FREDDY COESSENS

Contactgegevens FREDDY COESSENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FREDDY COESSENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

FREDDY COESSENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOEKELBAAN 90; 9630; ZWALM, België

Telefoon (phone): 55498200 (+32-55498200) 55498200 (+32-55498200)

Fax (fax): +32 (53) 774-65-16 +32 (53) 774-65-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FREDDY COESSENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FREDDY COESSENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FREDDY COESSENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FREDDY COESSENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FREDDY COESSENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FREDDY COESSENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FREDDY COESSENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FREDDY COESSENS
Products information FREDDY COESSENS

BTW identificatienummer (tax): BE01757232666
Ondernemingsnummer: 5305541992
Hoofdstad (capital): 211,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 189,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in FREDDY COESSENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FREDDY COESSENS
(Get full report from official database of BE for FREDDY COESSENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor FREDDY COESSENS
Addition kinds of activities for FREDDY COESSENS

621199. Beveiligingsmakelaars en dealers, nec | Security brokers and dealers, nec
23290300. Mannen en jongens atletische uniformen | Men's and boys' athletic uniforms
35230416. Schaapscharen, kracht | Sheep shears, power
35939902. Vloeistofcilinders, hydraulisch of pneumatisch | Fluid power cylinders, hydraulic or pneumatic
36290100. Elektronische generatie apparatuur | Electronic generation equipment
38279905. Zekeringzetters | Fuse setters
57149902. gordijnen | Draperies
72180000. Industriële wasmachines | Industrial launderers
79991111. Judo instructie | Judo instruction

Werken bij FREDDY COESSENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FREDDY COESSENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FREDDY COESSENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FREDDY COESSENS. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur C drankenhandel Zedelgem (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een drankenhandel te Zedelgem zijn we op zoek naar een chauffeur C om te leveren bij verschillende horecazaken. Je werkt van maandag tot vrijdag. Je start om 6u - 7u en je werkt een 8-tal uur per dag. Weekendwerk komt nooit voor.

 • kassamedewerker part-time (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal instaan om de aangekochte goederen met de nodig zorgvuldigheid af te rekenen. Je hebt oog voor detail en kijkt alles goed na met de nodige oplettendheid. Je bedient de klanten met service enthousiasme en geeft hen correct advies. Je bent een ware multitasker die graag veelzijdig wilt werken aangezien je naast kassa ook de inkomende oproepen zal beantwoorden alsook retours en uitleendiensten zal verzorgen. In het begin zal je tewerkgesteld worden voor 20 uur per week maar na verloop van tijd kan dit naar meer uren worden omgezet. Het betreft hier om een job optie-vast studenten komen niet aanmerking.

 • Rioleringswerkers met of zonder ervaring gezocht ! regio Malle of Vorselaar (MALLE)

  Regio: MALLE

  Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een nieuw wegenbouwbedrijf in de kempen; zijn wij op zoek naar rioleringswerkers. Bij voorkeur heeft u reeds een eerste ervaring achter de rug als rioleringswerker, maar gemotiveerde personen die de job willen aanleren zijn ook zeker welkom. U heeft geen problemen met vroeg opstaan, fysiek en vuil werk (rioleringen) schrikt u zeker niet af. In ruil biedt onze klant u loon naar werk, maaltijdcheques en een vast contract na een positieve interimperiode.

 • Gezocht: 3 Onderhoudstechnieker XPO Logistics (3 ploegen, onmiddellijk opstart) (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INHOUSE XPO SUPPLY CHAIN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een multinationale speler in de logistiek regio Asse, zijn wij op zoek naar een onderhoudstechnieker. Als onderhoudstechnieker zorg je ervoor dat de machines minimaal stilstaan. Je bent dus verantwoordelijk voor hetr productieverloop. Je onderhoudt preventief en curatief het machinepark. Je maakt deel uit van het onderhoudsteam.

 • Teamleader nacht (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een firma regio Waregem is AGO Jobs & HR op zoek naar een teamleader voor in de nacht. Als teamleader sta je in voor het aansturen van een ploeg van 20 à 30 mensen over verschillende afdelingen. Je staat in voor de picking voor te bereiden en aan te sturen. Je gaat hierbij telkens motiverend te werk. Daarnaast zal je ook zelf fysiek werk verrichten. Als teamleader rapporteer je steeds aan de ploegchef

 • Auto mecanicien (LOTENHULLE)

  Regio: LOTENHULLE

  Bedrijf: ADECCO AALTER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij afgestudeerd in de richting autotechnieken of heb je ervaring als mecanicien van auto's? We zoeken een mecanicien voor een garage in de regio van Nevele / Aalter Taken als mecanicien sta je in voor de onderhoudswerken en kleine en grote herstellingen. * als mecanicien voer je de werken professioneel, efficiënt en op een kwalitatieve manier uit

 • Huishoudhulp met Dienstencheques in Oostende (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Keerbergen (KEERBERGEN)

  Regio: KEERBERGEN

  Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, booschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's wij trachten u te werk te stellen in je eigen regio en de omgeving

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS MIDDELKERKE-WESTENDE (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: GREENHOUSE OOSTENDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Middelkerke - Westende zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Haacht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAACHT)

  Regio: HAACHT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

 • Magazijnier tijdelijke opdracht 2, 3 november en van 5 tem 9 november (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een winkel in Hasselt zijn we op zoek naar 4 magazijniers om te werken op 2, 3 en van 5 tem 9 november. Je staat in voor algemeen magazijn- en opruimwerken: uitpakken, scannen, tellen, beveiliging aanbrengen, inpakken, uitgave van goederen aan de loskade... Je werkt iedere dag van 10u tot 18u.

 • Ervaren tuinman (KALMTHOUT)

  Regio: KALMTHOUT

  Bedrijf: XTRA INTERIM

  Type: Werfreserve

  Voor onze klant te Kalmthout zijn wij op zoek naar een ervaren tuinman voor 1 dag in de week(eventueel op zaterdag) De eerste dagen zal je meelopen met de werkgever daarna zal je zelfstandig op pad gaan naar klanten. Je krijgt een camionette met aanhangwagen ter beschikking tijdens de werkuren. Deze camionette is niet voor privégebruik, je moet dus zelf naar Kalmthout geraken. Een eerste werkervaring is een vereiste aangezien je snel inzetbaar moet zijn. Belangrijk; ervaren/zelstandig/representatief

Zoek naar antwoorden van FREDDY COESSENS in sociale netwerken
Look for responds of FREDDY COESSENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor FREDDY COESSENS. Laat een reactie achter voor FREDDY COESSENS. FREDDY COESSENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FREDDY COESSENS. Leave a respond for FREDDY COESSENS. FREDDY COESSENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FREDDY COESSENS op de google maps. Adres en contacten FREDDY COESSENS
Location of FREDDY COESSENS on the google maps. Address and contacts of FREDDY COESSENS

Andere gerelateerde bedrijven als come FREDDY COESSENS FREDDY COESSENS: Vaeremans Ph | Alexandria | BUREAU PROVYSA | PAUL MORTELMANS | HERMAN ROBERT

Other related companies as FREDDY COESSENS: Vaeremans Ph | Alexandria | BUREAU PROVYSA | PAUL MORTELMANS | HERMAN ROBERT

FREDDY COESSENS is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FREDDY COESSENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01757232666. Het bedrijf FREDDY COESSENS bevindt zich op het adres: BOEKELBAAN 90; 9630; ZWALM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 211,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 189,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in FREDDY COESSENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FREDDY COESSENS is Holding and Other Investment Offices, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FREDDY COESSENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FREDDY COESSENS, openstaande posities, locatie van FREDDY COESSENS op de kaart.

FREDDY COESSENS is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is FREDDY COESSENS, company assigned to the tax number BE01757232666. The company FREDDY COESSENS is located at the address: BOEKELBAAN 90; 9630; ZWALM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 211,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 189,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in FREDDY COESSENS were not found.
The main activity of FREDDY COESSENS is Holding and Other Investment Offices, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FREDDY COESSENS is not available. You also can look at reviews of FREDDY COESSENS, open positions, location of FREDDY COESSENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FREDDY COESSENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FREDDY COESSENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FREDDY COESSENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FREDDY COESSENS, employees, financial statistics.