FINIBLOKDRUKKERIJ

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • FINIBLOKDRUKKERIJ
Private companiesPersonal Services • FINIBLOKDRUKKERIJ

Contactgegevens FINIBLOKDRUKKERIJ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FINIBLOKDRUKKERIJ: address, phone, fax, email, website, opening hours

FINIBLOKDRUKKERIJ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DE PRETSTRAAT 56; 2060; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32319938 32319938

Fax (fax): +32 (64) 349-32-83 +32 (64) 349-32-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FINIBLOKDRUKKERIJ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FINIBLOKDRUKKERIJ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FINIBLOKDRUKKERIJ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FINIBLOKDRUKKERIJ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FINIBLOKDRUKKERIJ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FINIBLOKDRUKKERIJ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FINIBLOKDRUKKERIJ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FINIBLOKDRUKKERIJ
Products information FINIBLOKDRUKKERIJ

BTW identificatienummer (tax): BE03367004394
Ondernemingsnummer: 9759674072
Hoofdstad (capital): 862,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 390,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in FINIBLOKDRUKKERIJ zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FINIBLOKDRUKKERIJ
(Get full report from official database of BE for FINIBLOKDRUKKERIJ)

Aanvulling soorten activiteiten voor FINIBLOKDRUKKERIJ
Addition kinds of activities for FINIBLOKDRUKKERIJ

106100. Ferroalloy ertsen, behalve vanadium | Ferroalloy ores, except vanadium
387300. Horloges, horloges, horloges en onderdelen | Watches, clocks, watchcases, and parts
514600. Vis en zeevruchten | Fish and seafoods
36310000. Huishoudelijke kookapparatuur | Household cooking equipment
50319900. Timmerhout, multiplex en molenwerk, niet | Lumber, plywood, and millwork, nec

Werken bij FINIBLOKDRUKKERIJ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FINIBLOKDRUKKERIJ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FINIBLOKDRUKKERIJ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FINIBLOKDRUKKERIJ. Looking for open vacancies in other companies

 • Uitvoerend Administratief Bediende (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een advocatenkantoor gelegen te Mechelen zijn wij op zoek naar een uitvoerend administratief medewerker (m/v) voor een tijdelijke opdracht. Je takenpakket: - Kopieerwerk - Klasseerwerk - Postbehandeling - Telefoon op piekmomenten - Klanten ontvangen op een professionele manier

 • Customer Care Agent (NEDER-OVER-HEEMBEEK)

  Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK

  Bedrijf: Viavera - Zaventem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je biedt de nodige ondersteuning van nieuwe klanten bij de activatie en stelt de nodige procedures op. Je ontvangt en behandelt verschillende oproepen en mail met betrekking tot onze Technical Solutions. Je zoekt remote naar oplossingen, indien nodig escaleer je de aanvraag naar de installateur en volg je op. Je verzorgt de administratieve opvolging van de inkomende incidenten en service requests. Je formuleert voorstellen om de kwaliteit van de dienstverlening voor de klant te verbeteren en het werk van de operatoren van de meldkamer te optimaliseren. Bedrijfsprofiel: Security

 • Ploeg Wegenwerkers. (KASTERLEE)

  Regio: KASTERLEE

  Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  DRINGEND GEZOCHT ! Gemotiveerde ploeg wegenwerkers.... Heb jij kennis van rioleringen, werk jij graag in de buitenlucht en ben je niet vies van fysiek zwaar werk? Dan zoeken wij jou! Na een positieve interimperiode zal er een vast contract aangeboden worden onder het paritair comité van de bouwsector. Er zijn verschillende opstapplaatsen voorzien in de kempen... Wenst u meer info? contacteer ons dan snel !

 • Renovatie Arbeider (m/v) (NIEUWERKERKEN)

  Regio: NIEUWERKERKEN

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Nieuwerkerken zijn we op zoek naar en all-round renovatie arbeider.  Renovatieprojecten voor zowel particulieren als bedrijven  Je voert volledige projecten uit van a tot z Grondwerken, funderingswerken, metselwerken, bekistingen, schilderen, dakwerken, betegelen,.. 

 • HUISHOUDHULP Kasterlee, Lichtaart, Tielen - direct VAST contract én maaltijdcheques (KASTERLEE)

  Regio: KASTERLEE

  Bedrijf: 't GERIEF

  Type: Dienstenchequebaan

  Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis via het systeem van dienstencheques. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op en we houden rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Ook het aantal uur is bespreekbaar: wanneer een voltijdse job voor jou niet haalbaar is, kan je werken in een deeltijds rooster van minimaal 13 uur per week. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Kasterlee, Lichtaart en Tielen. Woon je niet in Kasterlee? 't Gerief is actief in de Kempen en we hebben openstaande vacatures in volgende gemeenten: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Lille, Kasterlee, Olen, Vorselaar. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht.. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

 • STUDENT FRITUUR VRIJDAG - DESSELGEM (DESSELGEM)

  Regio: DESSELGEM

  Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

  Type: Studentenjob

  Voor een frituur in Desselgem gaat Forum Jobs op zoek naar een student(e) die vrij is om te werken op vrijdag. Je werkt 's middags van 11:45 tot 13:45 en van 17:30 tot 23:00.

 • Bijlesgever/Coach voor WETENSCHAPPEN (m/v) REGIO TERVUREN/OVERIJSE/MEISE (UKKEL)

  Regio: UKKEL

  Bedrijf: My Sherpa

  Type: Studentenjob

  Jouw doel: ervoor zorgen dat jouw leerlingen hun doel bereiken door aan elke leerling een aangepaste methode aan te reiken en hen bijkomende uitleg te geven, evenals tips en tricks om te slagen. Je kiest zelf in welke regio je werkt, hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent. Je zal bijlessen geven aan leerlingen uit het lager, secundair of hoger onderwijs.

 • INDUSTRIEEL ELEKTRICIEN - Logi Technic (Regio Eeklo-Zelzate)

  Regio: Regio Eeklo-Zelzate

  Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

  Type: Vaste Job

  Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een Industrieel Elektricien voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als vaste technieker van Logi-Technic sta je in voor de technische ondersteuning en onderhoud bij onze klanten. Je wordt ingezet op verschillende projecten te Oost-Vlaanderen, waarbij we rekening houden met de woonplaats van de medewerker. Onderstaande taken kunnen tot jouw opdracht behoren: •Elektrische installatietechnieken kennen en toepassen •Elektrische motoren en hun bedieningscomponenten aansluiten •Onderhoud in het elektrisch gedeelte van productie-installaties •Instellingen en storingen verhelpen van elektronische aandrijvingen van elektrische machines (gelijkstroomsturingen, frequentieregelingen) •Elektrisch onderhoud van elektrische machines en hun sturingen

 • Medewerker technische dienst m/v te Sint-Stevens-Woluwe (SINT-STEVENS-WOLUWE)

  Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

  Bedrijf: Armonea

  Type: Vaste Job

  Als medewerker technische dienst ben je verantwoordelijk voor herstellingen in het woonzorgcentrum op vlak van sanitair, elektriciteit, mechanica. Daarnaast sta je in voor het groenonderhoud. Onze groep is voor woonzorgcentrum Woluwe Promenade te Sint-Stevens-Woluwe op zoek naar een enthousiaste medewerker technische dienst die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Je bent verantwoordelijk voor het algemeen onderhoud van het woonzorgcentrum Je taak bestaat uit het uitvoeren van diverse kleine herstellingen en onderhoud in het woonzorgcentrum met betrekking tot sanitair, elektriciteit, groenonderhoud, timmerwerken, etc. Je volgt alle wettelijke keuringen op m.b.t. elektriciteit, brand, legionella... Je begeleidt externe technische controles Je controleert de technische stock producten Je waakt erover dat alle kamers en ruimten in het gebouw steeds voldoen aan alle veiligheidsnormen Je houdt regelmatig controles en oefeningen in het WZC: brandoefening met personeel, wat als elektriciteit uitvalt...

 • New Channel Manager | O-Vl (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: SterkeRaven

  Type: Vaste Job

  Een nieuwe functie binnen een snel groeiende internationale organisatie. Dit wil zeggen dat je je stempel kan zetten en dat je met de nodige vrijheid om kan. Creativiteit, drive, commercieel inzicht en onderhandelingstechnieken zijn zaken die je goed van pas komen, naast je talenkennis natuurlijk. Je opereert op high level, je nieuwe klanten worden distributeurs en resellers allerlei.

 • Kinesitherapeut(e) (BELSELE)

  Regio: BELSELE

  Bedrijf: Vesta vzw

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je taakinhoud: Je geeft dagelijks 1 à 2 uur kinesitherapie aan cliënten die in Vesta verblijven. Kinébehandelingen vallen binnen de nomenclatuur van het RIZIV. De behandelingsduur is 20 minuten. Behandelingen bestaan in grote lijnen uit passieve en/of actieve mobilisaties en contractuurpreventie. De planning van de behandelingen wordt opmaakt in overleg met de kinesitherapeut ter plaatse en houdt in de mate van het mogelijke rekening met de dagstructuur van de cliënt. Samen met je collega draag je zoveel mogelijk zorg voor de nodige continuïteit van behandelingen. Kinesitherapie wordt gegeven in de leefgroepomgeving of extern. Je draagt vanuit het belang van de cliënt bij aan een goede samenwerking met andere belanghebbenden vanuit de visie van evenwaardig partnerschip. Je draagt bij aan het handelingsplan/zorgplan vanuit jouw werkveld.

 • Zelfstandig Thuisverpleegkundige (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: THUISVERPLEGING MAERTENS CATHERINE

  Type: Zelfstandige activiteit

  We zijn op zoek naar een enthousiaste collega om ons team van vier te versterken. Als thuisverpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de dagdagelijkse verzorging van patiënten aan huis. Je staat enkel in voor het uitvoeren van verpleegkundige taken, geen administratief werk. Je werkterrein is de regio Knokke-Heist. We beogen een professionele en persoonlijke begeleiding van elke patiënt, op basis van discretie, vertrouwen en respect.

Zoek naar antwoorden van FINIBLOKDRUKKERIJ in sociale netwerken
Look for responds of FINIBLOKDRUKKERIJ in social networks

Lees alle opmerkingen voor FINIBLOKDRUKKERIJ. Laat een reactie achter voor FINIBLOKDRUKKERIJ. FINIBLOKDRUKKERIJ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FINIBLOKDRUKKERIJ. Leave a respond for FINIBLOKDRUKKERIJ. FINIBLOKDRUKKERIJ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FINIBLOKDRUKKERIJ op de google maps. Adres en contacten FINIBLOKDRUKKERIJ
Location of FINIBLOKDRUKKERIJ on the google maps. Address and contacts of FINIBLOKDRUKKERIJ

Andere gerelateerde bedrijven als come FINIBLOKDRUKKERIJ FINIBLOKDRUKKERIJ: ALUNION | Www.socomex.com | Gest-Info SPRL | MARCEL PEETERS | MARC BONTINCK

Other related companies as FINIBLOKDRUKKERIJ: ALUNION | Www.socomex.com | Gest-Info SPRL | MARCEL PEETERS | MARC BONTINCK

FINIBLOKDRUKKERIJ is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FINIBLOKDRUKKERIJ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03367004394. Het bedrijf FINIBLOKDRUKKERIJ bevindt zich op het adres: DE PRETSTRAAT 56; 2060; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 862,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 390,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in FINIBLOKDRUKKERIJ zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FINIBLOKDRUKKERIJ is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FINIBLOKDRUKKERIJ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FINIBLOKDRUKKERIJ, openstaande posities, locatie van FINIBLOKDRUKKERIJ op de kaart.

FINIBLOKDRUKKERIJ is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is FINIBLOKDRUKKERIJ, company assigned to the tax number BE03367004394. The company FINIBLOKDRUKKERIJ is located at the address: DE PRETSTRAAT 56; 2060; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 862,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 390,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in FINIBLOKDRUKKERIJ were not found.
The main activity of FINIBLOKDRUKKERIJ is Personal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FINIBLOKDRUKKERIJ is not available. You also can look at reviews of FINIBLOKDRUKKERIJ, open positions, location of FINIBLOKDRUKKERIJ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FINIBLOKDRUKKERIJ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FINIBLOKDRUKKERIJ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FINIBLOKDRUKKERIJ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FINIBLOKDRUKKERIJ, employees, financial statistics.