ETI PAUL

Contactgegevens ETI PAUL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ETI PAUL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ETI PAUL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DAMSTRAAT 70; 9220; HAMME, België

Telefoon (phone): 52473589 (+32-52473589) 52473589 (+32-52473589)

Fax (fax): +32 (65) 299-22-37 +32 (65) 299-22-37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ETI PAUL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ETI PAUL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ETI PAUL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ETI PAUL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ETI PAUL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ETI PAUL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ETI PAUL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ETI PAUL
Products information ETI PAUL

BTW identificatienummer (tax): BE08289978027
Ondernemingsnummer: 6073760986
Hoofdstad (capital): 517,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 605,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in ETI PAUL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ETI PAUL
(Get full report from official database of BE for ETI PAUL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ETI PAUL
Addition kinds of activities for ETI PAUL

14119909. Serpentine, dimensie-quarrying | Serpentine, dimension-quarrying
27520402. Kaarten, gelithografeerd | Cards, lithographed
35599917. Kernreactor controle staaf en aandrijfmechanisme | Nuclear reactor control rod and drive mechanism
35599940. Glas snijmachines | Glass cutting machinery
38429900. Chirurgische apparaten en benodigdheden, nec | Surgical appliances and supplies, nec
39490105. Schachten, golfclub | Shafts, golf club
39520301. Potloodhouders | Pencil holders
50469903. Hotel apparatuur en benodigdheden | Hotel equipment and supplies

Werken bij ETI PAUL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ETI PAUL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ETI PAUL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ETI PAUL. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiemedewerker zaadproductie (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Zaaien - Verplanten - Bladstalen nemen - Afval opruimen - ...

 • LASSERS MET EEN PASSIE VOOR METAAL (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar een kwaliteitsbewuste nauwkeurige werker. U werkt in een dagstelser eventueel in drukkere periodes in tweeploegenstelsel.

 • Lasser (MAASEIK)

  Regio: MAASEIK

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Jouw takenpakket bestaat uit: Het aflassen (half-automaat) van kleine en grote materialen (zeer divers); Voorbereidende werkzaamheden (metaalbewerking); Eventueel kan je ingezet worden in de montage.

 • HVAC / SANITAIR TECHNIEKER (DESSEL)

  Regio: DESSEL

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor het onderhoud installaties en afstellen van technische klimaat- en koelsystemen: warmtepompen airconditioning koelen vrieskasten... Je voornaamste taken: Je staat in voor het onderhoud en controle van de goede werking en lekdichtheid van koelinstallatie. Installeren en aansluiten van enkel fasige en driefasige motoren en hun startunit. Mechanische en elektrische onderhoud van elektrische machines en hun sturingen. Monteren van leidingen en componenten. Installeren en onderhoud van meet- en regelelementen (thermo- pressostaten... Koperen leidingen bewerken: braseren plooien en flare trekken. Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam. Je plaatst de onderdelen en componenten zoals draadkanalen stroomrails klemmen en elektronische componenten. Je brengt de bedrading en labeling aan. Je test de kast en werkt ze af.

 • IT helpdesk Medewerk(st)er (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een informaticabedrijf, gespecialiseerd in notariële informatica zijn wij op zoek naar een analist-programmeur. Voor deze sector hebben zij zelf een eigen softwareprogramma ontwikkeld en leveren, installeren en configureren zij tevens alles van materiaal (PC's, servers & printers). Jouw takenpakket zal er als volgt uitzien; - Technische ondersteuning geven aan de gebruikers van computers en informaticatoepassingen. Zowel voor hardware, algemene software als voor onze eigen programma's. Je probeert daarbij in eerste instantie zelf een oplossing voor de klant te vinden, zorgt voor een gepaste doorverwijzing of, indien noodzakelijk, voor het sturen van een technieker ter plaatse. - Beantwoorden van probleemmeldingen per telefoon of per e-mail

 • Student planner kerstvakantie 2018 (HOUTHALEN)

  Regio: HOUTHALEN

  Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

  Type: Studentenjob

  Student gezocht om te werken als planner bij onze klant te Houthalen. Als logistiek planner sta je in voor de opvolging van de planning (personeelsplanning) Je bent een vlot persoon en houdt ervan om veel telefonische contacten te hebben. Je werkt in dagdienst van maandag tem donderdag van 6u-14u en op vrijdag 6u-13u30. Je bent beschikbaar gedurende de hele kerstvakantie en eventueel ook herstvakantie

 • Credit Collector (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: Essent Belgium

  Type: Vaste Job

  Functieomschrijving Als Credit Collector ben je verantwoordelijk voor de stipte en efficiënte opvolging van de betalingstegoeden en - achterstanden. Samen met het credit collection team zorg je voor een efficiënte en constructieve bijdrage aan de tijdige incasso van de openstaande vorderingen teneinde een positieve bijdrage te leveren aan de cash flow van essent.be. We bieden je een afwisselend takenpakket met tal van verantwoordelijkheden: Je neemt telefonisch contact op met klanten. Je analyseert de financiële situatie van een klant tot in detail en werkt in samenspraak met de klant een realistisch betalingsplan uit. Je zoekt ,samen met de klant, actief naar optimalisaties om de klantbeleving over de betaalachterstanden bij essent.be te verbeteren. Je implementeert de verbeteringen voor de klant en volgt deze ook verder op. Je behandelt klantvragen van A tot Z en zorgt ook voor de terugkoppeling naar de klant. Je denkt, samen met je teamgenoten, na over procesverbeteringen. Je zorgt er samen met je collega's voor dat de operationele teamtargets en doelstellingen behaald worden. Hierover rapporteer je aan je leidinggevende, de teamleader Credit Collection.

 • Service Technician - foreign experience - Just graduated (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: LGA Engineering

  Type: Vaste Job

  Voor een grote klant, wereldwijd actief binnen de plaatbewerking, zijn wij op zoek naar een ambitieuze service technieker. Heb jij passie voor montage? Ben je bereid voor regelmatig buitenlandse verplaatsingen te doen onder andere naar Australië? En ben je probleemoplossend? Dan is deze opportuniteit zeker iets voor jou. Taken Service verlenen bij de klant achter installatie van de machines Opleidingen geven Complexe en technische problemen oplossen

 • MECHANIEKER - Logi Technic (Regio Dendermonde-Wetteren)

  Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

  Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

  Type: Vaste Job

  Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een Mechanieker voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als mechanieker word je ingeschakeld voor verschillende opdrachten in diverse sectoren. Hierbij zoeken we steeds projecten die passen bij jouw woonplaats, kennis, ervaring en verwachtingen. Als mechanieker waak je over de kwaliteit van het machinepark en voer je zowel preventief als curatief onderhoud uit. Daarnaast spoor je storingen op en verhelp je de mechanische storingen aan technische installaties en onderdelen (motoren, kettingen, lagers, ventielen, …). Ook constructiewerk kan af en toe tot jouw takenpakket behoren.

 • Recruiter/planner technische profielen (ZWEVEZELE)

  Regio: ZWEVEZELE

  Bedrijf: CALLEWAERT INDUSTRIES

  Type: Vaste Job

  Callewaert industries is op zoek naar een recruiter met ervaring in planning. Om ons team te versterken zoeken we iemand die polyvalent inzetbaar is. Je hebt reeds ervaring met zoeken naar (technische) medewerkers via diverse kanalen en sociale media alsook met planningen wijzigen en invullen. Wanneer de planner en de recruiter in verlof zijn bent u in staat dit naadloos over te nemen.

 • Adviseur in Health & Beauty - Extra inkomen eigen regio (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

  Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

  Bedrijf: OYEN MARCO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je hebt reeds een fulltime of parttime job, maar je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste, een maandelijks extra inkomen. Je bent bereid jouw eigen structuur uit te bouwen en de mensen in jouw structuur dan vervolgens te begeleiden en te ondersteunen. EN vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen. Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten. Wij zijn actief in de sector Health & Beauty: gezondheid en schoonheid. Wij brengen kwalitatief hoogwaardige producten op de markt waardoor iedereen er goed uitziet en ook gezonder leeft.

 • Teamcoach ( zelfstandig ) (Regio Waasland)

  Regio: Regio Waasland

  Bedrijf: G&V Recruiting

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als teamcoach doe je het proces van A tot Z Je gaat opzoek naar de juiste kandidaten via verschillende netwerken Je neemt gesprekken af Je start de mensen succesvol op Je begeleid je team naar gewenste doelstellingen

Zoek naar antwoorden van ETI PAUL in sociale netwerken
Look for responds of ETI PAUL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ETI PAUL. Laat een reactie achter voor ETI PAUL. ETI PAUL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ETI PAUL. Leave a respond for ETI PAUL. ETI PAUL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ETI PAUL op de google maps. Adres en contacten ETI PAUL
Location of ETI PAUL on the google maps. Address and contacts of ETI PAUL

Andere gerelateerde bedrijven als come ETI PAUL ETI PAUL: Raeven (Elektriciteitswerken) | NEW GLASS ART GALLERY | IMPRIMERIE WILMART-GILLES | FA. TANGHE A. & ZN. | G.D.F. BUROTICA

Other related companies as ETI PAUL: Raeven (Elektriciteitswerken) | NEW GLASS ART GALLERY | IMPRIMERIE WILMART-GILLES | FA. TANGHE A. & ZN. | G.D.F. BUROTICA

ETI PAUL is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ETI PAUL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08289978027. Het bedrijf ETI PAUL bevindt zich op het adres: DAMSTRAAT 70; 9220; HAMME. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 517,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 605,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in ETI PAUL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ETI PAUL is Algemene Merchandise Stores, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ETI PAUL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ETI PAUL, openstaande posities, locatie van ETI PAUL op de kaart.

ETI PAUL is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is ETI PAUL, company assigned to the tax number BE08289978027. The company ETI PAUL is located at the address: DAMSTRAAT 70; 9220; HAMME. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 517,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 605,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in ETI PAUL were not found.
The main activity of ETI PAUL is General Merchandise Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ETI PAUL is not available. You also can look at reviews of ETI PAUL, open positions, location of ETI PAUL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ETI PAUL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ETI PAUL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ETI PAUL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ETI PAUL, employees, financial statistics.