil je deel uitmaken van ons team? Solliciteer dan via kleikoppen.be We garanderen je een vertrouwelijke behandeling van jouw kanidatuur.

  • Junior Programmeur/.NET Developer (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: BENIRO

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingezet in een jong en dynamisch team en werkt mee aan een WPF-applicatie voor Opticiens die door Beniro ontwikkeld en verdeeld wordt. Ook zal je sporadisch ingezet worden in consultancy/fixed price-opdrachten, die meestal web-based zijn. Alhoewel je takenpakket voornamelijk bestaat uit software development, wordt er ook van je verwacht dat je actief meedenkt over algemeen design en toekomstige productontwikkelingen. Als consultant wordt er van je verwacht zelfstandig te kunnen werken, terwijl je voor de eigen producten meer in teamverband zal functioneren.

  • Dossierbeheerder (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: RANDSTAD FINANCE

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van ons uit Zonhoven zijn we opzoek naar een dossierbeheerder . Je bent verantwoordelijk voor het boeken van aankoop-, verkoopfacturen, bankdocumenten. Daarnaast stel je balansen en resultaatrekeningen op. En help je bij het voorbereiden en indienen van BTW aangiften. Kortom het afwerken van klantendossiers van A tot Z.

  • Onderhoudsmecanicien (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PLOPSA

    Type: Vaste Job

    Samen met je collega’s sta je in voor het preventief en curatief onderhoud van het park. Je staat in voor de revisie van de attracties maar ook van het horecamateriaal. Tijdens openingsdagen verzeker je de continuïteit van de werking van ons park.

Zoek naar antwoorden van Lantsoght Sabine in sociale netwerken
Look for responds of Lantsoght Sabine in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lantsoght Sabine. Laat een reactie achter voor Lantsoght Sabine. Lantsoght Sabine bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lantsoght Sabine. Leave a respond for Lantsoght Sabine. Lantsoght Sabine on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lantsoght Sabine op de google maps. Adres en contacten Lantsoght Sabine
Location of Lantsoght Sabine on the google maps. Address and contacts of Lantsoght Sabine

Andere gerelateerde bedrijven als come Lantsoght Sabine Lantsoght Sabine: LIBRO ITALIANO | JACO MERTENS | B K SERVICES | CENTURY DESIGNS | PATRICK CROMBEZ

Other related companies as Lantsoght Sabine: LIBRO ITALIANO | JACO MERTENS | B K SERVICES | CENTURY DESIGNS | PATRICK CROMBEZ

Lantsoght Sabine is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Lantsoght Sabine, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06487670898. Het bedrijf Lantsoght Sabine bevindt zich op het adres: Karel van Manderstraat 123; 8310; Brugge (Sint-Kruis). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 211,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 494,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Lawyers. Producten gemaakt in Lantsoght Sabine zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Lantsoght Sabine is Leder- en leerproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lantsoght Sabine is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lantsoght Sabine, openstaande posities, locatie van Lantsoght Sabine op de kaart.

Lantsoght Sabine is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Lantsoght Sabine, company assigned to the tax number BE06487670898. The company Lantsoght Sabine is located at the address: Karel van Manderstraat 123; 8310; Brugge (Sint-Kruis). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 211,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 494,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Lawyers. Products created in Lantsoght Sabine were not found.
The main activity of Lantsoght Sabine is Leather and Leather Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Lantsoght Sabine is not available. You also can look at reviews of Lantsoght Sabine, open positions, location of Lantsoght Sabine on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lantsoght Sabine, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lantsoght Sabine, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lantsoght Sabine, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lantsoght Sabine, employees, financial statistics.