FERNAND BROSE

Contactgegevens FERNAND BROSE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FERNAND BROSE: address, phone, fax, email, website, opening hours

FERNAND BROSE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SASSOR 64; 4910; THEUX, België

Telefoon (phone): 87541039 (+32-87541039) 87541039 (+32-87541039)

Fax (fax): +32 (82) 725-10-82 +32 (82) 725-10-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FERNAND BROSE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FERNAND BROSE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FERNAND BROSE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FERNAND BROSE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FERNAND BROSE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FERNAND BROSE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FERNAND BROSE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FERNAND BROSE
Products information FERNAND BROSE

BTW identificatienummer (tax): BE08747833251
Ondernemingsnummer: 2887451171
Hoofdstad (capital): 329,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 478,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in FERNAND BROSE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FERNAND BROSE
(Get full report from official database of BE for FERNAND BROSE)

Aanvulling soorten activiteiten voor FERNAND BROSE
Addition kinds of activities for FERNAND BROSE

6361. Titel verzekering | Title insurance
30690607. Rug rugverbindingen, latex | Rug backing compounds, latex
34669902. Afsluitingen, gestempeld metaal | Closures, stamped metal
51990703. Pijpen, rokers ' | Pipes, smokers'
87420402. Constructie project management consultant | Construction project management consultant

Werken bij FERNAND BROSE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FERNAND BROSE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FERNAND BROSE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FERNAND BROSE. Looking for open vacancies in other companies

 • Poetshulp aan huis (OVERIJSE)

  Regio: OVERIJSE

  Bedrijf: OCMW Overijse

  Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

  Wekelijks/tweewekelijks verricht je het poetswerk aan huis bij cliënten die daar tijdelijk of blijvend niet meer zelf voor kunnen instaan. Dankzij jouw inzet kunnen deze inwoners van Overijse zo lang mogelijk zelfstandig thuis wonen in hun vertrouwde omgeving.

 • Administratief bediende boekhouding | Regio Tonger (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Accountemps zoekt een administratief bediende boekhouding - debiteurenbeheer voor een groeiend bedrijf actief in regio Tongeren. Voor een van onze klanten zijn wij momenteel op zoek naar een enthousiaste administratief bediende boekhouding in Regio Tongeren . Takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor het verwerken van de leveranciersfacturen; Je volgt het goedkeuringsproces nauw op; Je bereid de betalingen voor in Isabel; Je staat in voor het boeken van banken; Je maant klanten telefonisch en schriftelijk aan; Je legt betalingsregelingen vast; Je staat in voor de afhandeling van de klachtenprocedures; Het opvolgen van dossiers doorgegeven aan het incassobureau; Je staat onder begeleiding in voor een boekhouding van A-Z van één van de dochtermaatschappijen; Aanvullende taken binnen administratie. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Administratief bediende (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Konvert Interim Gent

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant van Konvert zijn wij op zoek naar een administratief assistente voor op de aankoopafdeling, dit voor een tijdelijke opdracht tot minstens eind december. (dit kan ook langer zijn) TAAKOMSCHRIJVING: - Inputten van gegevens

 • Assistent projectmanager (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Temse zijn we op zoek naar een Assistent projectmanager- werkvoorbereider (m/v): Je zorgt voor de tekeningen, de verwerkingen, de aankopen en de opvolging van verschillende projecten; Je vormt de brug tussen de productie en de project manager en onderhoudt goede contacten met leveranciers; Je maakt bewerkings- en materiaallijsten in de projectsoftware en staat in voor de aankopen die hieruit volgen; Je stelt de detail- en productie-tekeningen voor de betrokken afdelingen op.

 • chauffeur CE (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Transport met betonmixer en kipper vervoer van beton zand en gravé

 • Elektromecanicien m/v (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: Actief Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in de regio van Kontich zijn wij op zoek naar een ervaren elektromecanicien m/v: - Je voert preventief onderhoud uit aan installaties op verplaatsing - Je zorgt voor een continue modernisatie van de installaties. - In geval van pannes doe je een interventie ter plaatse. - Je werkt pro-actief en oplossingsgericht in samenspraak met de klant - Je hebt direct contact met de klanten #elektro #elektromecanicien #mecanicien #techniek #installaties #onderhoud #installatie #depannage #service #mechanica #elektriciteit

 • Huishoudhulp Maaseik (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: PUUUR BREE

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Bredene (BREDENE)

  Regio: BREDENE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Zandstraler - Ontlakker (PAAL)

  Regio: PAAL

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Heb jij een eerste ervaring als zandstraler en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ben jij misschien de vakman die we zoeken. Voor onze klant uit regio Limburg, met kantoor in Beringen, zoeken we een zandstraler - ontlakker. Als zandstraler ga je verschillende metalen constructies zandstralen zodat men die achteraf kan poederlakken. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het onderhoud van de straalcabine en de ontlakkingsmachine.

 • Fabrieksagent van Engelands grootste "kitchenwarecompany" zoekt vertegenwoordiger op commissiebasis (HERK-DE-STAD)

  Regio: HERK-DE-STAD

  Bedrijf: GRONICO TRADING CO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Fabtrieksagent Gronico te Herk de stad zoekt voor de verdeling van haar exclusieve collectie s uit U.K. - - meerdere vertegenwoordigers in gans Belgie om deze exclusieve artikelen te verdelen aan de vakhandel. Doelgroep voor deze exclusieve artikelen zijn : Kookwinkels Meubelzaken Gadgetwinkels Cadeauwinkels Bloemisten Bakwinkels Koffie- en theewinkels Natuurwinkels en oliewinkels wijnhandelaars... Enkel op zelfstandige basis ( u dient dus in bezit te zijn van een btwnr) Hoge commisielonen Alles is bespreekbaar voltijds of deeltijds Interesse neem contact bvba Gronico Trading Industrieweg 1080 3540 Herk de stad Limburg 013 55 26 36 - 013 55 26 39

 • ClearSource - Java Developer (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  We're actively looking for 2 Java Developers for a freelance mission of 6 months (+extension) in Geel. You'll join a team of 11 people working on supply-chain applications Job Description develop applications in Java 8 coach fellow developers monitor best practices help the technical architecture together with the Solution Architect contribute to a DevOps culture work in an Agile way Profile min 2 years' experience in Java EE / JBoss experience with micro service / SOA landscape experience with API Design and Domain Driven Design experience with AWS Cloud native development (Lambda, DynamoDB, API GateWay, SQS / SNS / ...) any experience with Docker / Kubernetes, Jenkins, Artifactory, sonar, CI-CD is a strong asset fluent in English (Dutch is an asset) Details Start: ASAP Duration : 6 months + extension (scope of the project : 2 years) Location: Limburg

 • Mystery shoppers gezocht (België)

  Regio: België

  Bedrijf: VABU

  Type: Werfreserve

  We zoeken mystery shoppers voor de regio Vlaams-Brabant, Brussel en Oost-Vlaanderen! Oog voor detail is een pluspunt! Een wagen en een internetverbinding een vereiste! Aangename bij-job!

Zoek naar antwoorden van FERNAND BROSE in sociale netwerken
Look for responds of FERNAND BROSE in social networks

Lees alle opmerkingen voor FERNAND BROSE. Laat een reactie achter voor FERNAND BROSE. FERNAND BROSE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FERNAND BROSE. Leave a respond for FERNAND BROSE. FERNAND BROSE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FERNAND BROSE op de google maps. Adres en contacten FERNAND BROSE
Location of FERNAND BROSE on the google maps. Address and contacts of FERNAND BROSE

Andere gerelateerde bedrijven als come FERNAND BROSE FERNAND BROSE: POL COLAERT | Info Chain | Vereecke Pieter en Zonen NV | Soumagne Jean-Pierre | Galoiske

Other related companies as FERNAND BROSE: POL COLAERT | Info Chain | Vereecke Pieter en Zonen NV | Soumagne Jean-Pierre | Galoiske

FERNAND BROSE is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FERNAND BROSE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08747833251. Het bedrijf FERNAND BROSE bevindt zich op het adres: SASSOR 64; 4910; THEUX. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 329,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 478,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in FERNAND BROSE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FERNAND BROSE is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FERNAND BROSE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FERNAND BROSE, openstaande posities, locatie van FERNAND BROSE op de kaart.

FERNAND BROSE is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is FERNAND BROSE, company assigned to the tax number BE08747833251. The company FERNAND BROSE is located at the address: SASSOR 64; 4910; THEUX. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 329,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 478,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in FERNAND BROSE were not found.
The main activity of FERNAND BROSE is Pipelines, Except Natural Gas, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FERNAND BROSE is not available. You also can look at reviews of FERNAND BROSE, open positions, location of FERNAND BROSE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FERNAND BROSE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FERNAND BROSE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FERNAND BROSE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FERNAND BROSE, employees, financial statistics.