EURO-COPY

Contactgegevens EURO-COPY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EURO-COPY: address, phone, fax, email, website, opening hours

EURO-COPY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DENDERMONDSESTEENWEG 111; 2830; WILLEBROEK, België

Telefoon (phone): 38865005 (+32-38865005) 38865005 (+32-38865005)

Fax (fax): +32 (58) 497-59-59 +32 (58) 497-59-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EURO-COPY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EURO-COPY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EURO-COPY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EURO-COPY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EURO-COPY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EURO-COPY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EURO-COPY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EURO-COPY
Products information EURO-COPY

BTW identificatienummer (tax): BE08084808349
Ondernemingsnummer: 8343811035
Hoofdstad (capital): 897,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 163,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Activités: Reprographies,Photocopies.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EURO-COPY
(Get full report from official database of BE for EURO-COPY)

Aanvulling soorten activiteiten voor EURO-COPY
Addition kinds of activities for EURO-COPY

209900. Voedingspreparaten, nec | Food preparations, nec
27520900. Publicatiedruk, lithografisch | Publication printing, lithographic
28330300. antibiotica | Antibiotics
32310300. Reflecterend glas | Reflecting glass
54999904. Gourmet food stores | Gourmet food stores

Werken bij EURO-COPY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EURO-COPY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EURO-COPY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EURO-COPY. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Lokeren dat instaat voor de productie en ontwikkeling van aluminium constructies en schrijnwerk voor de bouw (ramen, deuren, veranda's,... .) zijn we op zoek naar een orderpicker. Wij zijn op zoek naar een orderpicker die kan meehelpen in het magazijn, bestellingen klaarzet voor de verschillende klanten, ... .

 • Montage technieker (M/V) (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze firma combineert al bijna 48 jaar ervaring met hoge kwaliteit, functionaliteit en een aantrekkelijk ontwerp. Door een continue vooruitgang en een sterke organisatie zijn wij erin geslaagd onze positie als toonaangevende producent van kwaliteitsvolle industriële sectionaalpoorten te handhaven. Taken: Monteren van onze producten en -toebehoren.Je werkt samen in een team, bestaande uit 2 monteurs en vertrekt vanuit jullie woonplaats naar de werven toe.

 • VERTEGENWOORDIGER HORECA (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als vertegenwoordiger voor een kassasysteem bezoek je alle horecazaken (restaurants brasseries cafés frituren...) en lingeriezaken in regio Kempen-Limburg-Vlaams Brabant. Dit houdt in: Je bent een echte hunter en prospecteert naar nieuwe klanten. Het product verkoopt zich door het gebruiksgemak en de economische prijs; Je rijdt in opstartfase elke dag naar het kantoor te Zolder en vertrekt dan naar jouw prospecten en klanten (met een bedrijfswagen) en probeert daar een verkoop te sluiten; Je stelt het product na een intensieve opleiding voor bij prospecten; Je brengt elke dag verslag uit van de gedane bezoeken en de bepaalde verkopen.

 • Gemotiveerde huishoudhulpen/poetshulpen met dienstencheques - Bree centrum (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: Sthep

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

 • Huishoudhulp in Kapellen-Kalmthout-Essen (KAPELLEN)

  Regio: KAPELLEN

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • student lader - losser deeltijds zottegem (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: ADECCO SANORICE

  Type: Studentenjob

  Voor Sanorice een rijstwafelfabriek in Zottegem zijn we op zoek naar studenten die op afroepbasis regelmatig kunnen inspringen als LADER-LOSSER zowel buiten als tijdens de schoolvakanties dus eens een dagje geen les, kan je jou standby laten zetten om voor deze opdrachten opgeroepen te worden TAKEN: stapelen van afgewerkte producten in de containers op de laadkade WERKREGIMES: deeltijds, afhankelijk van de planning van de logistieke dienst wordt je opgeroepen om te komen laden de ene week is dat van maandag tot vrijdag, de andere week enkele dagen. (héél variabel werkrooster) maar met werkuren van 6-10 of van 6-12u en soms van 6-14u.

 • Jobstudent winkels (m/v) Wetteren (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Lidl Belgium

  Type: Studentenjob

  Sta elke klant vriendelijk te woord. Zorg mee voor een nette winkel. Bedien klanten vlot en vriendelijk aan de kassa. Vul de winkelrekken aan. Rangschik de producten netjes. Vervang minder verse producten. Je ziet er samen met je collega’s op toe dat jouw Lidl-Winkel er altijd tip-top uitziet. Een klant kan met elke vraag bij jou terecht. Zo stimuleer je elke dag de verkoop in onze winkels.

 • student deeltijds callagent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: FLEXTRA- INTERIM

  Type: Studentenjob

  Ben jij student en minimum 2 dagen beschikbaar om in een callcenter te werken? Is werken op zaterdag voor jou geen probleem? Heb jij een aangename stem en bel jij graag? Wij zijn op zoek naar jou!

 • Calculator (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Konvert Interim Ieper

  Type: Vaste Job

  Voor een familiale KMO in Ieper, gespecialiseerd in plaatbewerking en constructies op maat, zoeken wij een calculator. Op basis van de aangeleverde tekening van de klant, bereken je de kostprijs. Je neemt telefonisch of per mail contact op met de klant. Zelf moet je kunnen inschatten of het product gemaakt kan worden in productie. Je geeft verschillende parameters in in het computersysteem en je houdt rekening met oa. de grondstofprijzen om de juiste prijs door te geven aan de klant.

 • IT Support (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Vaste Job

  Voor een hoogtechnologische firma gaan wij op zoek naar een IT Support. Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor de goede werking van de infrastructuur. Eindgebruikers worden door jou verder geholpen bij zowel first als second line. Dit doe je zowel telefonisch als bij de eindgebruikers zelf, ter plaatse. Je voert daar ook de installaties uit en helpt bij het onderhouden van de documentatie.

 • DAKWERKER. (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: DAKWERKEN MEYNEN

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het uitvoeren van zowel nieuwbouw als renovatie- en herstellingswerkzaamheden . Uitvoeren van lood- en zinkwerken, leggen van pannen, leien en roofing behoren ook tot jouw takenpakket.

 • Personal trainer regio Brasschaat (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

  Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

  Bedrijf: B FIT

  Type: Zelfstandige activiteit

  B-Fit is een team van sport- en gezondheidscoaches, gespecialiseerd in personal training en performance coaching. Wij zijn op zoek naar een gedreven trainer op zelfstandige basis om ons team te versterken in de omgeving van Brasschaat, zowel voor begeleiding in het fitness-centrum als thuisbegeleiding. Mensen coaches naar meer gezondheid, een actievere levensstijl en een beter voedingspatroon is je eerste taak. Je zorgt voor gevarieerde trainingen, voert bepaalde testen uit en maakt trainingsschema’s. Je geeft steeds accurate informatie over training en voeding, en coacht mensen naar meer levenskwaliteit. Naast het coachen van mensen, schrijf en ontwikkel je ook mee content. Dit kunnen blogposts, artikels of social media-posts zijn. Je bent steeds up-to date en geïnteresseerd in nieuwe ontwikkelingen binnen je werkgebied en je draagt die over op het hele team. Je zorgt voor een prettige werkverhouding, zowel met de klant als met je collega’s. Samen met de collega's help je meedenken naar nieuwe initiatieven en je werkt ze uit. Onze website: www.bfitpersonaltraining.be

Zoek naar antwoorden van EURO-COPY in sociale netwerken
Look for responds of EURO-COPY in social networks

Lees alle opmerkingen voor EURO-COPY. Laat een reactie achter voor EURO-COPY. EURO-COPY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EURO-COPY. Leave a respond for EURO-COPY. EURO-COPY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EURO-COPY op de google maps. Adres en contacten EURO-COPY
Location of EURO-COPY on the google maps. Address and contacts of EURO-COPY

Andere gerelateerde bedrijven als come EURO-COPY EURO-COPY: FIRST | BERNARD BARAS/ASS. JEU DE ROLE | MAISON CANARI DOR? | GARAGE VANDENBERGHE | PETER CALLEBAUT

Other related companies as EURO-COPY: FIRST | BERNARD BARAS/ASS. JEU DE ROLE | MAISON CANARI DOR? | GARAGE VANDENBERGHE | PETER CALLEBAUT

EURO-COPY is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EURO-COPY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08084808349. Het bedrijf EURO-COPY bevindt zich op het adres: DENDERMONDSESTEENWEG 111; 2830; WILLEBROEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 897,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 163,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Lijst met producten zijn Activités: Reprographies,Photocopies..
De hoofdactiviteit van EURO-COPY is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EURO-COPY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EURO-COPY, openstaande posities, locatie van EURO-COPY op de kaart.

EURO-COPY is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is EURO-COPY, company assigned to the tax number BE08084808349. The company EURO-COPY is located at the address: DENDERMONDSESTEENWEG 111; 2830; WILLEBROEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 897,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 163,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Imprimeries and copyshops. List of products are Activités: Reprographies,Photocopies..
The main activity of EURO-COPY is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of EURO-COPY is not available. You also can look at reviews of EURO-COPY, open positions, location of EURO-COPY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EURO-COPY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EURO-COPY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EURO-COPY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EURO-COPY, employees, financial statistics.