ICOS COPY SERVICE

Contactgegevens ICOS COPY SERVICE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ICOS COPY SERVICE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ICOS COPY SERVICE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE GOD KURTH 45; 1140; BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 22166590 (+32-22166590) 22166590 (+32-22166590)

Fax (fax): +32 (56) 830-31-58 +32 (56) 830-31-58

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ICOS COPY SERVICE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ICOS COPY SERVICE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ICOS COPY SERVICE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ICOS COPY SERVICE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ICOS COPY SERVICE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ICOS COPY SERVICE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ICOS COPY SERVICE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ICOS COPY SERVICE
Products information ICOS COPY SERVICE

BTW identificatienummer (tax): BE03794372558
Ondernemingsnummer: 5392608642
Hoofdstad (capital): 994,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 111,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Activités: Impressions sur Tissus,Photocopies,Sérigraphies,Impression Quadri,Impressions en Couleurs,Impressions d'Etiquettes,Impressions de Formulaires,Préparations Graphiques,Brochures & Dépliants Publicitaires,Finitions,Impressions au Laser.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ICOS COPY SERVICE
(Get full report from official database of BE for ICOS COPY SERVICE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ICOS COPY SERVICE
Addition kinds of activities for ICOS COPY SERVICE

4952. Rioolsystemen | Sewerage systems
249302. Spaanplaat producten | Particleboard products
01910000. Algemene boerderijen, voornamelijk gewas | General farms, primarily crop
20230307. Melkpreparaten, gedroogd | Milk preparations, dried
28440103. Huis permanente kits | Home permanent kits
37110107. Patrolwagens (motorvoertuigen), assemblage van | Patrol wagons (motor vehicles), assembly of
39530109. Textielmarkeringen, hand: rubber of metaal | Textile marking stamps, hand: rubber or metal
50630212. Panelen van dit type | Panelboards
58120113. Spaans restaurant | Spanish restaurant

Werken bij ICOS COPY SERVICE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ICOS COPY SERVICE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ICOS COPY SERVICE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ICOS COPY SERVICE. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch operator inpak (2 ploegen) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ASAP ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Na een grondige opleiding zal je, als verpakkingsoperator, instaan voor het correct en vlot afvullen en verpakken van producten op nieuwe en sterk  geautomatiseerde verpakkingslijnen. - Je bedient en volgt zelfstandig de doseer- en inpakmachines op. - Als verpakkingsoperator voer je voorgeschreven controles uit. - Je leeft strikt de hygiëne-, kwaliteit-, milieu- en veiligheidsvoorschriften na. - De verpakkingsoperator rapporteert aan de meestergast.

  • Polyvalent betonarbeider (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf met specialisatie in de betonsector zoeken wij op heden een polyvalente betonarbeider. Als betonhersteller sta je in als polyvalente man, tot jouw takenpakket behoren het: maken van bekistingen (zowel traditionele als systeembekistingen), gieten van epoxyvloeren, ..

  • TIG-lasser/ Allround medewerker (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons te Deurne zijn wij op zoek naar een lasser/allround medewerker (m/v). Jouw taak zal voornamelijk bestaan uit het bewerken en verwerken van koppelingen, compensatoren en betankingspistolen. Je zal instaan voor het lassen van RVS. Dit zal voornamelijk maatwerk zijn van flexibels. Daarnaast zal je een gevarieerd takenpakket hebben en ingezet worden op andere plaatsen binnen het bedrijf zoals: testen van de assemblage, magazijnswerk,...

  • Huishoudhulpen met dienstencheques Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ASSIST AT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar een huishoudhulp om te poetsen in Mechelen en omstreken. Je bent bereid je te verplaatsen, bij voorkeur met je eigen auto. Ervaring is vereist.

  • HUISHOUDHULP - Werken bij zorgbehoevenden - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Naar aanleiding van onze samenwerking met het OCMW van Herentals, krijgen we meer oudere klanten (65 jaar en ouder). Daarom zijn we op zoek naar huishoudhulpen die graag bij oudere mensen werken. Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. Soms mag je klein verstelwerk doen, maaltijden bereiden en boodschappen doen. De job is dus erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met je privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. Deze vacature betreft voornamelijk 'werken bij oudere mensen'. 't Gerief werkt niet uitsluitend bij senioren of bejaarden. Ons klantenbestand toont een zeer divers publiek. Solliciteren mag dus altijd: geef gerust je wensen door tijdens het sollicitatiegesprek. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Hulp magazijnier (ITTERBEEK)

    Regio: ITTERBEEK

    Bedrijf: MEGAVOLT

    Type: Vaste Job

    Als hulpmagazijnier ben je de rechterhand van onze hoofdmagazijnier. Je ontvangt onze leveranciers, controleert de bestelbonnen en tekent deze af. Je zet de geleverde goederen op de juiste plaats. Je staat in voor de orde en netheid, in en rond het magazijn. Je hanteert de stock en overlegt met de verantwoordelijke wat moet worden besteld. Je controleert/ onderhoudt machines en materiaal en zet deze klaar voor onze mensen.

  • Application Specialist (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in de regio van Ieper zijn we op zoek naar een Application Specialist. Binnen een team van specialisten kom je terecht in de serviceafdeling waar je zal instaan voor de telefonische ondersteuning van het intern ontwikkeld softwarepakket, de toegangscontrole- en gebouwenbeheerssystemen en andere IT- infrastructuren. Dit softwarepakket wordt volledig aangeleerd aan de hand van een opleidingstraject.

  • GEMOTIVEERDE PRODUCTIEMEDEWERKER (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: PASCO

    Type: Vaste Job

    - Bediening van diverse machines voor het fabriceren van metalen vaten - Ervaring met halfautomaat lassen is een meerwaarde - Afwisselend werk

  • Account Manager regio Limburg (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: Talentus Tienen

    Type: Vaste Job

    We zoeken een gedreven account manager voor de regio Vlaams-Brabant. Na een gedegenproduct- en salesvorming word je verantwoordelijk voor de opbouw en groei vande klantenportefeuille in regio Vlaams-Brabant. Je analyseert specifieke behoeftes, verleent ruim advies en stelteen gepersonaliseerde oplossing voor. Je ontdekt en creëert behoeftes bij prospecten & klanten enwerkt voor hen een voorstel uit op basis van de huidige markt en de expertisevan de groep. Je kunt terugvallen op een team van gemotiveerde collega’s en hetmeest performante product in je marktsegment. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een bekende speler die oplossingen op maat biedt voor horeca zaken om hen te helpen hun omzet te verhogen.

  • VERPLEEGKUNDIGE (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: THUISVERPLEGING VERHEYEN DORIEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je verleent mensen in hun thuissituatie de nodige medische zorg.

  • Freelance HR consultant (M/V) regio Antwerpen - Limburg - Vlaams Brabant (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: LET'SGOOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Warm zakelijk, da’s werken vanuit je passie voor mensen, en alles in functie van de klant/kandidaat Indien jij sterke ideeën hebt over het optimaliseren van HR-processen op KMO- niveau … een zeer sterk empatisch denkvermogen bezit … en ervaring hebt alsook specialist bent in één of ander HR domein … dan is dit waarschijnlijk de belangrijkste advertentie van je carrière! Je adviseert en ondersteunt de groei en andere KMO's in de implementatie van HR-strategieën en/of processen: reward, performance, learning & development, recruitment, talent, verzuim, competentiebeleid... Je zorgt voor de nodige begeleiding en ontwikkeling bij het uitvoeren van deze processen. Je staat in voor de opvolging, begeleiding en uitvoering van deze processen. Je begeleidt bedrijfsleiders en andere leidinggevenden in de context van het opvolgen van individuen, en neemt zo nodig en in afspraak zelf actie. Je bewaart het overzicht om snel nieuwe uitdagingen te identificeren. Neem enkele minuten van je tijd en beslis dan of jij de persoon bent die zich wil vastbijten en ondersteuning bieden in uw specialisatie van HR-projecten Ben jij dynamisch en gedreven genoeg en wil jij verantwoordelijk zijn voor het welslagen van deze HR-projecten? Aarzel dan niet en solliciteer nu! Het is een pluspunt als je ook inzetbaar bent in verschilldende domeinen maar is geen noodzaak. Wij moedigen ook personen van 45+ aan te solliciteren. We kijken uit naar uw reactie. Beschikbaarheid en timing uitvoeren opdrachten bespreekbaar. Uitzendkantoren gelieve zich te onthouden.

  • VERKOOPSTER (m/v) (KANNE)

    Regio: KANNE

    Bedrijf: SMETS

    Type: Flexijob

    Verkoopster (m/v) op zondag in een bakkerij. Klanten helpen, bestellingen opschrijven. Van 7.00 tot max 14.30. 2 zondagen werken 1 zondag vrij. Goed kunnen behelpen in het frans. Indien mogelijk flexi job, maar is geen vereisten.

Zoek naar antwoorden van ICOS COPY SERVICE in sociale netwerken
Look for responds of ICOS COPY SERVICE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ICOS COPY SERVICE. Laat een reactie achter voor ICOS COPY SERVICE. ICOS COPY SERVICE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ICOS COPY SERVICE. Leave a respond for ICOS COPY SERVICE. ICOS COPY SERVICE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ICOS COPY SERVICE op de google maps. Adres en contacten ICOS COPY SERVICE
Location of ICOS COPY SERVICE on the google maps. Address and contacts of ICOS COPY SERVICE

Andere gerelateerde bedrijven als come ICOS COPY SERVICE ICOS COPY SERVICE: COIFFURE JOSIANE | ROLAND L'HOIR | Penny Lane | R.V.T. ST.VINCENTIUS | Nuyts G & Co

Other related companies as ICOS COPY SERVICE: COIFFURE JOSIANE | ROLAND L'HOIR | Penny Lane | R.V.T. ST.VINCENTIUS | Nuyts G & Co

ICOS COPY SERVICE is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ICOS COPY SERVICE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03794372558. Het bedrijf ICOS COPY SERVICE bevindt zich op het adres: RUE GOD KURTH 45; 1140; BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 994,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 111,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Lijst met producten zijn Activités: Impressions sur Tissus,Photocopies,Sérigraphies,Impression Quadri,Impressions en Couleurs,Impressions d'Etiquettes,Impressions de Formulaires,Préparations Graphiques,Brochures & Dépliants Publicitaires,Finitions,Impressions au Laser..
De hoofdactiviteit van ICOS COPY SERVICE is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ICOS COPY SERVICE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ICOS COPY SERVICE, openstaande posities, locatie van ICOS COPY SERVICE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ICOS COPY SERVICE is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is ICOS COPY SERVICE, company assigned to the tax number BE03794372558. The company ICOS COPY SERVICE is located at the address: RUE GOD KURTH 45; 1140; BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 994,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 111,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Imprimeries and copyshops. List of products are Activités: Impressions sur Tissus,Photocopies,Sérigraphies,Impression Quadri,Impressions en Couleurs,Impressions d'Etiquettes,Impressions de Formulaires,Préparations Graphiques,Brochures & Dépliants Publicitaires,Finitions,Impressions au Laser..
The main activity of ICOS COPY SERVICE is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ICOS COPY SERVICE is not available. You also can look at reviews of ICOS COPY SERVICE, open positions, location of ICOS COPY SERVICE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ICOS COPY SERVICE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ICOS COPY SERVICE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ICOS COPY SERVICE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ICOS COPY SERVICE, employees, financial statistics.