FRANCE MODE CREATION BILLOTET

Contactgegevens FRANCE MODE CREATION BILLOTET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FRANCE MODE CREATION BILLOTET: address, phone, fax, email, website, opening hours

FRANCE MODE CREATION BILLOTET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STATIONSSTRAAT 2B1; 3620; LANAKEN, België

Telefoon (phone): 89731949 (+32-89731949) 89731949 (+32-89731949)

Fax (fax): +32 (82) 811-58-28 +32 (82) 811-58-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FRANCE MODE CREATION BILLOTET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FRANCE MODE CREATION BILLOTET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FRANCE MODE CREATION BILLOTET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FRANCE MODE CREATION BILLOTET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FRANCE MODE CREATION BILLOTET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FRANCE MODE CREATION BILLOTET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FRANCE MODE CREATION BILLOTET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FRANCE MODE CREATION BILLOTET
Products information FRANCE MODE CREATION BILLOTET

BTW identificatienummer (tax): BE06636260986
Ondernemingsnummer: 8431152343
Hoofdstad (capital): 498,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 537,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Activités: Impressions Numériques.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FRANCE MODE CREATION BILLOTET
(Get full report from official database of BE for FRANCE MODE CREATION BILLOTET)

Aanvulling soorten activiteiten voor FRANCE MODE CREATION BILLOTET
Addition kinds of activities for FRANCE MODE CREATION BILLOTET

7692. Las reparatie | Welding repair
653100. Makelaars en managers | Real estate agents and managers
861101. Vakverenigingen | Trade associations
14749901. Boraatverbindingen (natuurlijke) mijnbouw | Borate compounds (natural) mining
26210406. Printpapier | Printing paper
35410603. Zagen, kracht (metaalbewerkingsmachines) | Saws, power (metalworking machinery)
51919902. Tuinbenodigdheden | Garden supplies
76290102. Razor reparatie, elektrisch | Razor repair, electric
93110204. Loterij controle board, overheid | Lottery control board, government

Werken bij FRANCE MODE CREATION BILLOTET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FRANCE MODE CREATION BILLOTET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FRANCE MODE CREATION BILLOTET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FRANCE MODE CREATION BILLOTET. Looking for open vacancies in other companies

 • Verkoopsmedewerker (M/V) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een gezellige bakkerij in Koekelare zijn wij op zoek naar een verkoopsmedewerker. Concreet zullen volgende taken tot jouw verantwoordelijkheid horen: - het onthaal en bediening van de klant; - hierbij maak je gebruik van de kassa; - bestellingen noteren en opvolgen; - de winkel netjes houden; - broodautomaat aanvullen; - bij minder drukke periodes helpen in het atelier.

 • Schrijnwerker (M/V) (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf regio Kortrijk zoeken we een schrijnwerker (M/V): In deze functie sta je in voor productie, montage en afwerking van maatwerk douches en trappen, alsook plaatsing van design-profielen met afwerking in onze vloersystemen. Je werkt in hedendaagse interieurs in een team van twee, met soms meerdere locaties per dag.

 • Enthousiast magazijnier met heftruckattest (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Taken: Laden en lossen van vrachtwagens met de heftruck. Je vervolledigt en corrigeeert indien nodig de verieste documenten, zowel voor transport als voor ontvangst van de goederen (via ERP). Je staat in contact met de externe transportpartner en optimaliseert de transporten. Je onderhoudt het magazijn en de gangen. Je bevoorraadt de productie van doze, trays, folies aan de hand van de planning waarvan een gedeelte in een extern magazijn staat.

 • Poetshulp Drogenbos (DROGENBOS)

  Regio: DROGENBOS

  Bedrijf: PUUUR HALLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

 • Student technische dienst 1 dag per week Sint-Katelijne-Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE UNIVEG

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf te Sint-Katelijne-Waver zijn we op zoek naar een student technische dienst. Je taak zal bestaan uit verschillende klusjes zoals schilderwerken, lampen vervangen,... Ben jij 1 dag per week vrij tussen maandag en vrijdag (niet in het weekend)? Ben je iemand die graag de handen uit de mouwen steekt? Volg jij een technische opleiding of heb je een technische achtergrond? Reageer dan snel want dan ben jij de student die we zoeken!

 • Onderhoudstechnieker Filling Household - dagploeg (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: MC BRIDE

  Type: Vaste Job

  Als onderhoudstechnieker draag je bij tot het in stand houden en verhogen van de productiviteit en betrouwbaarheid van het machinepark in de fillingafdeling. Hiertoe voer je geplande werken uit en/of lever je een bijdrage in de voorbereiding ervan; sta je in voor een deskundige uitvoering van geplande onderhoudswerken; sta je in voor het aanbrengen en uitwerken van verbetervoorstellen. Wanneer de behoefte er is geef je als interventietechnieker de nodige ondersteuning aan filling (in ploegenstelsel volgens de noodzaak); geef je ondersteunig aan operatoren: je geeft bedienings- en ombouwinstructies en/of opleiding.

 • Verpleegkundige (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

  Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

  Bedrijf: SENOIRS CARE-ION

  Type: Vaste Job

  Als directeur ben ik fier op ons WZC. Momenteel zijn we op zoek naar verpleegkundigen (bachelor of gegradueerd) die het hart op de juiste plaats hebben en die met een gelijkaardige visie hun werk willen uitvoeren. Ons WZC is een heel modern gebouw (2017) dat zich aan de rand van de dorpskern heeft gevestigd en zich van andere WZC onderscheidt omwille van zijn uitstraling in gezelligheid en rust. Dit voelt u al bij het binnenkomen: zeer open, veel raampartijen en met zicht op onze mooie rustige groene binnentuin en terras. Omwille van de kleinschaligheid (80 bewoners) is onze visie dan ook heel duidelijk: de familiariteit en huiselijkheid bewaren! Iedereen kent iedereen waardoor elk personeelslid dan ook heel snel kan acteren en dadelijk actie kan ondernemen. De uitstraling die het gebouw mee heeft aan de buitenkant moet tevens voelbaar zijn vanbinnen en daar gaan we voor! Onze bewoners worden meegenomen in dit hele proces en nemen actief deel aan deze ontwikkeling. Voelt u zich aangesproken? Wil je deze meerwaarde in zorg ondersteunen? Ben je gemotiveerd om mee te groeien in de verder ontwikkeling hiervan? Wil u het verschil maken? Kom dan solliciteren en geef jezelf een kans!

 • Ervaren Recruiter Volvo Group Belgium (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

  Type: Vaste Job

  Je zal deel uitmaken van het recruteringsteam in Gent dat instaat voor het ondersteunen van managers in hun zoektocht naar geschikte medewerkers. Hierbij ga je vooral op zoek naar bedienden-profielen en experts in verschillende domeinen (productie, ingenieursstudies, IT, ondersteunende rollen,...). Je bent betrokken in het proces vanaf het ontstaan van de noden tot het invullen ervan. Dit betekent dat je een afwisselend takenpakket zal hebben, onder andere bestaande uit: CV screening Telefonische screening Afnemen van one-on-one interviews Postings op job boards Sourcing via sociale media, externe partners en eventueel headhunters Jouw dagdagelijkse taak moet bijdragen aan het promoten van onze diensten, alsook het verhogen van de tevredenheidsgraad bij onze managers en afdelingen. Jij wordt de ambassadeur van Volvo Group! Jij speelt een rol in het voeren van onze ‘employer branding'-strategie door jouw kandidaten de juiste begeleiding en opvolging te bieden.

 • Treinmechaniekers - NMBS Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: CENTRALE WERKPLAATS

  Type: Vaste Job

  Ben je een teamspeler en wil jij als treinmechanieker meewerken aan de opstart van de nieuwe onderhoudslijn van de motorrijtuigen MR80 en MR96? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken! We zijn op zoek naar een dynamische medewerker die wil meewerken aan het onderhoud van reizigerstreinen in een nieuwe montage- en demontagelijn. Je monteert en controleert de mechanische installaties van het reizigersmaterieel. Je bouwt je kennis van het treinmaterieel op. Je werkt oplossingen uit bij technische problemen. Je bent bereid om in 2 ploegen te werken. Je werkt in de productiehal van het reizigersmaterieel. Je werkt in een technische omgeving waar veiligheid een prioriteit is.

 • KRAANVRACHTWAGENCHAUFFEUR C of CE (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: DE GELDER BOUWMATERIALEN

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het leveren, laden en lossen met de kraanwagen en/of heftruck. Je werkt hiervoor op het depot, fabrieken en werven. Je springt bij in het magazijn: hiervoor rijd je met de heftruck.

 • Payroll Officer (KALLO)

  Regio: KALLO

  Bedrijf: HR Talents Kortrijk

  Type: Vaste Job

  - Als payroll officer ben je verantwoordelijk voor een tijdige en correcte payrollverwerking voor een 200 tal arbeiders in samenwerking met het sociaal secretariaat. Je verwerkt zeer accuraat de tijdsregistratie en volgt alle payroll materie op. - Je ondersteunt het management  en jouw HR collega’s met diverse rapporten en statistieken. - Het opvolgen van de sociale wetgeving en sociaaljuridische topics is jouw sterkte en je kan deze vertalen naar het management, jouw collega’s en de medewerkers. - Verder geef je vorm aan een aantal projecten in het kader van de efficiëntieverbetering en automatisatie van de HR processen. Zo kan je eveneens een kostenbewust HR beleid realiseren in lijn met de bedrijfsobjectieven. - Je formuleert voorstellen tot verbetering inzake tijdsregistratie, planning, payrolling, personeelsgegevens, hospitalisatieverzekering, medische controle en andere gerelateerde topics. - Binnen deze domeinen en door jouw geactualiseerde en nauwkeurige kennis bied je geloofwaardigheid en service aan alle stakeholders. Jouw vlotte communicatiestijl zorgt voor een laagdrempelig en toegankelijk HR. - Je rapporteert aan de HR Manager van de site en werkt in een tandem met de HR Officer. Bedrijfsprofiel: Mijn klant is actief in de voedingssector en dé grootste speler op de Belgische markt. Om hun enthousiast team te versterken in de vestiging te Kallo zijn ze op zoek naar een Payroll Officer. Samen werken jullie mee aan de groei van het bedrijf.

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van FRANCE MODE CREATION BILLOTET in sociale netwerken
Look for responds of FRANCE MODE CREATION BILLOTET in social networks

Lees alle opmerkingen voor FRANCE MODE CREATION BILLOTET. Laat een reactie achter voor FRANCE MODE CREATION BILLOTET. FRANCE MODE CREATION BILLOTET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FRANCE MODE CREATION BILLOTET. Leave a respond for FRANCE MODE CREATION BILLOTET. FRANCE MODE CREATION BILLOTET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FRANCE MODE CREATION BILLOTET op de google maps. Adres en contacten FRANCE MODE CREATION BILLOTET
Location of FRANCE MODE CREATION BILLOTET on the google maps. Address and contacts of FRANCE MODE CREATION BILLOTET

Andere gerelateerde bedrijven als come FRANCE MODE CREATION BILLOTET FRANCE MODE CREATION BILLOTET: DE SMET-VAN HECKE | DANIEL DE LANGE | FA. LANNOO E. & ZN | TELEBOETIEK | Alkometal-Sabo BVBA

Other related companies as FRANCE MODE CREATION BILLOTET: DE SMET-VAN HECKE | DANIEL DE LANGE | FA. LANNOO E. & ZN | TELEBOETIEK | Alkometal-Sabo BVBA

FRANCE MODE CREATION BILLOTET is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FRANCE MODE CREATION BILLOTET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06636260986. Het bedrijf FRANCE MODE CREATION BILLOTET bevindt zich op het adres: STATIONSSTRAAT 2B1; 3620; LANAKEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 498,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 537,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Lijst met producten zijn Activités: Impressions Numériques..
De hoofdactiviteit van FRANCE MODE CREATION BILLOTET is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FRANCE MODE CREATION BILLOTET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FRANCE MODE CREATION BILLOTET, openstaande posities, locatie van FRANCE MODE CREATION BILLOTET op de kaart.

FRANCE MODE CREATION BILLOTET is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is FRANCE MODE CREATION BILLOTET, company assigned to the tax number BE06636260986. The company FRANCE MODE CREATION BILLOTET is located at the address: STATIONSSTRAAT 2B1; 3620; LANAKEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 498,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 537,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Imprimeries and copyshops. List of products are Activités: Impressions Numériques..
The main activity of FRANCE MODE CREATION BILLOTET is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FRANCE MODE CREATION BILLOTET is not available. You also can look at reviews of FRANCE MODE CREATION BILLOTET, open positions, location of FRANCE MODE CREATION BILLOTET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FRANCE MODE CREATION BILLOTET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FRANCE MODE CREATION BILLOTET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FRANCE MODE CREATION BILLOTET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FRANCE MODE CREATION BILLOTET, employees, financial statistics.