F. DEMUYT

Contactgegevens F. DEMUYT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data F. DEMUYT: address, phone, fax, email, website, opening hours

F. DEMUYT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KORTRIJKSESTRAAT 82; 8020; OOSTKAMP, België

Telefoon (phone): 50822243 (+32-50822243) 50822243 (+32-50822243)

Fax (fax): +32 (12) 591-23-62 +32 (12) 591-23-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) F. DEMUYT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "F. DEMUYT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "F. DEMUYT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van F. DEMUYT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen F. DEMUYT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of F. DEMUYT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees F. DEMUYT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti F. DEMUYT
Products information F. DEMUYT

BTW identificatienummer (tax): BE04261840820
Ondernemingsnummer: 5497528076
Hoofdstad (capital): 583,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 580,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in F. DEMUYT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor F. DEMUYT
(Get full report from official database of BE for F. DEMUYT)

Aanvulling soorten activiteiten voor F. DEMUYT
Addition kinds of activities for F. DEMUYT

243101. Deuren en deurdelen en afwerking, hout | Doors and door parts and trim, wood
26760300. Baby- en babypapierproducten | Infant and baby paper products
28191100. Ammoniumzouten en verbindingen | Ammonium salts and compounds
51929905. Stripboeken | Comic books
63710200. Unie fondsen | Union funds
82999909. Hypnose school | Hypnosis school

Werken bij F. DEMUYT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in F. DEMUYT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor F. DEMUYT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for F. DEMUYT. Looking for open vacancies in other companies

 • Payroll-assistent tijdelijk regio Gent (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als Hr-assistent in de regio van Gent bestaan jouw verantwoordelijkheden onder andere uit: Je ondersteunt de HR-afdeling Compensations & Beneftis - Je bent een groot deel van je tijd bezig met allerhande (complexe) berekeningen in Excel. Daarnaast zal je vooral instaan voor rapportage vanuit Excel Je springt bij voor allerhande administratieve taken

 • Orderpicker (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je maakt bestellingen klaar aan de hand van een scansysteem. Je maakt hiervoor gebruik van een orderpicktruck die in de hoogte gaat.

 • Magazijnier bij Conway | Eindcontrole van de goederen (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Conway is een toonaangevende groothandel op het gebied van food en non-food artikelen (snoepgoed, tabakswaren, dranken,...). Via hun uitgebreide distributienetwerk bedienen de zowat 400 medewerkers meer dan 11 000 verkooppunten in België. Dit gaat van het kleinste kruidenierswinkeltje tot grote tankstations. Conway zoekt magazijnmedewerkers om de eindcontrole van de goederen uit te voeren. Reeds gepickte containers dienen nagecontroleerd te worden op mogelijke fouten. Opgespoorde fouten dienen dan in orde gebracht te worden. Op deze manier zorg jij ervoor dat fouten niet doorgaan naar klanten. Je zal in late uren tewerkgesteld worden, meestal is dit van 18u tot 3u.

 • MACHINEBOUWER/MONTEUR - REGIO MENEN - OPTIE VAST (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant in de regio Menen, gespecialiseerd in speciale machinebouw, is op zoek naar een machinebouwer/monteur. Takenpakket? Maken van onderdelen en/of volledige prototype machines. Samenstellen van volledige machines: mechanisch, pneumatisch en elektrisch. Plaatsen van de machines bij klanten in binnen- en buitenland. Interventies bij klanten op bestaande machines.

 • Medewerker dienstencheques assistentiewoningen (m/v) (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Time for Quality

  Type: Dienstenchequebaan

  Een assistentiewoning combineert de vrijheid en zelfstandigheid van een eigen woning. Senioren wonen er zelfstandig, maar kunnen een beroep doen op gemeenschappelijke diensten zoals poetshulp, warme maaltijden, thuisverpleging etc. Houd je van afwisseling in je takenpakket? Geeft het je voldoening als alles netjes en proper is? Heb je een hart voor senioren en ben je positief ingesteld? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Olen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Schoonma(a)k(st)er met dienstencheques (POPERINGE)

  Regio: POPERINGE

  Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR POPERINGE

  Type: Dienstenchequebaan

  We zoeken enthousiaste en flexibele kandidaten voor het poetsen en andere huishoudelijke taken bij mensen thuis in de regio groot-Poperinge. Interesse? Solliciteer snel.

 • Student communicatiewetenschappen (HAREN (BRUSSEL-STAD))

  Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

  Bedrijf: ASAP ZAVENTEM

  Type: Studentenjob

  Onze klant is op zoek naar een student die een project mee gaat ondersteunen. Hiervoor sta je in contact met verschillende departementen en sta je in voor het updaten van de mails, post en andere communicatiekanalen. Je bent idealiter beschikbaar om een 8-tal uren per week te werken.

 • Student verkoop (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een nieuwe winkel in hartje Leuven zijn we op zoek naar jobstudenten die 1 vaste dag in de week kunnen werken. Heb je affiniteit met interieur-fashion-juwelen? Dan is dit de geknipte bijverdienste voor jou. Je zal leveringen uitpakken, klanten helpen en geschenken inpakken. Je kan rekenen op een vaste studentenjob tot januari.

 • Beenhouwer Colruyt Ekeren (EKEREN)

  Regio: EKEREN

  Bedrijf: COLRUYT

  Type: Vaste Job

  Je klanten laten genieten van een heerlijk stuk vlees, dat is jouw passie. Je krijgt uitgebeend vers vlees binnen dat je verwerkt tot aanlokkelijke porties die je klanten graag in hun winkelkar leggen. Op die manier vertegenwoordig je onze beenhouwerij op de best mogelijke manier. In een professioneel uitgerust atelier versnijd, verpak en verkoop je het meest uiteenlopende vlees: van rund, varken en kalf tot lam en gevogelte. Je onderhoudt dagelijks de beenhouwerij volgens de HACCP-normen. Achter de schermen controleer je regelmatig de stock en bestel je tijdig het nodige vlees en kruiden. De toonbank is jouw pronkstuk: je presenteert het bereide vlees elke dag weer op een zo aantrekkelijk mogelijke manier. Als je klanten een speciale bestelling of wens hebben, help je hen met plezier verder. En om hen de kwaliteit van je bereidingen te laten zien, organiseer je regelmatig degustaties. De ideale gelegenheid om je vakmanschap te tonen.

 • Werkstage in een therapie- en opleidingscentrum (M/V) (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: ACT Academie

  Type: Leercontract

  Over ACT Academie De ACT Academie is een instituut dat als missie heeft zoveel mogelijk mensen, particulieren en hulpverleners, te helpen een zo rijk en waardevol mogelijk leven op te bouwen. Particulieren worden hierbij ondersteund aan de hand van individuele ACT-therapie en groepstherapie. Hulpverleners kunnen een uitgebreid parcours volgen van basisopleiding en een verdiepingstraject. We bieden open opleiding aan en in-huis trainingen. (ziekenhuizen, CGG’s, OCMW’s). Ons team bestaat uit gepassioneerde hulpverleners en administratieve krachten die allen ACT integreren in hun leven. Een nieuw domein waar de ACT Academie zich mee bezig houdt is nutritionele psychologie, gecombineerd met ACT-technieken. Dit domein gaat over de invloed van voeding op het psychisch welzijn. Kijk voor meer info op https://act-academie.be/cvp/ De werkstage Een werkstage is ook een ideale formule voor psychologen die later hun diploma hebben behaald of gedurende lange tijd niet als klinisch psycholoog hebben gewerkt. Indien je uitkeringsgerechtigd bent kan je navragen of je je uitkering kan behouden gedurende je stageperiode. Opdracht: Assisteren bij de opleidingen voor hulpverleners en (groeps-) therapie voor particulieren Ondersteunende taken in het kader van opleiding en therapie Achter de schermen werken in een opleidingscentrum Geven van individuele ACT-begeleiding onder supervisie

 • horecamedewerk(st)er (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: LA BRASSERIE

  Type: Flexijob

  flexijob allround medewerker gezocht voor bar,zaal,keuken,enkel op dinsdag drankjes en maaltijden bedienen aan klanten,afrekenen,afruimen zaal/terras,voorraadbeheer bar,vaat

Zoek naar antwoorden van F. DEMUYT in sociale netwerken
Look for responds of F. DEMUYT in social networks

Lees alle opmerkingen voor F. DEMUYT. Laat een reactie achter voor F. DEMUYT. F. DEMUYT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for F. DEMUYT. Leave a respond for F. DEMUYT. F. DEMUYT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie F. DEMUYT op de google maps. Adres en contacten F. DEMUYT
Location of F. DEMUYT on the google maps. Address and contacts of F. DEMUYT

Andere gerelateerde bedrijven als come F. DEMUYT F. DEMUYT: B. HOLLANGE | OOSTERS ET FILS | RONNY DE LATTE | DRUKKERIJ BOONE-ROOSENS | ARTHUR HUYBRECHTS

Other related companies as F. DEMUYT: B. HOLLANGE | OOSTERS ET FILS | RONNY DE LATTE | DRUKKERIJ BOONE-ROOSENS | ARTHUR HUYBRECHTS

F. DEMUYT is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is F. DEMUYT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04261840820. Het bedrijf F. DEMUYT bevindt zich op het adres: KORTRIJKSESTRAAT 82; 8020; OOSTKAMP. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 583,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 580,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in F. DEMUYT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van F. DEMUYT is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van F. DEMUYT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van F. DEMUYT, openstaande posities, locatie van F. DEMUYT op de kaart.

F. DEMUYT is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is F. DEMUYT, company assigned to the tax number BE04261840820. The company F. DEMUYT is located at the address: KORTRIJKSESTRAAT 82; 8020; OOSTKAMP. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 583,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 580,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in F. DEMUYT were not found.
The main activity of F. DEMUYT is Administration of Human Resource Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of F. DEMUYT is not available. You also can look at reviews of F. DEMUYT, open positions, location of F. DEMUYT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over F. DEMUYT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf F. DEMUYT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about F. DEMUYT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company F. DEMUYT, employees, financial statistics.