FILIP DOCKX

Contactgegevens FILIP DOCKX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FILIP DOCKX: address, phone, fax, email, website, opening hours

FILIP DOCKX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STEENWEG BAARLE 3; 2382; RAVELS, België

Telefoon (phone): 14656779 (+32-14656779) 14656779 (+32-14656779)

Fax (fax): +32 (51) 908-26-50 +32 (51) 908-26-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FILIP DOCKX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FILIP DOCKX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FILIP DOCKX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FILIP DOCKX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FILIP DOCKX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FILIP DOCKX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FILIP DOCKX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FILIP DOCKX
Products information FILIP DOCKX

BTW identificatienummer (tax): BE01578979492
Ondernemingsnummer: 9591033935
Hoofdstad (capital): 868,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 776,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in FILIP DOCKX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FILIP DOCKX
(Get full report from official database of BE for FILIP DOCKX)

Aanvulling soorten activiteiten voor FILIP DOCKX
Addition kinds of activities for FILIP DOCKX

473101. Transportagenten en makelaars | Transportation agents and brokers
22580100. Kant- en kantproducten | Lace and lace products
39520300. Potloden en leidingen, waaronder artiesten ' | Pencils and leads, including artists'
79990702. Schiettent | Shooting gallery
86610000. Religieuze organisaties | Religious organizations

Werken bij FILIP DOCKX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FILIP DOCKX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FILIP DOCKX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FILIP DOCKX. Looking for open vacancies in other companies

 • BOBIJNOPZETTER/STER (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma te Vichte zijn we op zoek naar een bobijnopzetter/ster

 • Administratief medewerker (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Schoolverlater of kennis van boekhouden? Zin in een ondersteunende administratieve functie? Een bedrijf in Hulshout is op zoek naar een voltijds administratief medewerker ter ondersteuning van de boekhoudafdeling. Je staat voornamelijk in voor de basic taken namelijk: input van gegevens boeking van facturen grootboekrekeningen boekhoudklasses onderscheiden bankstukken Je krijgt hier de kans om je te ontwikkelen en een eerste ervaring te verrijken.

 • CHAUFFEUR met RIJBEWIJS B PERSONENVERVOER M/V (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een havenbedrijf te Zeebrugge zijn we op zoek naar flexibele busdrivers (M/V) die instaan voor het vervoer van de havenarbeiders van en naar het schip of de trein. Door het unieke karakter van de haven, bieden wij u werk op basis van dagcontracten in flexibele werkroosters. Je zit zelf mee aan het stuur van je eigen planning. Je geeft zelf aan hoeveel dagen je kan werken. Ideaal dus voor zowel een voltijdse baan, maar ook voor de bijverdieners!

 • Groenarbeider m/v (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Kan je vlot en veilig werken met een bosmaaier? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Voor een tuin- en landbouwbedrijf gelegen in Zele zijn wij op zoek naar groenarbeiders (M/V) om onderhoudswerken uit te voeren. Je maait de hoge grassen en onkruid met een bosmaaier rond obstakels van zijbermen en/of middenbermen. Je ruimt zwerfvuil op. Je plaatst planten. Je werkt op verschillende plaatsen in Vlaanderen.

 • Calculator (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn op zoek naar een calculator voor tewerkstelling regio Geel bij een bouwbedrijf. Als calculator ben je verantwoordelijk voor: opmaken van kostprijsberekening rekening houdend met de aard en omstandigheden van het project coördinatie van de ondersteunende diensten ter respectering van de deadline voor indienen van de offerte opmaken van de kostprijs rekening houdende met de risicodekking en winst samenstellen van de uiteindelijke offerte en bijhorende documenten

 • vrachtwagenchauffeur CE voor lokale ritten (dagwerk) maandag- vrijdag (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij een gemotiveerde vrachtwagenchauffeur CE? Je zoekt een job regio Brugge? Lees dan snel verder! Het bedrijf is een grote speler in de metaalsector. 80% van het staal die toekomt, voornamelijk uit Engeland, vertrekt 1 op 1 zonder behandeling. 20 % wordt bewerkt – gezaagd,geplooid. De firma produceert zelf niets! Chauffeurs rijden de vrachtwagens buiten de firma of rijden ermee rond naar de klanten.Dit zullen meestal lokale ritten zijn regio West- Vlaanderen en niet naar het buitenland. Veiligheid en correct laden is van groot belang.Het staal weegt tot 6 ton. Het team bestaat uit 40 arbeiders en 25 bedienden.

 • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Plus Home services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Allround winkelmedewerker jobstudent (VRASENE)

  Regio: VRASENE

  Bedrijf: Konvert Interim Beveren

  Type: Studentenjob

  Voor een buurtwinkel in Vrasene zijn we op zoek naar jobstudent voor in het weekend en vakanties te werken. Omdat het gaat om een kleinere winkel sta je in voor een breed takenpakket: kassa, rekken aanvullen, charcuterie snijden, winkel schoonmaken, enz. We zijn voor de functie dus op zoek naar iemand die het fijn vindt om in een klein team nauw samen te werken. Bovendien kan ook je werken in het weekend. De ene week werk je zaterdag, de andere week zondag. Voel jij je hierdoor aangesproken? Contacteer ons snel en misschien is de job wel voor jou!

 • ACCOUNT MANAGER VERZEKERINGEN (ONDERNEMINGEN) (LAARNE)

  Regio: LAARNE

  Bedrijf: Hays Gent

  Type: Vaste Job

  Accountmanager Verzekeringen (Ondernemingen) Commerciële ervaring in verzekeringen naar ondernemingen is vereist Regio Laarne Voor een succesvolle bankagent en onafhankelijke verzekeringsmakelaar met meerdere vestigingen is Hays Bank en Verzekeringen Gent momenteel ter uitbreiding van het team op zoek naar een Commercieel Medewerker Verzekeringen (Buitendienst). Als Commerciële Buitendienstmedewerker is het jouw hoofdtaak om de bestaande klantenportefeuille te bewerken en verder uit te bouwen door prospectie naar nieuwe kmo-klanten. Je gaat hierbij actief op zoek naar klanten waarbij je hen adviseert op vlak van verzekeringen (BOAR en leven). Jouw werkgebied situeert zich in de ruime regio van Gent tot Dendermonde.

 • Projectleider Elektromechanica (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: VIO-HR

  Type: Vaste Job

  Ben jij in het bezit van een masterdiploma Elektromechanica? Spreek jij vlot je talen (NL - FR - ENG)? Beschik jij bovendien over leidinggevende capaciteiten? Dan is dit een mooie kans!  Voor een sterke speler op vlak van ontwerp, constructie en onderhoud van technische installaties kijkt VIO uit naar een Projectleider Elektromechanica. Als Projectleider krijg je volgende taken toevertrouwd: Coördinatie van projecten: van voorbereiding tot bestellingen plaatsen, de uitvoering en de nazorg Je ondersteunt bij de offerteopmaak  Toezicht op veiligheid en goede verloop volgens planning Bijdrage tot een fijne bedrijfscultuur waar veiligheid, kwaliteit, samenwerking en flexibiliteit centraal staan

 • Werftoezichter (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: N\a

  Type: Vaste Job

  Je staat dagelijks in voor de opvolging van de werken (riolering en wegenis) en zult de werfvergaderingen bijwonen. Ook sta je in voor het controleren van vorderingstaten met de aannemer en het opmeten van uitgevoerde hoeveelheden op het terrein behoort ook tot jouw job. Tenslotte sta je in voor het uitvoeren van proeven (slagsonde, waterproeven, plaatproeven, enz...).

 • Gentis - .NET Developer (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Onze klant is een Belgisch bedrijf, actief binnen de financiële sector. Een greep uit jouw dagelijkse taken.. Je neemt de leiding in technische projecten. Je bewaart het overzicht en waakt over de kwaliteit van de geleverde oplossing. Je bepaalt de technische architectuur mee. Je wordt betrokken in strategische discussies en denkt actief mee over de uitbouw van ons platform. Je komt terecht in een multi-disciplinair team van .NET developers, business analists, software quality engineers en solution architects/team leads. Je neemt het mentorship op van Junior en Medior developers. Onder het motto "leading-by-example", werk je als ervaren .NET developer efficient mee aan de oplossing. De functie-eisen voor deze missie.. Je hebt minimaal 3 jaar bewezen werk ervaring als .NET developer en minstens 7 jaar werkervaring Je bent een teamspeler en vertrouwd met de werking van een Scrum team. Je hebt kennis van onder andere: ASP.NET / MVC / Entity Framework / SQL Server / Azure... Je kan het overzicht bewaren in een complex technisch project. Je spreekt naast het Nederlands ook vloeiend Engels Details.. Locatie: Regio Mechelen Duur: 6+ maanden

Zoek naar antwoorden van FILIP DOCKX in sociale netwerken
Look for responds of FILIP DOCKX in social networks

Lees alle opmerkingen voor FILIP DOCKX. Laat een reactie achter voor FILIP DOCKX. FILIP DOCKX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FILIP DOCKX. Leave a respond for FILIP DOCKX. FILIP DOCKX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FILIP DOCKX op de google maps. Adres en contacten FILIP DOCKX
Location of FILIP DOCKX on the google maps. Address and contacts of FILIP DOCKX

Andere gerelateerde bedrijven als come FILIP DOCKX FILIP DOCKX: Mutton | Syssens Jean-Paul | VAN HALL ET HEURTER | Nollet-Denomedia BVBA | TECHTACTIC

Other related companies as FILIP DOCKX: Mutton | Syssens Jean-Paul | VAN HALL ET HEURTER | Nollet-Denomedia BVBA | TECHTACTIC

FILIP DOCKX is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FILIP DOCKX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01578979492. Het bedrijf FILIP DOCKX bevindt zich op het adres: STEENWEG BAARLE 3; 2382; RAVELS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 868,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 776,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in FILIP DOCKX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FILIP DOCKX is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FILIP DOCKX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FILIP DOCKX, openstaande posities, locatie van FILIP DOCKX op de kaart.

FILIP DOCKX is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is FILIP DOCKX, company assigned to the tax number BE01578979492. The company FILIP DOCKX is located at the address: STEENWEG BAARLE 3; 2382; RAVELS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 868,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 776,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in FILIP DOCKX were not found.
The main activity of FILIP DOCKX is Primary Metal Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FILIP DOCKX is not available. You also can look at reviews of FILIP DOCKX, open positions, location of FILIP DOCKX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FILIP DOCKX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FILIP DOCKX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FILIP DOCKX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FILIP DOCKX, employees, financial statistics.