FA. PRINT SERVICE

Contactgegevens FA. PRINT SERVICE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FA. PRINT SERVICE: address, phone, fax, email, website, opening hours

FA. PRINT SERVICE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MERODESTRAAT 39; 2570; DUFFEL, België

Telefoon (phone): 15320777 (+32-15320777) 15320777 (+32-15320777)

Fax (fax): +32 (63) 616-10-80 +32 (63) 616-10-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FA. PRINT SERVICE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FA. PRINT SERVICE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FA. PRINT SERVICE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FA. PRINT SERVICE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FA. PRINT SERVICE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FA. PRINT SERVICE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FA. PRINT SERVICE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FA. PRINT SERVICE
Products information FA. PRINT SERVICE

BTW identificatienummer (tax): BE06212188720
Ondernemingsnummer: 4412353515
Hoofdstad (capital): 162,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 746,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in FA. PRINT SERVICE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FA. PRINT SERVICE
(Get full report from official database of BE for FA. PRINT SERVICE)

Aanvulling soorten activiteiten voor FA. PRINT SERVICE
Addition kinds of activities for FA. PRINT SERVICE

295200. Asfaltvelden en coatings | Asphalt felts and coatings
28990111. Oranje olie | Orange oil
33399905. Cadmium-raffinage (primair) | Cadmium refining (primary)
35319901. Luchtwerkplatforms: hydraulisch / elektrisch. | Aerial work platforms: hydraulic/elec. truck/carrier mounted
38120116. gyroscopen | Gyroscopes
50210203. Juveniele meubels | Juvenile furniture

Werken bij FA. PRINT SERVICE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FA. PRINT SERVICE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FA. PRINT SERVICE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FA. PRINT SERVICE. Looking for open vacancies in other companies

 • Autowasser (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een gekende carrosserie in Lier, zoeken wij een medewerker voor het wassen van auto's vooraleer deze na herstellingswerken terug aan de klant worden afgeleverd.  Het gaat om een tijdelijke opdracht van 16/08 tem 24/08/2018.   Een rijbewijs B is noodzakelijk omdat je de wagens eigenhandig zal moeten verplaatsen op het terrein. 

 • Operatoren M/V (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Olen  zijn we op zoek naar ervaren operatoren Heb je een eerste ervaring in de productie, heb je reeds gewerkt met Pc of  PLC is dit een grote meerwaarde. Je werkt met eenvoudig te bedienen machines Je bent gemotiveerd leergierig Je draagt veiligheid en kwaliteit hoog in vaandel.

 • Calculator (RIJKEVORSEL)

  Regio: RIJKEVORSEL

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een familiebedrijf in Rijkevorsel zijn wij op zoek naar een calculator. Je hebt in deze functie 2 grote takenpakketten. Enerzijds ben je verantwoordelijk voor calculaties voor dossiers (calculatie van volumes, kostprijs, transport). Je werkt hier nauw samen met de tekenaars en productie. Je hebt veel contact met de klanten en accountmanagers en helpt deze verder. Anderzijds heb je de verantwoordelijkheid over het meer administratieve luik, waarbij je instaat voor het invoeren van orders en offertes in het systeem. Ook hier heb je contact met klanten en accountmanagers om hen zo goed mogelijk verder te helpen voor orders, offertes, calculaties, etc.

 • Loodgieter (MALLE)

  Regio: MALLE

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Malle zijn we op zoek naar een loodgieter Werken in de regio Westmalle / Zoersel / Schilde / ... Werken in een team Samenwerken met een ervaren loodgieter

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Lede (LEDE)

  Regio: LEDE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • HUISHOUDHULP VOOR WETTEREN (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Wetteren.

 • Huishoudhulp regio Neerpelt (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

  Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

  Bedrijf: Itzu

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

 • Productiemedewerker (BOCHOLT)

  Regio: BOCHOLT

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE IZICO

  Type: Studentenjob

  Wist je dat de enige echte Bicky Burger in Bocholt wordt gemaakt? Izico is internationaal marktleider op het gebied van frikandellen, hamburges en frituursnacks. Voor dit bedrijf zijn we dringend op zoek naar medewerkers die 2 dagen (donderdag en vrijdag) per week willen werken. Dit voor de komende 6 weken. Heb je zin om je tanden te zetten in een smakelijke job in een supertoffe werkomgeving? Dan ben jij de persoon die we zoeken ! Je zal instaan voor: Het op de band leggen van de mini frikandellen Het van de band halen van de mini frikandellen en in kratten tasten Opbouwen van palletten Labelen, temperatuur en de olie in de gaten houden Eventueel help je bij het reinigen van het olie bad Je werkt in de nacht of in de vaste morgenpost.

 • Student Action Wetteren (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: t-interim Dendermonde

  Type: Studentenjob

  Bij Action krijg je een breed takenpakket: je zal meehelpen in de winkel om rekken te vullen, bent verantwoordelijk voor de kassa,... Ook opruimwerk zal tot je taken behoren.

 • Studenten inpak (M/V) - Geitenkaas (SINT-AMANDSBERG)

  Regio: SINT-AMANDSBERG

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Zoek jij dringend een goed betaalde studentenjob en ben jij beschikbaar om in de periode van 22/10 tot 9/11 minstens 1 dag/week te werken?! Goed nieuws, jij moet niet verder zoeken want wij hebben de ideale job! Voor een bedrijf in Destelbergen zoeken wij namelijk meerdere studenten die willen helpen bij het inpakken van geitenkaasjes! Jij zal werken in de namiddagploeg van 16u30-20u30.

 • Analist (MEULEBEKE)

  Regio: MEULEBEKE

  Bedrijf: AGO Jobs&HR

  Type: Vaste Job

  Voor een gespecialiseerd HR-bedrijf zijn we op zoek naar een analist, waarbij je analyses uitwerkt op basis van functionele behoeften en opdrachten vanuit het sociaal secretariaat. Vanuit de functionele analyses maak je vertalingen naar de technische analyses voor de programmeurs.In het begin volg je analysemeetings mee en na verloop van tijd zal je deze ook zelf sturen. Je denkt mee bij optimaliseren van de bestaande software, vanuit de optiek van efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid. Daarnaast help je bij het programmeren in lijn van de opgemaakte analyses. Het testen en valideren van de ontwikkelde programmatuur zijn ook aspecten die tot jouw job behoren. Alles documenteer je in handleidingen voor de toegewezen projecten. Tot jouw takenpakket behoort ook support geven bij de implementatie van projecten, waar nodig, en het ondersteunen van de helpdeskmedewerkers.

 • Project Manager Electricity (h/f) (DIEPENBEEK)

  Regio: DIEPENBEEK

  Bedrijf: XatraX

  Type: Werfreserve

  Le desciptif de fonction est repris en pièce jointe, nous recherchons activement une personne parfaitement bilingue NL/FR.

Zoek naar antwoorden van FA. PRINT SERVICE in sociale netwerken
Look for responds of FA. PRINT SERVICE in social networks

Lees alle opmerkingen voor FA. PRINT SERVICE. Laat een reactie achter voor FA. PRINT SERVICE. FA. PRINT SERVICE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FA. PRINT SERVICE. Leave a respond for FA. PRINT SERVICE. FA. PRINT SERVICE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FA. PRINT SERVICE op de google maps. Adres en contacten FA. PRINT SERVICE
Location of FA. PRINT SERVICE on the google maps. Address and contacts of FA. PRINT SERVICE

Andere gerelateerde bedrijven als come FA. PRINT SERVICE FA. PRINT SERVICE: DEMOULIN JARDINS | DAF CLUB BELGIUM | MARTIN VANDENBOSCH | VAN STEEN | CARDINAL P

Other related companies as FA. PRINT SERVICE: DEMOULIN JARDINS | DAF CLUB BELGIUM | MARTIN VANDENBOSCH | VAN STEEN | CARDINAL P

FA. PRINT SERVICE is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FA. PRINT SERVICE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06212188720. Het bedrijf FA. PRINT SERVICE bevindt zich op het adres: MERODESTRAAT 39; 2570; DUFFEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 162,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 746,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in FA. PRINT SERVICE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FA. PRINT SERVICE is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FA. PRINT SERVICE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FA. PRINT SERVICE, openstaande posities, locatie van FA. PRINT SERVICE op de kaart.

FA. PRINT SERVICE is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is FA. PRINT SERVICE, company assigned to the tax number BE06212188720. The company FA. PRINT SERVICE is located at the address: MERODESTRAAT 39; 2570; DUFFEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 162,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 746,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in FA. PRINT SERVICE were not found.
The main activity of FA. PRINT SERVICE is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FA. PRINT SERVICE is not available. You also can look at reviews of FA. PRINT SERVICE, open positions, location of FA. PRINT SERVICE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FA. PRINT SERVICE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FA. PRINT SERVICE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FA. PRINT SERVICE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FA. PRINT SERVICE, employees, financial statistics.