IMPRIMERIE WILMART-GILLES

Particuliere bedrijvenAlgemene Merchandise Stores • IMPRIMERIE WILMART-GILLES
Private companiesGeneral Merchandise Stores • IMPRIMERIE WILMART-GILLES

Contactgegevens IMPRIMERIE WILMART-GILLES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IMPRIMERIE WILMART-GILLES: address, phone, fax, email, website, opening hours

IMPRIMERIE WILMART-GILLES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE TIRLEMONT 42; 1370; JODOIGNE, België

Telefoon (phone): 10811128 (+32-10811128) 10811128 (+32-10811128)

Fax (fax): +32 (63) 986-64-90 +32 (63) 986-64-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IMPRIMERIE WILMART-GILLES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IMPRIMERIE WILMART-GILLES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IMPRIMERIE WILMART-GILLES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IMPRIMERIE WILMART-GILLES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IMPRIMERIE WILMART-GILLES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IMPRIMERIE WILMART-GILLES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IMPRIMERIE WILMART-GILLES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IMPRIMERIE WILMART-GILLES
Products information IMPRIMERIE WILMART-GILLES

BTW identificatienummer (tax): BE06800781250
Ondernemingsnummer: 4586761474
Hoofdstad (capital): 546,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 241,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in IMPRIMERIE WILMART-GILLES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IMPRIMERIE WILMART-GILLES
(Get full report from official database of BE for IMPRIMERIE WILMART-GILLES)

Aanvulling soorten activiteiten voor IMPRIMERIE WILMART-GILLES
Addition kinds of activities for IMPRIMERIE WILMART-GILLES

3561. Pompen en pompapparatuur | Pumps and pumping equipment
358503. Verwarmingsapparatuur, compleet | Heating equipment, complete
22610203. Brandbestendig afwerking van katoenen breedgeweven stoffen | Fire resistance finishing of cotton broadwoven fabrics
27820104. Albums opnemen | Record albums
75420000. wasstraten | Carwashes

Werken bij IMPRIMERIE WILMART-GILLES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IMPRIMERIE WILMART-GILLES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IMPRIMERIE WILMART-GILLES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IMPRIMERIE WILMART-GILLES. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Medewerker Klantendienst - Doorgroeimogelijkheden - Diverse projecten (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Sint-Truiden is de laatste tijd enorm bezig met een opmars binnen hun sector. Omwille van die reden kijken ze uit naar extra collega's die zin hebben in een toffe uitdaging. Iedereen is bij hun welkom. Ook schoolverlaters worden sterk aangemoedigd om te solliciteren. Afhankelijk van je krachten, kom je terecht in één van de openstaande projecten; mogelijkheden: Vragen van klanten beantwoorden via mail, sociale media of telefoon Inbound vragen over lidmaatschap, extra informatie producten, bestellingen plaatsen, facturatie, opvolgen storingen, ... Outbound opdrachten rond nieuwe leden, opvolgingen bestellingen, aanbieden nieuwe mogelijkheden, ... ... Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

  • Orderpicker (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: t-interim Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    adhv bestelbon zet je bestellingen klaar,  je werkt met handscan

  • Afvuller Dagwerk (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een modern en stabiel bedrijf, regio Lokeren, zoeken wij momenteel een afvuller, ter versterking van het productie-team. Als afvuller sta je in voor volgende zaken: -Afvullen van vloeibare reinigingsmiddelen in diverse verpakkingen -Afstellen van verscheidene machines -Productie en afvullen van poeders   Werkuren: Maandag tot donderdag: 8-12u & 12u30 -16u30 (14u30 op vrijdag)  

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Tielt-Winge (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Balen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Gedreven huishoudhulp te Oostduinkerke - Veurne - De Panne gezocht! (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudhulp met dienstencheques. Je werkt in privéhuizen als huishoudhulp met als taken: vooral poetsen maar ook af en toe strijken en occasioneel koken of boodschappen doen. Je werkt in de regio tussen Nieuwpoort en De Panne. Er wordt telkens rekening gehouden met jouw woonplaats om een planning uit te werken!

  • Stagiair in de HR te Deinze (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: MANPOWER NV

    Type: Studentenjob

    Heb je zin om je eerste stappen te zetten in de wereld van de HR? Dan kan Manpower jou een duwtje in de rug geven via het aanbieden van een interessante stageplaats! Je belangrijkse taken zijn : je helpt mee in het vinden van de perfect match tussen kandidaat en klant, je neemt deel aan acties om de commerciële groei van het kantoor te garanderen. Verder ondersteun je ons team in het telefonisch onthaal van klanten en kandidaten. Je leert ook de basistaken van een consultant o.a. voorscreening kandidaten , zoeken van geschikte kandidaten in database, input vacatures...

  • Applicatie Ontwikkeling (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Beveiliging is vitaal om in vertrouwen te leven en werken in onze digitale samenleving. Daarom voorziet het bedrijf waarvoor jij applicaties zal ontwikkelen information security consulting services. Je ondersteunt developers binnen een jong team. Mogelijkheid om van thuis uit / offline te werken. Bepaal zelf je dagen in overeenstemming met je lessenrooster.

  • Laseroperator (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: vind! Roeselare

    Type: Vaste Job

    Je stelt aan de hand van de voorgeschreven programma's de machine in. Je belaadt de machine met de juiste materialen. Indien nodig stuur je het programma en de technologie bij. Als het programma voltooid is, maak je de machine weer leeg terwijl op de andere snijtafel het volgende programma reeds loopt. Na de onderdelen voorzien te hebben van de juiste identificatie verzorg je de afvoer van het gesneden product naar de correcte zones. Als het een eindfabrikaat betreft sta je in voor de degelijke verpakking ervan. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het dagelijks onderhoud van de machine en het werkgebied rond de machine. Je staat in voor de correcte en de tijdige afhandeling van de opdrachten.

  • Microsoft Dynamics NAV Developer/Architect (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: CARYA GROUP

    Type: Vaste Job

    je zorgt samen met jouw team en de functionele analisten voor de uitwerking van de behoeften van de klant binnen het gestelde kader van tijd en budget je bekijkt samen met de support medewerkers naar ontwikkelingsvragen of problemen bij de klanten je kan de behoeften identificeren, analyseren en opportuniteiten waarnemen je bekijkt de vragen kritisch en gaat op zoek naar optimalisatiemogelijkheden je kan zelfstandig opdrachten tot een goed einde brengen en hebt daarnaast een teamgeest programmatie gedeeltelijk in de classic client en roletailored client

  • Freelance projectverpleegkundige (W) (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Kinderverzorger / Kinderverzorgster op zelfstandige basis (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BABYHUISJE AAN DE WATERKANT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de dagelijkse verzorging van kinderen tussen 0 en 3 jaar. Je verzorgt, animeert en leert de kinderen allerlei aan, dit in een huiselijke sfeer. Je bent iemand die gemakkelijk structuur kan aanbrengen in de leefwereld van de kinderen. Hiervoor ben ik op zoek naar een gemotiveerd en betrouwbaar persoon, flexibeliteit is een must. Huishoudelijke taken behoren ook tot het takenpakket.

Zoek naar antwoorden van IMPRIMERIE WILMART-GILLES in sociale netwerken
Look for responds of IMPRIMERIE WILMART-GILLES in social networks

Lees alle opmerkingen voor IMPRIMERIE WILMART-GILLES. Laat een reactie achter voor IMPRIMERIE WILMART-GILLES. IMPRIMERIE WILMART-GILLES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IMPRIMERIE WILMART-GILLES. Leave a respond for IMPRIMERIE WILMART-GILLES. IMPRIMERIE WILMART-GILLES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IMPRIMERIE WILMART-GILLES op de google maps. Adres en contacten IMPRIMERIE WILMART-GILLES
Location of IMPRIMERIE WILMART-GILLES on the google maps. Address and contacts of IMPRIMERIE WILMART-GILLES

Andere gerelateerde bedrijven als come IMPRIMERIE WILMART-GILLES IMPRIMERIE WILMART-GILLES: MICHELS MARTINE | ETS ANIMAL,MON AMI | Kemaco SA | De Boever Verzekeringen | SIBRET-LESUISSE

Other related companies as IMPRIMERIE WILMART-GILLES: MICHELS MARTINE | ETS ANIMAL,MON AMI | Kemaco SA | De Boever Verzekeringen | SIBRET-LESUISSE

IMPRIMERIE WILMART-GILLES is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is IMPRIMERIE WILMART-GILLES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06800781250. Het bedrijf IMPRIMERIE WILMART-GILLES bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE TIRLEMONT 42; 1370; JODOIGNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 546,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 241,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in IMPRIMERIE WILMART-GILLES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van IMPRIMERIE WILMART-GILLES is Algemene Merchandise Stores, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IMPRIMERIE WILMART-GILLES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IMPRIMERIE WILMART-GILLES, openstaande posities, locatie van IMPRIMERIE WILMART-GILLES op de kaart.

IMPRIMERIE WILMART-GILLES is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is IMPRIMERIE WILMART-GILLES, company assigned to the tax number BE06800781250. The company IMPRIMERIE WILMART-GILLES is located at the address: CHAUSS?E DE TIRLEMONT 42; 1370; JODOIGNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 546,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 241,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in IMPRIMERIE WILMART-GILLES were not found.
The main activity of IMPRIMERIE WILMART-GILLES is General Merchandise Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of IMPRIMERIE WILMART-GILLES is not available. You also can look at reviews of IMPRIMERIE WILMART-GILLES, open positions, location of IMPRIMERIE WILMART-GILLES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over IMPRIMERIE WILMART-GILLES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IMPRIMERIE WILMART-GILLES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IMPRIMERIE WILMART-GILLES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IMPRIMERIE WILMART-GILLES, employees, financial statistics.