MAGI PRINT

Contactgegevens MAGI PRINT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAGI PRINT: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAGI PRINT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUGSTRAAT 58BA; 9190; STEKENE, België

Telefoon (phone): 37796593 (+32-37796593) 37796593 (+32-37796593)

Fax (fax): +32 (87) 922-19-55 +32 (87) 922-19-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAGI PRINT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAGI PRINT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAGI PRINT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAGI PRINT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAGI PRINT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAGI PRINT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAGI PRINT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAGI PRINT
Products information MAGI PRINT

BTW identificatienummer (tax): BE09247985839
Ondernemingsnummer: 1582550048
Hoofdstad (capital): 961,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 252,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in MAGI PRINT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAGI PRINT
(Get full report from official database of BE for MAGI PRINT)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAGI PRINT
Addition kinds of activities for MAGI PRINT

179599. Wrak- en sloopwerk, nec | Wrecking and demolition work, nec
554100. Benzine tankstations | Gasoline service stations
599918. Baby meubilair en uitrusting | Infant furnishings and equipment
25150301. Stoelbedden | Chair beds
32810501. Begraafplaatsen, stenen | Burial vaults, stone
50750203. Ovens, warme lucht | Furnaces, warm air
50930100. Afvalpapier en doekmaterialen | Waste paper and cloth materials
91990400. Overheid, niveau van overheid | General government, level of government
95110100. Milieuagentschappen | Environmental agencies
96419901. Landbouw verlengingsdienst | Agriculture extension service

Werken bij MAGI PRINT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAGI PRINT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAGI PRINT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAGI PRINT. Looking for open vacancies in other companies

  • 3 heftruckbestuurders met pin (laden/lossen) - 2 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je reeds magazijnervaring? Kan je rijden met de heftruck met pin (doorn)? Ben je in het bezit van een heftruckattest? Tot slot ben je ook nog onmiddellijk beschikbaar? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Voor een textiel bedrijf in Lokeren zijn we dringend op zoek naar heftruckbestuurders die in het bezit zijn van een heftruckattest en ervaring hebben met een doorn.

  • Business Process Support Medewerker / Interne Support Medewerker (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze goede en internationale klant gelegen te Machelen (Brucargo) zijn wij op zoek naar een Business Process Support Specialist (m/v). Help jij graag je collega"s verder en pluis jij graag dingen uit? Werk jij oplossingsgericht en ben jij service-minded? Ben jij zeer vlot Engels- en Nederlandstalig? Lees dan zeker verder! Wij zijn op zoek naar een Interne Support Medewerker die ondersteuning zal bieden aan collega's (Customer Service en Supply Chain teams), over de Europese vestigingen heen, in verband met de gebruikte interne systemen en processen. Je zoekt oplossingen bij problemen, je geeft specifieke instructies, je verzorgt opvolging, je voert analyses uit, ... Hierbij is Master Data management een belangrijk onderdeel van je job. Je zorgt met andere woorden voor een totaaloplossing. Je takenpakket: - Master Data: je zorgt voor een correcte en volledige registratie in alle gebruikte systemen (data-input). Dit is een stukje repetitief werk waar accuraatheid zeer belangrijk is. Dit is een belangrijk controle mechanisme van het dagelijkse werk. - Je neemt deel aan team meetings waarin de dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse activiteiten worden besproken - Je bent 'first line support' waarbij je per mail en telefonisch ondersteuning zal bieden aan je collega's over de verschillende vestigingen heen. Je zal de binnenkomende vragen onderzoeken, een oplossing zoeken, deze oplossing zelf testen en feedback geven. Hierbij beheer je een mailbox (gemiddeld 100 binnenkomende mails per dag) met vragen/problemen in verband met business processen en systemen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor je collega's over verschillende vestigingen heen. Je zorgt voor een analyse van het probleem en je gaat de meest geschikte oplossing bieden, dit zo snel als mogelijk.

  • Eindcontroleur AGF (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een eindcontroleur AGF. Je takenpakket bestaat uit: • Je verzorgt de ingangscontrole van grondstoffen op kwaliteit en rendement. • Daarnaast bewaak je diverse productieprocessen en zorgt dat de nodige kwaliteit- en hygiëneregels gerespecteerd worden, dit doe je door middel van het nemen van productiestalen. • Je stuurt het proces bij, indien nodig. • Je verzorgt de eindkeuringen: pH-metingen, visuele controle, gewichtcontrole, titreren.

  • Arbeider spuiterij/montage (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: t-interim Izegem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je schuurt stoelen machinaal of manueel.  Je staat in voor de montage van de stoelen.  Je staat in voor het maken van kartonnen dozen.  Je pakt stoelen in.  Ten slotte zet je de leveringen klaar en laadt je alles op de vrachtwagen.  Bij minder werk kunnen andere taken toegewezen worden. 

  • Huishoudhulp Boechout 12u/week (BOECHOUT)

    Regio: BOECHOUT

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een jong gastgezin wonende te Boechout zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 12u/week. Doordat je bijna dagelijks bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het hen eigen huishouden betreft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Denderwindeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DENDERWINDEKE)

    Regio: DENDERWINDEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STUDENTENJOB (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Hays Response Zaventem

    Type: Studentenjob

    * Machelen * Nederlands, Frans * Automotive sector Voor onze klant in Machelen is Hays Response op zoek naar een student dat tijdens het jaar beschikbaar is of minstens 1 week in de kerstvakantie. Deze internationale klant is actief in de automotive sector en zoekt een gemotiveerde student om hun team te versterken. Als student ben je verantwoordelijk voor een breed administratief pakket. Je zal het departement op verschillende vlakken ondersteunen, zoals het invoeren van gegevens of het klasseren van dossiers. Bovendien zal je soms ingeschakeld worden bij de receptie van chauffeurs.

  • Medewerker Charcuterie/ beenhouwerij student (m/v) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag werken in een supermarkt op de afdeling charcuterie/ beenhouwerij? Ben je beschikbaar in het weekend en/of doorheen de week? Ben je 18 jaar of ouder? Kan je op deze 3 vragen JA antwoorden dan is deze vacature de moeite waard om verder te lezen! Je dag ziet er als volgt uit: aan het begin van je dienst zorg je voor het aanvullen van de verstoog. Gedurende de dag help je klanten verder met hun bestelling, zal je vlees versnijden en inpakken en zorg je voor het orde en netheid op je werkpost. Je uren liggen tussen 7 en 19u45. Vroeg opstaan mag dus geen probleem zijn. Je krijgt een volledige opleiding op de werkvloer. Geen ervaring nodig! WEL de juiste inzet, klantvriendelijkheid en durf om de vleesmachine te gebruiken!!!

  • dakwerker hellende daken te Bilzen (HEES)

    Regio: HEES

    Bedrijf: MOORS

    Type: Vaste Job

    Je kan dakgoten, afvoerpijpen, dakbedekking, ... plaatsen. Je hebt een uitstekende kennis van schrijnwerk: Onderdak, pannelatten, ... Je hebt ervaring met het plaatsen en verwijderen van isolatie. je hebt ervaring in het plaatsen van gevelbekledingen. Je kan zowel in teamverband en zelfstandig werken. Je kan planlezen. schoolverlaters zijn ook welkom!

  • Logopediste m/v (BORSBEEK)

    Regio: BORSBEEK

    Bedrijf: Triangel vzw. Multidisciplinair diagnose& therapiecentrum

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar versterking van ons logoteam. Bij Triangel wordt er gewerkt rond alle mogelijke problematieken.Onze patientjes bestaan voornamelijk uit jongeren tussen 4-14 jaar. Leuke afwisselende job! Met prima ondersteuning van het team en een toffe werksfeer. Ik geef graag meer uitleg bij een eerste persoonlijk gesprek.

  • Reservation en Office Manager (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HERBERT FOUNDATION

    Type: Zelfstandige activiteit

    Herbert Foundation is op zoek naar een freelance Reservation en Office Manager. Het betreft gevarieerde coördinerende en administratieve taken. Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van het vrijwilligersteam (gidsen en toezichters), het opmaken van de planning en de opvolging van de bijhorende administratie. Je ben verantwoordelijk voor het aansturen van de baliemedewerker. Je beheert de reservaties van groepsbezoeken en de inschrijvingen voor events. Je bent verantwoordelijk voor de zakelijke werking van de balie (kassa afrekeningen, facturatie groepsbezoeken, kostenstaten vrijwilligers). Je behoudt een overzicht op het budget van de balie (inkomsten, uitgaves) en de bezoekersaantallen. Als Office Manager sta je in voor het beheer van de voorraad en stock van bureaubenodigdheden, het plaatsen van bestellingen, het opvolgen van internationale verzendingen en het superviseren van de netheid van de Ontvangst en tentoonstellingsruimte.

  • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) GENT (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: MIAUWW

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

Zoek naar antwoorden van MAGI PRINT in sociale netwerken
Look for responds of MAGI PRINT in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAGI PRINT. Laat een reactie achter voor MAGI PRINT. MAGI PRINT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAGI PRINT. Leave a respond for MAGI PRINT. MAGI PRINT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAGI PRINT op de google maps. Adres en contacten MAGI PRINT
Location of MAGI PRINT on the google maps. Address and contacts of MAGI PRINT

Andere gerelateerde bedrijven als come MAGI PRINT MAGI PRINT: Hellemans K | Escargotière de Waterloo | EURO BUROTIC SA | NACHTERGAELE j | DUMONT GILDA

Other related companies as MAGI PRINT: Hellemans K | Escargotière de Waterloo | EURO BUROTIC SA | NACHTERGAELE j | DUMONT GILDA

MAGI PRINT is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAGI PRINT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09247985839. Het bedrijf MAGI PRINT bevindt zich op het adres: BRUGSTRAAT 58BA; 9190; STEKENE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 961,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 252,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in MAGI PRINT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MAGI PRINT is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAGI PRINT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAGI PRINT, openstaande posities, locatie van MAGI PRINT op de kaart.

MAGI PRINT is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAGI PRINT, company assigned to the tax number BE09247985839. The company MAGI PRINT is located at the address: BRUGSTRAAT 58BA; 9190; STEKENE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 961,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 252,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in MAGI PRINT were not found.
The main activity of MAGI PRINT is Membership Organizations, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of MAGI PRINT is not available. You also can look at reviews of MAGI PRINT, open positions, location of MAGI PRINT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAGI PRINT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAGI PRINT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAGI PRINT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAGI PRINT, employees, financial statistics.