R.V.T. ST.VINCENTIUS

Contactgegevens R.V.T. ST.VINCENTIUS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data R.V.T. ST.VINCENTIUS: address, phone, fax, email, website, opening hours

R.V.T. ST.VINCENTIUS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AAIGEMDORP 68; 9420; ERPE-MERE, België

Telefoon (phone): 53601212 (+32-53601212) 53601212 (+32-53601212)

Fax (fax): +32 (67) 214-17-85 +32 (67) 214-17-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) R.V.T. ST.VINCENTIUS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "R.V.T. ST.VINCENTIUS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "R.V.T. ST.VINCENTIUS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van R.V.T. ST.VINCENTIUS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen R.V.T. ST.VINCENTIUS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of R.V.T. ST.VINCENTIUS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees R.V.T. ST.VINCENTIUS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti R.V.T. ST.VINCENTIUS
Products information R.V.T. ST.VINCENTIUS

BTW identificatienummer (tax): BE09091156005
Ondernemingsnummer: 9859924316
Hoofdstad (capital): 736,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 384,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Services: Maisons de Repos.

Product categorie (product category): Maisons de repos and r茅sidences

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor R.V.T. ST.VINCENTIUS
(Get full report from official database of BE for R.V.T. ST.VINCENTIUS)

Aanvulling soorten activiteiten voor R.V.T. ST.VINCENTIUS
Addition kinds of activities for R.V.T. ST.VINCENTIUS

3241. Cement, hydraulisch | Cement, hydraulic
204101. Meel | Flour
243599. Hardhout fineer en multiplex, nec | Hardwood veneer and plywood, nec
754900. Automotive diensten, nec | Automotive services, nec
26211002. Lath, vezel | Lath, fiber
39491100. Baseball, softball en cricket sportartikelen | Baseball, softball, and cricket sports equipment
78290000. Video distributie diensten | Motion picture distribution services

Werken bij R.V.T. ST.VINCENTIUS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in R.V.T. ST.VINCENTIUS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor R.V.T. ST.VINCENTIUS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for R.V.T. ST.VINCENTIUS. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemewerker voeding 2-ploegen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services Plukon Food Group

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Plukon Olen is een voedingsbedrijf dat verschillende kant-en-klare maaltijden en vleesproducten maakt. Heb je altijd al willen weten hoe kip cordon blue gemaakt wordt? Of misschien wil je graag een deel uitmaken van het proces om voeding in een supermarkt te krijgen? Plukon Olen heeft momenteel een vacature openstaan voor nieuwe productiemedewerkers. Er is een mogelijkheid om flexibel te werken. Je zal instaan voor het inpakken, verwerken en etikettering van rauwe en gebakken vleesproducten. Loon: 13,1572 euro/uur + ploegenpremie + maaltijdcheques

  • Lader (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP LOMMEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een leuk bouwbedrijf te Lommel zijn we op zoek naar een lader van staalconstructies. Aan de hand van ladinglijsten laad je de opleggers met behulp van een rolbrug.

  • Hulpkok (HEIST-AAN-ZEE)

    Regio: HEIST-AAN-ZEE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Hulpkok: Voer je voorbereidende werkzaamheden in functie van warme en koude keukenbereidingen uit. Verwerk je ingrediënten door het toepassen van basis kooktechnieken tot warme en koude keukenbereidingen. Bestel en ontvang je voedingsmiddelen binnen de keuken. Organiseer en volg je keukenprocessen op en geef je instructies aan keukenmedewerker. Je bereidt gerechten en maaltijden volgens de gepaste culinaire technieken en/of volgens een technische fiche. Je werkt de gerechten af en controleert hun kwaliteit. Je werkt onder de verantwoordelijkheid van een kok. Je werkt in een instelling die over een keuken beschikt: restaurant traiteur industriële- en grootkeuken en dit alleen of in een team. Je werkt rechtstaand en je staat voortdurend bloot aan uiteenlopende temperaturen van koud tot warm. Je past de hygiëne en veiligheidsregels voor de behandeling van levensmiddelen strikt toe en je draagt de gepaste uitrusting. Je hebt een goede geur- en smaakgeheugen en dit om smaken en aroma's waar te nemen en te kunnen onderscheiden.

  • Zaakverantwoordelijke speelgoedwinkel (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: t-interim Tienen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kandidaat zaakverantwoordelijke leer je alle taken en de winkel door en door kennen. Tijdens je opleidingstraject leer je eerst alle taken en verantwoordelijkheden van een bediende verkoper. Eens je die taken goed onder de knie hebt, krijg je meer en meer verantwoordelijkheden. Met de nodige begeleiding en ondersteuning. Je doorloopt meerdere functies. Zo ontwikkel je inzicht in de winkel en leer je de organisatie van de winkel volledig te begrijpen. Als je zaakverantwoordelijke bent, draag je de eindverantwoordelijkheid over je winkel. Je staat o.a. in voor de planning en de organisatie van die winkel. Zo zorg je ervoor dat je medewerkers en de beschikbare middelen zo goed mogelijk ingezet worden. Je staat aan het hoofd van een ondersteunend team dat je coacht en motiveert. Voor hen ben je het eerste aanspreekpunt. En je staat open voor hun mening en feedback. Je team doet de operationele opvolging van de winkel terwijl jij instaat voor het people management. Je delegeert de juiste taken naar je verantwoordelijken. Zo kunnen zij zich ontwikkelen en meewerken aan de doelstellingen die je op korte en lange termijn samen met je team wil realiseren. Je creëert een aangenaam werkkader, zodat iedereen van het team zich goed voelt bij de werkwijze en bij zijn eigen taakinhoud. Je implementeert het personeelsbeleid in je filiaal. Waar nodig stuur je bij en los je samen met je team problemen op een constructieve manier op. Daarnaast organiseer je jouw filiaal en realiseer je doelstellingen op het vlak van zakencijfer, productiviteit en loonkost. Je stelt de werking van je filiaal kritisch in vraag en evalueert die. Je neemt zowel intern als extern initiatieven in het kader van de langetermijnstrategie. Ook op commercieel vlak ben jij verantwoordelijk. Je vindt klantvriendelijkheid en veiligheid belangrijk en zorgt dat je team dat ook vindt.

  • Monteur op verplaatsing (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Roeselare, gespecialiseerd in metalen schoorstenen, zijn wij op zoek naar een monteur op verplaatsing. Omschrijving: Onze monteurs (per 2) gaan op veprlaatsing en monteren de schouwen bij onze klanten Je gaat op verplaatsing en krijgt de nodige begeleiding van je collega Je laadt iedere avond de materialen voor de volgende dag Je legt elke avond de volledig bestelwagen terug netjes en vult de montagematerialen terug aan De werkregio is voornamelijk West- en Oost-Vlaanderen.

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP REGIO HOOGLEDE/GITS/LICHTERVELDE (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder, daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen om ons team te versterken. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hamont – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAMONT)

    Regio: HAMONT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student Customer Service Medewerker - Herk de Stad (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Als Student Customer Service Medewerker sta je in contact met de klanten van de organisatie en sta je in voor volgend takenpakket: Je belt bestaande klanten om hen te informeren dat hun aangekocht product een onderhoud nodig heeft Je plant de afspraak in voor de technieker om het onderhoud uit te kunnen voeren Je registreert de nodige informatie op de planning en verwerkt de bijhorende administratie

  • Jobstudent (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Polyvalente medewerker - vast uurrooster (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Je wordt tewerkgesteld in een jong en dynamisch team en zal polyvalent ingeschakeld worden binnen de zaak. Op deze manier heb je een zeer variërende functie waarbij je op verschillende werkposten opgeleid zal worden. Dit kan gaan van kassa, tot keuken en tot restaurant. Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, één van 's werelds grootste voedingsketens, zijn wij op zoek naar heel wat polyvalente medewerkers. Het filiaal in Wetteren wordt volledig vernieuwd vanaf 23 september 2018. Er zal een nieuwe keuken zijn en een nieuw systeem wordt ingevoerd. Hiervoor krijgen alle medewerkers een uitgebreide en toffe opleiding.

  • KINESITHERAPEUT/KINESITHERAPEUTE (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: VANLERBERGHE-VERSCHAEVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor mijn bestaande kiné praktijk ben ik op zoek naar een gemotiveerde collega om mij een 20-tal uur per week bij te staan. Je staat in voor het allround takenpakket binnen kinesitherapie.

  • Ingenieur Bouwkunde (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een Ingenieur voor bouwkundige ( infrastructuur) studies. U zal werken op bouwkundige projecten ( landschap, milieu, wegenis en rioleringen), waar u vooral zal instaan voor de technsiche kant van het project. Indien u een bepaalde specialisatie heeft, houden we daar rekening mee. U werkt dus voor de project manager en u stuurt de tekenaars/ontwerpers aan. U maakt de voorstudies, maakt de berekeningen, laat de plannen opstellen, controleert de plannen, overlegt met de partners (intern en extern), werkt mee aan het lastenboek, volgt mee de planning op, enz... Receptie van het materieel, het controleren van de uitvoering, werfbezoeken, .... behoren tot uw taak.

Zoek naar antwoorden van R.V.T. ST.VINCENTIUS in sociale netwerken
Look for responds of R.V.T. ST.VINCENTIUS in social networks

Lees alle opmerkingen voor R.V.T. ST.VINCENTIUS. Laat een reactie achter voor R.V.T. ST.VINCENTIUS. R.V.T. ST.VINCENTIUS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for R.V.T. ST.VINCENTIUS. Leave a respond for R.V.T. ST.VINCENTIUS. R.V.T. ST.VINCENTIUS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie R.V.T. ST.VINCENTIUS op de google maps. Adres en contacten R.V.T. ST.VINCENTIUS
Location of R.V.T. ST.VINCENTIUS on the google maps. Address and contacts of R.V.T. ST.VINCENTIUS

Andere gerelateerde bedrijven als come R.V.T. ST.VINCENTIUS R.V.T. ST.VINCENTIUS: BOURGOIS | K. SOETERMANS | SUPERMARKT | GILBERT GAILLY | DE WIJNMAKELAARSUNIE BVBA

Other related companies as R.V.T. ST.VINCENTIUS: BOURGOIS | K. SOETERMANS | SUPERMARKT | GILBERT GAILLY | DE WIJNMAKELAARSUNIE BVBA

R.V.T. ST.VINCENTIUS is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is R.V.T. ST.VINCENTIUS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09091156005. Het bedrijf R.V.T. ST.VINCENTIUS bevindt zich op het adres: AAIGEMDORP 68; 9420; ERPE-MERE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 736,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 384,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Maisons de repos and r茅sidences. Lijst met producten zijn Services: Maisons de Repos..
De hoofdactiviteit van R.V.T. ST.VINCENTIUS is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van R.V.T. ST.VINCENTIUS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van R.V.T. ST.VINCENTIUS, openstaande posities, locatie van R.V.T. ST.VINCENTIUS op de kaart.

R.V.T. ST.VINCENTIUS is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is R.V.T. ST.VINCENTIUS, company assigned to the tax number BE09091156005. The company R.V.T. ST.VINCENTIUS is located at the address: AAIGEMDORP 68; 9420; ERPE-MERE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 736,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 384,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Maisons de repos and r茅sidences. List of products are Services: Maisons de Repos..
The main activity of R.V.T. ST.VINCENTIUS is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of R.V.T. ST.VINCENTIUS is not available. You also can look at reviews of R.V.T. ST.VINCENTIUS, open positions, location of R.V.T. ST.VINCENTIUS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over R.V.T. ST.VINCENTIUS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf R.V.T. ST.VINCENTIUS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about R.V.T. ST.VINCENTIUS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company R.V.T. ST.VINCENTIUS, employees, financial statistics.