FA. VERBERCK-MANDERVELD

Contactgegevens FA. VERBERCK-MANDERVELD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FA. VERBERCK-MANDERVELD: address, phone, fax, email, website, opening hours

FA. VERBERCK-MANDERVELD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VICTOR NELISSTRAAT 14; 2900; SCHOTEN, België

Telefoon (phone): 36584034 (+32-36584034) 36584034 (+32-36584034)

Fax (fax): +32 (53) 325-71-86 +32 (53) 325-71-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FA. VERBERCK-MANDERVELD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FA. VERBERCK-MANDERVELD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FA. VERBERCK-MANDERVELD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FA. VERBERCK-MANDERVELD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FA. VERBERCK-MANDERVELD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FA. VERBERCK-MANDERVELD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FA. VERBERCK-MANDERVELD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FA. VERBERCK-MANDERVELD
Products information FA. VERBERCK-MANDERVELD

BTW identificatienummer (tax): BE06333312988
Ondernemingsnummer: 4481842041
Hoofdstad (capital): 957,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 573,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in FA. VERBERCK-MANDERVELD zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FA. VERBERCK-MANDERVELD
(Get full report from official database of BE for FA. VERBERCK-MANDERVELD)

Aanvulling soorten activiteiten voor FA. VERBERCK-MANDERVELD
Addition kinds of activities for FA. VERBERCK-MANDERVELD

13820000. Oplossingen voor olie en gas | Oil and gas exploration services
17420000. Pleisterwerk, gips en isolatie | Plastering, drywall, and insulation
20230104. Powdered baby formule | Powdered baby formula
22111300. Kruiden en andere gekrute textielstoffen, katoen | Crepes and other crinkled texture fabrics, cotton
24991402. Mallets, hout | Mallets, wood
32920500. Buizen en buizen, asbest en asbestcement | Tubing and piping, asbestos and asbestos cement
38220302. Humidistats: wand, kanaal en skelet | Humidistats: wall, duct, and skeleton
38250331. Watt-uur meter, elektrisch | Watt-hour meters, electrical

Werken bij FA. VERBERCK-MANDERVELD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FA. VERBERCK-MANDERVELD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FA. VERBERCK-MANDERVELD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FA. VERBERCK-MANDERVELD. Looking for open vacancies in other companies

 • Mechanisch en elektrisch monteurs (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor outsourcing projecten regio Kortrijk zijn we steeds op zoek naar technische profielen. De functie betreft voornamelijk montage werk van nieuwe machines (machinebouw).

 • PROJECTBEHEERDER m/v (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als projectbeheerder/ontwerper ben je verantwoordelijk voor volgende taken: De opmaak van een kwalitatief goed en uitvoerbaar ontwerp. Je bereidt het dossier voor en dit voor uitvoering in het kader van aanleg van nutsleidingen en openbare verlichting. (elektriciteit en gas) Verder hou je In je ontwerp ook rekening met de wensen van de klant. Je verzamelt alle informatie die nodig is om een kwalitatief goed ontwerpdossier te bekomen (technisch financieel en administratief). Je maakt het deelnetwerk aan in SAP en specifieert hierin de benodigde materialen en capaciteit. Je woont coördinatievergaderingen bij in de ontwerpfase tekent een digitaal en volledig ontwerpplan dat verder gebruikt wordt voor de vergunningsaanvragen Het aanpassen van de Geosynergiekaart in functie van het werkelijke ontwerp behoort eveneens tot jouw taken.. Tijdens de uitvoeringsfase treedt je op als aanspreekpunt om oplossingen te zoeken voor fundamentele problemen. Als er afwijkingen blijken in de nacalculatie zoek je naar de oorzaak hiervan.

 • chauffeur C nacht (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  We zijn op zoek naar chauffeurs met rijbewijs C en dit voor een wasserij. Je zal instaan voor het beleveren van het linnen aan de horecazaken en hotels. Je vertrekt vanuit Oostakker omstreeks 22 u en je werkt tot 5 uur. Dit is een fysiek vrij zware job aangezien je op verschillende plaatsen zelf moet laden en lossen.

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Zonhoven (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-Oost Limburg

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Zonhoven en omgeving

 • Passie voor een studentenjob in elektro-mechanische technieken! (HERK-DE-STAD)

  Regio: HERK-DE-STAD

  Bedrijf: Passion Works Better!

  Type: Studentenjob

  Voor verscheidene gezonde en goed draaiende klanten, actief in oa. het produceren van machines, het installeren van elektrotechnische installaties, zijn we op zoek naar enthousiaste studenten die tijdens de zomermaanden heel graag hun schoolse kennis willen aanscherpen met praktijkgerichte ervaringen! Als jij een technische richting volgt en je wil graag jouw kennis aanscherpen met gerichte praktijkervaringen, kom dan zeker eens met ons praten! Samen vinden wij een geschikte en superfijne studentenjob voor jou!

 • Deeltijds (Student)Receptionist(e) - Sint-Agatha-Berchem (SINT-AGATHA-BERCHEM)

  Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

  Bedrijf: Receptel

  Type: Studentenjob

  Ben jij een geboren host/hostess en sta jij graag in voor de gastvrije en professionele ontvangst van bezoekers en klanten? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! Voor één van onze klanten zijn we op zoek naar een gedreven, service-minded en sociaalvaardig persoon, om te werken als onthaalbediende. Takenpakket: Naast een kwalitatieve dienstverlening naar bezoekers en medewerkers toe, sta je in voor volgende taken: • Je beheert inkomend telefoonverkeer in het Engels, Frans en Nederlands • Je staat in voor een optimaal beheer van de vergaderzalen • Je zorgt voor administratieve ondersteuning in het domein van post en leveringen, catering, bestellingen kantoormateriaal, …

 • Gemotiveerde studenten gezocht in Destelbergen (wekelijkse basis) (DESTELBERGEN)

  Regio: DESTELBERGEN

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Voor een kleinschalig voedingsbedrijf in Destelbergen zijn wij actief op zoek naar gemotiveerde studenten die wekelijks van maandag tem. donderdag kunnen werken op hun vrije dagen. Werkuren zijn van 16u30-20u30 tegen een zeer mooie verloning.

 • Automecanicien (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Voor een klant te Hasselt zijn we dringend op zoek naar een zelfstandige automecanicien. Je staat in voor het onderhoud van personenwagens.

 • SharePoint infrastructuur beheerder (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: UNIVERSITEIT GENT

  Type: Vaste Job

  Over de UGent De Universiteit Gent is een wereld op zich. Meer dan 8.000 personeelsleden zijn er dagelijks aan de slag in onderwijs en onderzoek, beheer en administratie, technische en sociale voorzieningen, enz. Voor hen is de Universiteit Gent een logische keuze: het is een van de grootste, meest boeiende en toekomstgerichte werkgevers van de regio. De Universiteit Gent telt 11 faculteiten en meer dan 100 vakgroepen, die in elk van de wetenschappelijke disciplines hoogstaande en door onderzoek ondersteunde opleidingen aanbieden. De Universiteit Gent voert een actief gelijke kansen- en diversiteitsbeleid en moedigt iedereen aan te solliciteren. Voor de directie ICT zijn wij op zoek naar een voltijds SharePoint infrastructuur beheerder binnen de afdeling Gebruikersondersteuning. Deze functie behoort tot de functieklasse A, die de graden 7 t.e.m. 9 en de salarisschalen 7.1 t.e.m. 9.2 behelst. Jouw opdracht Ontwerpen en onderhouden van het SharePoint-platform van de UGent in overleg met onze SharePoint ontwikkelaars en de Windows systeembeheerders. Dit platform omvat vandaag: 22 Windows servers in 4 SharePoint farms Een onderliggende MS SQL Server 2014 cluster bestaande uit 3 Virtuele nodes op VMware vSphere Dell PowerVault storage (via multipath aangesloten) Authenticatie via Identity Providers (ADFS en SimpleSAML) Beveiligde toegang via een NetScaler in High Availability opstelling Beheer van de MS SQL-omgeving voor andere SQL-gebaseerde projecten Voorbereiden en uitvoeren van updates en migraties van de SharePoint infrastructuur Voorbereiden en opzetten van federaties met andere organisaties Voorbereiden en opzetten van koppeling met Office365 en andere platformen Meedenken en werken aan de toekomst van ons platform Samenwerken met de andere teams van de directie die instaan voor de basisdiensten (netwerk, storage, datacenter, virtualisatie, etc.) Permanentie verzorgen in een beurtrolsysteem

 • Onderhoudstechnieker (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: Start People Roeselare

  Type: Zelfstandige activiteit

  - Allerlei pannes snel en efficiënt oplossen - Preventieve taken uitvoeren op het machinepark - Materiaal correct onderhouden en gezond houden - Bestelaanvragen indienden bij de technische aankoper - Meedenken over verdere optimalisaties - Diverse werkopdrachten uitvoeren

 • ONDERAANNEMER MECHANISCHE WERKEN (m-v) (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: MAXICON

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als mekanieker sta je in voor het preventief en curatief onderhoud bij onze klant. Je brengt verbeteringswerken aan waar nodig en werkt samen met onze klant. Je bent een teamplayer. Je beschikt over een uitgebreide technische achtergrond

 • Deegroller M/V FLEXI-JOB (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Julie's House

  Type: Flexijob

  Je rolt het deeg aan de hand van een rolmachine. Repetitief werk.

Zoek naar antwoorden van FA. VERBERCK-MANDERVELD in sociale netwerken
Look for responds of FA. VERBERCK-MANDERVELD in social networks

Lees alle opmerkingen voor FA. VERBERCK-MANDERVELD. Laat een reactie achter voor FA. VERBERCK-MANDERVELD. FA. VERBERCK-MANDERVELD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FA. VERBERCK-MANDERVELD. Leave a respond for FA. VERBERCK-MANDERVELD. FA. VERBERCK-MANDERVELD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FA. VERBERCK-MANDERVELD op de google maps. Adres en contacten FA. VERBERCK-MANDERVELD
Location of FA. VERBERCK-MANDERVELD on the google maps. Address and contacts of FA. VERBERCK-MANDERVELD

Andere gerelateerde bedrijven als come FA. VERBERCK-MANDERVELD FA. VERBERCK-MANDERVELD: KBC | VAESSEN | GROFFILS L | H.K.S. | PHILIPPE MARQUET

Other related companies as FA. VERBERCK-MANDERVELD: KBC | VAESSEN | GROFFILS L | H.K.S. | PHILIPPE MARQUET

FA. VERBERCK-MANDERVELD is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FA. VERBERCK-MANDERVELD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06333312988. Het bedrijf FA. VERBERCK-MANDERVELD bevindt zich op het adres: VICTOR NELISSTRAAT 14; 2900; SCHOTEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 957,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 573,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in FA. VERBERCK-MANDERVELD zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FA. VERBERCK-MANDERVELD is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FA. VERBERCK-MANDERVELD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FA. VERBERCK-MANDERVELD, openstaande posities, locatie van FA. VERBERCK-MANDERVELD op de kaart.

FA. VERBERCK-MANDERVELD is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is FA. VERBERCK-MANDERVELD, company assigned to the tax number BE06333312988. The company FA. VERBERCK-MANDERVELD is located at the address: VICTOR NELISSTRAAT 14; 2900; SCHOTEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 957,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 573,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in FA. VERBERCK-MANDERVELD were not found.
The main activity of FA. VERBERCK-MANDERVELD is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FA. VERBERCK-MANDERVELD is not available. You also can look at reviews of FA. VERBERCK-MANDERVELD, open positions, location of FA. VERBERCK-MANDERVELD on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FA. VERBERCK-MANDERVELD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FA. VERBERCK-MANDERVELD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FA. VERBERCK-MANDERVELD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FA. VERBERCK-MANDERVELD, employees, financial statistics.