FE. VOTQUENNE FILS

Contactgegevens FE. VOTQUENNE FILS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FE. VOTQUENNE FILS: address, phone, fax, email, website, opening hours

FE. VOTQUENNE FILS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GRAND-RUE 6; 6183; COURCELLES, België

Telefoon (phone): 71450842 (+32-71450842) 71450842 (+32-71450842)

Fax (fax): +32 (83) 278-82-32 +32 (83) 278-82-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FE. VOTQUENNE FILS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FE. VOTQUENNE FILS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FE. VOTQUENNE FILS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FE. VOTQUENNE FILS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FE. VOTQUENNE FILS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FE. VOTQUENNE FILS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FE. VOTQUENNE FILS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FE. VOTQUENNE FILS
Products information FE. VOTQUENNE FILS

BTW identificatienummer (tax): BE03794921875
Ondernemingsnummer: 2494964599
Hoofdstad (capital): 210,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 900,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in FE. VOTQUENNE FILS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FE. VOTQUENNE FILS
(Get full report from official database of BE for FE. VOTQUENNE FILS)

Aanvulling soorten activiteiten voor FE. VOTQUENNE FILS
Addition kinds of activities for FE. VOTQUENNE FILS

2782. Blankboeken en Looseleafbinders | Blankbooks and looseleaf binders
279601. Gravure platemaking diensten | Gravure platemaking services
594502. Speelgoed en spelletjes | Toys and games
20660302. Chocoladerepen, solide | Chocolate bars, solid
38279903. Contour projectoren | Contour projectors

Werken bij FE. VOTQUENNE FILS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FE. VOTQUENNE FILS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FE. VOTQUENNE FILS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FE. VOTQUENNE FILS. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator voeding 2 ploegen M/V (BAVEGEM)

    Regio: BAVEGEM

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Operator gezocht voor een voedingsbedrijf regio Wetteren/ Sint-Lievens-Houtem. Ben jij de machine operator die wij zoeken? Kijk snel verder! Je staat in voor het correct aanvoeren van de grondstoffen en deze te vermengen om zo het juist eindproduct te verkrijgen. Je controleert het eindproduct en je zorgt ervoor dat alles volgens de regels verloopt. Je volgt het hele proces op en kijkt na of alles juist is verpakt. Je staat in voor het voorbereiden van de productiemaatregelen: reinigen en sterilisatie van yoghurt rijpingstanks en opstarten van het yoghurtrijpingsproces.

  • Bedrijfsverpleegkundige regio Vlaams-Brabant (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project sta je voor de verpleegkundige taken met betrekking tot preventie en bescherming op het werkveld. Je takenpakket bestaat zowel uit het uitvoeren van preventieve arbeidsgeneeskundige onderzoeken als het bieden van ondersteuning op welzijnsgebied. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Translator Slovenian (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: ASAP OFFICE GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een bedrijf gespecialiseerd in computertalen. Om een onderdeel te vertalen in het Sloveens, zijn we op zoek naar een tijdelijke medewerker/vertaler. - Je staat in voor het vertalen van woorden in het Sloveens - Je vertaalt de woorden op een correcte manier (m/v - meervoud / enkelvoud) - Je past de taalregels correct toe

  • Polyvalent IT-technieker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Go4Jobs Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * Je versterkt het technische team * Het herstellen IT gerelateerde producten zoals PC's, Iphone's,... behoort tot je takenpakket. * Je herstelt evenwel voor particulieren als kleine bedrijven

  • Schilder Decorateur met ervaring (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gevestigd regio Kortrijk zijn we dringend op zoek naar een schilder met ervaring. Dit voor zowel binnen- als buiten schilderwerk voor particuliere woningen regio West-Vlaanderen.

  • Assistent/ Assistente boorder geothermie (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met een collega boorder/ werfverantwoordelijke sta je in voor het correct plaatsen van geothermische sondes. Dit omvat: werfvoorbereiding en werfinrichting het ondersteunen van een boorder bij verticale boringen tot > 100 m diep aanleggen van bovenleidingen (elektrolas) correct opleveren van een geothermische installatie Als medewerker in het team maak je kennis met alle taken binnen het boorbedrijf. Assisitent boorder geothermie is een goede basis voor doorgroeien binnen het team. Na een proefperiode kom je in aanmerking voor verder interne opleidingen/ opleiding boorder.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Damme - Moerkerke (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Knokke-Heist 20u/week in 1 of 2 gezinnen (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 1 gastgezin wonende in Knokke-Heist (Zoute). Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren als Home manager. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Zaterdaghulp Zara Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ZARA

    Type: Studentenjob

    Als zaterdaghulp vervul je de taken van een sales assistant waarbij je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder helpt, graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Baliemedewerker Sportoase Ter Heide Rotselaar (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    • Je staat in voor een klantvriendelijk ontvangst van de bezoekers van het sportcomplex en dit zowel persoonlijk, telefonisch als per mail • Correcte informatie verstrekken over aangeboden diensten, tarieven, tijden, abonnementen,... • Organisatie van de dagelijkse werking van de infobalie • Correct verwerken van alle kassaverrichtingen • Verantwoordelijkheid voor enkele administratieve taken (verwerken reservaties,…)

  • Klinisch psycholoog/orthopedagoog (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: SOLIDE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zelfstandig opnemen van aanmelding, intake en indicatiestelling en eventueel aansluitende therapie: - belevingsonderzoek bij kinderen en jongeren - psychotherapie bij kinderen en jongeren - ouderbegeleiding Bij interesse kunt u ook ingeschakeld worden voor psychodiagnostiek (afname intelligentietesten en aandachts- en concentratieonderzoek) Maandelijks intervisie.

  • medewerker broodjeszaak (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: BAGETEL

    Type: Flexijob

    Broodjes maken, Voorbereidend werk (groenten snijden,..) Afwas Winkel in orde houden

Zoek naar antwoorden van FE. VOTQUENNE FILS in sociale netwerken
Look for responds of FE. VOTQUENNE FILS in social networks

Lees alle opmerkingen voor FE. VOTQUENNE FILS. Laat een reactie achter voor FE. VOTQUENNE FILS. FE. VOTQUENNE FILS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FE. VOTQUENNE FILS. Leave a respond for FE. VOTQUENNE FILS. FE. VOTQUENNE FILS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FE. VOTQUENNE FILS op de google maps. Adres en contacten FE. VOTQUENNE FILS
Location of FE. VOTQUENNE FILS on the google maps. Address and contacts of FE. VOTQUENNE FILS

Andere gerelateerde bedrijven als come FE. VOTQUENNE FILS FE. VOTQUENNE FILS: FLPUNTA LINEA B BVBA | JEAN-PAUL DE COSTER | ARCHERS GRAND SERMENT ROYAL ST-SEBASTIEN | Lammens J | Steenmans BVBA

Other related companies as FE. VOTQUENNE FILS: FLPUNTA LINEA B BVBA | JEAN-PAUL DE COSTER | ARCHERS GRAND SERMENT ROYAL ST-SEBASTIEN | Lammens J | Steenmans BVBA

FE. VOTQUENNE FILS is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FE. VOTQUENNE FILS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03794921875. Het bedrijf FE. VOTQUENNE FILS bevindt zich op het adres: GRAND-RUE 6; 6183; COURCELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 210,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 900,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in FE. VOTQUENNE FILS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FE. VOTQUENNE FILS is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FE. VOTQUENNE FILS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FE. VOTQUENNE FILS, openstaande posities, locatie van FE. VOTQUENNE FILS op de kaart.

FE. VOTQUENNE FILS is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is FE. VOTQUENNE FILS, company assigned to the tax number BE03794921875. The company FE. VOTQUENNE FILS is located at the address: GRAND-RUE 6; 6183; COURCELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 210,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 900,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in FE. VOTQUENNE FILS were not found.
The main activity of FE. VOTQUENNE FILS is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FE. VOTQUENNE FILS is not available. You also can look at reviews of FE. VOTQUENNE FILS, open positions, location of FE. VOTQUENNE FILS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FE. VOTQUENNE FILS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FE. VOTQUENNE FILS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FE. VOTQUENNE FILS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FE. VOTQUENNE FILS, employees, financial statistics.