GARDIN & CO PRODUCTION

Contactgegevens GARDIN & CO PRODUCTION: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARDIN & CO PRODUCTION: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARDIN & CO PRODUCTION

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE M?RODE 78; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES, België

Telefoon (phone): 25388235 (+32-25388235) 25388235 (+32-25388235)

Fax (fax): +32 (50) 165-96-74 +32 (50) 165-96-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARDIN & CO PRODUCTION: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARDIN & CO PRODUCTION"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARDIN & CO PRODUCTION"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARDIN & CO PRODUCTION, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARDIN & CO PRODUCTION. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARDIN & CO PRODUCTION, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARDIN & CO PRODUCTION. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARDIN & CO PRODUCTION
Products information GARDIN & CO PRODUCTION

BTW identificatienummer (tax): BE05266540527
Ondernemingsnummer: 6706573486
Hoofdstad (capital): 974,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 836,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in GARDIN & CO PRODUCTION zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARDIN & CO PRODUCTION
(Get full report from official database of BE for GARDIN & CO PRODUCTION)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARDIN & CO PRODUCTION
Addition kinds of activities for GARDIN & CO PRODUCTION

22410100. Kant en decoratief trim, smal weefsel | Lace and decorative trim, narrow fabric
26110302. Pulp vervaardigd uit afval of gerecycleerd papier | Pulp manufactured from waste or recycled paper
30110207. Truck- of busbanden, pneumatisch | Truck or bus tires, pneumatic
36390201. Knoopsgat- en oogmachines en bijlagen, binnenlands | Buttonhole and eyelet machines and attachments, domestic
38210125. Vacuümpompen, laboratorium | Vacuum pumps, laboratory
59990101. Alarmsignaalsystemen | Alarm signal systems
73840103. Foto vergroten | Photograph enlarging
80210107. parodontoloog | Periodontist

Werken bij GARDIN & CO PRODUCTION: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARDIN & CO PRODUCTION: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARDIN & CO PRODUCTION. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARDIN & CO PRODUCTION. Looking for open vacancies in other companies

 • Machine operator in de bouwsector, in Balen, optie vast!! (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant zorgt voor de verwerking van de afvalstromen (vervuild slib afkomstig van de zinkproductie). Jij staat in voor het onderhouden van de installaties, het bedienen van de persen en het uitvoeren van herstellingen waar nodig. Je werkt hoofdzakelijk in een 3-ploegenstelsel: vroege, dag, late. Plaats van tewerkstelling is Balen. Op termijn kan u mogelijks worden ingezet op andere werven in Vlaanderen.. Jouw takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor het bedienen van filterpersen: conditionering, sturen van debieten, regelen van de instellingen, ... Je volgt de dagelijkse en wekelijkse checklist op en voert de bijhorende taken uit. Bovendien zorg je voor het klein onderhoud van de persen en de persvloer: reiningen, vervangen van filterdoeken, vrijhouden van opvangkanalen en goten, ... Je voert kleine herstellingswerkzaamheden uit waar nodig.

 • Voorman 2-pl/nacht/weekend m/v (MOUSCRON)

  Regio: MOUSCRON

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM MOESKROEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio Moeskroen zijn wij op zoek naar een voorman voor in 2-ploegen/nacht & weekend: U bent verantwoordelijk voor een 20-tal personen. U coördineert, controleert en neemt deel aan de dagelijkse activiteiten. U ziet erop toe dat de afgewerkte producten worden verpakt zoals gepland en voldoen aan de voorgeschreven kwaliteits- en prestatievereisten. U zorgt voor de coördinatie tussen de verschillende verpakkingsteams. U werkt mee aan de lopende evaluatie van de medewerkers.

 • Productieplanner (SINT-ELOOIS-VIJVE)

  Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor de planning van de productie. Je plant de banen in. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klant. Je stelt diagnose en zorgt dan voor een gerichte oplossing. Je communiceert goed met de Q controller. Je zorgt voor een goede voorraad van alle producten en dat alles goed op zijn plaats terecht komt.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Balen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • BEDIENDE MET KENNIS VERZEKERINGEN (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf te Ieper zijn wij op zoek naar een bediende op de administratieve afdeling. Jouw taken: Openen en beheren van nieuwe schadedossiers (brand, familiale en auto) - van A tot Z. Het verwerken van schadeaangiftes. Schadevergoedingsprocedures opstarten en opvolgen. Indexeren van digitale post van een verzekeringsmaatschappij.

 • Productiemedewerker - jobstudent (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: Start People Antwerpen GT RETAIL

  Type: Studentenjob

  Mogelijke taken: inpakken van afgewerkte producten etiketteren van dozen stapelen van dozen op paletten de controle van het eindproduct op datum en etiket ontvangen, controleren en stockeren van inkomende goederen beveiligen, labelen en verpakken van bestellingen rolcontainers vullen voor transport, manueel laden en lossen van trailers orderpicking met een scanner het schoonhouden van jouw werkplek het sorteren van afval- en restproducten Voor dit sollicitatietraject vragen we 45 minuten van je tijd. Hoe ziet jouw sollicitatietraject eruit? 1.In een korte e-learning vertellen we je graag eerst wat meer over Replace en de bedrijven waar je kan gaan werken. Op basis van die informatie kan je alvast jouw voorkeur doorgeven. 2.Daarna stellen we jou enkele vragen om na te gaan of je voldoet aan de basisvoorwaarden voor een tewerkstelling via Replace. 3.Als je in aanmerking komt, willen we graag via een e-testing te weten komen wat jouw kennis is over de hygiëneregels in de voedingssector. Na het positief doorlopen van deze stappen kan je jezelf inplannen voor een infosessie in het Start People kantoor te Tessenderlo. Tijdens deze infosessie krijg je nog meer informatie over het Replace-traject en peilen we naar jouw motivatie. Indien je dan nog steeds interesse hebt, krijg je via e-learning nog meer informatie over het bedrijf waar jij verkiest te werken. Je kan NU onmiddellijk van start gaan met het sollicitatietraject door te klikken op onderstaande link: https://lms.entrili.com/lets-go/2801a314df82197fa3f4127103dd452d

 • Onderhoudsmedewerker (student) (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: TEMPO-TEAM

  Type: Studentenjob

  Voor een sport- en fitnesscomplex in Tongeren zijn we op zoek naar studenten onderhoudsmedewerker. Je staat in voor de schoonmaak van heel het sportcomplex. Je volgt het stockbeheer goed op. Je onderhoudt het schoonmaakmateriaal. Je volgt de poetsschema's correct op. Je bent verantwoordelijk voor het afsluiten van het complex.

 • Landbouwhelper Varkens- en melkveehouderij (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Werkers

  Type: Vaste Job

  Je wordt ingezet voor een veelheid aan taken op landbouwbedrijven, voornamelijk in de varkens- en melkveehouderij in Limburg. Wanneer onze leden (boeren en tuinders) door omstandigheden er even niet in slagen hun bedrijf draaiende te houden, neem jij het werk over. Vanuit je verworven praktijkervaring verzorg je hun bedrijf alsof het jouw eigen bedrijf is. Hiernaast behoren ook routineopdrachten als stalreiniging tot je takenpakket. Je voert de courante werkzaamheden altijd zelfstandig uit.

 • Calculator (Buitenschrijnwerk (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: EMANUEL

  Type: Vaste Job

  Als calculator maak je op basis van plannen, lastenboeken en/of opmetingen offertes voor de projecten voor het plaatsen van ramen, deuren, poorten, rolluiken en zonwering. Je kunt de aanvraag technisch inschatten en omrekenen naar een correcte offerte tegen de vooropgestelde deadline. Bij vragen over het dossier overleg je met architect en bouwheer. Tevens sta je in nauw contact met de verschillende leveranciers en onderaannemers voor alle prijsaanvragen en technische details.

 • Teamleiders Health & Beauty (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

  Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

  Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

 • Klinisch psycholoog - kinderpsycholoog (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: DE SLEUTELBLOEM SOPHIE VANDENBROUCKE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kinder- en jongerenpsycholoog die minimaal 15 patiënten per week kan zien. Wij bieden een

 • Flexijob (BRECHT)

  Regio: BRECHT

  Bedrijf: E10 HOEVE

  Type: Flexijob

  Wij zoeken mensen die op hun vrije dagen een centje willen bijverdienen in onze feestzalen . Personen met een verzorgt voorkomen , die in onze feestzalen op verschillende tijdstippen mee willen opdienen , of zalen mee klaar te maken voor de feesten . Ervaring niet noodzakelijk , doch een verzorgt voorkomen , willen werken . Opleiding wordt voorzien .

Zoek naar antwoorden van GARDIN & CO PRODUCTION in sociale netwerken
Look for responds of GARDIN & CO PRODUCTION in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARDIN & CO PRODUCTION. Laat een reactie achter voor GARDIN & CO PRODUCTION. GARDIN & CO PRODUCTION bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARDIN & CO PRODUCTION. Leave a respond for GARDIN & CO PRODUCTION. GARDIN & CO PRODUCTION on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARDIN & CO PRODUCTION op de google maps. Adres en contacten GARDIN & CO PRODUCTION
Location of GARDIN & CO PRODUCTION on the google maps. Address and contacts of GARDIN & CO PRODUCTION

Andere gerelateerde bedrijven als come GARDIN & CO PRODUCTION GARDIN & CO PRODUCTION: NORD FACONNAGE ASSOC. | CLUB | COIFFURE ARNIC | De Sutter N | Delorge

Other related companies as GARDIN & CO PRODUCTION: NORD FACONNAGE ASSOC. | CLUB | COIFFURE ARNIC | De Sutter N | Delorge

GARDIN & CO PRODUCTION is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARDIN & CO PRODUCTION, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05266540527. Het bedrijf GARDIN & CO PRODUCTION bevindt zich op het adres: RUE DE M?RODE 78; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 974,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 836,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in GARDIN & CO PRODUCTION zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GARDIN & CO PRODUCTION is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARDIN & CO PRODUCTION is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARDIN & CO PRODUCTION, openstaande posities, locatie van GARDIN & CO PRODUCTION op de kaart.

GARDIN & CO PRODUCTION is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARDIN & CO PRODUCTION, company assigned to the tax number BE05266540527. The company GARDIN & CO PRODUCTION is located at the address: RUE DE M?RODE 78; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 974,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 836,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in GARDIN & CO PRODUCTION were not found.
The main activity of GARDIN & CO PRODUCTION is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of GARDIN & CO PRODUCTION is not available. You also can look at reviews of GARDIN & CO PRODUCTION, open positions, location of GARDIN & CO PRODUCTION on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARDIN & CO PRODUCTION, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARDIN & CO PRODUCTION, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARDIN & CO PRODUCTION, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARDIN & CO PRODUCTION, employees, financial statistics.