IMPRIM. LABOR PONNET

Contactgegevens IMPRIM. LABOR PONNET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IMPRIM. LABOR PONNET: address, phone, fax, email, website, opening hours

IMPRIM. LABOR PONNET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE CHARLES MEERT 55; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK, België

Telefoon (phone): 22166472 (+32-22166472) 22166472 (+32-22166472)

Fax (fax): +32 (50) 518-83-61 +32 (50) 518-83-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IMPRIM. LABOR PONNET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IMPRIM. LABOR PONNET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IMPRIM. LABOR PONNET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IMPRIM. LABOR PONNET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IMPRIM. LABOR PONNET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IMPRIM. LABOR PONNET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IMPRIM. LABOR PONNET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IMPRIM. LABOR PONNET
Products information IMPRIM. LABOR PONNET

BTW identificatienummer (tax): BE05571411132
Ondernemingsnummer: 9514129638
Hoofdstad (capital): 472,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 759,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in IMPRIM. LABOR PONNET zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IMPRIM. LABOR PONNET
(Get full report from official database of BE for IMPRIM. LABOR PONNET)

Aanvulling soorten activiteiten voor IMPRIM. LABOR PONNET
Addition kinds of activities for IMPRIM. LABOR PONNET

6351. Verzekeringsverzekering | Surety insurance
08310105. Huckleberry greens verzamelen | Huckleberry greens gathering
35829905. Rugschoonmaak-, droog- of napping machines: commercieel | Rug cleaning, drying, or napping machines: commercial
58120405. Restaurant, lunchbalie | Restaurant, lunch counter
73840000. Photofinish laboratoria | Photofinish laboratories

Werken bij IMPRIM. LABOR PONNET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IMPRIM. LABOR PONNET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IMPRIM. LABOR PONNET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IMPRIM. LABOR PONNET. Looking for open vacancies in other companies

  • Quality Support Officer (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: ITZU JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je staat in voor het beheer en het continu verbeteren van het document management systeem; - Je zorgt voor de opmaak van documenten voor kwaliteit en voedselveiligheid; - Je assisteert bij interne en externe klachtenafhandeling en continue verbeteringsprojecten; - Je bent verantwoordelijk voor de kalibraties van meetinstrumenten; - Je werkt mee aan interne en externe kwaliteitsaudits.

  • Medewerker Restaurant MAKRO 25u (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: Konvert Interim Halle

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten bedienen aan de buffetten Klanten bedienen aan de grill Voorbereidend werk in de keuken vaatwasmachine vullen / leegmaken

  • Customer Care Professional (WATERMAAL-BOSVOORDE)

    Regio: WATERMAAL-BOSVOORDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zoeken we een 'customer care professional': Zo nauwkeurig en volledig mogelijk de vragen van klanten beantwoorden (telefonisch, e-mail of per post) Administratieve taken uitvoeren met betrekking tot de inschrijving van nieuwe klanten Programmatie en activatie van de verkoopterminals Kleine technische problemen oplossen De rekeningen van klanten nakijken en eventuele fouten rechtzetten  

  • Customer Service Medewerker - OPTIE VAST (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent samen met enkele collega’s verantwoordelijk voor de ondersteuning van de salesafdeling export; Je staat in voor een vlotte dienstverlening vanaf de offerte-fase tot en met de levering bij de klant; Je zorgt voor een efficiënte registratie en administratieve opvolging van je klantendossiers; Je bent de spilfiguur tussen de klant, leverancier, transporteur en interne afdelingen en garandeert zo een optimale service en klantentevredenheid; Je rapporteert aan de verantwoordelijke Customer Service.

  • Pijpfitter Warme Zone (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze functie ben je verantwoordelijk voor het uivoeren van alle voorkomende (de)montage -en pijpfitwerkzaamheden in alle posities aan verschilllende materiaalsoorten binnen afgesproken tijd en budget, in teamverband en zelfstandig en dan voornamelijk op activiteiten binnen kerncentrales. Verantwoodelijkheden * voorstellen doen met betrekking tot de aanpak van de werkzaamheden * je checkt specificaties van tekeningen op locatie en brengt indien nodig wijzigingen hierop aan. * Je werkt volges opdrachtstelling, specificaties, werkinstructies en procedures en stelt een beperkte eindrapportage op. * Je meldt, na uivoering, de werkzaamheden conform geldende procedures af * Als zelfstandig fitter ben je verantwoordelijk voor veiligheid, kwaliteit en naleving van wettelijke regels en procedures en stuurt waar nodig bij. * je draagt zorg voro de inrichting van de werklocatie en organisatie, planning en uitvoering van alle fitterswerkzaamheden.

  • Productiearbeider - 2 ploegen of vaste nacht (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalverwerkend bedrijf in Genk, die dé expert wil zijn in plaatverwerking voor toelevering van metalen onderdelen en voor de levering en plaatsing van architectonische gevelcassettes en projectomkastingen, zijn wij momenteel op zoek naar productiearbeiders voor de afdeling namontage. Dit kan in 2 ploegen of de vaste nacht. Je zal instaan voor het namonteren volgens kwaliteitsplan: Namontage van al dan niet gelakte halffabrikaten volgens kwaliteitsplan. Plaatsen van halffabrikaten uit productie op voorziene locatie. Opvolging van de stock (halffabrikaten) en rapporteren aan de supervisor. Plaatbewerking in functie van bestelling. Dagelijks onderhoud van de werkplaats. Sporadisch: retoucheren van beschadigde eindfabrikaten.

  • Montage talent grote toestellen (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons gevestigd regio Wevelgem, gaan wij op zoek naar een MONTAGE TALENT voor grote toestellen. Je taken bestaan uit: - Het monteren van grote verlichtingsarmaturen- en profielen, - Het betreft afwisselende toestellen; dus geen puur bandwerk!!

  • HUISHOUDHULPEN GALMAARDEN (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit GALMAARDEN zoeken hulp in het huishouden. Dit is vooral het schoonmaken van hun woning en kan worden aangevuld met strijk en koken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Buggenhout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Medewerker frituur (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een frituur regio St Pauwels zijn wij op zoek naar gemotiveerde en klantvriendelijke studenten die kunnen werken op zaterdagavond (18u - 20u)

  • Verkoper m/v beenhouwerij te Kalmthout (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: VERSO FOOD

    Type: Vaste Job

    Voor ons filiaal te Kalmthout zijn wij op zoek naar een verkoper m/v ( 38u ) om ons team te versterken : Samen met uw collega's staat u in voor de verkoop van vers vlees , traiteur en charcuterieproducten Je helpt mee met de voorbereiding / afsluiting van de verstoog Door je kennis van de producten kan je de klanten adviseren in bij hun aankopen Je bent klantvriendelijk en leergierig De werkuren zijn bespreekbaar met de chef van het filiaal

  • dakwerker of schrijnwerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Eco-dé bvba

    Type: Vaste Job

    Op de werf ben je verantwoordelijk voor voorbereidende werken zodat collega’s de isolatie vlot kunnen inblazen. Dit gaat o.a. over uittimmeren van een dak, zolderruimte of andere structuren, een damprem plaatsen, dakramen installeren, dakbedekking deels verwijderen,…Eens de isolatie is ingeblazen kan jij de afwerking (mee) voor je rekening nemen: dakbedekking terug leggen, afwerken met fermacell-platen,…

Zoek naar antwoorden van IMPRIM. LABOR PONNET in sociale netwerken
Look for responds of IMPRIM. LABOR PONNET in social networks

Lees alle opmerkingen voor IMPRIM. LABOR PONNET. Laat een reactie achter voor IMPRIM. LABOR PONNET. IMPRIM. LABOR PONNET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IMPRIM. LABOR PONNET. Leave a respond for IMPRIM. LABOR PONNET. IMPRIM. LABOR PONNET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IMPRIM. LABOR PONNET op de google maps. Adres en contacten IMPRIM. LABOR PONNET
Location of IMPRIM. LABOR PONNET on the google maps. Address and contacts of IMPRIM. LABOR PONNET

Andere gerelateerde bedrijven als come IMPRIM. LABOR PONNET IMPRIM. LABOR PONNET: Homel Frères SPRL | TEA-ROOM FRITZ | PAUL VYNCKE | JEAN LENCLUD | Vermussche D

Other related companies as IMPRIM. LABOR PONNET: Homel Frères SPRL | TEA-ROOM FRITZ | PAUL VYNCKE | JEAN LENCLUD | Vermussche D

IMPRIM. LABOR PONNET is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is IMPRIM. LABOR PONNET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05571411132. Het bedrijf IMPRIM. LABOR PONNET bevindt zich op het adres: RUE CHARLES MEERT 55; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 472,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 759,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in IMPRIM. LABOR PONNET zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van IMPRIM. LABOR PONNET is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IMPRIM. LABOR PONNET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IMPRIM. LABOR PONNET, openstaande posities, locatie van IMPRIM. LABOR PONNET op de kaart.

IMPRIM. LABOR PONNET is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is IMPRIM. LABOR PONNET, company assigned to the tax number BE05571411132. The company IMPRIM. LABOR PONNET is located at the address: RUE CHARLES MEERT 55; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 472,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 759,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in IMPRIM. LABOR PONNET were not found.
The main activity of IMPRIM. LABOR PONNET is Petroleum Refining and Related Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of IMPRIM. LABOR PONNET is not available. You also can look at reviews of IMPRIM. LABOR PONNET, open positions, location of IMPRIM. LABOR PONNET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over IMPRIM. LABOR PONNET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IMPRIM. LABOR PONNET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IMPRIM. LABOR PONNET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IMPRIM. LABOR PONNET, employees, financial statistics.