F.A.B.

Contactgegevens F.A.B.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data F.A.B.: address, phone, fax, email, website, opening hours

F.A.B.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE ALBERT 83; 1190; VORST/FOREST, België

Telefoon (phone): 27339835 (+32-27339835) 27339835 (+32-27339835)

Fax (fax): +32 (60) 517-75-84 +32 (60) 517-75-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) F.A.B.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "F.A.B."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "F.A.B."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van F.A.B., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen F.A.B.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of F.A.B., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees F.A.B.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti F.A.B.
Products information F.A.B.

BTW identificatienummer (tax): BE03932525634
Ondernemingsnummer: 5635131835
Hoofdstad (capital): 881,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 376,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in F.A.B. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor F.A.B.
(Get full report from official database of BE for F.A.B.)

Aanvulling soorten activiteiten voor F.A.B.
Addition kinds of activities for F.A.B.

5048. Oogheelkundige goederen | Ophthalmic goods
202100. Creamery boter | Creamery butter
20150202. Eenden, verwerkt: ingeblikt | Ducks, processed: canned
32990406. Sokkels, statuary: papier mache of gips van Parijs | Pedestals, statuary: papier mache or plaster of paris
38230400. Industriële proces meetapparatuur | Industrial process measurement equipment
38290303. Niveaus en tapes, opmeting | Levels and tapes, surveying
50840904. Machines en uitrusting voor het knijpen | Crushing machinery and equipment
64110303. Levensverzekeringsagenten | Life insurance agents

Werken bij F.A.B.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in F.A.B.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor F.A.B.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for F.A.B.. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur BE en/of C - Vilvoorde (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor één van onze parners in Vilvoorde zijn wij op zoek naar een kandidaat chauffeur met rijbewijs BE en/of C. Je start full-time met op termijn een optie tot vast contract. Je werkt als chauffeur en als magazijnier. Je bereid o.a het transport van goederen voor, het vervoer en helpt met de planningen. Algemeen ben je bijna betrokken in het gehele bedrjijfsproces. Van in het magazijn tot het leveren en toelichten van de machines bij klanten. Je beschikt over een technische achtergrond en staat open voor een vernieuwende, efficiëntie omgeving en manier van werken.Je krijgt een divers takenpakket waar wat verantwoordelijkheid bij komt kijken. Een collegiale sfeer, vertrouwen en respect zijn waardes die onze partner hoog in het vaandel draagt en verwacht van jou dan ook hetzelfde.

 • ELEKTRICIEN (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Mechelen zijn wij op zoek naar een elektricien. (m/v) Ben jij iemand die elektrische plannen kan lezen en kennis hebt van domotica, beveiliging?  Heb jij reeds 2 jaar ervaring als elektricien en ben je op de hoogte van alle basis kennis? Kan jij kabels plaatsen en aansluiten? Dan ben jij de ideale kandidaat ! Wij zoeken zowel profielen voor de binnendienst als voor de buitendienst.

 • Ervaren tuinman (DADIZELE)

  Regio: DADIZELE

  Bedrijf: t-interim Menen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Dit tuinbedrijf in volle groei zoekt een tuinman die zelfstandig kan werken en zal instaan voor de uitvoering van verschillende tuinwerken. Een tuinarbeider die zelfstandig op de baan kan en nog andere tuinarbeider(s) kan meenemen. Op vlak van tuinaanleg moet je als persoon in staat zijn om alles correct op te meten, zorgen voor een goede communicatie met de werkgever en volgens plan te werken. Nadien is het natuurlijk van belang om het project zelf op een efficiënte manier tot een goed einde te brengen door het werk goed te verdelen onder jezelf en de medewerkers. Op vlak van tuinonderhoud moet je kunnen inschatten welke werken er nog nodig zijn en, in overleg met de klant, de tuin in orde te brengen. Kennis en afleveren van kwaliteit is noodzakelijk! Je werkzaamheden bestaan uit: tuinen aanleggen volgens ontwerpplan uitvoeren grondwerken leggen terrassen en opritten plaatsen omheiningen snoeien van bomen, hagen, heesters,... maaien van gras algemeen onderhoud tuinen Bedrijfsprofiel: Dit tuinbedrijf werkt momenteel met 3 personen, en werkt zowel voor particuliere klanten als voor bedrijven. Door de continue groei is men op zoek naar een ervaren tuinman die mee kan leiding geven over een nieuwe ploeg in de toekomst.

 • Gemotiveerde huishoudhulp in de regio Boechout (BOECHOUT)

  Regio: BOECHOUT

  Bedrijf: DIENSTENTHUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? - Beschik je over een eigen wagen of brommer? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

 • Enthousiaste huishoudhulpen Hamme/ Moerzeke/Waasmunster (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Student afwasser (KRUISHOUTEM)

  Regio: KRUISHOUTEM

  Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Als student afwasser (m/v) werk je in een brasserie te Kruishoutem. Je wast alle bestek, borden, pannen,…af en zet alles netjes terug op de juiste plaats. Dit doe je snel, maar ook nauwkeurig.

 • Back-end developer (MORTSEL)

  Regio: MORTSEL

  Bedrijf: Intersentia

  Type: Vaste Job

  Als getalenteerde softwareontwikkelaar creëer je niet alleen kwaliteitssoftware, je bent ook in staat om mee na te denken over softwareoplossingen voor de financiële en juridische professional. Je staat in voor het analyseren, implementeren en onderhouden van nieuwe en bestaande functionaliteiten van onze financiële software (www.firstsoftware.be). Je denkt mee bij het ontwikkelen van nieuwe toepassingen die zullen zorgen voor de verdere digitalisering van al onze activiteiten.

 • Constructeur / Lasser / Monteur (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant te Turnhout zijn we op zoek naar een Constructeur / Lasser / Monteur Gespecialiseerd in de carrosseriebouw op vrachtwagens en de productie van specifieke aanhangwagens en exclusieve opleggers Monteren, demonteren, sleutelen van onderdelen, uitrusting wagenbouwartikelen, dichtingen, uitrusting, technieken,… Constructiewerken / chassisbouw

 • Bezorger/chauffeur Solucious Bornem (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: SOLUCIOUS

  Type: Vaste Job

  Solucious levert voedingsproducten en toebehoren aan cateraars, rust- en ziekenhuizen, scholen, horeca en particulieren. Als Solucious-bezorger ben je meer dan zomaar een vrachtwagenchauffeur. Je bent ook een diplomaat die snel praktische oplossingen vindt. Als bezorger wacht je een boeiende job die ook de nodige stressbestendigheid vereist. Want je doet meer dan de bestellingen tijdig bij de klant leveren: je bent ook het eerste aanspreekpunt voor die klant. Ook als er zich een probleem voordoet. Dankzij jouw diplomatie en commerciële instinct vind je echter snel een praktische oplossing. Eerst en vooral ben je bezorger. Het is jouw taak om alle leveringen op tijd bij de klanten (zoals grootkeukens, bedrijven of jeugdbewegingen) te krijgen. En dus moet je fysiek ook helemaal fit zijn om die grote hoeveelheden efficiënt en professioneel te leveren. Maar je allerbelangrijkste taak? Dat is zorgen dat de klanten op je dagelijkse traject tevreden zijn. En dat doe je vooral door te luisteren. Hebben ze een probleem? Dan vind jij de oplossing in een handomdraai. Gelukkig sta je er niet alleen voor en kan je steeds rekenen op je collega’s van het service center. Je standplaats bevindt zich in Bornem.

 • Reachtruckchauffeur (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: Konvert Interim Lommel

  Type: Vaste Job

  Voor een klant in Lommel zijn we op zoek naar een reachtruckchauffeur. Samen met je collega's zorg je voor een stipte voorbereiding van bestellingen voor de levering van de klanten. Je bent een echte teamplayer en samen met je team zorg je dan ook voor een fijne werkplek. Je zet goederen weg in het magazijn, je rijdt ze bij naar de laadplaatsen, je vult pickplaatsen aan,...

 • Koetswerkherstellers / carrossiers (JABBEKE)

  Regio: JABBEKE

  Bedrijf: Garage TRAEN NOEL

  Type: Werfreserve

  Je brengt een herstelling van het koetswerk van voertuigen tot een goed einde Je herstelt of vervangt beschadigde stukken, soms volgens een expertiseverslag verkregen via de verzekeringsmaatschappij Je voert activiteiten uit op het gebied van plaatwerk, richten, voorbereiden, eventueel spuiten en afwerken Je meet en controleert met meetgereedschappen, meter, wieluitlijning, ...

 • Wervingsreserve - Account Manager catering - Leuven - 38u - Ref JDC 448 (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

  Type: Werfreserve

  Als Account Manager ben je verantwoordelijk voor: de organisatie van de keuken en de kwaliteit van de uitvoering de aansturing en de coaching van je team actief in "Quality of Life" services het commerciële beheer van je site. Je draagt bij aan de commerciële ontwikkeling. Je zal regelmatig contact hebben met een groot aantal contactpersonen van de klant Je analyseert en identificeert de noden van je site rekening houdend met de noden en de verwachtingen van de klanten Je stelt de uurroosters en de taken voor je team op met aandacht voor de motivatie en teamspirit Je doet de bestellingen rekening houdend met de interne regels en procedures op vlak van beheer Je organiseert en structureert de site voor een optimale functionering Je bent verantwoordelijk voor de oppuntstelling en de opvolging van de HACCP-procedures Je bent verantwoordelijk voor het financieel beheer van de site en streeft voortdurend naar een strikte opvolging van de facturatie, de foodcost, de personeelskosten, de diverse kosten en van de maandelijkse consolidatie van RMA, …

Zoek naar antwoorden van F.A.B. in sociale netwerken
Look for responds of F.A.B. in social networks

Lees alle opmerkingen voor F.A.B.. Laat een reactie achter voor F.A.B.. F.A.B. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for F.A.B.. Leave a respond for F.A.B.. F.A.B. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie F.A.B. op de google maps. Adres en contacten F.A.B.
Location of F.A.B. on the google maps. Address and contacts of F.A.B.

Andere gerelateerde bedrijven als come F.A.B. F.A.B.: EDELWEIS TEXTIELREINIGING | HERV? VAN DEN BROECK | WESTAUTO'S | WILLIAM BAERT | Deparis C

Other related companies as F.A.B.: EDELWEIS TEXTIELREINIGING | HERV? VAN DEN BROECK | WESTAUTO'S | WILLIAM BAERT | Deparis C

F.A.B. is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is F.A.B., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03932525634. Het bedrijf F.A.B. bevindt zich op het adres: AVENUE ALBERT 83; 1190; VORST/FOREST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 881,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 376,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in F.A.B. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van F.A.B. is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van F.A.B. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van F.A.B., openstaande posities, locatie van F.A.B. op de kaart.

F.A.B. is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is F.A.B., company assigned to the tax number BE03932525634. The company F.A.B. is located at the address: AVENUE ALBERT 83; 1190; VORST/FOREST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 881,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 376,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in F.A.B. were not found.
The main activity of F.A.B. is Insurance Carriers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of F.A.B. is not available. You also can look at reviews of F.A.B., open positions, location of F.A.B. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over F.A.B., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf F.A.B., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about F.A.B., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company F.A.B., employees, financial statistics.