FRANS VANDEKERKHOVE

Contactgegevens FRANS VANDEKERKHOVE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FRANS VANDEKERKHOVE: address, phone, fax, email, website, opening hours

FRANS VANDEKERKHOVE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OUDENAARDSESTEENWEG 354BC; 8500; KORTRIJK, België

Telefoon (phone): 56220020 (+32-56220020) 56220020 (+32-56220020)

Fax (fax): +32 (10) 318-24-81 +32 (10) 318-24-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FRANS VANDEKERKHOVE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FRANS VANDEKERKHOVE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FRANS VANDEKERKHOVE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FRANS VANDEKERKHOVE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FRANS VANDEKERKHOVE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FRANS VANDEKERKHOVE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FRANS VANDEKERKHOVE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FRANS VANDEKERKHOVE
Products information FRANS VANDEKERKHOVE

BTW identificatienummer (tax): BE04490356445
Ondernemingsnummer: 6077606201
Hoofdstad (capital): 177,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 525,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in FRANS VANDEKERKHOVE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FRANS VANDEKERKHOVE
(Get full report from official database of BE for FRANS VANDEKERKHOVE)

Aanvulling soorten activiteiten voor FRANS VANDEKERKHOVE
Addition kinds of activities for FRANS VANDEKERKHOVE

2299. Textielgoederen, nec | Textile goods, nec
7216. Droogreinigingsinstallaties, behalve tapijten | Drycleaning plants, except rugs
316101. Kleding en kleding draagtassen | Clothing and apparel carrying cases
28420200. Polijstenpreparaten en aanverwante producten | Polishing preparations and related products
36690103. Branddetectiesystemen, elektrisch | Fire detection systems, electric
50840600. Motoren en transportmiddelen | Engines and transportation equipment

Werken bij FRANS VANDEKERKHOVE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FRANS VANDEKERKHOVE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FRANS VANDEKERKHOVE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FRANS VANDEKERKHOVE. Looking for open vacancies in other companies

 • Bordenbouwers - NMBS Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: CENTRALE WERKPLAATS

  Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

  Heb je ervaring met het opbouwen, bekabelen en testen van elektrische kasten en heb je zin om je talenten verder te ontplooien? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken! We zoeken een gemotiveerde medewerker. Op basis van elektrische schema’s en technische tekeningen stel je een toestellenkader, hoogspanningscabine of stuurtafel samen. Je monteert de elektrische en pneumatische onderdelen en je brengt de bekabeling aan. Je test de door jezelf of door collega’s gebouwde installaties. Je volgt fabricatie-projecten op. Je bent in staat om bepaalde projecten van A tot Z uit te voeren. Je geeft de nodige feedback aan de projectleider, kaart problemen aan en stelt mogelijke verbeteringen voor. Je werkt in een technische omgeving waar specifieke veiligheidsregels belangrijk zijn. Is dit iets voor jou? Heb je bovendien ervaring met het opbouwen, bekabelen en testen van elektrische kasten en heb je zin om je talenten verder te ontplooien? Dan word je tewerkgesteld in een team waar je kan rekenen op de ondersteuning van ervaren mensen.

 • Projectleider (M/V) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf gespecialiseerd in maatwerk in inox-, aluminium- en staalconstructies zijn wij opzoek naar een projectleider. Jij bent de verantwoordelijke voor projecten vanaf de opmeting tot en met de oplevering. Je stuurt de productie aan en geeft rechtstreeks leiding aan montageploegen.

 • Administratief bediende dossierverwerking (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Start People Gent LA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Zoek je een toffe job, waar je jouw administratieve skills kan gebruiken en versterken? Solliciteer dan snel hier! Onze klant te Brugge zoekt dringend een bediende dossieradministratie voor een tijdelijke opdracht tot 31 december 2018. Jouw takenpakket zal bestaan uit: - Je biedt administratieve ondersteuning aan de dienst Studies - Je voegt overzichtsplannen toe voor het uittekenen door de Teamleider Ontwerp Netten - Je staat in voor alle administratieve formaliteiten bij de aanvraag van en na het bekomen van vergunningen en actualiseert nadien de statussen in Wevab - Je start het veiligheidsdossier op; het aanvragen van plannen van interne en externe leidingen - Je zorgt voor de input van allerhande administratieve gegevens (tijdslast, …) in SAP - Je verzorgt alle administratie rond meldingen naar de verschillende instanties - Je verzamelt en controleert terugkomende dossiers en sluit deze technisch af ...

 • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Aalst - Lede - Erpe-Mere (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

  Type: Dienstenchequebaan

  Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO MARIAKERKE (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Tremelo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TREMELO)

  Regio: TREMELO

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

 • Nespresso demonstrateur - tijdelijke job (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: RANDSTAD

  Type: Studentenjob

  Ben je gepassioneerd door de smaak, geur en origine van koffie? Nespresso is op zoek naar enthousiaste en verfijnde Coffee Ambassadors ter versterking van hun winkels. Als ware Nespresso-fan heb je alvast een goed beeld van het assortiment. Termen als 'Lungo' en 'Ristretto' doen dus zeker een belletje rinkelen. Die productkennis helpt jou om jouw klanten bij te staan met een excellente service. Je geeft deskundig advies, raadt doelgericht producten aan en helpt de Nespresso Club Members verder met hun meest prangende vragen. Natuurlijk deins je ook niet terug voor een demonstratie of een degustatie. Ook qua uitstraling weet je perfect wat Nespresso van je verwacht. Je combineert moeiteloos jouw ontoombare enthousiasme met de nodige klasse. Jij bent immers hét gezicht van Nespresso in jouw winkel! Je kan werken op volgende data: 19, 20 en 21/11 - 12 en 14/12 - 18,19, 20/12 en 26 en 27/12

 • Calculator (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Konvert Interim Ieper

  Type: Vaste Job

  Voor een familiale KMO in Ieper, gespecialiseerd in plaatbewerking en constructies op maat, zoeken wij een calculator. Op basis van de aangeleverde tekening van de klant, bereken je de kostprijs. Je neemt telefonisch of per mail contact op met de klant. Zelf moet je kunnen inschatten of het product gemaakt kan worden in productie. Je geeft verschillende parameters in in het computersysteem en je houdt rekening met oa. de grondstofprijzen om de juiste prijs door te geven aan de klant.

 • PROJECTVOORBEREIDER (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: ACCENT

  Type: Vaste Job

  Voor de vacature als projectvoorbereider zoeken we iemand die de projectleider kan ondersteunen tijdens de voorbereiding en uitvoering van het project. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: De effectieve en gedetailleerde werkmethoden uitwerken; De aanwezige contractstukken werktekeningen en andere relevante documenten controleren; Na analyse signaleer je mogelijke afwijkingen en/of risico?s en stel je corrigerende maatregelen voor; Opmaken van planning voorbereidingsschema's en detailplannen van het project; Je waakt over totale planning kwaliteit rendement en veiligheid van het project; Je rapporteert in deze functie aan de Verantwoordelijke van de afdeling Projectvoorbereiding.

 • Online content marketing (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: MATRASSEN FOUCART

  Type: Vaste Job

  Wij zoeken iemand dynamisch die kan werken met websites (magento) en social media en hierrond acties, promoties en dergelijke te verwezelijken zodat er een goeie verkoop uit volgt.

 • Schoonheidsspecialiste (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: NRGcare

  Type: Zelfstandige activiteit

  Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

 • KEUKENMEDEWERKER FLEXIJOB (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: BRASSERIE CENTRAL

  Type: Flexijob

  Voor onze zaak zoeken wij gemotiveerde medewerker voor hulp in onze keuken. U helpt bij de voorbereiding, wast groenten, serveert gerechten op borden en helpt mee voor algemeen onderhoud van de keuken. Interesse? Solliciteer snel.

Zoek naar antwoorden van FRANS VANDEKERKHOVE in sociale netwerken
Look for responds of FRANS VANDEKERKHOVE in social networks

Lees alle opmerkingen voor FRANS VANDEKERKHOVE. Laat een reactie achter voor FRANS VANDEKERKHOVE. FRANS VANDEKERKHOVE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FRANS VANDEKERKHOVE. Leave a respond for FRANS VANDEKERKHOVE. FRANS VANDEKERKHOVE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FRANS VANDEKERKHOVE op de google maps. Adres en contacten FRANS VANDEKERKHOVE
Location of FRANS VANDEKERKHOVE on the google maps. Address and contacts of FRANS VANDEKERKHOVE

Andere gerelateerde bedrijven als come FRANS VANDEKERKHOVE FRANS VANDEKERKHOVE: INOFORMA | CLUB ROYAL DE LA BANQUE NATIONALE | MAISON HUET | GARAGE WILIQUET | M M V

Other related companies as FRANS VANDEKERKHOVE: INOFORMA | CLUB ROYAL DE LA BANQUE NATIONALE | MAISON HUET | GARAGE WILIQUET | M M V

FRANS VANDEKERKHOVE is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FRANS VANDEKERKHOVE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04490356445. Het bedrijf FRANS VANDEKERKHOVE bevindt zich op het adres: OUDENAARDSESTEENWEG 354BC; 8500; KORTRIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 177,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 525,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in FRANS VANDEKERKHOVE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FRANS VANDEKERKHOVE is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FRANS VANDEKERKHOVE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FRANS VANDEKERKHOVE, openstaande posities, locatie van FRANS VANDEKERKHOVE op de kaart.

FRANS VANDEKERKHOVE is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is FRANS VANDEKERKHOVE, company assigned to the tax number BE04490356445. The company FRANS VANDEKERKHOVE is located at the address: OUDENAARDSESTEENWEG 354BC; 8500; KORTRIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 177,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 525,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in FRANS VANDEKERKHOVE were not found.
The main activity of FRANS VANDEKERKHOVE is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FRANS VANDEKERKHOVE is not available. You also can look at reviews of FRANS VANDEKERKHOVE, open positions, location of FRANS VANDEKERKHOVE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FRANS VANDEKERKHOVE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FRANS VANDEKERKHOVE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FRANS VANDEKERKHOVE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FRANS VANDEKERKHOVE, employees, financial statistics.