GARAGE SCHEPENS

Contactgegevens GARAGE SCHEPENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE SCHEPENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE SCHEPENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOOGSTRAAT 55; 9450; HAALTERT, België

Telefoon (phone): 53834445 (+32-53834445) 53834445 (+32-53834445)

Fax (fax): +32 (61) 993-24-34 +32 (61) 993-24-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE SCHEPENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE SCHEPENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE SCHEPENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE SCHEPENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE SCHEPENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE SCHEPENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE SCHEPENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE SCHEPENS
Products information GARAGE SCHEPENS

BTW identificatienummer (tax): BE03021759033
Ondernemingsnummer: 3928955078
Hoofdstad (capital): 500,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 525,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in GARAGE SCHEPENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE SCHEPENS
(Get full report from official database of BE for GARAGE SCHEPENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE SCHEPENS
Addition kinds of activities for GARAGE SCHEPENS

26750401. Fleskappen en tops, die-cut: van aangekochte materialen | Bottle caps and tops, die-cut: from purchased materials
31720103. Handtassen, ongeacht materiaal: mannen | Handbags, regardless of material: men's
35560208. Mixers, commercieel, voedsel | Mixers, commercial, food
36139901. Busbalk structuren | Bus bar structures
36240000. Koolstof- en grafietproducten | Carbon and graphite products
36510104. Klokradio's | Clock radios
57229904. Kachels, huishoudelijk, nec | Stoves, household, nec
73190301. Sky schrijven | Sky writing

Werken bij GARAGE SCHEPENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE SCHEPENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE SCHEPENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE SCHEPENS. Looking for open vacancies in other companies

 • SHIFT SUPERVISOR - 2 PLOEGEN - SNELLE OPSTART - GENT (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant gelegen te Gent zijn wij op zoek naar een Shift Supervisor. Jouw hoofdtaak is het aansturen van een aantal medewerkers (5-40 per ploeg). Daarnaast sta je ook in voor het opmaken van de planningen, kwaliteitscontrole uitvoeren, planning/taken opvolgen, onthaal & opleiding geven, administratief werk, rapportages, ...

 • Machineoperator Persafdeling (M/V) (LANAKEN)

  Regio: LANAKEN

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  • Bedienen van zes persmachines • Ombouwen en instellen van de verschillende machines • Kwaliteitscontrole • Intensieve opleiding door ervaren operator

 • Stukadoor (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in de regio van Temse zijn wij op zoek naar een ervaren stukadoor. De werken bestaan voornamelijk uit m2 en halve wanden. Kennis van vochtbestrijding is in deze een zeer groot pluspunt.

 • Werkvoorbereider-Ingave (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als werkvoorbereiding sta je in voor de correcte invoer van het dossier om over te gaan tot productie. Je kan nabestellingen doen, out of the box denken en bent goed in het werken met software programma’s. • Controleert het uitvoeringsdossier op haalbaarheid voor de productie. • Voert technisch plan in het gebruikte softwarepakket CORPUS (kennis Ardis is een meerwaarde.) • Voert een technische controle uit van de dossiers. • Werkt nauw samen met interne diensten van Nuno Design NV en Deaplus. • Voert zaaglijsten in. • Volgt de orders nauwkeurig op en maakt bestelling in ADMIN ( ERP- pakket)

 • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES MOL (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: CAVALO

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoekt u een vaste of een tijdelijke job waar u zelf uw uren kan kiezen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn nog dringend op zoek naar een medewerker voor het uitvoeren van alle huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, bereiden van maaltijden en poetsen bij gezinnen thuis. Spreekt deze job u aan? Aarzel niet om te solliciteren

 • Huishoudhulp regio Lier - Duffel - Lint (BERLAAR)

  Regio: BERLAAR

  Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken,... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

 • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS DEERLIJK (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: GREENHOUSE HARELBEKE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Deerlijk zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Poetshulp regio Gent 20u/week (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • JOBSTUDENTEN ALL-ROUND MAGAZIJNWERK (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Wij zoeken enthousiaste jobstudenten voor onze klant te JOBSTUDENTEN die tijdens de week beschikbaar zijn. Dit voor algemeen magazijnwerk: - Orderpicking - Inpakwerk - Uitpakwerk - Etiketteren - Verzendklaar maken van artikelen Dit is een ideale bijverdienste voor jobstudenten die graag werkzekerheid hebben voor het ganse jaar. Het is een aangenaam bedrijf waar je samen werkt met een 15-tal studenten. Bovendien word je beloond na 20 dagen met een bonus en na 25 dagen met cinematickets of een bon van mediamarkt.

 • Jobstudent kippenkraam (HOUTHULST)

  Regio: HOUTHULST

  Bedrijf: ADECCO TORHOUT

  Type: Studentenjob

  Ben jij als student op zoek naar job tijdens het weekend? Dan is dit misschien iets voor jou! Voor een kippenkraam in de regio van Houthulst zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent op zondag! Takenpakket: helpen bij verkoop van kippen op de markt opkuisen van kippenkraam

 • Studentenjob - magazijnmedewerker (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: IM PRESS

  Type: Studentenjob

  Im Press bvba is een kleine KMO, gevestigd in KORTRIJK CENTRUM. Wij zijn Belgisch marktleider in stempels en naamplaten. Onze klanten zijn kantoorvakhandels, winkelketens en rechtstreekse afnemers. Als moderne organisatie zijn wij ook toonaangevend in e-commerce. Wegens sterke groeiperspectieven wensen wij ons team uit te breiden met een (m/v) PART-TIME MAGAZIJNMEDEWERKER ORDERPICKER – BEHANDELING ORDERS – VERZENDING Functie: Als orderpicker ben je voornamelijk bezig met het verzamelen en verwerken van goederen. Je pickt de artikelen aan de hand van een orderlijst uit het magazijn, waarna je deze verwerkt (montage van stempels) - je staat in voor het verpakken en verzenden van de goederen – receptie van goederen en aanvullen van het magzijn. Profiel: Je bent gemotiveerd en kan nauwkeurig werken – je beheerst de Nederlandse taal zowel mondeling als schriftelijk, dit omdat je de orders moet kunnen lezen en begrijpen – enige PC ervaring.

 • Junior Advocaat - Vastgoedrecht (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Le Grand & Associates is een selectiekantoor gespecialiseerd in financiële en juridische profielen. Voor een van de grootste Belgische advocatenkantoren, zijn we op zoek naar een Junior Advocaat Real Estate voor het Brusselse team. Onze klant wil een totaaloplossing kunnen bieden aan hun nationaal en internationaal cliënteel. Het kantoor heeft meerdere vestigingen in ons land en heeft al jaren een sterke naam. Ze bieden een job met voldoende vrijheid en verantwoordelijkheid om jezelf te kunnen ontplooien. Functieomschrijving: Als Junior Advocaat binnen het Real Estate team maakt u deel uit van het jonge en dynamische team. U bent actief in alle aspecten van het vastgoedrecht (aannemingsovereenkomsten, geschillen, structurering van vastgoedprojecten, enz.) U werkt mee aan de dossiers van A tot Z en bent verantwoordelijk voor het onderhouden van het klantencontact. U werkt innovatieve en praktische oplossingen uit voor zowel nationale als internationale klanten.  

Zoek naar antwoorden van GARAGE SCHEPENS in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE SCHEPENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE SCHEPENS. Laat een reactie achter voor GARAGE SCHEPENS. GARAGE SCHEPENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE SCHEPENS. Leave a respond for GARAGE SCHEPENS. GARAGE SCHEPENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE SCHEPENS op de google maps. Adres en contacten GARAGE SCHEPENS
Location of GARAGE SCHEPENS on the google maps. Address and contacts of GARAGE SCHEPENS

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE SCHEPENS GARAGE SCHEPENS: Deurdecor Handelsmaatschappij B.V.B.A. | Cailliau G | GERARD LINTHOUT | Hoyois E | Idekor

Other related companies as GARAGE SCHEPENS: Deurdecor Handelsmaatschappij B.V.B.A. | Cailliau G | GERARD LINTHOUT | Hoyois E | Idekor

GARAGE SCHEPENS is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE SCHEPENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03021759033. Het bedrijf GARAGE SCHEPENS bevindt zich op het adres: HOOGSTRAAT 55; 9450; HAALTERT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 500,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 525,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in GARAGE SCHEPENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GARAGE SCHEPENS is Transportuitrusting, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE SCHEPENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE SCHEPENS, openstaande posities, locatie van GARAGE SCHEPENS op de kaart.

GARAGE SCHEPENS is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARAGE SCHEPENS, company assigned to the tax number BE03021759033. The company GARAGE SCHEPENS is located at the address: HOOGSTRAAT 55; 9450; HAALTERT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 500,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 525,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in GARAGE SCHEPENS were not found.
The main activity of GARAGE SCHEPENS is Transportation Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE SCHEPENS is not available. You also can look at reviews of GARAGE SCHEPENS, open positions, location of GARAGE SCHEPENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE SCHEPENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE SCHEPENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE SCHEPENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE SCHEPENS, employees, financial statistics.