FA. CAERS

Contactgegevens FA. CAERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FA. CAERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

FA. CAERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KONING BOUDEWIJNLAAN 10; 2360; OUD-TURNHOUT, België

Telefoon (phone): 14452275 (+32-14452275) 14452275 (+32-14452275)

Fax (fax): +32 (51) 402-20-56 +32 (51) 402-20-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FA. CAERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FA. CAERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FA. CAERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FA. CAERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FA. CAERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FA. CAERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FA. CAERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FA. CAERS
Products information FA. CAERS

BTW identificatienummer (tax): BE02050292968
Ondernemingsnummer: 7412445068
Hoofdstad (capital): 368,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 363,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in FA. CAERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FA. CAERS
(Get full report from official database of BE for FA. CAERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor FA. CAERS
Addition kinds of activities for FA. CAERS

5441. Snoep, noten en banketbakkers | Candy, nut, and confectionery stores
451200. Luchtvervoer, gepland | Air transportation, scheduled
527100. Stacaravans | Mobile home dealers
22310402. Haarkledij: wol, haarhaar of dergelijke vezels | Haircloth: wool, mohair, or similar fibers
23399907. Slacks: vrouwen, misses 'en junioren' | Slacks: women's, misses', and juniors'
39999908. Bureau pads, behalve papier | Desk pads, except paper
48320109. Rots | Rock
72991100. Persoonlijke verzorgings- en opslagdiensten | Personal item care and storage services
83610201. Halverwege huis voor misdadigers en misdadigers | Halfway home for delinquents and offenders
91210402. Wetgevende instanties, staatsregering | Legislative bodies, state government

Werken bij FA. CAERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FA. CAERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FA. CAERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FA. CAERS. Looking for open vacancies in other companies

 • External Sales (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Talentus Herentals

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Je bent de referentie voor jouw klanten en hebt aandacht voor wat er op de markt beweegt. Je realiseert vooropgesteld doelstellingen en streeft naar de jaarlijkse groei van jouw klantenportefeuille. Je hebt een goed oog voor de klantenbehoeften en weet deze als geen ander te analyseren. Je verzorgt de nodige administratie (offertes opmaken, dossierbeheer,...) Je kan nieuwe klanten en opportuniteiten detecteren.

 • Logistiek medewerker bij Estée Lauder in Oevel (OEVEL)

  Regio: OEVEL

  Bedrijf: Start People Estee Lauder Inhouse - Geel LA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als logistiek medewerker ben je medeverantwoordelijk voor de kwaliteitscontrole op de werkvloer. Je zal afgewerkte producten controleren en narekenen. Dit zal je doen aan de hand van een scanner en een controle in SAP. Je zal hierdoor zorgen dat enkel correct verwerkte producten kunnen verzonden worden naar de klanten. Je zal je bevindingen rapporteren naar de MUV controller en dit ook verwerken in SAP. Ben je nauwkeurig, pc vaardig en administratief sterk? Dan kan jij onze nieuwe collega worden in het logistiek team! Solliciteer snel via onderstaande weg.

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Heusden - Destelbergen solliciteer via sms (HEUSDEN)

  Regio: HEUSDEN

  Bedrijf: EASY LIFE MELLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Student vrijdag of zaterdag (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

  Type: Studentenjob

  Klaar om in een nieuwe, gerenoveerde winkel aan de slag te gaan? We zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die elke vrijdag en of zaterdag beschikbaar zijn. Je taken pakket is zeer gevarieerd: kassa, aanvullen in de verschillende afdelingen, bakkerij, aanvul van rekken,... Je zal allround worden ingezet en mag je de eerste weken aan opleiding verwachten.

 • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

 • Verkoper (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor een kledingwinkel te Brugge zijn we op zoek naar stockmedewerkers. Taken: - Je staat in voor de goede verwerking van de leveringen. - Je scant de leveringen in. - Je zorgt dat de stockruimte ordelijk is. - Je vult de winkel aan. - Je plaatst diefstalbeveiliging en etikettering.

 • Bakker (KALMTHOUT)

  Regio: KALMTHOUT

  Bedrijf: Wouters Brood & Patisserie

  Type: Vaste Job

  Je staat mee in voor de productie van brood.

 • Dossierbeheerder (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: RANDSTAD FINANCE

  Type: Vaste Job

  Voor een klant van ons uit Zonhoven zijn we opzoek naar een dossierbeheerder . Je bent verantwoordelijk voor het boeken van aankoop-, verkoopfacturen, bankdocumenten. Daarnaast stel je balansen en resultaatrekeningen op. En help je bij het voorbereiden en indienen van BTW aangiften. Kortom het afwerken van klantendossiers van A tot Z.

 • Een coördinator (v/m) voor het operatiekwartier (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: KLINIEK SINT-JAN

  Type: Vaste Job

  Werkomgeving: Multidisciplinair operatiekwartier (klassieke en ambulante heelkunde): * 11 specialismen (hartheelkunde, neurochirurgie, orthopedie, abdominale - thoracale en endocriene heelkunde, vaatheelkunde, urologie, gynaecologie, plastische en reconstructieve heelkunde, oogheelkunde, NKO, stomatologie) * 8 operatiezalen * 2 technische zalen * 1 ontwaakzaal voor volwassenen – 1 pediatrische ontwaakzaal Algemene opdracht: De coördinator houdt toezicht op de behandeling van de patiënten die geopereerd worden op basis van een veilige kwaliteitszorg in samenwerking met de verschillende heelkundige specialismen. Hij zorgt voor de toepassing van de regels bepaald in het huishoudelijke reglement van het operatiekwartier en de naleving van de werkingsmodaliteiten gevalideerd door het Beperkt comité van het operatiekwartier. Permanente opdrachten: * Organiseert de afstemming van de menselijke middelen op het electieve operatieprogramma en de opvang van spoedgevallen; * Neemt deel aan de planning van het operatieprogramma in overleg met de verschillende actoren (chirurgen, anesthesisten, verpleegkundigen, …); * Superviseert de globale activiteit van het operatiekwartier; * Coördineert de verschillende teams (chirurgen, anesthesisten, verpleegkundigen, instrumentisten, …) en beschikt over autoriteit ten aanzien van alle actoren van het operatiekwartier op het vlak van de naleving van de operatieprogramma’s, de overschrijding van de tijdsduur voorzien in het programma en het beheer van de uitzonderingen; * Werkt actief samen met de directie, de zorgcoördinator en alle verantwoordelijken die betrokken zijn bij het beheer van het operatiekwartier; * Is in staat om risicovolle situaties te herkennen en stelt traceerbaarheidsprocedures in, evalueert en controleert hun toepassing; * Voert de vereiste maatregelen in voor de veiligheid van patiënten en personeel; * Is betrokken in de strijd tegen de nosocomiale infecties; * Anticipeert het beheer van de vervangingen (in overleg met de directie patiëntenzorg); * Verzekert het beheer van de processen en technieken, het administratieve beheer van de patiënten, het beheer van de human resources en van de materiële middelen (in nauwe samenwerking met de centrale sterilisatie); * Beheert de verbruiksgoederen en het materiaal, rekening houdende met de budgettaire beperkingen; * Geeft via de meeste geschikte kanalen informatie door aan het personeel en aan de verschillende zorgverleners van het operatiekwartier; * Past de beroeps- en deontologische regels toe en waakt over hun naleving; * Beheert de opvang en behandeling van de spoedgevallen (met inbegrip van de MUG-spoedgevallen). Zie de rest van de beschrijving bij "Profiel"

 • Beautyconsulent(e) - Teamleader Bijberoep/Hoofdberoep. (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: Health&Beauty for you - H&B4U

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, beurzen, social media marketing, ... voor ieder wat wils en op uw maat! Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleidingen, wij begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carriereladder. Iedereen krijgt de kans om te promoveren mits het volgen van de nodige opleidingen. Je helpt je klanten grote besparingen te doen op hun aankopen en met jouw persoonlijk advies zorg je er voor dat ze er stralend uit zien. Ook de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Belangrijk is dat je zelf kan bepalen in welke regio je werkt. Interesse in een andere regio? Contacteer ons! Uw succes is ons doel!

 • Franchisenemer ActionCOACH (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: WijzeRaven

  Type: Zelfstandige activiteit

  ActionCOACH, een eenvoudige naam maar een vlag die de lading perfect dekt. Via dit actiegericht coachingprogramma krijg je een complete toolbox ter beschikking om met gegarandeerd succes ondernemers te coachen (geschikt voor ondernemingen vanaf 5 FTE). Het programma bestaat uit weekprogramma’s, maandprogramma’s en ook trimestriële sessies, en biedt een waaier aan diverse verdienmogelijkheden. Er zijn wereldwijd al meer dan 1000 coaches in het netwerk actief, je krijgt dus toegang tot een expertenclub van hier tot in Tokio (letterlijk ). Bij uitstek geschikt voor gewezen ondernemers, voor middle of senior managers uit grote bedrijven of voor coaches die een bewezen methodiek (mét garantieformule) onder de arm willen nemen. Neem contact op met ons voor meer informatie.

 • Flexijob weekenden AD Delhaize Cadix (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: DELHAIZE

  Type: Flexijob

  Ben jij gemotiveerd, behulpzaam en klantvriendelijk? Wil jij verantwoordelijkheid kunnen opnemen? Je wilt weekenden extra werken? Supper, dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn opzoek naar nieuwe collega's die elke weekend wilt werken als flexijob. Jou kwalitatieve aanpak op de werkvloer is onmisbaar: een vlotte kassabediening, de producten eff iciënt in de rekken plaatsen, mooie & nette facing, de voorraad opvolgen en bestellingen plaatsen,.. Het allerbelangerijkste is dat klanten jou kunnen aanspreken, jou hoofddoel is en blijft klanten informeren over onze producten en diensten. Je maakt deel uit van een hecht team en krijgt voldoende ruimte om jou productkennis toe te passen. Opstart: direct Interesse? Aarzel dan niet om te solliciteren. Tot zo, toekomstige collega!

Zoek naar antwoorden van FA. CAERS in sociale netwerken
Look for responds of FA. CAERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor FA. CAERS. Laat een reactie achter voor FA. CAERS. FA. CAERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FA. CAERS. Leave a respond for FA. CAERS. FA. CAERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FA. CAERS op de google maps. Adres en contacten FA. CAERS
Location of FA. CAERS on the google maps. Address and contacts of FA. CAERS

Andere gerelateerde bedrijven als come FA. CAERS FA. CAERS: Dienstencentrum De Kring | BUREAU NAGASSUR | De Rycke B | TTC EREMBODEGEM | SUFFYS A

Other related companies as FA. CAERS: Dienstencentrum De Kring | BUREAU NAGASSUR | De Rycke B | TTC EREMBODEGEM | SUFFYS A

FA. CAERS is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FA. CAERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02050292968. Het bedrijf FA. CAERS bevindt zich op het adres: KONING BOUDEWIJNLAAN 10; 2360; OUD-TURNHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 368,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 363,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in FA. CAERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FA. CAERS is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FA. CAERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FA. CAERS, openstaande posities, locatie van FA. CAERS op de kaart.

FA. CAERS is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is FA. CAERS, company assigned to the tax number BE02050292968. The company FA. CAERS is located at the address: KONING BOUDEWIJNLAAN 10; 2360; OUD-TURNHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 368,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 363,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in FA. CAERS were not found.
The main activity of FA. CAERS is Social Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FA. CAERS is not available. You also can look at reviews of FA. CAERS, open positions, location of FA. CAERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FA. CAERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FA. CAERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FA. CAERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FA. CAERS, employees, financial statistics.