FE. ROMAIN

Contactgegevens FE. ROMAIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FE. ROMAIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

FE. ROMAIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES REMPARTS 1; 5070; FOSSES-LA-VILLE, België

Telefoon (phone): 71711083 (+32-71711083) 71711083 (+32-71711083)

Fax (fax): +32 (12) 328-58-98 +32 (12) 328-58-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FE. ROMAIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FE. ROMAIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FE. ROMAIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FE. ROMAIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FE. ROMAIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FE. ROMAIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FE. ROMAIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FE. ROMAIN
Products information FE. ROMAIN

BTW identificatienummer (tax): BE02073638916
Ondernemingsnummer: 1262573242
Hoofdstad (capital): 341,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 667,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in FE. ROMAIN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FE. ROMAIN
(Get full report from official database of BE for FE. ROMAIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor FE. ROMAIN
Addition kinds of activities for FE. ROMAIN

513602. Herenkleding, nachtkleding en onderkleding | Men's and boys' robes, nightwear, and undergarments
07230105. Hooibalken diensten | Hay baling services
20770103. Vleesmaaltijd en tankage, behalve als diervoeder | Meat meal and tankage, except as animal feed
32990305. Panelen, papier mache of gips van Parijs | Panels, papier mache or plaster of paris
35890104. Magnetronovens (kookgerei), commercieel | Microwave ovens (cooking equipment), commercial
37990301. Caddy auto's | Caddy cars
39140203. Ecclesiastische ware, nikkel zilver | Ecclesiastical ware, nickle silver

Werken bij FE. ROMAIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FE. ROMAIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FE. ROMAIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FE. ROMAIN. Looking for open vacancies in other companies

 • Logistiek verantwoordelijke | Duits - Engels - Frans | Genk (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: OFFICETEAM

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Neem jij graag de leiding en zorg jij er steeds voor dat alles volgens plan verloopt? Heb jij daarbovenop ook een probleemoplossende ingesteldheid en een grondige kennis van Excel? Wij hebben de ideale job voor jou ! Onze klant, een sterk groeiende en dynamische onderneming gelegen te Genk, is momenteel op zoek naar een logistiek verantwoordelijke om de leiding te nemen over een afdeling en ervoor te zorgen dat alles in goede banen loopt. Jouw verantwoordelijkheden: Je verzorgt samen met je collega's de planning van A tot Z; Je neemt klantenbestellingen en retourdocumenten aan en doet de afhandeling hiervan; je regelt transporten op een efficiënte manier; je analyseert klantenbehoeften en biedt oplossingen op maat aan; je ontwikkelt de logistieke strategie en werkt mee aan de toepassing hiervan; je coördineert en leidt de activiteiten van het team; Je rapporteert aan de managing director. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Orderpicker Olen (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Vanuit het distributiecentrum in Olen voorziet CASA al haar winkels van voorraad in heel Europa. CASA beschikt over een gloednieuw magazijn met de nieuwste technologie om het picken te vergemakkelijken. Het distributiecentrum bevindt zich in Olen. Wij zoeken orderpickers die in een toffe omgeving aan de slag willen. Ben je iemand die nauwkeurig kan werken? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Je maakt de bestellingen klaar voor onze winkels. Je werkt zelfstandig maar ziet je collega's regelmatig passeren. Je bent constant in beweging, je staat niet heel de dag op dezelfde plaats te werken. Er is een goed uitgewerkte opleiding voorzien. Je werkt met een manuele of electrische transpallet.

 • Handlanger bouw (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: Qjobs @ CONSTRUCT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zoeken wij een handlanger bouw met ervaring als kraanbestuurder. Je bent bij voorkeur woonachtig in de regio van Bilzen - Lanaken - Maasmechelen. Deze functie is met optie vast!

 • Banketbakker M/V (TERVUREN)

  Regio: TERVUREN

  Bedrijf: JOBCONNECTION

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent of wordt verantwoordelijk van een afdeling binnen de productie, Die zich ontfermt om topkwaliteitsproducten te maken in het assortiment van “klassieke patisserie in een nieuw kleedje”, Liefst boordevol ideeën om vernieuwde creaties te maken.

 • Huishoudheld (m/v) Regio Knokke ! (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

  Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

  Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is DRINGEND op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Knokke. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

 • Jobstudent McDonald's Mol weekend en doordeweekse dagen (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: McDONALD'S

  Type: Studentenjob

  Ben jij een jobstudent en wil je graag een centje bijverdienen? Aarzel dan niet om ons jouw CV te sturen. Bij McDonald's Mol kan je als jobstudent zowel door de week als in het weekend aan de slag. Hou er rekening mee dat je minstens 10 uren per week zult werken en dat deze uren zowel in de vakantie, door de week als tijdens de weekends gepland kunnen worden. Oftewel word je ingezet in ons keukenteam en help je ons met de bereiding van de sandwiches, het beheer van de voorraden volgens het FIFO principe, .... Oftewel word je ingezet in ons counterteam en kom je rechtstreeks in contact met onze klanten om hun te helpen met hun bestelling, het onderhouden van de lobby, ... Je draagt een grote verantwoordelijkheid inzake kwaliteit en voedselveiligheid en werkt in een jong en dynamisch team.

 • Osteopaat (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: DE SADELEIR

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor praktijkhuis Pleintje (Willebroek) en praktijkhuis Sen (Heffen) zijn we op zoek naar een gemotiveerd osteopaat. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis, samen met diëtist, coach, seksuoloog, kinesist, massagetherapeut, ea. Meer info op: www.praktijkhuispleintje.be (Willebroek) www.praktijkhuissen.be (Heffen)

 • Social media recruiter (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: OYEN MARCO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je hebt een zeer goede affiniteit met de sociale media en je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste. Dan kan dit weleens iets voor jou zijn! Onder supervisie van een ervaren recruiter zal je meewerken aan het gehele proces. Naar de toekomst toe zal je instaan om zelf de gefocusde kandidaten aan te werven. Je werkt mee aan de uitbouw van onze groep in zijn geheel. Een specifieke taak is het uitdenken en het uitwerken van een online marketingsstrategie. Daarnaast help je met andere marketingactiviteiten zoals het opzetten van promotiecampagnes, het beheren van onze sociale media en het promoten van evenementen. Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten. Wij zijn actief in de sector Health & Beauty: gezondheid en schoonheid. Wij brengen kwalitatief hoogwaardige producten op de markt waardoor iedereen er goed uitziet en ook gezonder leeft.

 • Talent-IT - .NET Consultant (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Profiel Gemotiveerde .NET helden in alle maten en vormen. Heb jij een ongelooflijke kennis honger, kan je om met iet wat gekke collega's, en investeer je graag in je eigen kennis? Dan zoeken wij jou! Wij werken vooral in volgende technische gebieden (maar dit breidt constant uit): C# .NET ASP.NET MVC Web API Javascript, jquery, AngularJS... HTML5/CSS3 Entity Framework LINQ SQl Server Ken je nog niet alles wat hier staat, maar ben je wel zéér geïnteresseerd om het te kunnen? Neem ook zeker even contact op, wij hebben de juiste omkadering om het aan te leren. Jobgerelateerde competenties: Toepassingen ontwikkelen in .Net m.b.v. een framework: MVC Persoonsgebonden competenties Zin voor nauwkeurigheid hebben Resultaatgerichtheid Contactvaardig zijn Creatief denken (Inventiviteit) Regels en afspraken nakomen Omgaan met stress Klantgerichtheid Samenwerken als hecht team Leervermogen hebben Aanbod Persoonlijke coaching en begeleiding door onze competence manager Algemene opleidingen voor het hele consultancy team Een persoonlijk opleidingsbudget Maandelijkse teammeetings met lekker eten Uitdagende, lachwekkende, of gewoon leuke teambuilding activiteiten Het behalen van Microsoft Certificaten Een competitief loon Extralegale voordelen Firmawagen Plaats tewerkstelling TEAM 4 TALENT indiestraat 2 2000 ANTWERPEN

 • Dampkap Reiniger (Regio Waasland)

  Regio: Regio Waasland

  Bedrijf: BEL-TUR GROUP BVBA

  Type: Werfreserve

  U staat voor de dampkappen te reiniging van grote keukens en deepcleaning. en ook ontstoffingswerken heel flexibele uur regeling ! geen vaste uren met VCA attest. werf reserve.

 • Flexijob zaalhulp (middag) voor vegetarisch restaurant (DEURLE)

  Regio: DEURLE

  Bedrijf: MARKIES DE SALADE

  Type: Flexijob

  Je zorgt voor het ontvangen van de klanten, het opnemen van de bestellingen, het uitschenken en brengen van dranken en gerechten aan tafel en afrekenen. Tussendoor, of op het einde van de shift wordt er afgewassen met een professionele vaatwasmachine. We zijn geopend dinsdag t.e.m. vrijdag voor de lunch

 • VERKOOPSMEDEWERKER (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: VANGROOTLOON

  Type: Flexijob

  U staat in voor: het helpen in de kleine keuken (broodjes, croques...) het onderhoud van de winkel afruimen van tafels

Zoek naar antwoorden van FE. ROMAIN in sociale netwerken
Look for responds of FE. ROMAIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor FE. ROMAIN. Laat een reactie achter voor FE. ROMAIN. FE. ROMAIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FE. ROMAIN. Leave a respond for FE. ROMAIN. FE. ROMAIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FE. ROMAIN op de google maps. Adres en contacten FE. ROMAIN
Location of FE. ROMAIN on the google maps. Address and contacts of FE. ROMAIN

Andere gerelateerde bedrijven als come FE. ROMAIN FE. ROMAIN: HUIS SIBYLLE | R. RUISBROEK F.C. | ATELIERS J. BECKERS | F. APPART | GARAGE MIOLI

Other related companies as FE. ROMAIN: HUIS SIBYLLE | R. RUISBROEK F.C. | ATELIERS J. BECKERS | F. APPART | GARAGE MIOLI

FE. ROMAIN is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FE. ROMAIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02073638916. Het bedrijf FE. ROMAIN bevindt zich op het adres: RUE DES REMPARTS 1; 5070; FOSSES-LA-VILLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 341,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 667,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in FE. ROMAIN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FE. ROMAIN is Gezondheidszorg, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FE. ROMAIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FE. ROMAIN, openstaande posities, locatie van FE. ROMAIN op de kaart.

FE. ROMAIN is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is FE. ROMAIN, company assigned to the tax number BE02073638916. The company FE. ROMAIN is located at the address: RUE DES REMPARTS 1; 5070; FOSSES-LA-VILLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 341,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 667,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in FE. ROMAIN were not found.
The main activity of FE. ROMAIN is Health Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FE. ROMAIN is not available. You also can look at reviews of FE. ROMAIN, open positions, location of FE. ROMAIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FE. ROMAIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FE. ROMAIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FE. ROMAIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FE. ROMAIN, employees, financial statistics.