GIUSEPPE CORBO

Contactgegevens GIUSEPPE CORBO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GIUSEPPE CORBO: address, phone, fax, email, website, opening hours

GIUSEPPE CORBO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES SARTS 113; 6200; CHATELET, België

Telefoon (phone): 71386817 (+32-71386817) 71386817 (+32-71386817)

Fax (fax): +32 (51) 713-65-74 +32 (51) 713-65-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GIUSEPPE CORBO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GIUSEPPE CORBO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GIUSEPPE CORBO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GIUSEPPE CORBO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GIUSEPPE CORBO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GIUSEPPE CORBO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GIUSEPPE CORBO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GIUSEPPE CORBO
Products information GIUSEPPE CORBO

BTW identificatienummer (tax): BE06776885986
Ondernemingsnummer: 4634277343
Hoofdstad (capital): 456,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 750,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in GIUSEPPE CORBO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GIUSEPPE CORBO
(Get full report from official database of BE for GIUSEPPE CORBO)

Aanvulling soorten activiteiten voor GIUSEPPE CORBO
Addition kinds of activities for GIUSEPPE CORBO

20689901. Noten: gedroogd, gedroogd, gezouten of geroosterd | Nuts: dried, dehydrated, salted or roasted
24110205. Pole snij aannemers | Pole cutting contractors
34230000. Hand- en randgereedschappen, nec | Hand and edge tools, nec
35360103. Hand liften | Hand hoists
50820400. Mining machines en uitrusting, behalve aardolie | Mining machinery and equipment, except petroleum
51490306. Moutextract | Malt extract

Werken bij GIUSEPPE CORBO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GIUSEPPE CORBO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GIUSEPPE CORBO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GIUSEPPE CORBO. Looking for open vacancies in other companies

 • Verkoper non Food (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een supermarkt in Mol zijn we op zoek naar een verkoper voor 21u. Je wordt tewerkgesteld aan de textielafdeling. Jouw taken: je verwelkomt de klant je staat de klant bij met raad en daad je pakt de levering uit je vult de winkel aan

 • Magazijniers gezocht! Geen ervaring vereist! (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Start People Oudenaarde

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wil jij tewerkgesteld worden bij één van de grootste spelers op vlak van hoogstaande bagage? Contacteer ons op 0492/158943 Jij bent fysiek sterk en organisatorisch? Dan kan je aan de slag als magazijnier! Je staat in voor het laden en lossen van vrachtwagens en het klaarzetten van bestellingen. Dit gebeurt vooral manueel. Je kan ook ingezet worden als orderpicker.

 • Heftruck chauffeur te Wilrijk (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: ASAP XL Essers

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Het bedrijf werd opgericht in 1928 door Henri Essers en is intussen uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende bedrijven in Europa op het vlak van transport en logistiek voor sectoren als chemie, farmaceutica/healthcare en kwalitatief hoogstaande goederen. De afgelopen jaren kende het bedrijf een stevige uitbreiding, te danken aan de autonome groei en een aantal strategische overnames. In 2017 boekte H.Essers een omzet van 646 miljoen €. Het bedrijf telt momenteel 975.000 m² magazijnruimte, een vloot van 1.460 trekkers en 3.050 aanhangwagens en heeft meer dan 6.270 medewerkers verdeeld over 70 vestigingen in 17 landen in West- en Oost- Europa. Naast de hoofdzetel in Genk (België), heeft H.Essers een tweede thuisbasis in Roemenië.

 • Poetsvrouw - poetsman dienstencheques (Regio Tielt)

  Regio: Regio Tielt

  Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF NEMEGHEER

  Type: Dienstenchequebaan

  U poetst graag en wil andere mensen plezieren om te helpen in het huishouden, dan bieden wij u de ideale job aan! U bent een fantastische hulp in het huishouden van de werkende mens (jong en oud). planning van 28 uren/week - woensdag hele dag thuis en vrijdagnamiddag thuis waardoor u me-time heeft ! U kan ook de kinderen van school halen op vrijdag ! U werkt in het kader van de dienstencheques en poetst in de privewoningen. Poetsen is uw grote passie en mensen helpen ook!. klantvriendelijke mensen waar u gewaardeerd wordt voor het gedane werk ! Kom gerust bij ons firma werken, u krijgt hier zeker geen spijt van!

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Brasschaat (BRASSCHAAT)

  Regio: BRASSCHAAT

  Bedrijf: IN-Z NOORDERKEMPEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Brasschaat en omgeving

 • huishoudhulp regio Kapellen (20u/week of meer) (KAPELLEN)

  Regio: KAPELLEN

  Bedrijf: MANPOWER KAPELLEN DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Je werkt in regio Kapellen. De functie omvat taken zoals poetsen, afwassen, wassen, strijken, jaarlijkse schoonmaak... kortom: algemene huishoudelijke taken. Indien je interesse hebt in deze vacature, maar je best een afspraak met ons via 0800 23 345 ofwel via mail [email protected]

 • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Asse (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: WIT GELE KRUIS ASSE

  Type: Studentenjob

  De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling bestaat uit Asse, Opwijk, Merchtem, & Dilbeek.

 • JOBSTUDENTEN ZAALMEDEWERKER (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: DE KORENLEI TWEE

  Type: Studentenjob

  Restaurant Belwadi zoekt gemotiveerde studenten voor in de zaal. Je verzorgt de bediening in de zaal waar je de klanten onthaalt en de bestellingen opneemt. Daarnaast zorg je er ook voor dat de tafels netjes blijven.

 • JOBSTUDENT MAGAZIJNMEDEWERKER SEPTEMBER (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: MALU NV

  Type: Studentenjob

  Je staat samen met je collega's in voor het laden en lossen van containers (bulk goederen) en vrachtwagens. Alsook het palletiseren van de goederen. Je werkt van maandag tot en met vrijdag, van 8u tot 17u. Geen weekendwerk.

 • Technische Administratieve Support Service (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

  Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

  Bedrijf: TOMACH ENGINEERING nv.

  Type: Vaste Job

  Opzoeking van High Voltage, Low Voltage en LAS plannen in Project Wise (planotheek). Het onderhouden van een kwaliteitsvolle database van plannen (versies en metadata). Reservaties van plannen voor externen in Project Wise (planotheek). Het beheren van contacten met externen (recepties, verificaties, opmerkingen, ...) en de nodige acties ondernemen. Kwaliteitscontrole na ontvangst van plannen na projecten door een externe firma en/of na Redlining op post. Plannen in Project Wise (planotheek) invoeren, aanpassen en verwijderen. De opvolging en de nodige acties ondernemen bij het versturen van plannen naar de Service Centers, alsook het klassement on-site. Het aanmaken van maplijsten voor het klassement op de posten. Het beheren van Constructie dossiers. Audits uitvoeren on-site.

 • Docent Engels (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

 • Mystery Shopper (Provincie Oost-Vlaanderen)

  Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

  Bedrijf: M-Eye

  Type: Werfreserve

  Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

Zoek naar antwoorden van GIUSEPPE CORBO in sociale netwerken
Look for responds of GIUSEPPE CORBO in social networks

Lees alle opmerkingen voor GIUSEPPE CORBO. Laat een reactie achter voor GIUSEPPE CORBO. GIUSEPPE CORBO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GIUSEPPE CORBO. Leave a respond for GIUSEPPE CORBO. GIUSEPPE CORBO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GIUSEPPE CORBO op de google maps. Adres en contacten GIUSEPPE CORBO
Location of GIUSEPPE CORBO on the google maps. Address and contacts of GIUSEPPE CORBO

Andere gerelateerde bedrijven als come GIUSEPPE CORBO GIUSEPPE CORBO: DEE-JAY MIX | DRUKKERIJ MARTENS | JOHAN DESSEIN | ECOLE FOND. COMMUNALE | W. BUYCK

Other related companies as GIUSEPPE CORBO: DEE-JAY MIX | DRUKKERIJ MARTENS | JOHAN DESSEIN | ECOLE FOND. COMMUNALE | W. BUYCK

GIUSEPPE CORBO is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GIUSEPPE CORBO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06776885986. Het bedrijf GIUSEPPE CORBO bevindt zich op het adres: RUE DES SARTS 113; 6200; CHATELET. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 456,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 750,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in GIUSEPPE CORBO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GIUSEPPE CORBO is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GIUSEPPE CORBO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GIUSEPPE CORBO, openstaande posities, locatie van GIUSEPPE CORBO op de kaart.

GIUSEPPE CORBO is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is GIUSEPPE CORBO, company assigned to the tax number BE06776885986. The company GIUSEPPE CORBO is located at the address: RUE DES SARTS 113; 6200; CHATELET. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 456,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 750,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in GIUSEPPE CORBO were not found.
The main activity of GIUSEPPE CORBO is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GIUSEPPE CORBO is not available. You also can look at reviews of GIUSEPPE CORBO, open positions, location of GIUSEPPE CORBO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GIUSEPPE CORBO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GIUSEPPE CORBO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GIUSEPPE CORBO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GIUSEPPE CORBO, employees, financial statistics.