GILBERT SABBE

Contactgegevens GILBERT SABBE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GILBERT SABBE: address, phone, fax, email, website, opening hours

GILBERT SABBE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): POUCKEWEG 26; 8520; KUURNE, België

Telefoon (phone): 56713362 (+32-56713362) 56713362 (+32-56713362)

Fax (fax): +32 (61) 854-73-23 +32 (61) 854-73-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GILBERT SABBE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GILBERT SABBE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GILBERT SABBE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GILBERT SABBE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GILBERT SABBE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GILBERT SABBE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GILBERT SABBE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GILBERT SABBE
Products information GILBERT SABBE

BTW identificatienummer (tax): BE08441589355
Ondernemingsnummer: 7324005126
Hoofdstad (capital): 992,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 584,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in GILBERT SABBE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GILBERT SABBE
(Get full report from official database of BE for GILBERT SABBE)

Aanvulling soorten activiteiten voor GILBERT SABBE
Addition kinds of activities for GILBERT SABBE

365200. Geprogrammeerde records en tapes | Prerecorded records and tapes
504302. Camera's en fotografische apparatuur | Cameras and photographic equipment
02719902. Fox Farm | Fox farm
07420000. Veterinaire diensten, specialiteiten | Veterinary services, specialties
14790100. Minerale pigmentwinning | Mineral pigment mining
24999914. Trofee bases, hout | Trophy bases, wood
29990202. Wassen, aardolie: niet geproduceerd in petroleumraffinaderijen | Waxes, petroleum: not produced in petroleum refineries
35230201. Harrows: schijf, lente, tin, etc. | Harrows: disc, spring, tine, etc.
76990400. Afvalverwerking | Waste cleaning services

Werken bij GILBERT SABBE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GILBERT SABBE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GILBERT SABBE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GILBERT SABBE. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier met Heftruckervaring (m/v) (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een familiebedrijf gevestigd in de Waaslandhaven zijn we op zoek naar ervaren magazijniers met heftruckattest (m/v) - Ben je op zoek naar een job als magazijnier? - Heb je ervaring met de heftruck? - En laat jij je niet afschrikken door gekoelde ruimtes? DAN IS DEZE JOB ECHT IETS VOOR JOU!! Een groot gedeelde van je taken bestaat uit manueel werk: - laden en lossen van vrachtwagens - kwaliteitscontroles - labeling Daarnaast ben jij ook bedreven in het rijden met de heftruck.

 • Sanitair adviseur (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je ontvangt de professionele klanten en geeft hen een prima service. Ze kunnen bij jou terecht voor technisch advies dit op maat van de klant. Ook na de verkoop kunnen ze bij jou terecht voor vragen. Stockbeheer behoort ook tot jouw takenpakket. Het winkelbeeld dient dagelijks prima in orde te zijn.

 • METAALBEWERKER (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: Konvert Interim Veurne

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma regio Veurne zijn we op zoek naar een metaalbewerker dagploeg (m/v). Je kan nauwkeurig werken, staat in voor de verpakking van de stukken en de controle van de afgewerkte artikelen. Je draagt nauwkeurigheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Je werkt van maandag tot en met vrijdag in de dagploeg. Je bent flexibel ingesteld, gemotiveerd, je hebt een goede kennis van de Nederlandse taal en bent snel beschikbaar om op te starten Het gaat om een tijdelijke vacature tem. februari. Interesse? Neem dan zeker contact met ons op.

 • Ervaren metser (m/v) (DUDZELE)

  Regio: DUDZELE

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT ZEEBRUGGE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een gekend bouwbedrijf in de streek Zeebrugge - Damme, zijn we op zoek naar een ervaren metser.

 • Heftrucker/Frigorist (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio Passendale zoeken wij een heftruckchauffeur/frigorist.

 • Administratief Bediende Bouw (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  U ondersteunt de coördinatie met administratieve taken. U tekent werfinstallaties, werfinrichtingsplans,... U waakt over de toepassing van de procedures en regelgevingen inzake milieu, veiligheid en ISO. U doet rechtstreeks opdrachten voor de technische bedrijfsleider. U zorgt mee voor de inzet van de machines van het machinepark. U zorgt voor de dispatching van het materieel en de machines. U werkt mee op de aankoopdienst. U doet prijsaanvragen bij externe leveranciers van machines. U maakt prijsopgave voor bouwwerven. U volgt onderhoud op van machines. U maakt mee voorbereidend werk voor torenkraan montage/demontage. U registreert keuringen en schrijft werkinstructies. U verzorgt de communicatie met netbeheerders en nutsvoorzieningen. U werkt mee aan projecten i.v.m. KVGM. U werkt mee aan technische projecten. U bezorgt werven de nodige documentatie/informatie. U zorgt voor vergunningen. U verrekent afval en schade. U geeft toolboxmeetings aan arbeiders.

 • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Tongeren (RIEMST)

  Regio: RIEMST

  Bedrijf: Schoonmaakzorg

  Type: Dienstenchequebaan

  Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

 • Student(e) voor de herfstvakantie gezocht! (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: TEMPO-TEAM

  Type: Studentenjob

  Wij zoeken een jobstudent, die zich kan vrijmaken gedurende de herstvakantie. Je werkt 32 uren per week in een glijdend regime, afhankelijk van de opdrachten. Je zal tewerkgesteld worden als service merchandiser.

 • Verkoper Signs (m/v) (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: TOTAL CONCEPT SIGNS

  Type: Vaste Job

  Je bent een vakman B2B verkoper met minstens 5 jaar ervaring. Ervaring in de sector (of gelijkwaardige sector) is een extra troef. Je hebt vanuit vorige werkervaringen een stevig netwerk in de B2B of bent bereid hier de nodige inspanningen te leveren om dit te genereren. Je weet van aanpakken als het gaat om het prospecteren van bedrijven en hen kennis te laten maken met de mogelijkheden die total concept® te bieden heeft. Je weet te detecteren waar of wanneer er zich een opportuniteit voordoet, een ingang te vinden bij dit bedrijf en een voorstel te mogen maken. Je kan heel goed en begrijpend luisteren naar de briefing van de klant, ideeën, wensen en budget omtrent de visuele communicatie van het bedrijf of merk. Je kan de klant adviseren (na opleiding) omtrent de mogelijkheden die total concept® te bieden heeft. Je geeft één van onze ontwerpers een briefing zodat er een passend voorstel gemaakt kan worden Je volgt de neergelegde voorstellen op tot de klant je (en total concept®) de bestelling gunt. Je geeft een briefing aan de productie of één van de projectmanagers zodat een technisch- en uitvoeringsdossier opgemaakt kan worden. Je begeleidt de oplevering, checkt de klant op zijn 100% tevredenheid. Je houdt de agenda bij wanneer een volgend contact met de klant ‘als geroepen komt’. Je weet in beeld te blijven van je klanten, in beeld te komen bij potentiële klanten en hanteert hier geen 9 tot 5 mentaliteit bij om dit doel te bereiken. Je hebt een representatief voorkomen en een positieve ingesteldheid die ertoe bijdragen dat klanten graag met jou samenwerken. Je bent gefascineerd van de wondere wereld en de quasi ongelimiteerde mogelijkheden die total concept® te bieden heeft inzake visuele communicatie voor bedrijven of merken.

 • Junior Planning Coordinator (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: Square City

  Type: Vaste Job

  Voor een bedrijf actief in petrochemie zijn we op zoek naar een Junior Planning Coordinator. In deze verantwoordelijke functie fungeer je als centrale contactpersoon voor derde partijen. De missie: Je registreert klantenopdrachten en volgt ze nauwgezet op. Hierbij hou je rekening met eventuele klachten. Je verzorgt de facturatie. Je bent alert voor commerciële leads. Je verleent ondersteuning bij controle en audits op de juistheid van de facturatie. Je zorgt bij afwijkingen voor de juiste oplossing voor de klant.

 • Werfleider electriciteit (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

  Type: Vaste Job

  Voor een bedrijf gespecialiseerd in elektriciteitswerken in gebouwen zijn we wegens uitbreiding op zoek naar een werfleider om de firma te versterken. Jouw taken bestaan uit : - opvolgen van werven en actieve deelname - bijwonen van werfvergaderingen - leiding geven aan techniekers - zelfstandig kunnen oplossen van problemen. Hiervoor krijg je een interne opleiding en sta je in nauw contact met de hoofdzetel.

 • Vivid Resourcing - Nginx Web Applications Engineer (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Nginx Web Applications Engineer- Brussels (Belgium) - 6 Months+ Freelance My client, based in Brussels, is looking for a Nginx Web Applications Engineer. This will be an initial 6-month mission, with the possibility of extension based on performance. You will join a team performing a migration project using Nginx and Web Applications. Skills Good knowledge of Nginx Experienced with Web Applications TCP/IP HTTPS Languages: Must be English, Dutch or French is a bonus Details Location: Brussels Duration: 6 Months+ Start Date: ASAP Rate: € Negotiable Doe If you wish to be considered for the position available, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below.

Zoek naar antwoorden van GILBERT SABBE in sociale netwerken
Look for responds of GILBERT SABBE in social networks

Lees alle opmerkingen voor GILBERT SABBE. Laat een reactie achter voor GILBERT SABBE. GILBERT SABBE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GILBERT SABBE. Leave a respond for GILBERT SABBE. GILBERT SABBE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GILBERT SABBE op de google maps. Adres en contacten GILBERT SABBE
Location of GILBERT SABBE on the google maps. Address and contacts of GILBERT SABBE

Andere gerelateerde bedrijven als come GILBERT SABBE GILBERT SABBE: Summit Education | KEIRSEBILCK K GARAGE | BAKKERIJ SIMOENS | MODERN TOERISME | AMERICAN PRESTIGE CARS

Other related companies as GILBERT SABBE: Summit Education | KEIRSEBILCK K GARAGE | BAKKERIJ SIMOENS | MODERN TOERISME | AMERICAN PRESTIGE CARS

GILBERT SABBE is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GILBERT SABBE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08441589355. Het bedrijf GILBERT SABBE bevindt zich op het adres: POUCKEWEG 26; 8520; KUURNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 992,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 584,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in GILBERT SABBE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GILBERT SABBE is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GILBERT SABBE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GILBERT SABBE, openstaande posities, locatie van GILBERT SABBE op de kaart.

GILBERT SABBE is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is GILBERT SABBE, company assigned to the tax number BE08441589355. The company GILBERT SABBE is located at the address: POUCKEWEG 26; 8520; KUURNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 992,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 584,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in GILBERT SABBE were not found.
The main activity of GILBERT SABBE is Membership Organizations, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of GILBERT SABBE is not available. You also can look at reviews of GILBERT SABBE, open positions, location of GILBERT SABBE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GILBERT SABBE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GILBERT SABBE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GILBERT SABBE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GILBERT SABBE, employees, financial statistics.