GEVAERT EN BISNIS

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • GEVAERT EN BISNIS
Private companiesTobacco Products • GEVAERT EN BISNIS

Contactgegevens GEVAERT EN BISNIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GEVAERT EN BISNIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

GEVAERT EN BISNIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HEIRWEG 84; 8520; KUURNE, België

Telefoon (phone): 56355621 (+32-56355621) 56355621 (+32-56355621)

Fax (fax): +32 (19) 688-58-18 +32 (19) 688-58-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GEVAERT EN BISNIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GEVAERT EN BISNIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GEVAERT EN BISNIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GEVAERT EN BISNIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GEVAERT EN BISNIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GEVAERT EN BISNIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GEVAERT EN BISNIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GEVAERT EN BISNIS
Products information GEVAERT EN BISNIS

BTW identificatienummer (tax): BE07423156738
Ondernemingsnummer: 6556060791
Hoofdstad (capital): 405,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 620,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in GEVAERT EN BISNIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GEVAERT EN BISNIS
(Get full report from official database of BE for GEVAERT EN BISNIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor GEVAERT EN BISNIS
Addition kinds of activities for GEVAERT EN BISNIS

109499. Uranium-Radium-Vanadium Ertsen, Nec | Uranium-radium-vanadium ores, nec
20150502. Ganzen, verwerkt: ingeblikt | Geese, processed: canned
20340201. Data, gedroogd | Dates, dried
28249905. Elastomere vezels | Elastomeric fibers
30889903. Douches, fiberglas en kunststof | Shower stalls, fiberglass and plastics
35450105. Meetinstrumenten en machines, machinisten 'metaalbewerkingstype | Measuring tools and machines, machinists' metalworking type
38120106. Angle-of-yaw instrumenten | Angle-of-yaw instruments
38429927. Whirlpool baden, hydrotherapie apparatuur | Whirlpool baths, hydrotherapy equipment
39310107. Frames, piano terug | Frames, piano back

Werken bij GEVAERT EN BISNIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GEVAERT EN BISNIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GEVAERT EN BISNIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GEVAERT EN BISNIS. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur C/CE m/v (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Je doet dagritten voornamelijk in België en Noord-Frankrijk - Je staat in voor het leveren van eendagskuikens en het ophalen van broedeieren bij landbouwers - Het laden en lossen van de vrachtwagen neem jij voor je rekening

 • Koerman/heftruckchauffeur 2 ploegen (tijdelijk ) (ERTVELDE)

  Regio: ERTVELDE

  Bedrijf: Synergie Evergem Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een chemisch bedrijf zijn we op zoek naar een koerman. Logistiek en housekeeping werk. Bij lekken in of aan de installatie sta je in voor industrieel kuiswerk. Je staat tevens in voor het verhandelen van materialen met de heftruck:het aanvoeren van grondstoffen en afvoeren van afvalproducten. Je zal werken in 2 ploegen.

 • Loodgieter (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: ASAP WILRIJK

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant, een bloeiend bedrijf in de bouw, bestaat sinds 2001. Gelegen in de omgeving van Wilrijk met 4 kernactiviteiten. - Totaal projecten van begin tot einde voor zowel bouw als industrie. - Metaal - Electriciteit - HVAC Op de verschillende werven sta je in voor de montage van sanitaire- en verwarmingsinstallaties, dit is zowel bouw als industrie. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van sanitaire elementen alsook HVAC en centrale verwarming. Je kan zelfstandig toestellen installeren en afkitten. Je staat in voor de installatie van A tot Z.

 • huishoudhulp die een luisterend oor aanbiedt (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: ZORGBEDRIJF LEUVEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp sta je in de eerste plaats in voor het onderhoud van de woning van de cliënt: strijken, poetsen (koken en boodschappen behoort tot het takenpakket van de verzorgende) Je verplaatst je dagelijks naar de woningen van je cliënten Je wordt hun vertrouwensfiguur en biedt een luisterend oor Naast de poetstaken ben je dus ook bekommerd om het welzijn van onze cliënten Je signaleert problemen aan je leidinggevende Je cliënten zijn: ouderen, personen met fysieke of mentale klachten (bv. depressie, alcoholverslaving, palliatieven, personen met een handicap)

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO BEERVELDE (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Alken-Wellen (ALKEN)

  Regio: ALKEN

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Zoersel (ZOERSEL)

  Regio: ZOERSEL

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • HUISHOUDHULP (M/V) Meulebeke (MEULEBEKE)

  Regio: MEULEBEKE

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • STUDENT winkelbediende (HEPPEN)

  Regio: HEPPEN

  Bedrijf: ADECCO BREE

  Type: Studentenjob

  Voor een supermarkt gelegen te Heppen zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten. Als student werk je door de week en/of in het weekend. De taken die tot je takenpakket kunnen behoren: De winkel op orde houden. De kassa bemannen. De leveringen uitpakken en de rekken aanvullen. Het bedienen van de klanten aan de verstoog.

 • DRINGEND STEWARDS GEZOCHT!! 25/08 RAFC (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ITZUJOBS

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant zijn wij momenteel dringend op zoek naar een aantal stewards voor evenementen in de regio Antwerpen. Je gaat aan de slag op verscheidene evenementen (voornamelijk zal dit op RAFC zijn). Je zal instaan voor de beveiliging en het goede verloop van het evenement.

 • CHECKPOINT BEDIENDE containerdepot (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: HERFURTH GROUP

  Type: Vaste Job

  De Herfurth Group is een internationale transportorganisatie met 400 medewerkers verspreid over 4 landen met hoofdkantoor in Antwerpen. ‘Knowhow’, klantgerichtheid en vernieuwing staan al meer dan 100 jaar centraal. We zijn actief in alle mogelijke takken van shipping, logistiek, luchtvracht, wegvervoer, warehousing, containerherstelling en travel. We kunnen rekenen op competente ‘in-house’ ondersteuning van IT, Boekhouding en Administratie, Aankoop, Sales, Facilities management en Human Resources. Voor onze dochterfirma, HANDICO INTERNATIONAL NV en meerbepaald voor onze vestiging te Antwerpen – Delwaide dok zijn wij op zoek naar een BEDIENDE VOOR BALIE CONTAINERDEPOT Je taken en verantwoordelijkheden Het administratief verwerken van containerbewegingen in of uit de depot. De containers worden bij binnenkomst geïnspecteerd volgens de normen van de klanten. Alle handelingen worden ondersteund via een handheld-terminal verbonden met ons hoofd-computersysteem. Je bent verantwoordelijk voor de depotindeling en opvolging van alle bewegingen. De taak omvat: De volledige input van boekingen en containerbewegingen in het depot-computerprogramma Het bezorgen van Interchange–receipt aan de chauffeurs Het controleren van de containers op schade en dit volgens de normen van de klanten Bijhouden van alle klassement

 • Chauffeur CE (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: VERVOER HOUSSIN

  Type: Vaste Job

  We zijn dringend op zoek naar een chauffeur met rijbewijs CE voor transport met kipper. Transport van zand,, steenslag, asfalt, ...

Zoek naar antwoorden van GEVAERT EN BISNIS in sociale netwerken
Look for responds of GEVAERT EN BISNIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor GEVAERT EN BISNIS. Laat een reactie achter voor GEVAERT EN BISNIS. GEVAERT EN BISNIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GEVAERT EN BISNIS. Leave a respond for GEVAERT EN BISNIS. GEVAERT EN BISNIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GEVAERT EN BISNIS op de google maps. Adres en contacten GEVAERT EN BISNIS
Location of GEVAERT EN BISNIS on the google maps. Address and contacts of GEVAERT EN BISNIS

Andere gerelateerde bedrijven als come GEVAERT EN BISNIS GEVAERT EN BISNIS: KBC | CUISILUX SPRL | Aquadek BVBA | VAL?RIE HAHAUT | LUSSIEZ J-C SPRL

Other related companies as GEVAERT EN BISNIS: KBC | CUISILUX SPRL | Aquadek BVBA | VAL?RIE HAHAUT | LUSSIEZ J-C SPRL

GEVAERT EN BISNIS is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GEVAERT EN BISNIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07423156738. Het bedrijf GEVAERT EN BISNIS bevindt zich op het adres: HEIRWEG 84; 8520; KUURNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 405,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 620,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in GEVAERT EN BISNIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GEVAERT EN BISNIS is Tabaksproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GEVAERT EN BISNIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GEVAERT EN BISNIS, openstaande posities, locatie van GEVAERT EN BISNIS op de kaart.

GEVAERT EN BISNIS is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is GEVAERT EN BISNIS, company assigned to the tax number BE07423156738. The company GEVAERT EN BISNIS is located at the address: HEIRWEG 84; 8520; KUURNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 405,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 620,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in GEVAERT EN BISNIS were not found.
The main activity of GEVAERT EN BISNIS is Tobacco Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of GEVAERT EN BISNIS is not available. You also can look at reviews of GEVAERT EN BISNIS, open positions, location of GEVAERT EN BISNIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GEVAERT EN BISNIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GEVAERT EN BISNIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GEVAERT EN BISNIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GEVAERT EN BISNIS, employees, financial statistics.