ETUD'IMPRIM

Contactgegevens ETUD'IMPRIM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ETUD'IMPRIM: address, phone, fax, email, website, opening hours

ETUD'IMPRIM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE FRAGNEE 155; 4000; LIEGE, België

Telefoon (phone): 42528853 (+32-42528853) 42528853 (+32-42528853)

Fax (fax): +32 (71) 865-51-93 +32 (71) 865-51-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ETUD'IMPRIM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ETUD'IMPRIM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ETUD'IMPRIM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ETUD'IMPRIM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ETUD'IMPRIM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ETUD'IMPRIM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ETUD'IMPRIM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ETUD'IMPRIM
Products information ETUD'IMPRIM

BTW identificatienummer (tax): BE03328002929
Ondernemingsnummer: 8492401123
Hoofdstad (capital): 737,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 419,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in ETUD'IMPRIM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ETUD'IMPRIM
(Get full report from official database of BE for ETUD'IMPRIM)

Aanvulling soorten activiteiten voor ETUD'IMPRIM
Addition kinds of activities for ETUD'IMPRIM

251799. Houten televisie en radio kasten | Wood television and radio cabinets, nec
254101. Winkel en kantoor display gevallen en armaturen | Store and office display cases and fixtures
344308. Ruiten en troggen | Chutes and troughs
769918. Algemene huishoudelijke reparatiediensten | General household repair services
14990401. Burrstone steengroeven | Burrstone quarrying
15419900. Industriële gebouwen en magazijnen, nec | Industrial buildings and warehouses, nec
27549907. Intaglio printen | Intaglio printing
32950208. Grafiet, natuurlijk: gemalen, verpulver, geraffineerd of gemengd | Graphite, natural: ground, pulverized, refined, or blended
36210204. Exciter assemblies (motor of generator onderdelen) | Exciter assemblies (motor or generator parts)
37280403. Avondautomaten, vliegtuigen | Chaff dispensers, aircraft

Werken bij ETUD'IMPRIM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ETUD'IMPRIM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ETUD'IMPRIM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ETUD'IMPRIM. Looking for open vacancies in other companies

 • Administratief Bediende dienst na-verkoop (TERNAT)

  Regio: TERNAT

  Bedrijf: SYNERGIE CAREERS AALST

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Samen met onze klant zijn wij op zoek naar een Administratief Bediende voor tewerkstelling op de dienst-na-verkoop. Jouw takenpakket is divers en bestaat onder meer uit de volgende taken: Registratie van inkomende telefoongesprekken Klanten, leveranciers en techniekers telefonisch informeren wat betreft de stand van zaken van het dossier Het aanmaken van werkopdrachten voor de techniekers alsook controle en ingave van hun prestaties Het opmaken van offertes voor klanten Het aanvragen van technische keuringen voor de verkochte goederen Algemene administratie en klassement

 • VERKOPER DOE-HET-ZELFZAAK (EDINGEN)

  Regio: EDINGEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als verkoper: Bedien je onze klanten op een snelle en vriendelijke wijze en geeft hen correct advies. Zorg je ervoor dat de rayons in orde zijn. Dit betekent dat je bestellingen mee opvolgt en dat je de rekken aanvult. Ben je medeverantwoordelijk voor een aantrekkelijke presentatie van de producten in de verschillende rayons. Help je bij het lossen van goederen en de aanvulling van de stock.

 • Alleenwerkende hulpkok | Geel (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als (hulp)kok: ? Sta je in voor het voorbereiden klaarmaken en serververen van verzorgende maaltijd aan de klanten en dit op een efficiënte manier. ? Draag je naast het geven van suggesties om de algemene werking van het eetcafé te verbeteren ook bij tot een goede afwisseling van maaltijden: samenstellen van dagelijkse menu?s en keuze van speciale maaltijden. ? Je staat in voor alle bereidingen in de keuken en voor de planning en organisatie van alle keukenwerkzaamheden: mise-en-place bereiden schikken en garneren van gerechten. ? Je controleert de bereidingstechnieken de presentatie en de hygiëne van de voedingswaren het onderhoud van de keuken en de installaties. ? Soms werk je nieuwe recepten uit. Je kan eveneens verantwoordelijk zijn voor het werkingsbudget van de keuken. ? Je past de hygiëne en veiligheidsregels strikt toe en waakt erover dat iedereen dat doet. veiligheidsschoenen.

 • CARROSSIER (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Mechelen zijn we opzoek naar een carrossier met ervaring. 

 • PROJECTLEIDER - OLEN - VOLTIJS - OPTIE VAST (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je hebt een hele goede kennis van elektriciteit. Goede kennis van HVAC is een must. Organisatorisch en administratief sterk zijn is zeker een vereiste. Goed kunnen samenwerken in een klein familiebedrijf waar er een open communicatie heerst is heel belangrijk.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Schoten – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Brakel (BRAKEL)

  Regio: BRAKEL

  Bedrijf: CLEAN INSIDE

  Type: Dienstenchequebaan

  We zijn dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

 • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Aalst)

  Regio: Regio Aalst

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

 • Field Services Engineer Hardware Backend (HUIZINGEN)

  Regio: HUIZINGEN

  Bedrijf: Realdolmen

  Type: Vaste Job

  Als CSE ben je verantwoordelijk om op verschillende technische vlakken ondersteuning te bieden aan klanten betreffende hun IT infrastructuur. De CSE kan in het installatie-, interventie-, interne repair-, helpdesk- of service-delivery team tewerkgesteld worden. Het kan daarbij zowel om een interne als een externe tewerkstelling gaan. In een project voor een klant ben je verantwoordelijk voor het opnemen van één of meerdere taken. Daarnaast kan je, afhankelijk van de grootte of complexiteit van een project, ook ingeschakeld worden in een coördinerende functie. Hoewel België jouw uitvalsbasis is, zijn kortstondige installatie opdrachten in het buitenland niet uitgesloten.

 • Servicetechnieker (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Heb je een technische opleiding gevolgd en heb je kennis van hydraulica en elektronica? Dan kom jij zeker in aanmerking om als servicetechnieker bij onze klant, een bedrijf uit Lummen dat service- en reparatiewerkzaamheden uitvoert aan onder andere wielladers, rupsladers en minigravers. Je werkt voornamelijke vanuit het atelier in Lummen. Daarnaast voer je soms ook servicopdrachten uit in het bedrijf of op de werf van de klant.

 • Psycholoog (M/V) (DESTELBERGEN)

  Regio: DESTELBERGEN

  Bedrijf: Totaalpraktijk

  Type: Zelfstandige activiteit

  Totaalpraktijk is een multidisciplinaire groepspraktijk gelegen in Destelbergen, op de grens met Gent. Onze therapeuten zijn werkzaam in volgende domeinen: podologie, dieetkunde, kinesitherapie, vroedkunde en psychotherapie. We zijn op zoek naar een zelfstandig psycholoog die onze huidige psycholoog kan vervangen tijdens haar zwangerschapsverlof, dit van 01/11/2018 tot en met 30/04/2019 met de eventuele optie om nadien het team permanent te versterken. Je hebt relevante ervaring in het therapeutisch werken met volwassenen. Je heb een master in Psychologie en een langdurige therapieopleiding afgerond (of bent in opleiding). Je werkt op zelfstandige basis, aantal uren vrij te kiezen en in te vullen op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag of zaterdag.

 • Computer Recruitment Services - Database Modeler with TFS (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  NK 384 Database Modeler; Banking, Brussels Background The department that ensures the support of bank's business strategy with efficiency, reliability and security in mind is looking for an experienced Database Modeler. Role We are seeking a highly motivated individual with strong Data Model Administration skills. You must be self-motivated and have the experience, personality, and passion to support developers and designers. You will be part of the Component and Data Management team who has a transversal role acting as a service desk for the designers and the developers. The team mainly performs configuration and data management activities for projects and maintenances. It also has a gatekeeper role, reviewing all naming convention and databases standards and ensuring they are compliant with configuration management good practices. The Component Management team is spread over 3 locations (Brussels, Paris, and London) with on average 12 team members. This position is based in Brussels. Job description The main focus of the work will be in conducting operational activity, providing data modeling subject matter expertise, and maintenance of a catalogue of the information assets. Generate and deploy DDLs in the respective environments. Insure compliance with established standards, policies, and performance guidelines. Focus on customers. Strives to exceed customer expectations and metrics. Builds strong relationships with customers. Deliver Quality Results Stays focused, overcoming distractions and obstacles to achieve goals Carries out assignments with thoroughness, accuracy and attention to detail. Act Ethically Act in accordance with the bank's values Act as a Team Player Develops and maintains productive working relationships with team members Actively shares information and expertise Support Change and Innovation Maintains a positive attitude in response to change and uncertainty. Effectively handles shifting demands and multiple priorities. Continually looks for ways to streamline processes, reduce costs and accomplish goals. Profile Please note you must have the following in order to be considered: Experience with TFS Experience with software configuration management Be proactive Qualifications: Specific qualifications for the Data Modeler position include: At least 5 years of experience in IT industry Must have professional experience performing logical and physical data modeling, using industry standard tools such as Computer Associate's AllFusion Data Modeler (Erwin), ER studio, or MEGA/HOPEX Must have professional experience with data models and data modeling (Data dictionary, data management standards, and data model best practices) Knowledge of relational databases (DB2, Sybase, and/or SQL Server) with regards to physical data structure design Knowledge of SQL Ability to conduct data modeling sessions with business users and technical staff, which includes conveying complex ideas both verbally and in written form. Nice to have: Experience with Software Development Life Cycle (SDLC) Mainframe background will be a plus (JCL, REXX, Changeman, Endevor...) Experience using Microsoft Office suite including Word, Excel, Access, Etc. Experience using a Service Desk Skills in one of the following... ...

Zoek naar antwoorden van ETUD'IMPRIM in sociale netwerken
Look for responds of ETUD'IMPRIM in social networks

Lees alle opmerkingen voor ETUD'IMPRIM. Laat een reactie achter voor ETUD'IMPRIM. ETUD'IMPRIM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ETUD'IMPRIM. Leave a respond for ETUD'IMPRIM. ETUD'IMPRIM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ETUD'IMPRIM op de google maps. Adres en contacten ETUD'IMPRIM
Location of ETUD'IMPRIM on the google maps. Address and contacts of ETUD'IMPRIM

Andere gerelateerde bedrijven als come ETUD'IMPRIM ETUD'IMPRIM: De Keyser W | RENE SCHYNS | EVRY | Jeu de Dames | Paeleman Robert BVBA

Other related companies as ETUD'IMPRIM: De Keyser W | RENE SCHYNS | EVRY | Jeu de Dames | Paeleman Robert BVBA

ETUD'IMPRIM is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ETUD'IMPRIM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03328002929. Het bedrijf ETUD'IMPRIM bevindt zich op het adres: RUE DE FRAGNEE 155; 4000; LIEGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 737,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 419,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in ETUD'IMPRIM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ETUD'IMPRIM is Tabaksproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ETUD'IMPRIM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ETUD'IMPRIM, openstaande posities, locatie van ETUD'IMPRIM op de kaart.

ETUD'IMPRIM is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is ETUD'IMPRIM, company assigned to the tax number BE03328002929. The company ETUD'IMPRIM is located at the address: RUE DE FRAGNEE 155; 4000; LIEGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 737,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 419,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in ETUD'IMPRIM were not found.
The main activity of ETUD'IMPRIM is Tobacco Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ETUD'IMPRIM is not available. You also can look at reviews of ETUD'IMPRIM, open positions, location of ETUD'IMPRIM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ETUD'IMPRIM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ETUD'IMPRIM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ETUD'IMPRIM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ETUD'IMPRIM, employees, financial statistics.