FRANCOIS SOPHIE

Contactgegevens FRANCOIS SOPHIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FRANCOIS SOPHIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

FRANCOIS SOPHIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GULDENSCHAAPSTRAAT 7; 1800; VILVOORDE, België

Telefoon (phone): 22513394 (+32-22513394) 22513394 (+32-22513394)

Fax (fax): +32 (57) 926-11-50 +32 (57) 926-11-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FRANCOIS SOPHIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FRANCOIS SOPHIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FRANCOIS SOPHIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FRANCOIS SOPHIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FRANCOIS SOPHIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FRANCOIS SOPHIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FRANCOIS SOPHIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FRANCOIS SOPHIE
Products information FRANCOIS SOPHIE

BTW identificatienummer (tax): BE03501586914
Ondernemingsnummer: 1836883544
Hoofdstad (capital): 446,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 732,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in FRANCOIS SOPHIE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FRANCOIS SOPHIE
(Get full report from official database of BE for FRANCOIS SOPHIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor FRANCOIS SOPHIE
Addition kinds of activities for FRANCOIS SOPHIE

8011. Kantoren en klinieken van medische artsen | Offices and clinics of medical doctors
335607. zirkonium | Zirconium
805200. Intermediate care faciliteiten | Intermediate care facilities
30690305. Kappen, gevulkaniseerde rubber of rubberen stof | Capes, vulcanized rubber or rubberized fabric
32720321. Tegel, prefab terrazzo of beton | Tile, precast terrazzo or concrete
34960107. Lath, geweven draad | Lath, woven wire
36210000. Motoren en generatoren | Motors and generators
39520114. Poeders, goud of brons: kunstenaars ' | Powders, gold or bronze: artists'
57229905. Suntanning apparatuur en benodigdheden | Suntanning equipment and supplies

Werken bij FRANCOIS SOPHIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FRANCOIS SOPHIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FRANCOIS SOPHIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FRANCOIS SOPHIE. Looking for open vacancies in other companies

 • Onderhoudstechnieker (m/v) (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Herstellen van eventuele pannes of defecten. - Algemeen en preventief onderhoud van sterk geautomatiseerd machinepark. - Planning, installatie en opvolging van nieuwe machines.

 • Reachtruckchauffeur (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als magazijnier heb je een gevarieerd takenpakket. Je zal bestellingen moeten klaarzetten voor verzending. Anderzijds zal je instaan voor het picken van paletten en karton, de buffer leegrijden en goederen van en naar de productie brengen. jouw takenpakket zal voornamelijk bestaan uit het leeg rijden van de buffer.

 • Kwaliteitsverantwoordelijke beton (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Talentus Sint-Truiden

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Als kwaliteitsverantwoordelijke beton:  Sta je in voor het behouden en verbeteren van de productie- en productkwaliteit Je volgt dagelijks het productieproces op door middel van controlemetingen, betonkubussen en visuele controles op de uitvoering. Je voert ijkingen, analyses en testproeven uit volgens de juiste frequenties. Je analyseert technische opmerkingen gegeven door arbeiders en/of bedienden. Je zit de keuringsinstellingen bij op controlebezoeken en legt een ordelijke en gestructureerde administratie voor. Je onderzoekt problemen binnen het productieproces. Je verbetert en/of vernieuwt betonsamenstellingen. Je test en onderzoekt nieuwe producten en systemen. Je onderhoudt contacten met leveranciers, technisch adviseurs, vertegenwoordigers, laboratoria, architecten, aannemers, bouwheren en collega-prefabrikanten en biedt technische ondersteuning en advies. Je spreekt dagelijks de mensen op de werkvloer aan en meldt tijdig fouten of afwijkingen van de kwaliteitseis. Bedrijfsprofiel: Voor een van onze klanten in Sint-Truiden zijn wij op zoek naar een kwaliteitsverantwoordelijke beton. 

 • Orderpicker daguren (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij een gedreven all-round magazijnier met reeds je eerste ervaring als orderpicker. Dan bent u de persoon naar wie wij op zoek zijn. Voor één van onze klanten in sint-katelijne- waver, actief in de natuurvoedings- en biowinkels, zoeken wij orderpickers dat met de volle 100% achter de dagverse producten staan.

 • COMMERCIEEL MEDEWERKER te Drogenbos (DROGENBOS)

  Regio: DROGENBOS

  Bedrijf: SYNERGIE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Na een inwerkperiode waarbij je Carglass® ten gronde leert kennen, neem je je taak op als commercieel medewerker. Je bent de rechterhand van de Branch Manager op commercieel en administratief vlak. Je bent medeverantwoordelijk voor het vlot uitbaten van het CDC om de verwachtingen van de klant te overtreffen. Je staat je collega's bij in het atelier met het uitvoeren van Repairs. Je rapporteert rechtstreeks aan de Branch Manager. Volgende elementen behoren tot je takenpakket: Onthaal van de klant zowel bij het binnenbrengen als bij het afhalen van de wagen en zorgt voor een onvergetelijke service Adviseren van de klant, over vervangingen en herstellingen, zowel in het filiaal als aan de telefoon Verzorgen van de facturatie en de administratie verbonden aan de jobs (bijvoorbeeld garanties, mobiele service, etc.). Je staat je collega's bij in het atelier bij hoge werkdruk met het uitvoeren van repairs en identities en helpt hen bij het plaatsen van autoruiten. Regelmatig contacteren van andere diensten voor afhandeling van klantendossiers (Logistics, CCC, Boekhouding, Customer Solutions, ...) Meewerken aan de promotie van het Carglass® productengamma Je draagt zorg voor een optimaal voorraadbeheer en voert de controle uit bij ontvangst van de levering

 • POETSVROUW DIENSTENCHEQUES GAVERE EKE SEMMERZAKE (GAVERE)

  Regio: GAVERE

  Bedrijf: ABC CLEANING

  Type: Dienstenchequebaan

  Gemotiveerde poetsvrouw met enige ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken UREN EN DAGEN OVEREEN TE KOMEN. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto.

 • Huishoudelijke hulp met dienstencheques - [email protected]k - Ieper (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: NETATWERK

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil jij ons team van ruim 100 werknemers versterken? Kook je graag? Sta je graag in voor het onderhoud van woningen? Hou je van sociaal contact? Dan is dit je nieuwe uitdaging want Net'antwerk is op zoek naar je ! Wij zijn een heel betrouwbare werkgever. Binnen ons bedrijf is er een open communicatie. In ons bedrijf is er GEEN personeelsverloop. Lees ons aanbod en voordelen hieronder. Wij bieden je een planning op maat (uren zijn bespreekbaar), maaltijdcheques, kilometervergoeding, aangepaste werkkledij, begeleiding op maat... aan. Mail je cv vandaag nog naar: [email protected]

 • student industriële reiniging 15.675 euro / uur (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

  Type: Studentenjob

  Voor een productieomgeving zijn we op zoek naar en student industriële reiniging. Je werkt tijdens de nachtshift, dus we zoeken iemand die zich goed kan aanpassen aan het nachtleven. De gemotiveerde student die we zoeken staat in voor volgende taken: Met een hogedrukmachine de productie schoonmaken Fysiek is dit een zware job, de spuitslangen wegen zwaar die je moet gebruiken Onderhouden van de gangen, opdweilen van de vloeren

 • Studierelevante bijbaan student Preventie en veiligheid - regio Waregem (ZULTE)

  Regio: ZULTE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf in Zulte zijn we op zoek naar een student die een project zal uitwerken rond preventie en veiligheid . Je wordt tewerkgesteld gedurende 1 maand in de zomer en zal nadien doorheen het school 1 dag per week werken.

 • Ervaren elektricien (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Voor een klant regio Mechelen zijn we op zoek naar een elektricien. De klant is zowel actief binnen industriële als residentiële elektriciteit: - Je voert verschillende elektriciteitswerken (woningbouw & industrie) uit, alsook domotica en datanetwerken, … – Je volgt de werken ter plaatse op in nauw overleg met de projectleider – Je bewaakt de veiligheid en de kwaliteit op de werkvloer – Je houdt nauwkeuring de plannen up-to-date

 • Professional Support Lawyer (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Axis

  Type: Vaste Job

  Uw verantwoordelijkheden : - Met uw juridische kennis helpt u de advocaten in hun praktijk en biedt u hen een optimale ondersteuning. - U volgt de juridische evoluties in uw vakgebied op de voet en communiceert de relevante informatie aan de advocaten. - U verzamelt interne documenten en know-how en voert deze in een database in (modellen). - U bent nauw betrokken bij de dossiers en initiatieven van de praktijkgroep (nieuwsbrieven, client seminars, publicaties,…) en u volgt de relevante actualiteit in de algemene en economische pers.

 • podoloog voor IB (m/v) te Zeveneken (regio Lokeren/Lochristi) (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: COMFORT MOTION PODOLOGIE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Comfort Motion Podologie is een gespecialiseerde praktijk in de biomechanica, loopanalyses en zooltherapie. Nu ben ik op zoek naar een collega om de praktijk te versterken en dit enkel voor instrumentele podologische behandelingen. U staat dus in voor alles wat de huid- en nagelaandoeningen / instrumentele behandelingen betreft.

Zoek naar antwoorden van FRANCOIS SOPHIE in sociale netwerken
Look for responds of FRANCOIS SOPHIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor FRANCOIS SOPHIE. Laat een reactie achter voor FRANCOIS SOPHIE. FRANCOIS SOPHIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FRANCOIS SOPHIE. Leave a respond for FRANCOIS SOPHIE. FRANCOIS SOPHIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FRANCOIS SOPHIE op de google maps. Adres en contacten FRANCOIS SOPHIE
Location of FRANCOIS SOPHIE on the google maps. Address and contacts of FRANCOIS SOPHIE

Andere gerelateerde bedrijven als come FRANCOIS SOPHIE FRANCOIS SOPHIE: FLBETONFABRIEK PAESEN NV | P?DICURE ANNIK | Little Blue Cat SPRL | FRANS DEFRUYT | PERSYN

Other related companies as FRANCOIS SOPHIE: FLBETONFABRIEK PAESEN NV | P?DICURE ANNIK | Little Blue Cat SPRL | FRANS DEFRUYT | PERSYN

FRANCOIS SOPHIE is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FRANCOIS SOPHIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03501586914. Het bedrijf FRANCOIS SOPHIE bevindt zich op het adres: GULDENSCHAAPSTRAAT 7; 1800; VILVOORDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 446,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 732,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in FRANCOIS SOPHIE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FRANCOIS SOPHIE is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FRANCOIS SOPHIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FRANCOIS SOPHIE, openstaande posities, locatie van FRANCOIS SOPHIE op de kaart.

FRANCOIS SOPHIE is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is FRANCOIS SOPHIE, company assigned to the tax number BE03501586914. The company FRANCOIS SOPHIE is located at the address: GULDENSCHAAPSTRAAT 7; 1800; VILVOORDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 446,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 732,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in FRANCOIS SOPHIE were not found.
The main activity of FRANCOIS SOPHIE is Agricultural Production - Crops, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FRANCOIS SOPHIE is not available. You also can look at reviews of FRANCOIS SOPHIE, open positions, location of FRANCOIS SOPHIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FRANCOIS SOPHIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FRANCOIS SOPHIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FRANCOIS SOPHIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FRANCOIS SOPHIE, employees, financial statistics.