EUROGRAPHICS

Contactgegevens EUROGRAPHICS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EUROGRAPHICS: address, phone, fax, email, website, opening hours

EUROGRAPHICS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FR. ROOSEVELTLAAN 90; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92252136 (+32-92252136) 92252136 (+32-92252136)

Fax (fax): +32 (59) 951-29-76 +32 (59) 951-29-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EUROGRAPHICS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EUROGRAPHICS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EUROGRAPHICS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EUROGRAPHICS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EUROGRAPHICS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EUROGRAPHICS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EUROGRAPHICS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EUROGRAPHICS
Products information EUROGRAPHICS

BTW identificatienummer (tax): BE07619812011
Ondernemingsnummer: 4199493408
Hoofdstad (capital): 479,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 442,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Activités: Impressions Numériques,Photocopies.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EUROGRAPHICS
(Get full report from official database of BE for EUROGRAPHICS)

Aanvulling soorten activiteiten voor EUROGRAPHICS
Addition kinds of activities for EUROGRAPHICS

508408. Materialenverwerking machines | Materials handling machinery
20960202. Tortilla chips | Tortilla chips
24930201. flakeboard | Flakeboard
36290104. Mercurius boog gelijkrichters (elektrische apparaten) | Mercury arc rectifiers (electrical apparatus)
52110203. Garage deuren, verkoop en installatie | Garage doors, sale and installation

Werken bij EUROGRAPHICS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EUROGRAPHICS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EUROGRAPHICS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EUROGRAPHICS. Looking for open vacancies in other companies

 • Gemotiveerde verpleegkundigen ziekenhuis (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Heb jij een brede interesse wat ziekenhuisdiensten betreft? Voel jij je als een vis in het water in een ziekenhuissetting en wil je graag je steentje bijdragen aan een optimale werking ervan? Ben je gemotiveerd en weet je van aanpakken? Dan ben jij de verpleegkundige die we zoeken! We hebben verschillende mogelijkheden in de aanbieding, van tijdelijke contracten tot vaste indienstnames of een bijverdienste op basis van jouw beschikbare dagen. Aarzel zeker niet om ons te contacteren op het nummer 03 201 14 95 of per mail [email protected]

 • Gezocht! Gerant(e) horecazaak regio Pittem (PITTEM)

  Regio: PITTEM

  Bedrijf: SYNERGIE JOBS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een horecazaak in Pittem, zijn wij op zoek naar een gerant(e), rechterhand van de eigenaar. Je bent volledig verantwoordelijk voor het personeel, planning, stockbeheer. Alsook sta je in voor evenementen, marketing, etc. Je werkt volledig zelfstandig. Bereid zijn om in het weekend te werken is een plus maar geen vereiste.

 • Sales & Marketing Assistant | Wilrijk (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze opdrachtgever is een zeer snel groeiende KMO van meer dan 40 medewerkers die recent verhuisd is naar een gloednieuw modern kantoorgebouw in Wilrijk. Voor hen gaan we op zoek naar een nieuwe Marketing collega. Onderhouden verschillende websites (B2B en B2C): teksten aanpassen, foto's, banners aanpassen, nieuws updaten,... Opvolgen / onderhoud webshop Dagelijks / wekelijks onderhoud Social Media: Instagram & Facebook voor verschillende merken Opmaak persberichten Opmaak contract en contact met bloggers / Instagrammers Deelname aan de Persdagen Opmaak brochures en folders Uitwerken marketing acties / mailing acties Maandelijkse externe nieuwsbrief Planning, budgetering en uitwerken Marketing strategie Bijhouden marketinguitgaven Maandelijkse analyse salescijfers Presentatie kwartaalcijfers

 • Huishoudelijke hulp Regio BORNEM - WINTAM (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: HET STRIJKHUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  We zoeken dringend een halftijdse huishoudelijke hulp voor 1 klant in Wintam. Per week ga je dus dagelijks 4 uren naar dezelfde klant Poetsen en strijken : opleiding krijg je vooraf. Goede kennis van Nederlandse taal is een must.

 • Deeltijdse Strijker(ster) voor strijkcentrale in Zomergem (KNESSELARE)

  Regio: KNESSELARE

  Bedrijf: HOME FOR YOU

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor onze strijkcentrale in Knesselare en in Zomergem zijn wij op zoek naar een deeltijdse strijker(ster). Je staat in voor het aannemen van de manden & de controle van de inhoud. Naast het strijken zal ook de afrekening met de klanten behoren tot je takenpakket. Soms kunnen de uren en dagen wijzigen, hierdoor zoeken wij iemand die flexibel kan zijn. Je werkt van 08u00 tem 12u00, te starten voor 16 uren per week, dit kan uitbreiden op termijn.

 • Teamleader Productie Chocolade (m/v) (EREMBODEGEM)

  Regio: EREMBODEGEM

  Bedrijf: PURATOS (BELCOLADE)

  Type: Vaste Job

  Je zorgt dat de organisatie, de planning en de controle van het productieproces in lijn is met de gevraagde leveringstermijnen en de geldende kwaliteit- en veiligheidsnormen. Je bent hierbij verantwoordelijk voor een team van een 10-tal operatoren. Uzelf rapporteert aan de Productie Manager. Je verbetert de kennis van het team door het geven van opleidingen (veiligheid, kwaliteit, productiviteit) of door het voorstellen en opvolgen van interne/externe opleidingen. Je stelt wekelijks de productieplanning en de personeelsplanning op Je volgt in overleg met de technische dienst de technische beschikbaarheid op van de lijn. Je waakt over de beschikbaarheid van de nodige grondstoffen, verpakkingen en hulpmaterialen in overleg met de betrokken afdelingen. Je neemt deel aan continue verbeteringsprojecten en je werkt samen aan de opvolging ervan met de procesingenieur, dienst engineering en technische dienst. Je waakt over de correcte toepassing van de GMP, HACCP en BRC procedures.

 • Regiocoördinator Recyclageparken (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: IGEAN

  Type: Vaste Job

  Het team recyclageparken bestaat uit een 70-tal recyclageparkwachters, 4 regiocoördinatoren en een centraal team. Elke werkdag helpen ze samen de bezoekers van de 24 recyclageparken op een vlotte en klantvriendelijke manier met het lossen en sorteren van hun afval. Elke regiocoördinator neemt een aantal parken en parkwachters onder zijn of haar hoede. Regiocoördinatoren en teamleider overleggen wekelijks. Wat doe je? · Samen met je collega’s zorg je voor een vlotte uitbating van de recyclageparken. Je helpt op het park waar nodig en zorgt voor de noodzakelijke bevoorrading van klein materiaal. · Je ondersteunt en coacht de parkwachters en stuurt bij waar nodig. · In geval van aanrijdingen, pannes van het diftarsysteem en ongevallen verleen je bijstand en zorg je voor een vlotte opvolging. · Je leidt nieuwe parkwachters op en begeleidt hen zodat ze zo snel mogelijk als volwaardige collega’s kunnen meewerken. · Je regelt je eigen werk en geeft input voor het opmaken van de wekelijkse werkplanning. · Je werkt ook op zaterdag. Meer over IGEAN: IGEAN is een boeiende intergemeentelijke vereniging die een verrassend veelzijdig pakket aan diensten verzorgt voor 30 aangesloten gemeenten rond Antwerpen op vlak van afval, milieu- en woonbeleid, arbeidsveiligheid en streekontwikkeling. Ons motto: wat we samen doen, doen we beter! Samen zijn we met een 225-tal IGEAN-collega’s. IGEAN werkt vanuit maar liefst 29 locaties in de regio die zich uitstrekt van Essen tot Boom en van Malle tot Zwijndrecht: een hoofdkantoor in Wommelgem vlakbij de E313, twee overslag- en verwerkingseenheden voor gft+ en groenafval in Brecht en Edegem, een zwembad in Pulderbos, een ophaaldienst in Brasschaat en 24 recyclageparken. Nog meer ontdekken over IGEAN? Kijk snel op www.igean.be. Solliciteer voor 23 september via de link.

 • ingenieur mechanica (Regio Eeklo-Zelzate)

  Regio: Regio Eeklo-Zelzate

  Bedrijf: MERCOR

  Type: Vaste Job

  • Uitvoeren of meewerken aan haalbaarheidsstudies • Uitwerken van concepten • Uitvoeren van diverse berekeningen (kabelberekeningen, sterkteberekeningen, ...) • Organiseren van vergaderingen met leveranciers • Uitvoeren van diverse berekeningen, afhankelijk van de discipline: o Mechanica: mechanische en hydraulische berekeningen o Elektriciteit: kabelberekeningen, bepalen van vermogens, drives, … • Aansturen van ontwerpers • Controleren van de plannen van de contractoren • Opmaken van technische lastenboeken en prijsvraagdossiers in samenwerking met de inkopers. • Organiseren van rondgangen met de potentiële contractoren • Technisch evalueren van de offertes. • Nagaan of de geldende technische standaarden en normen worden toegepast • Coördineren en opvolgen van de uitvoering van het project en hierover rapporteren aan de projectmanager. • Assistentie verlenen tijdens de uitvoering. • Organiseren van de opleveringen • Beheer van het budget: bestellingen, goederenontvangsten, facturatie, betalingen

 • Trainer Facility Management (freelance) (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: ATMETIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zoeken een trainer met technische kennis schoonmaaktechnieken voor één of meerdere van de volgende professionele omgevingen: kantoorruimte, school, kinderdagverblijf, dokterskabinet, woon- en zorgcentrum, sportinfrastructuur, fabriekshallen, grootkeuken, ... .

 • Freelance Assignments Corporate | TriFinance (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1670135-inline.html?cid=Partner_VDAB Are you a professional in Finance? Are you analytical and solution-oriented? Then we would like to meet you!  To guarantee our current growth we are looking for freelance finance professionals, eager to do hands-on and operational projects.   Are you a professional in Finance? Are you analytical and solution-oriented? Then we would like to meet you!  To guarantee our current growth we are looking for freelance finance professionals, eager to do hands-on and operational projects.   You obtained an economical diploma You have 5 to 10 years of Finance experience (in controlling, bookkeeping, treasury, ...) You have a critical mindset and take initiatives You are a team player who can also work independently You are communicative and have a commercial mindset You are fluent in Dutch, French and/or English You have a good knowledge of the most common ERP systems and MS Excel You are an ambassador of our philosophy and are willing to act according while working at our clients. This entails an open communication, transparency and pragmatic work style. You find it important to give and receive feedback and you are willing to be involved in our mentoring process

 • Lasser (TILDONK)

  Regio: TILDONK

  Bedrijf: ETALUTIL

  Type: Werfreserve

  Je kan zelfstandig werken; Je leest en interpreteert plannen.Je verwerkt staal, inox en aluminium (zagen, draaien, frezen, boren, slijpen, ontbramen, lassen, ..) (trappen, leuningen, balustrades, displays, reclame panelen ...) Je werkt nauwkeurig en precies, hebt oog voor detail en kwalitieit.

 • Store Support zoekt nieuwe mystery shoppers! (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: STORE SUPPORT BVBA

  Type: Flexijob

  Wil jij ook altijd goed geholpen worden als klant en vind je het leuk om organisaties en hun medewerkers te verbeteren door ze feedback te geven? Dan is mystery shoppen wat voor jou! Bij mystery shopping doe je je voor als klant en word je ingezet om het serviceniveau en de verkoopgerichtheid van medewerkers te verbeteren. Je kunt bij ons opdrachten uitvoeren in verschillende branches. Mystery shoppen heeft een incidenteel karakter. Een mystery shopper is: Kritisch, analytisch, klantgericht, objectief, heeft commercieel inzicht en haalt motivatie uit het observeren van organisaties en hun medewerkers. Een mystery shopper heeft: Goede communicatieve vaardigheden Goede beheersing van het Nederlands (in woord en geschrift) Kennis van Frans en/of Engels is een meerwaarde Een smartphone (pré) En is 18 jaar of ouder

Zoek naar antwoorden van EUROGRAPHICS in sociale netwerken
Look for responds of EUROGRAPHICS in social networks

Lees alle opmerkingen voor EUROGRAPHICS. Laat een reactie achter voor EUROGRAPHICS. EUROGRAPHICS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EUROGRAPHICS. Leave a respond for EUROGRAPHICS. EUROGRAPHICS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EUROGRAPHICS op de google maps. Adres en contacten EUROGRAPHICS
Location of EUROGRAPHICS on the google maps. Address and contacts of EUROGRAPHICS

Andere gerelateerde bedrijven als come EUROGRAPHICS EUROGRAPHICS: WITTOCKX HERWIG | MARC DE VOS | Arlette | C.I.S. REIZEN | Les Assurances F茅d茅rales

Other related companies as EUROGRAPHICS: WITTOCKX HERWIG | MARC DE VOS | Arlette | C.I.S. REIZEN | Les Assurances F茅d茅rales

EUROGRAPHICS is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EUROGRAPHICS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07619812011. Het bedrijf EUROGRAPHICS bevindt zich op het adres: FR. ROOSEVELTLAAN 90; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 479,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 442,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Lijst met producten zijn Activités: Impressions Numériques,Photocopies..
De hoofdactiviteit van EUROGRAPHICS is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EUROGRAPHICS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EUROGRAPHICS, openstaande posities, locatie van EUROGRAPHICS op de kaart.

EUROGRAPHICS is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is EUROGRAPHICS, company assigned to the tax number BE07619812011. The company EUROGRAPHICS is located at the address: FR. ROOSEVELTLAAN 90; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 479,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 442,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Imprimeries and copyshops. List of products are Activités: Impressions Numériques,Photocopies..
The main activity of EUROGRAPHICS is Primary Metal Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of EUROGRAPHICS is not available. You also can look at reviews of EUROGRAPHICS, open positions, location of EUROGRAPHICS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EUROGRAPHICS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EUROGRAPHICS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EUROGRAPHICS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EUROGRAPHICS, employees, financial statistics.