JEAN-PIERRE MATHIEU

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • JEAN-PIERRE MATHIEU
Private companiesEducational Services • JEAN-PIERRE MATHIEU

Contactgegevens JEAN-PIERRE MATHIEU: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEAN-PIERRE MATHIEU: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEAN-PIERRE MATHIEU

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA BARQUETTE 20; 6840; NEUFCHATEAU, België

Telefoon (phone): 61279314 (+32-61279314) 61279314 (+32-61279314)

Fax (fax): +32 (69) 231-26-80 +32 (69) 231-26-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEAN-PIERRE MATHIEU: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEAN-PIERRE MATHIEU"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEAN-PIERRE MATHIEU"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEAN-PIERRE MATHIEU, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEAN-PIERRE MATHIEU. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEAN-PIERRE MATHIEU, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEAN-PIERRE MATHIEU. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEAN-PIERRE MATHIEU
Products information JEAN-PIERRE MATHIEU

BTW identificatienummer (tax): BE02290344238
Ondernemingsnummer: 1141998291
Hoofdstad (capital): 595,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 864,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in JEAN-PIERRE MATHIEU zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEAN-PIERRE MATHIEU
(Get full report from official database of BE for JEAN-PIERRE MATHIEU)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEAN-PIERRE MATHIEU
Addition kinds of activities for JEAN-PIERRE MATHIEU

162999. Zware constructie, nec, nec | Heavy construction, nec, nec
20769908. Tallow, groente | Tallow, vegetable
27599914. Muziek, blad: drukwerk, nsk | Music, sheet: printing, nsk
35320402. Auto dumpers, mijnbouw | Car dumpers, mining
38610500. Reproductie machines en uitrusting | Reproduction machines and equipment

Werken bij JEAN-PIERRE MATHIEU: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEAN-PIERRE MATHIEU: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEAN-PIERRE MATHIEU. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEAN-PIERRE MATHIEU. Looking for open vacancies in other companies

  • Projectleider hout (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Meeuwen-Gruitrode, zijn wij op zoek naar een projectleider. Takenpakket: - Je staat in voor de opvolging van kleine en grote projecten - Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding van de werf - Je staat in voor opmetingen - Je plaatst bestellingen - Je neemt deel aan werfvergaderingen - Je werkt productietekeningen uit - Je volgt de plaatsing op - Je staat in voor de nacalculatie

  • WERFLEIDER (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: EXPERZA CONSTRUCT WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat als werfleider in voor het aansturen van jou team rond de funderingswerken, dit gebeurd ter plaatse op de werf. Je beheert deze projecten van A tot Z en je bent verantwoordelijke voor de goede uitvoering. Je stuurt de machinebedieners aan, volgt de werkzaamheden op en bespreekt de projecten op de werfvergaderingen. Je werkt nauw samen met de projectleider en interne planner en je denkt actief mee aan het eindresultaat.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS OOSTROZEBEKE (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTROZEBEKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Oostrozebeke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kontich – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste Thuishulpen/ Huishoudhulpen te Lier/Koningshooikt (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Consultant Bank Kredieten en Beleggingen (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: Connexis Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Professionele en informele sfeer Klantgericht Goed bereikbaar met openbaar vervoer Als commercieel Consultant Bank Beleggingen en kredieten kom je terecht in een dynamische en informele werksfeer. Een professionele, maar informele omgeving met de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. We zijn heel teamgericht en vinden het belangrijk onze klanten goed te adviseren en het maximale eruit te halen. Jouw takenpakket omvat: Enerzijds volg je de bestaande beleggingsportefeuille op, anderzijds contacteer je ook de spaarklanten met beleggingspotentieel. Je voert persoonlijke gesprekken met de klanten op kantoor en adviseert hen over de beleggingsproducten, waarbij je rekening houdt met hun persoonlijke situatie. Tijdens die gesprekken pols je eveneens naar het potentieel binnen de andere pijlers als sparen, verzekeringen en kredieten. Dit geef je door aan je gespecialiseerde collega's ter verdere opvolging en uitdieping. Op die manier bouw je aan een vertrouwensrelatie op lange termijn.

  • PRODUCTION ENGINEER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Hays Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Bachelor elektriciteit of elektromechanica Leidinggevende capaciteiten Kennis hoogspanning Voor een internationaal actief bedrijf regio Roeselare, gespecialiseerd in ontwikkeling, productie en verkoop van halffabricaten en eindproducten, is Hays Engineering op zoek naar een werkvoorbereiding met goede kennis hoogspanning. In deze job als werkvoorbereider elektriciteit ben je het aanspreekpunt voor alle elektrische vragen betreffende hoog- en laagspanning. Je bekijkt de elektrische schema's en kabelbomen, verwerkt ze in het SAP systeem en je berekent de kostprijs voor productie. Daarnaast maak je ook werkinstructies op zodat men weet op welke wijze elektrische componenten moeten gemonteerd worden en met welke tools. Je houdt hierbij steeds de kwaliteit en veiligheid in het achterhoofd. Verder optimaliseer je de productiemethodes en doe je verbetervoorstellen. Ten slotte leid je nieuwe collega's.

  • POLYVALENT ADMINISTRATIEF BEDIENDE M/V (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: INTELECT

    Type: Vaste Job

    Als Polyvalent Bediende met goede talenkennis Nederlands en Frans werk je in een dynamische, jonge en internationale werkomgeving. Met je sterke talenkennis ondersteun je de collega's van Import en Exportmet administratieve taken en telefonische klantopvolging in de 2 talen Je bent o.a. verantwoordelijk voor volgende taken: - het opvolgen van inkomende orders en bestellingen via mail/telefoon/fax - orderverwerking in het systeem + opvolging van stock en leveringen - Speciale transporten regelen - facturatie - klantbeheer en klantenbinding van bestaande klanten met als doel meer opportuniteiten te benutten en de klanttevredenheid te vergroten.

  • VRACHTWAGENCHAUFFEUR CE met kraan (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: REAL VERHUUR

    Type: Vaste Job

    Trekker (3-asser) met kraan en oplegger Nationaal met hogere verloning. Plaatsing & montage van bureel- en werfunits met kraan

  • Logistiek medewerker / magazijnier (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ADDAX MOTORS

    Type: Vaste Job

    Addax Motors Addax Motors is de eerste Belgische constructeur die elektrische utilitaire voertuigen ontwikkelt en produceert. De onderneming is in Deerlijk gevestigd en werkt met lokale partners voor de uitvoering van bepaalde hoofdtaken. Een deel van de R&D van Addax wordt uitgevoerd in samenwerking met de KULeuven en Flanders Make. De wagens worden vanaf januari 2019 in Deerlijk geassembleerd. Door onze groei en evolutie zijn we op zoek naar een purchasing assistant. Jobomschrijving Als logistiek medewerker staat u in voor: Ontvangen, uitpakken, controleren en inscannen van geleverde goederen en toekennen aan de juiste magazijnlocatie Controleren en aanvullen van de voorraden op de productielijn en klaarzetten van voorraadbakken voor de verschillende werkposten Verpakken van de onderdelen voor klantenorders Het uitboeken van de huidige stock Op eigen initiatief de werkplek opruimen en deze proper houden Flexibel inzetbaar zijn op de verschillende werkposten en zones Inventarisatie

  • TEKENAAR WERKVOORBEREIDER CALCULATOR METAAL (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Als Tekenaar/werkvoorbereider biedt je zowel aan de verkoopsafdeling als de productieafdeling je medewerking. Je ontrafelt de binnenkomende technische data. Dit kunnen digitale bestanden zijn van te produceren onderdelen maar ook complexe samenstellingen. Je vormt deze bestaande tekeningen om tot productiedata in samenspraak met de klant. Je staat in voor de off-line programmatie van het machinepark met behulp van verschillende grafische pakketten. Op basis hiervan maak je een offerte en bepaal je de leveringstermijn. Je bent de eindverantwoordelijke voor het behalen van de vooropgestelde leveringstermijn. Je bent communicatief met de mensen op de werkvloer.

  • MEDEWERKER PRODUCTIE BEHEER (ELEKTRONICA) - GENT (GENTBRUGGE) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DEKIMO

    Type: Vaste Job

    Dekimo produceert elektronica op maat voor de industrie. We zijn tevens één van de grootste designhuizen in Vlaanderen op het vlak van embedded software en elektronica ontwerp. Heb je voeling/ervaring met elektronica en techniek? Kennis van elektronica componenten, printen,...? Een bachelor diploma? We zoeken dringend een medewerker productie beheer om ons bestaand team mee uit te breiden voor de aankoop van componenten, planning, logistiek, communicatie met onze klanten. Zie onze website www.dekimo.com voor meer informatie.

Zoek naar antwoorden van JEAN-PIERRE MATHIEU in sociale netwerken
Look for responds of JEAN-PIERRE MATHIEU in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEAN-PIERRE MATHIEU. Laat een reactie achter voor JEAN-PIERRE MATHIEU. JEAN-PIERRE MATHIEU bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEAN-PIERRE MATHIEU. Leave a respond for JEAN-PIERRE MATHIEU. JEAN-PIERRE MATHIEU on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEAN-PIERRE MATHIEU op de google maps. Adres en contacten JEAN-PIERRE MATHIEU
Location of JEAN-PIERRE MATHIEU on the google maps. Address and contacts of JEAN-PIERRE MATHIEU

Andere gerelateerde bedrijven als come JEAN-PIERRE MATHIEU JEAN-PIERRE MATHIEU: Bakioui H | PAUL BUGHIN | DANIEL GOFFINET | MARCEL MEULENIJZER | ADVANCED DENTAL LABO

Other related companies as JEAN-PIERRE MATHIEU: Bakioui H | PAUL BUGHIN | DANIEL GOFFINET | MARCEL MEULENIJZER | ADVANCED DENTAL LABO

JEAN-PIERRE MATHIEU is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEAN-PIERRE MATHIEU, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02290344238. Het bedrijf JEAN-PIERRE MATHIEU bevindt zich op het adres: RUE DE LA BARQUETTE 20; 6840; NEUFCHATEAU. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 595,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 864,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in JEAN-PIERRE MATHIEU zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEAN-PIERRE MATHIEU is Educatieve diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEAN-PIERRE MATHIEU is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEAN-PIERRE MATHIEU, openstaande posities, locatie van JEAN-PIERRE MATHIEU op de kaart.

JEAN-PIERRE MATHIEU is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEAN-PIERRE MATHIEU, company assigned to the tax number BE02290344238. The company JEAN-PIERRE MATHIEU is located at the address: RUE DE LA BARQUETTE 20; 6840; NEUFCHATEAU. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 595,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 864,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in JEAN-PIERRE MATHIEU were not found.
The main activity of JEAN-PIERRE MATHIEU is Educational Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JEAN-PIERRE MATHIEU is not available. You also can look at reviews of JEAN-PIERRE MATHIEU, open positions, location of JEAN-PIERRE MATHIEU on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEAN-PIERRE MATHIEU, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEAN-PIERRE MATHIEU, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEAN-PIERRE MATHIEU, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEAN-PIERRE MATHIEU, employees, financial statistics.