FRONTPAGE SERVICES

Contactgegevens FRONTPAGE SERVICES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FRONTPAGE SERVICES: address, phone, fax, email, website, opening hours

FRONTPAGE SERVICES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AMBACHTSWEG 25; 9820; MERELBEKE, België

Telefoon (phone): 92726666 (+32-92726666) 92726666 (+32-92726666)

Fax (fax): +32 (68) 482-23-96 +32 (68) 482-23-96

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FRONTPAGE SERVICES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FRONTPAGE SERVICES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FRONTPAGE SERVICES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FRONTPAGE SERVICES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FRONTPAGE SERVICES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FRONTPAGE SERVICES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FRONTPAGE SERVICES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FRONTPAGE SERVICES
Products information FRONTPAGE SERVICES

BTW identificatienummer (tax): BE01978607177
Ondernemingsnummer: 7554992675
Hoofdstad (capital): 999,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 286,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Activités: Impressions Numériques.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FRONTPAGE SERVICES
(Get full report from official database of BE for FRONTPAGE SERVICES)

Aanvulling soorten activiteiten voor FRONTPAGE SERVICES
Addition kinds of activities for FRONTPAGE SERVICES

1474. Potash, soda en boraat mineralen | Potash, soda, and borate minerals
508499. Industriële machines en uitrusting, nec | Industrial machinery and equipment, nec
24990901. Bakers apparatuur, hout | Bakers' equipment, wood
34699900. Metalen stempels, nec, nec | Metal stampings, nec, nec
35450204. Dressers, schuurwiel: diamantpunt of andere | Dressers, abrasive wheel: diamond point or other
59619920. Televisie, thuis winkelen | Television, home shopping
61590101. Leningbedrijven | Agricultural loan companies

Werken bij FRONTPAGE SERVICES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FRONTPAGE SERVICES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FRONTPAGE SERVICES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FRONTPAGE SERVICES. Looking for open vacancies in other companies

 • Kraanman grondwerken m/v (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bouwbedrijf regio Tielt zijn we op zoek naar een kraanman voor graaf- en grondwerken die ook wil meewerken op de werf. Opstart tussen 6 en 7u in de ochtend.

 • Verko(o)p(st)er Sanitaire (ANDERLECHT)

  Regio: ANDERLECHT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in Anderlecht zijn wij op zoek naar een tweetalige verko(o)p(st)er met ervaring/kennis van sanitaire. Je onthaalt klanten in de showroom en geeft advies op maat over het uitgebreide gamma badkamers. Je achterhaalt de behoeften van de klant en speelt hierop in : je maakt de offerte, bereidt het dossier voor en volgt het op tot de afronding van de verkoop. Je verzorgt eveneens de dienst na verkoop.

 • LABORANT - TIJDELIJKE OPDRACHT 4 WEKEN 7307967 / 114 C (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: MANPOWER Kantoor Tienen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, gespecialiseerd in de voedingssector in regio Tienen, zijn wij op zoek naar een laborant. Ben jij op zoek naar een tijdelijke opdracht en zoek jij een job in daguren met goede verdienste? Dan zijn we op zoek naar jou ! Als teamlid van het labo ondersteun sta je in voor de volgende taken: Uitvoeren van analyses en metingen, resultaatsberekening en -beoordeling. Bovendien voer je ook kalibraties uit van labo apparatuur volgens ISO methodes. Ook sta je in voor de ontwikkeling van analyse methodes.

 • Magazijnier Reachtruck bij Beliès te Tessenderlo (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: Start People Antwerpen GT RETAIL

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Paletten controleren en op de juiste plaats zetten + scannen Laden en lossen van containers Orde en netheid bewaren op de werkplek Helpen bij het laden en lossen van goederen Allerhande voorraadmateriaal van leveranciers uitpakken en in bergruimte stockeren

 • Front desk medewerker vastgoedsector m/v (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een vastgoed Groep te Oostende zoeken wij een klantvriendelijke, dynamische frontdesk medewerker. Je bent verantwoordelijk voor de receptie en het persoonlijk onthaal van onze klanten en leveranciers. U verzorgt op een uiterst professionele manier het eerste contact met klanten. Het beantwoorden van het telefoonverkeer, het beheren van alle agenda's vallen eveneens binnen uw takenpakket. Alsook bent u verantwoordelijk voor de actieve opvolging van de verhuurportefeuille. U bent een vriendelijk persoon, voornaam én zeer klantgericht Affiniteit met de vastgoedsector is een troef. Het courante Office pakket kent voor u geen geheimen! U houdt van punctueel werk en weet ook de vooropgestelde deadlines te respecteren U beschikt over goede organisatorische eigenschappen, werkt gestructureerd en bent een geboren teamplayer

 • SERVICE DESK OPERATOR 7249972 / 6 C (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: MANPOWER Kantoor Gent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is een gekende IT speler. Voor één van hun klanten aan de rand van Gent zijn we op zoek naar 2 SERVICE DESK OPERATOREN met goede kennis FRANS. Je biedt first line support aan onze klanten met betrekking tot onze ruime waaier van HR-tools, ebusiness applicaties, mobile apps, ... Je bent het eerste aanspreekpunt van onze klanten en zorgt ervoor dat elke klant een kwaliteitsservice krijgt. Je concrete taken: - Beantwoorden van binnenkomende oproepen van klanten betreffende technische en inhoudelijke vragen - Logging van alle calls en interventies - Uitvoeren van een ver doorgedreven probleemanalyse - Begeleiden van nieuwe klanten bij het configureren en opstarten van de applicaties - Knowledge Sharing : je deelt je kennis met je collega's via documentatie

 • SCHOONMAAKSTER (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

  Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

  Bedrijf: PWA NINOVE

  Type: Dienstenchequebaan

  - U staat in voor het schoonmaken van particuliere woningen in Ninove en de deelgemeenten van Ninove. - Buiten deze schoonmaak kan er soms ook gevraagd worden om te strijken, maaltijden te bereiden, ... - U werkt in uw eigen regio met een deeltijds contract of een 4/5e contract of een voltijds contract- de werkuren kunnen afgesproken worden

 • Enthousiaste huishoudhulpen / poetshulpen dienstencheques - Regio Peer centrum / Wijchmaal (PEER)

  Regio: PEER

  Bedrijf: Sthep

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

 • Student Onthaalbediende/receptionist(e) kerstvakantie 2018 (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Studentenjob

  Als jobstudent onthaalbediende/receptionist(e) te Lochristi: sta je in voor het onthaal van klanten/bezoekers ben je verantwoordelijk voor de eerstelijnstelefonie voer je administratieve taken uit.

 • Weekendwerk Pizzakoerier/ zaalmedewerker student (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Pizza Time

  Type: Studentenjob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

 • Face-to-Face Interviewer (Regio Eeklo-Zelzate)

  Regio: Regio Eeklo-Zelzate

  Bedrijf: Kantar Belgium

  Type: Zelfstandige activiteit

  Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

 • Thuisverpleegkundige (ZERKEGEM)

  Regio: ZERKEGEM

  Bedrijf: THUISVERPLEGING SIEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. In deze functie zal je instaan voor uitvoeren van verpleegkundige activiteiten bij klanten aan huis in de regio Ichtegem - Oudenburg - Jabbeke - Gistel. Je doet de dagelijkse verzorging, inspuitingen, palliatieve zorgen, ...

Zoek naar antwoorden van FRONTPAGE SERVICES in sociale netwerken
Look for responds of FRONTPAGE SERVICES in social networks

Lees alle opmerkingen voor FRONTPAGE SERVICES. Laat een reactie achter voor FRONTPAGE SERVICES. FRONTPAGE SERVICES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FRONTPAGE SERVICES. Leave a respond for FRONTPAGE SERVICES. FRONTPAGE SERVICES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FRONTPAGE SERVICES op de google maps. Adres en contacten FRONTPAGE SERVICES
Location of FRONTPAGE SERVICES on the google maps. Address and contacts of FRONTPAGE SERVICES

Andere gerelateerde bedrijven als come FRONTPAGE SERVICES FRONTPAGE SERVICES: THIERRY DESCHEPPER | Van Den Berghe J | HERMATH?NA? SPA | Ami SPRL | RADIO CONTACT LIBRAMONT

Other related companies as FRONTPAGE SERVICES: THIERRY DESCHEPPER | Van Den Berghe J | HERMATH?NA? SPA | Ami SPRL | RADIO CONTACT LIBRAMONT

FRONTPAGE SERVICES is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FRONTPAGE SERVICES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01978607177. Het bedrijf FRONTPAGE SERVICES bevindt zich op het adres: AMBACHTSWEG 25; 9820; MERELBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 999,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 286,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Lijst met producten zijn Activités: Impressions Numériques..
De hoofdactiviteit van FRONTPAGE SERVICES is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FRONTPAGE SERVICES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FRONTPAGE SERVICES, openstaande posities, locatie van FRONTPAGE SERVICES op de kaart.

FRONTPAGE SERVICES is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is FRONTPAGE SERVICES, company assigned to the tax number BE01978607177. The company FRONTPAGE SERVICES is located at the address: AMBACHTSWEG 25; 9820; MERELBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 999,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 286,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Imprimeries and copyshops. List of products are Activités: Impressions Numériques..
The main activity of FRONTPAGE SERVICES is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FRONTPAGE SERVICES is not available. You also can look at reviews of FRONTPAGE SERVICES, open positions, location of FRONTPAGE SERVICES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FRONTPAGE SERVICES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FRONTPAGE SERVICES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FRONTPAGE SERVICES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FRONTPAGE SERVICES, employees, financial statistics.