GENK DRUK

Contactgegevens GENK DRUK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GENK DRUK: address, phone, fax, email, website, opening hours

GENK DRUK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZUIDERRING 45; 3600; GENK, België

Telefoon (phone): 89305972 (+32-89305972) 89305972 (+32-89305972)

Fax (fax): +32 (53) 475-94-69 +32 (53) 475-94-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GENK DRUK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GENK DRUK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GENK DRUK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GENK DRUK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GENK DRUK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GENK DRUK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GENK DRUK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GENK DRUK
Products information GENK DRUK

BTW identificatienummer (tax): BE07925506591
Ondernemingsnummer: 2660583496
Hoofdstad (capital): 600,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 347,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in GENK DRUK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GENK DRUK
(Get full report from official database of BE for GENK DRUK)

Aanvulling soorten activiteiten voor GENK DRUK
Addition kinds of activities for GENK DRUK

14990100. Edelsteen en industriële diamantwinning | Gemstone and industrial diamond mining
22690102. Labels, katoen: gedrukt | Labels, cotton: printed
26219905. Behangpapier (hangpapier) | Wallpaper (hanging paper)
65310201. Begraafplaats management service | Cemetery management service
73789901. Reparatie / onderhoud van computer- en dataverwerking apparatuur | Computer and data processing equipment repair/maintenance

Werken bij GENK DRUK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GENK DRUK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GENK DRUK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GENK DRUK. Looking for open vacancies in other companies

 • Kraanmachinist (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een transport- en kraanbedrijf zijn wij op zoek naar een kraanmachinist.

 • Assistant Accountant met ambitie (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Page Personnel Belgium

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Een ideale volgende stap als Junior Accountant in uw professionele ontwikkeling. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een beursgenoteerde, groeiende onderneming actief in de vastgoedsector. Om hun groei verder te bestendigen kijken ze uit naar een Junior Accountant met reeds een 1ste werkervaring achter de rug. Je wordt ingeschakeld voor het voeren van de boekhouding van verschillende dochterondernemingen. Een opportuniteit in een snel groeiend vastgoedbedrijf gelegen te Antwerpen-Centrum en vlot te bereiken met de fiets, het openbaar vervoer en de wagen. Omschrijving Als Junior Accountant kom je terecht in een team van een 5-tal Accountants en zal je instaan voor volgende taken: Controleren en inboeken van aankoopfacturen Verwerken van financiële verrichtingen Voorbereiding van de maandelijkse - afsluitingen (afschrijvingen, provisies, …) Boekhouding van diverse dochterondernemingen Op termijn kan er ook rapportering bijkomen Als Junior Accountant zal je kunnen groeien in de functie en rapporteren aan de Hoofdboekhouder.

 • Monteur glasband (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een zeer stabiel bedrijf, gelegen te Lokeren, dat sinds 1945 vol passie in hun productieafdeling houten buitenschrijnwerk van de hoogste kwaliteit vervaardigd zijn we op zoek naar een ervaren plaatser van sluitwerk of het plaatsen van glas dit graag te combineren met siliconen en kleinhouten kleven. Ben jij een vakman in hart en nieren? Werk jij graag mee aan het realiseren van het droomproject? Dan ben jij onze geschikte kandidaat!

 • CNC Frezer M/V -regio Overpelt (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: DAOUST INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in de regio Overpelt zijn wij opzoek naar een ervaren CNC-Frezer die het hele traject van A-Z zelfstandig kan beoefenen. Volgende taken behoren tot uw takenpakket: -Het draaien/frezen van de onderdelen. -Opmeten en controleren van de gemaakte stukken. -Maken of wijzigen van de stuurprogramma's. -Instellen van draaibank of freesmachine

 • Operator voor instellen machine (KORTEMARK)

  Regio: KORTEMARK

  Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Spreekt een job als operator jou aan en is regio Kortemark voor jou haalbaar? Lees dan zeker verder want we hebben een job op lange termijn die we graag aan jou voorstellen. Als je aan de slag gaat bij deze firma krijg je eerst een interne opleiding. Je leert bij over hun productie, het productieproces, de verschillende lijnen, diverse instellingen, ... Vervolgens is het jouw job om een productielijn draaiende te houden. Hierbij komen volgende zaken kijken: - opvolgen van productieproces - instellen en bedienen van de machines - controleren en opvolgen van parameters - staalnamen en kwaliteitscontroles - algemene netheid binnen bedrijf (machine reinigen, vegen, etc.) Kortom, een gevarieerde job!

 • Parkeerwachter m/v (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  We zijn op zoek naar een parkeerwachter die graag buiten vertoeft. Voor deze job mag je je verwachten aan een breed en gevarieerd takenpakket, namelijk: - Je houdt toezicht op het betalend parkeren, alsook op de parkeerduur- beperkingen; - Regelmatige rondgang door de blauwe zones en zones voor betalend parkeren op basis van geldende instructies; - Nazicht van de goede werking van parkeerautomaten en wegsignalisatie (markering, borden) en informatiedoorstroming naar OPC omtrent parkeernoden op het openbaar domein; - Controle van de geparkeerde wagens op een geldig ticket of een geldige bewonerskaart, parkeerschijf of andere geldende kaarten; - Bij vaststelling van een inbreuk (geen/verkeerd/verstreken ticket of bewonerskaart,…): registratie van de inbreuk = ingeven van een aantal basisgegevens (plaats en tijdstip van de vaststelling, wagen) in de handterminal in combinatie met het nemen van een foto + printen van een retributie; - Je gaat in dialoog en hebt interactie met de burger omtrent de toepassing van het parkeerreglement; - Tot slot laad je de gegevens van het apparaat en stel je rapporteringen op (logboek).

 • Huishoudhulp dienstencheques (PEER)

  Regio: PEER

  Bedrijf: THUISHULP Limburg

  Type: Dienstenchequebaan

  Onderhoud van de woning: stofvegen, stofzuigen, dweilen,... Wassen en strijken Op vraag van de klant: boodschappen doen en/of maaltijden bereiden

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Paal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (PAAL)

  Regio: PAAL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Jobstudenten verpleegkunde / zorgkundigen (weekends en zomervakantie) (BINKOM)

  Regio: BINKOM

  Bedrijf: BINKOM

  Type: Studentenjob

  Coördinatie, organisatie en uitvoeren van de fysieke, psychische en sociale begeleiding van de bewoner, waarbij de eigenheid van de bewoner en zijn zelfredzaamheid centraal staan. - Toedienen van toilet- en comfortzorg aan bewoners. - Begeleiding bij de maaltijden. - Bedden opmaken en kamers netjes achterlaten. - Aandachtig luisteren naar alle (ook de "stille") bewoners om hun gewoonten , wensen en vragen te kennen. - Zorg leveren op maat van de wensen en gewoonten van de bewoners. - aandacht hebben vor detailzorg.

 • Zelfstandig bijberoep: Health Coach (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: INVISIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als Health Coach heb je verschillende functies: - uitnodigen van mensen voor een welzijnsevaluatie (bodyscan, ...) - uitvoeren van persoonlijke welzijnsevaluaties (bodyscan, ...) - persoonlijk voedingsprogramma opstellen voor klanten (intake) - klanten opvolgen en begeleiden naar hun gewenste resultaten - deelname aan de wekelijkse opleiding en meeting (dinsdagavond) Bijkomend (na voldoende opgedane ervaring): - nieuwe kandidaat Health Coaches informeren over de mogelijkheden - stagebegeleiding van nieuwe Health Coaches - opleiding geven Gezocht profiel: - leergierig - interesse in gezond, actief leven en alles wat daarmee te maken heeft - je praat graag met mensen en houd ervan om hun te informeren - je wil graag mensen coachen, zodat ze hun doelen behalen - ervaring niet vereist: aanwezig kunnen zijn op de opleiding is voldoende Onze klanten komen voor hulp omtrent afslanken, sportvoeding, gezond actief leven, meer energie en fitheid, enz.

 • Zelfstandige vertegenwoordigers (LAKEN (BRUSSEL-STAD))

  Regio: LAKEN (BRUSSEL-STAD)

  Bedrijf: HOME SWEET HOMES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Verkoop van advertenties en advertentieruimte op onze verschillende media

 • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste provincie West Vlaanderen Oostende (Regio Oostende)

  Regio: Regio Oostende

  Bedrijf: STARteam

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Wil je aan de slag in een andere regio? Dat kan, contacteer ons!

Zoek naar antwoorden van GENK DRUK in sociale netwerken
Look for responds of GENK DRUK in social networks

Lees alle opmerkingen voor GENK DRUK. Laat een reactie achter voor GENK DRUK. GENK DRUK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GENK DRUK. Leave a respond for GENK DRUK. GENK DRUK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GENK DRUK op de google maps. Adres en contacten GENK DRUK
Location of GENK DRUK on the google maps. Address and contacts of GENK DRUK

Andere gerelateerde bedrijven als come GENK DRUK GENK DRUK: COIFFURE TOLEDO | FIRST | Dagbladhandel Rudy | HEINRICH LAMBERTZ | U.S. THUMAIDE

Other related companies as GENK DRUK: COIFFURE TOLEDO | FIRST | Dagbladhandel Rudy | HEINRICH LAMBERTZ | U.S. THUMAIDE

GENK DRUK is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GENK DRUK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07925506591. Het bedrijf GENK DRUK bevindt zich op het adres: ZUIDERRING 45; 3600; GENK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 600,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 347,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in GENK DRUK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GENK DRUK is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GENK DRUK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GENK DRUK, openstaande posities, locatie van GENK DRUK op de kaart.

GENK DRUK is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is GENK DRUK, company assigned to the tax number BE07925506591. The company GENK DRUK is located at the address: ZUIDERRING 45; 3600; GENK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 600,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 347,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in GENK DRUK were not found.
The main activity of GENK DRUK is Chemicals and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GENK DRUK is not available. You also can look at reviews of GENK DRUK, open positions, location of GENK DRUK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GENK DRUK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GENK DRUK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GENK DRUK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GENK DRUK, employees, financial statistics.