CLUB ROYAL DE LA BANQUE NATIONALE

Contactgegevens CLUB ROYAL DE LA BANQUE NATIONALE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CLUB ROYAL DE LA BANQUE NATIONALE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CLUB ROYAL DE LA BANQUE NATIONALE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BASILIEKLAAN 14; 1082; SINT-AGATHA-BERCHEM/BERCHEM-SA, België

Telefoon (phone): 22214340 (+32-22214340) 22214340 (+32-22214340)

Fax (fax): +32 (9) 458-44-91 +32 (9) 458-44-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CLUB ROYAL DE LA BANQUE NATIONALE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CLUB ROYAL DE LA BANQUE NATIONALE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CLUB ROYAL DE LA BANQUE NATIONALE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CLUB ROYAL DE LA BANQUE NATIONALE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CLUB ROYAL DE LA BANQUE NATIONALE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CLUB ROYAL DE LA BANQUE NATIONALE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CLUB ROYAL DE LA BANQUE NATIONALE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CLUB ROYAL DE LA BANQUE NATIONALE
Products information CLUB ROYAL DE LA BANQUE NATIONALE

BTW identificatienummer (tax): BE01919555664
Ondernemingsnummer: 4051727294
Hoofdstad (capital): 695,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 741,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in CLUB ROYAL DE LA BANQUE NATIONALE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CLUB ROYAL DE LA BANQUE NATIONALE
(Get full report from official database of BE for CLUB ROYAL DE LA BANQUE NATIONALE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CLUB ROYAL DE LA BANQUE NATIONALE
Addition kinds of activities for CLUB ROYAL DE LA BANQUE NATIONALE

275903. Promotie printen | Promotional printing
20410300. Bloemmixen | Flour mixes
23219900. Mannen en jongens meubilair, nec | Men's and boy's furnishings, nec
23690102. Shorts (outerwear): meisjes en kinderen | Shorts (outerwear): girls' and children's
25310201. Altaren en preekstoelen | Altars and pulpits
33170000. Stalen buizen en buizen | Steel pipe and tubes
38290204. Ceilometers | Ceilometers
50630203. Stroomonderbrekers | Circuit breakers

Werken bij CLUB ROYAL DE LA BANQUE NATIONALE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CLUB ROYAL DE LA BANQUE NATIONALE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CLUB ROYAL DE LA BANQUE NATIONALE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CLUB ROYAL DE LA BANQUE NATIONALE. Looking for open vacancies in other companies

  • Plaatbewerker (m/v) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor ons bedrijf actief in ramen, deuren, schuiframen en verandas zijn we op zoek naar een plaatbewerker. Dit om ons team in het atelier te vervoegen. Je zal in staan voor volgende taken: aluminium platen snijden, plooien, ponsen, CNC vlakfrezen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds Izegem,Rumbeke,Roeselare (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Orderpicker (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een groot bedrijf, regio Herentals, dat instaat voor de distributie van kledij van Superdry en Gymshark zijn we voor een tijdelijke opdracht op zoek naar magazijniers. Opdracht wordt voorzien in de periode van 19/11/2018 tot en met 30/11/2018 inclusief het weekend. What's in it for you? als orderpicker werk je mee aan het in goede banen leiden van alle aankopen die online gebeuren in het kader van de Black Friday madness. Zo ben je rechtstreeks verantwoordelijk dat de bestelling correct en tijdig bij de klant aankomt. je doet dit door het werken met een handscanner. je bereikt dagelijks je vooropgestelde stappen. Het magazijn is erg groot waardoor die 10.000 stappen per dag in no time zijn bereikt. flexibiliteit: je hebt de vrijheid om zelf te beslissen welke shiften en/of dagen voor jou het beste uitkomen (vroege, late en/of nacht). Ook weekendwerk is een optie.

  • Jobstudenten Mecancien vrachtwagens! (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Hooglede zoeken we gemotiveerde studenten automechanica die graag tijdens het jaar wat willen bijverdienen en ervaring willen opdoen. Je staat in voor het stellen van de juiste diagnose. Je gaat zelfstandig of met begeleiding te werk bij het uitvoeren van diverse herstellingen van vrachtwagens en/of camionetten (motoren, versnellingsbakken, ...) Je staat in voor het klein en groot onderhoud (remmen vervangen, ...) je staat in voor het onderhoud van de werkplaats.

  • Werkstudenten medewerker snackbar (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TAT KEBABZAAK

    Type: Studentenjob

    Opnemen bestelling Klaarmaken van diverse snacks Bestelling aan klant overhandigen Betaling ontvangen Verzorgen van toonbank en de snackbar onderhouden Afwassen Aankopen van producten, de producten ontvangen en opslaan in de frigo

  • Jobstudent Inpakafdeling voor de maand OKTOBER/NOVEMBER (M/V) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: KLINGELE CHOCOLADE

    Type: Studentenjob

    Voor ons chocoladebedrijf in Evergem zoeken we jobstudenten die kunnen werken in september en oktober. Voor één of meerdere vaste dagen in de week of voor volledige weken. Functieomschrijving: Het inpakken van de verwerkte producten, zowel machinaal als manueel De verpakte goederen voorzien van de juiste etiketten Afgewerkte goederen in rekken zetten Indien nodig inspringen waar hulp nodig is, ook productie Oplossen van kleine verpakkingsproblemen Op het einde van de dagtaak de verpakkingsruimte op orde brengen Profiel: Goede kennis van NL Je studeert een bachelor of masteropleiding Je bent een harde werker Je vindt kwaliteit belangrijk Periode: Wij zoeken jobstudenten die één of meerdere (vaste) dagen per week kunnen werken, dit in vroege en/of afwisselend late ploeg. Vroege ploeg: maandag tot donderdag: 6u tot 14.30u, vrijdag: 6u tot 12.30u - Late ploeg: maandag tot donderdag: 11u-19.30 u, vrijdag: 11u tot 17.30u.

  • Pistoolspuiter natlak (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: vind! Roeselare

    Type: Vaste Job

    Je spuit diverse materialen van groot rollend materieel. Je controleert de kwaliteit van het product.

  • Onderhoudstechnieker Liften Regio West-Vlaanderen (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: KONE BELGIUM

    Type: Vaste Job

    KONE levert innovatieve oplossingen voor liften, roltrappen en automatische toegangssystemen en uitgebreide onderhouds- en modernisatiediensten. KONE stelt ongeveer 50 000 werknemers tewerk verspreid over 60 landen, waarvan 700 in België & Luxemburg. Bij het leveren van deze diensten hecht KONE groot belang aan het welzijn van zijn personeel. Hierdoor werden we voor het 2e jaar op rij gecertificeerd als Top Employer in België. Onderhoudstechnieker Als onderhoudstechnieker zorg je voor het onderhoud en kleine herstellingen en je neemt deel aan depannages in jouw regio. Taken: Je bent verantwoordelijk voor een correcte rapportage over het uitgevoerde werk Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid en juiste werking van de installaties Je staat in voor de orde en netheid van de werkplek en werkomgeving tijdens de uitvoering van de onderhoudswerkzaamheden Je communiceert met de klant of eindgebruikers die aanwezig zijn op de werkplek

  • Dossierbeheerder (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: RANDSTAD FINANCE

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van ons uit Zonhoven zijn we opzoek naar een dossierbeheerder . Je bent verantwoordelijk voor het boeken van aankoop-, verkoopfacturen, bankdocumenten. Daarnaast stel je balansen en resultaatrekeningen op. En help je bij het voorbereiden en indienen van BTW aangiften. Kortom het afwerken van klantendossiers van A tot Z.

  • SEO Copywriter (Freelance) (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Conversal zoekt een SEO Copywriter (Freelance) Zin in om aan de slag te gaan als freelance SEO Copywriter voor een groeiend digital agency? Dan word jij misschien wel onze nieuwe collega. Bij Conversal zijn we op zoek naar een gedreven freelance SEO Copywriter die teksten schrijft die scoren bij de lezer, de klant en in zoekmachines. WIE ZIJN WIJ? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun onlineactiviteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. WAT DOE JIJ? Als freelance SEO Copywriter schrijf jij teksten voor de websites die wij bouwen en beheren voor onze klanten. Je schrijft blogartikels en teksten voor webpagina’s. Dat doe je in foutloos en vlot Nederlands. Tegelijk zorg je ervoor dat jouw teksten voldoen aan de SEO-normen. Bij elke tekst zoek je een passend beeld. Nadat je jouw teksten liet nalezen door onze marketeers, leg je ze voor aan de klant. Je kan zowel bestaande teksten herschrijven als op zoek gaan naar de nodige info voor nieuwe teksten.

  • Interim Verpleegkundige BLANKENBERGE (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor een woonzorgcentrum in Blankenberge zijn we op zoek naar verpleegkundigen die op regelmatige basis willen bijwerken (volgens de eigen beschikbaarheden).

  • DRINGEND KOKS voor hoogstaande horeca evenementen en mep (Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Kitchenstaff is een onafhankelijke ploeg van vliegende koks, chefs en keukenmedewerkers die onze klanten (cateraars / eventkantoor / restaurant) ondersteunen op momenten van grote drukte. Je krijgt de kans om op zeer uiteenlopende en exclusieve plaatsen te werken. Je komt terecht in een team van gedreven polyvalente horecaprofessionals Door groeiende activiteiten zijn we op zoek naar KEUKENMEDEWERKERS!

Zoek naar antwoorden van CLUB ROYAL DE LA BANQUE NATIONALE in sociale netwerken
Look for responds of CLUB ROYAL DE LA BANQUE NATIONALE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CLUB ROYAL DE LA BANQUE NATIONALE. Laat een reactie achter voor CLUB ROYAL DE LA BANQUE NATIONALE. CLUB ROYAL DE LA BANQUE NATIONALE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CLUB ROYAL DE LA BANQUE NATIONALE. Leave a respond for CLUB ROYAL DE LA BANQUE NATIONALE. CLUB ROYAL DE LA BANQUE NATIONALE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CLUB ROYAL DE LA BANQUE NATIONALE op de google maps. Adres en contacten CLUB ROYAL DE LA BANQUE NATIONALE
Location of CLUB ROYAL DE LA BANQUE NATIONALE on the google maps. Address and contacts of CLUB ROYAL DE LA BANQUE NATIONALE

Andere gerelateerde bedrijven als come CLUB ROYAL DE LA BANQUE NATIONALE CLUB ROYAL DE LA BANQUE NATIONALE: INSTITUUT MARTINE | Evy Soft scrl SCRL | ECOLE FOND. COMMUNALE | Pieters Luc NV | ROGER VAN DEN EYNDE

Other related companies as CLUB ROYAL DE LA BANQUE NATIONALE: INSTITUUT MARTINE | Evy Soft scrl SCRL | ECOLE FOND. COMMUNALE | Pieters Luc NV | ROGER VAN DEN EYNDE

CLUB ROYAL DE LA BANQUE NATIONALE is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CLUB ROYAL DE LA BANQUE NATIONALE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01919555664. Het bedrijf CLUB ROYAL DE LA BANQUE NATIONALE bevindt zich op het adres: BASILIEKLAAN 14; 1082; SINT-AGATHA-BERCHEM/BERCHEM-SA. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 695,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 741,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Producten gemaakt in CLUB ROYAL DE LA BANQUE NATIONALE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CLUB ROYAL DE LA BANQUE NATIONALE is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CLUB ROYAL DE LA BANQUE NATIONALE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CLUB ROYAL DE LA BANQUE NATIONALE, openstaande posities, locatie van CLUB ROYAL DE LA BANQUE NATIONALE op de kaart.

CLUB ROYAL DE LA BANQUE NATIONALE is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is CLUB ROYAL DE LA BANQUE NATIONALE, company assigned to the tax number BE01919555664. The company CLUB ROYAL DE LA BANQUE NATIONALE is located at the address: BASILIEKLAAN 14; 1082; SINT-AGATHA-BERCHEM/BERCHEM-SA. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 695,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 741,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Products created in CLUB ROYAL DE LA BANQUE NATIONALE were not found.
The main activity of CLUB ROYAL DE LA BANQUE NATIONALE is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CLUB ROYAL DE LA BANQUE NATIONALE is not available. You also can look at reviews of CLUB ROYAL DE LA BANQUE NATIONALE, open positions, location of CLUB ROYAL DE LA BANQUE NATIONALE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CLUB ROYAL DE LA BANQUE NATIONALE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CLUB ROYAL DE LA BANQUE NATIONALE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CLUB ROYAL DE LA BANQUE NATIONALE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CLUB ROYAL DE LA BANQUE NATIONALE, employees, financial statistics.