CARDINAL P

Contactgegevens CARDINAL P: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CARDINAL P: address, phone, fax, email, website, opening hours

CARDINAL P

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DU GLOBE 51; 1180; UCCLE, België

Telefoon (phone): 23455463 (+32-23455463) 23455463 (+32-23455463)

Fax (fax): +32 (53) 696-84-58 +32 (53) 696-84-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CARDINAL P: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CARDINAL P"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CARDINAL P"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CARDINAL P, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CARDINAL P. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CARDINAL P, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CARDINAL P. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CARDINAL P
Products information CARDINAL P

BTW identificatienummer (tax): BE03367553710
Ondernemingsnummer: 6862030029
Hoofdstad (capital): 978,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 379,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in CARDINAL P zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Astrologen, grafologen and mediums

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CARDINAL P
(Get full report from official database of BE for CARDINAL P)

Aanvulling soorten activiteiten voor CARDINAL P
Addition kinds of activities for CARDINAL P

356402. Blowers en fans | Blowers and fans
27520802. Wikkelaars, gelithografeerd | Wrappers, lithographed
28510403. Verf verwijderaars | Varnish removers
28690304. Adipinezuuresters | Adipic acid esters
35520107. Tekening frames, textiel | Drawing frames, textile
35890206. Mop wringers | Mop wringers
80999907. Osteoporose centrum | Osteoporosis center

Werken bij CARDINAL P: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CARDINAL P: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CARDINAL P. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CARDINAL P. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier met rijbewijs CE (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Dilsen, gespecialiseerd in bouwmaterialen, zijn we op zoek naar een magazijnier met rijbewijs C/E.  Als magazijnier sta je in voor volgende taken:  Je zal in staan voor algemeen magazijnwerk: bestellingen klaarzetten, camions laden/lossen, stokbeheer.  Je zal ook met de vrachtwagen materialen gaan afleveren.  Je moet kunnen werken met een kraan om de materialen te lossen. 

  • Meewerkend ploegbaas (m/v) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als meewerkend ploegbaas verantwoordelijk voor de uitvoering van de werken en het plaatsen van waterzuiveringsinstallaties en rioleringswerken. Daarnaast zorg je voor de administratieve opvolging van je werven (registratie uren, registratie verbruikte materialen, as builtschetsen,…). Dit doe je naast je 'gewone' werk als grondwerker. Je werkt dus met je teamgenoten mee in de uitvoering van de werken. Je voert hiertoe allerhande werken uit, zoals graafwerken (zowel met de hand als met minigraver), aanleggen rioleringsbuizen, heraanleggen klinkers en diverse herstellingswerken, enz. Op de werf ben jij de aanspreekpersoon voor de klant. Je hebt enkele jaren ervaring met het aansturen van een klein team, liefst binnen de wegenbouw / rioleringssector.

  • Administratief bediende/ customer service - junior is mogelijk (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zeer goed NL/ ENG ? zowel gesproken als geschreven Frans beheers je voldoende voor telefonische contacten en mails en je wil bijleren Schakel tussen sales en klanten Afwisseling tussen klantencontact en administratie Dienst naverkoop Facturaties (geen offertes) Opvolging dossiers zij werken ook vaak met consignaties Kennis Officepakket

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Herselt (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Herselt en omgeving

  • Huishoudhulp Boechout 10u/week (BOECHOUT)

    Regio: BOECHOUT

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een jong gastgezin wonende te Boechout zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 10u/week. Doordat je bijna dagelijks bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • JOBSTUDENT ZAALMEDEWER(ST)ER WEEKENDS (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: LE TOUQUET

    Type: Studentenjob

    Voor ons restaurant, brasserie, tearoom zijn wij dringend op zoek naar een zaalmedewerk(st)er! Wij serveren oa klassieke keuken, veganistische gerechten en hebben ook aandacht voor allergiën. Wij zijn een heel kindvriendelijke zaak! Je staat in voor de bediening van onze klanten in de zaal en op het terras. Je serveert zowel warme en koude gerechten en dranken. Daarnaast kan je ook ingeschakeld worden achter de bar.

  • Chauffeur rijbewijs B Bpost Brugge (jobstudent) (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Studentenjob

    Bpost Brugge zoekt jobstudenten die op de volgende dagen kan werken: - 1 jobstudent vanaf maandag 29/10 van 4u30 tot 12u36 (voor de krantenronde) - 1 jobstudent vanaf dinsdag 30/10 van 4u55 tot 13u01 (voor de krantenronde) - 1 jobstudent vanaf zaterdag 3/11 van 7u tot 15u06 (voor de pakjes) Je wordt tewerkgesteld met de wagen om kranten te leveren of pakjes te leveren in en rond Brugge. Een rijbewijs B hebben is dus verplicht. We zoeken 1 jobstudent per dag. Vrij te kiezen of je elke dag wilt werken, of 2 dagen of maar 1 dag. We zoeken wel studenten die dit wekelijks (of zoveel mogelijk) kunnen doen.

  • Student verkoop sportwinkel (M/V) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een studentenjob in de verkoop en heb je een passie voor sport? Lees dan zeker verder! Voor een sportwinkel in Gent, zijn we op zoek naar een student die steeds 1 of meerder dagen tijdens kan werken. Jouw takenpakket: - Meehelpen in de winkel - Klanten advies geven - De winkel op orde houden - Labelen van het materiaal - Prijzen zetten op de producten - De producten voorzien van een alarm

  • Key Account Manager (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: SUEZ Recycling & Recovery

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de uitbouw van onze dienstverlening naar onze industrieklanten toe. Je prospecteert actief en volgt jouw klantenportefeuille zeer kort op volgens onze commerciële strategie. Je analyseert het afvalprobleem en -stroom en biedt hiervoor een optimale oplossing aan. Je doet aan prijsbepaling en negotieert contracten met klanten binnen vooropgestelde marges en in overleg met de commerciële directie. Je onderhoudt de klantenrelaties en stelt bezoekrapporten op. Je krijgt hierbij commerciële/administratieve support van onze commerciële binnendienst.

  • Productiemedewerker (industrieel reiniger) - 2 ploegen (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: AGRISTO WIELSBEKE

    Type: Vaste Job

    Enerzijds sta je in voor de reiniging van de installaties, machines en werkplekken binnen de productie-afdeling & aardappelsortering. Dit doe je door: o Dagelijks de sterk geautomatiseerde productielijn te reinigen o Reinigingsplanning raadplegen, uitvoeren en registreren van de uitgevoerde reinigingstaken o Uitvoeren van reinigingswerkzaamheden volgens de hygiëne- & veiligheidsnormen, de planning en het periodiek onderhoudssysteem; o je kan professioneel en veilig overweg met industrieel reinigingsmateriaal (reinigingstoestellen, hoge druk spuiten, veegmachines, …) o je reinigt de installaties tijdens ombouw o je maakt deel uit van het intern reinigingsteam Anderzijds ben je ook polyvalent inzetbaar: o Je ondersteunt de productie-ploegchef om de vooropgestelde productieplanning te realiseren met de vooropgestelde specificatie en capaciteit; o In overleg met de productie-ploegchef voeg je additieven toe, maak je coatings aan en draag je zorg voor een nette reine werkomgeving; o Via een scansysteem boek je gebruikte materialen correct af in ons ERP-systeem; o Je verwerkt afval op de juiste wijze en voert die ook correct af; o Je bestuurt correct en veilig de heftruck o Je hebt nauw contact met de productie-ploegchef, die je ook op de hoogte houdt van afwijkingen, abnormale siuaties en/of risico’s.

  • Massagetherapeut-shiatsu (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor Praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een massagetherapeut, specialisatie shiatsu. Je werkt samen met schoonheidsspecialist, sportcoach, voetreflexoloog, studiecoach, loopbaanbegeleider,...

  • Pauwels Consulting - Junior System Engineer (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Role   For our client with offices in Leuven, Ghent or Nivelles, we are looking for multiple Junior System Engineers. After a period of integration and trainings about their several business lines: You will participate in the installation, implementation and configuration of their integrated solutions (Desktop virtualisation, Servers, Security, Storage...) You carry out improvements on the IT-Infrastructure of their clients You test and validate their implemented solutions You build a good customer relationship, based on your professional advice You help a Project Manager with the project's follow-up   Profile You have a Bachelor or Master degree in IT You are dynamic and have a passion for information technology You have a theoretical knowledge of systems You are communicative, pro-active, customer oriented and have a positive team spirit You speak perfect Dutch and French. A good knowledge of English is a big plus.   Conditions Challenging projects based on your interests and skills Personal follow-up and clear, transparent communication both before and after commencement of employment Possibility to follow extra training Inspiring network events and legendary after work drinks Strong network of industry leading clients Expertise within IT, Engineering and Life Sciences A flying start for every Junior, growth opportunities and possibility to share gathered knowledge for more Senior employees

Zoek naar antwoorden van CARDINAL P in sociale netwerken
Look for responds of CARDINAL P in social networks

Lees alle opmerkingen voor CARDINAL P. Laat een reactie achter voor CARDINAL P. CARDINAL P bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CARDINAL P. Leave a respond for CARDINAL P. CARDINAL P on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CARDINAL P op de google maps. Adres en contacten CARDINAL P
Location of CARDINAL P on the google maps. Address and contacts of CARDINAL P

Andere gerelateerde bedrijven als come CARDINAL P CARDINAL P: JEAN GANDIBLEUX | BOULANGERIE ANCIAUX | Mathy D | D. STOCKMAN | CAR SOUND BRUNO

Other related companies as CARDINAL P: JEAN GANDIBLEUX | BOULANGERIE ANCIAUX | Mathy D | D. STOCKMAN | CAR SOUND BRUNO

CARDINAL P is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CARDINAL P, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03367553710. Het bedrijf CARDINAL P bevindt zich op het adres: AVENUE DU GLOBE 51; 1180; UCCLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 978,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 379,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Astrologen, grafologen and mediums. Producten gemaakt in CARDINAL P zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CARDINAL P is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CARDINAL P is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CARDINAL P, openstaande posities, locatie van CARDINAL P op de kaart.

CARDINAL P is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is CARDINAL P, company assigned to the tax number BE03367553710. The company CARDINAL P is located at the address: AVENUE DU GLOBE 51; 1180; UCCLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 978,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 379,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Astrologen, grafologen and mediums. Products created in CARDINAL P were not found.
The main activity of CARDINAL P is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CARDINAL P is not available. You also can look at reviews of CARDINAL P, open positions, location of CARDINAL P on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CARDINAL P, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CARDINAL P, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CARDINAL P, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CARDINAL P, employees, financial statistics.