FILIP LEMMENS

Contactgegevens FILIP LEMMENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FILIP LEMMENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

FILIP LEMMENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SCHOMSTRAAT 110; 3582; BERINGEN, België

Telefoon (phone): 11420971 (+32-11420971) 11420971 (+32-11420971)

Fax (fax): +32 (81) 575-86-94 +32 (81) 575-86-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FILIP LEMMENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FILIP LEMMENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FILIP LEMMENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FILIP LEMMENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FILIP LEMMENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FILIP LEMMENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FILIP LEMMENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FILIP LEMMENS
Products information FILIP LEMMENS

BTW identificatienummer (tax): BE08289703369
Ondernemingsnummer: 7522583007
Hoofdstad (capital): 909,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 611,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in FILIP LEMMENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FILIP LEMMENS
(Get full report from official database of BE for FILIP LEMMENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor FILIP LEMMENS
Addition kinds of activities for FILIP LEMMENS

3088. Kunststof loodgieterswerk | Plastics plumbing fixtures
508801. Marine ambachten en benodigdheden | Marine crafts and supplies
17919903. Lift voorbouw, metaal | Elevator front installation, metal
26719905. Thermoplastisch gecoat papier voor verpakking | Thermoplastic coated paper for packaging
34460300. Hekken, poorten, posten en vlaggenpalen | Fences, gates, posts, and flagpoles
35599906. Kleiwerkende en tempererende machines | Clay working and tempering machines
35790306. Stapelmachines (hand of kracht) | Stapling machines (hand or power)

Werken bij FILIP LEMMENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FILIP LEMMENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FILIP LEMMENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FILIP LEMMENS. Looking for open vacancies in other companies

 • Elektricien verlichtingsinstallaties (m/v) (HOBOKEN)

  Regio: HOBOKEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  U voert onderhouds- en elektriciteitswerken aan verlichtingsinstallaties uit in onder meer industriële bedrijven, scholen, sporthallen, winkelcentra en kantoren in heel België.

 • Toonbankbediende/Kassier(ster) regio Diegem (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: SYNERGIE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  · Het klaarzetten van de toonbank voor de service. · Je werkt met de kassa. · Het voorbereiden van de broodjes · Meehelpen afruimen en proper maken van de toonbanken, installaties & werkplekken. · Je zorgt voor een hygiënische bewaring van de voedingsmiddelen. · Je springt in voor collega's.

 • Heftruckchauffeur/Reachtruckchauffeur (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Je werkt met de heftruck (4 vorken) Je zet zendingen klaar en weg aan de hand van scansysteem - Je controleert de paletten op kwaliteit - Je maakt CMR en verzendnota’s op - Je hebt oog voor het optimaal gebruik van het magazijn en raadpleegt veelvuldig de stockvolumes - Je staat in voor de goede en efficiënte werking van het magazijn - Je staat in voor het onderhoud van het magazijn

 • Senior GL Accountant - Vilvoorde (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Accountemps is momenteel op zoek naar een Senior GL Accountant (m/v) voor een bedrijf in Vilvoorde. Het bedrijf is gevestigd in Vilvoorde. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Senior GL Accountant zijn: Je bereidt de BTW- en Intrastataangiftes voor; Je bereidt de vennootschapsbelasting voor; Je verzorgt de maandafsluiting: Je voert diverse boekingen uit; Je verzorgt de maandelijkse balansreconciliaties; Je biedt ondersteuning voor jouw andere collega's indien nodig. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • Accounts Payable Accountant Leuven (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben je onmiddellijk of zeer snel beschikbaar en geïnteresseerd in een interim functie ? Dan ben jij de persoon waar Accountemps naar op zoek is! Voor een grote Belgische speler in de agrarische sector gelegen Leuven, zijn we dringend op zoek naar een Accounts Payable Accountant, dit voor een interim opdracht van een aantal maand. Jouw taken: - Je bent verantwoordelijk voor het coderen en inboeken van leveranciersfacturen - Je biedt hulp bij het onderhouden van de AP bestanden - Je doet de administratieve opvolging van de boekhouding By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • Verpleegkundige projectstaffing ouderenzorg Tienen (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: Care Talents Brussel

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Tijdens dit project zal je als verpleegkundige tewerkgesteld worden in een residentie in de mooie omgeving van Tienen. Je zal onder andere instaan voor de dagdagelijkse verzorging van de bewoners, het beheren en toedienen van medicatie via verschillende toegangswegen, het up-to-date houden van bewonersdossiers, enzovoort. Contact met bewoners en hun families, met artsen en je naaste collega's zijn dagdagelijkse kost. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

 • Project Team support te Haren (HAREN (BRUSSEL-STAD))

  Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Door een veranderde markt en wetgeving was onze kant verplicht om op korte termijn ingrijpende veranderingen door te voeren in zijn systemen. Hierdoor moet de data gebruikt in het “order to cash” proces geanalyseerd en desgevallend gecorrigeerd worden. Om hieraan te verhelpen zijn zij op zoek naar tijdelijke krachten die kunnen helpen om de data over de verschillende systemen te herstellen met als uiteindelijk doel een correcte en volledige factuur naar de klanten toe. Gezien de specificiteit wordt er geen systeemervaring gevraagd. Training in de Oracle Applications, klantendatabases en lokale systemen wordt dan ook verzorgd.

 • Monteur-Elektricien (regio Kempen-Limburg) (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  De nadruk ligt op elektrische montage op locatie. Je werkt in teamverband aan een project voor een klant. Is het afgelopen, krijg je meteen een nieuw project toegewezen. Aan variatie alvast geen gebrek.

 • Jobstudent callcentermedewerker (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: PASSION4BIZZ

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar enthousiaste jobstudenten, die aan de slag willen als interne consultant. Functieomschrijving: Afspraken inplannen voor de vertegenwoordigers. Rapporteren aan je Sales Coordinator. Administratieve taken uitvoeren Offertes opmaken en opvolgen. Telefonische prospectie Competenties Jobgerelateerd: Afspraken inplannen voor de vertegenwoordigers De klantenwerving administratief opvolgen en het team informeren Klanten: Kleine en middelgrote ondernemingen (kmo's) Klanten: Kleinhandelaars Persoonsgebonden: Contactvaardig zijn Commercieel zijn Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) Regels en afspraken nakomen Klantgerichtheid Samenwerken als hecht team Zelfstandig werken Dienstverband: Deeltijds, Tijdelijk, Bepaalde Duur

 • Teamleader Productie Chocolade (m/v) (EREMBODEGEM)

  Regio: EREMBODEGEM

  Bedrijf: PURATOS (BELCOLADE)

  Type: Vaste Job

  Je zorgt dat de organisatie, de planning en de controle van het productieproces in lijn is met de gevraagde leveringstermijnen en de geldende kwaliteit- en veiligheidsnormen. Je bent hierbij verantwoordelijk voor een team van een 10-tal operatoren. Uzelf rapporteert aan de Productie Manager. Je verbetert de kennis van het team door het geven van opleidingen (veiligheid, kwaliteit, productiviteit) of door het voorstellen en opvolgen van interne/externe opleidingen. Je stelt wekelijks de productieplanning en de personeelsplanning op Je volgt in overleg met de technische dienst de technische beschikbaarheid op van de lijn. Je waakt over de beschikbaarheid van de nodige grondstoffen, verpakkingen en hulpmaterialen in overleg met de betrokken afdelingen. Je neemt deel aan continue verbeteringsprojecten en je werkt samen aan de opvolging ervan met de procesingenieur, dienst engineering en technische dienst. Je waakt over de correcte toepassing van de GMP, HACCP en BRC procedures.

 • Uitzendconsulent Konvert Interim Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

  Type: Vaste Job

  Voor ons kantoor, Konvert Interim Kortrijk, zijn wij op zoek naar een gedreven Uitzendconsulent(e) (m/v) met of zonder ervaring: Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: - Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten - Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken - Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling - Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties

 • Boekhouder met ervaring (KOEKELARE)

  Regio: KOEKELARE

  Bedrijf: Talentus Oostende

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor het beheer van het aankoop-, verkoop- en financieel dagboek; Je beheert alle kosten binnen de organisatie en je creëert een grafisch overzicht; Je werkt gestructureerd, ordelijk en efficiënt. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gevestigd en erkend vleesbedrijf dat zich specialiseert in het portioneren en bereiden van vlees op maat van de klant.

Zoek naar antwoorden van FILIP LEMMENS in sociale netwerken
Look for responds of FILIP LEMMENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor FILIP LEMMENS. Laat een reactie achter voor FILIP LEMMENS. FILIP LEMMENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FILIP LEMMENS. Leave a respond for FILIP LEMMENS. FILIP LEMMENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FILIP LEMMENS op de google maps. Adres en contacten FILIP LEMMENS
Location of FILIP LEMMENS on the google maps. Address and contacts of FILIP LEMMENS

Andere gerelateerde bedrijven als come FILIP LEMMENS FILIP LEMMENS: GEMEENTEBESTUUR | PARTENA | A.A.A.ITALO-NET | ELECTRO VINDEVOGHEL L. | MARIE-JEANNE COOLS

Other related companies as FILIP LEMMENS: GEMEENTEBESTUUR | PARTENA | A.A.A.ITALO-NET | ELECTRO VINDEVOGHEL L. | MARIE-JEANNE COOLS

FILIP LEMMENS is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FILIP LEMMENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08289703369. Het bedrijf FILIP LEMMENS bevindt zich op het adres: SCHOMSTRAAT 110; 3582; BERINGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 909,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 611,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in FILIP LEMMENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FILIP LEMMENS is Diversen Detailhandel, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FILIP LEMMENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FILIP LEMMENS, openstaande posities, locatie van FILIP LEMMENS op de kaart.

FILIP LEMMENS is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is FILIP LEMMENS, company assigned to the tax number BE08289703369. The company FILIP LEMMENS is located at the address: SCHOMSTRAAT 110; 3582; BERINGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 909,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 611,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in FILIP LEMMENS were not found.
The main activity of FILIP LEMMENS is Miscellaneous Retail, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FILIP LEMMENS is not available. You also can look at reviews of FILIP LEMMENS, open positions, location of FILIP LEMMENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FILIP LEMMENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FILIP LEMMENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FILIP LEMMENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FILIP LEMMENS, employees, financial statistics.