ESPACE COPY

Contactgegevens ESPACE COPY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ESPACE COPY: address, phone, fax, email, website, opening hours

ESPACE COPY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE MOORSLEDE 40B; 1020; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 24258240 (+32-24258240) 24258240 (+32-24258240)

Fax (fax): +32 (2) 527-95-66 +32 (2) 527-95-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ESPACE COPY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ESPACE COPY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ESPACE COPY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ESPACE COPY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ESPACE COPY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ESPACE COPY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ESPACE COPY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ESPACE COPY
Products information ESPACE COPY

BTW identificatienummer (tax): BE02120880126
Ondernemingsnummer: 4065185546
Hoofdstad (capital): 405,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 464,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Activités: Photocopies.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ESPACE COPY
(Get full report from official database of BE for ESPACE COPY)

Aanvulling soorten activiteiten voor ESPACE COPY
Addition kinds of activities for ESPACE COPY

227300. Tapijten en tapijten | Carpets and rugs
367404. Stralingsensoren | Radiation sensors
22530204. Sjaals en mufflers, breien | Scarves and mufflers, knit
28690202. Propyleen, butyleen | Propylene, butylene
28759902. Potgrond, gemengd | Potting soil, mixed
29110403. Minerale wassen, natuurlijk | Mineral waxes, natural
30520100. Tuinslang | Rubber hose
80110511. Verloskundige | Obstetrician
82490300. Medische opleidingsdiensten | Medical training services

Werken bij ESPACE COPY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ESPACE COPY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ESPACE COPY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ESPACE COPY. Looking for open vacancies in other companies

 • Puntlasser | Dagdienst | Regio: Hamont-Achel (HAMONT-ACHEL)

  Regio: HAMONT-ACHEL

  Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een metaalverwerkend bedrijf in Hamont-Achel zijn we op zoek naar een handlasser of puntlasser voor de bediening van de puntlasmachine.

 • UNICEF - HR ADMINISTRATION & PAYROLL OFFICER (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Select HR Zaventem

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Je staat autonoom in voor de uitvoering en coördinatie van de volledige personeelsadministratie: Het beheer van de personeelsdossiers (arbeidsovereenkomsten, vakantie-en afwezigheidsaanvragen, loopbaanonderbrekingen, sociale documenten, rapporteringen en statistieken,e.a.m...); Tijdige en correcte loonadsministratie in samenwerking met het sociaal secretariaat evenals de jaarlijkse (sociale & fiscale) afsluiting; Administratieve ondersteuning & begeleiding van het project over de herziening van de arbeidsvoorwaarden, Ondersteuning van de HR Manager bij de verschillende opdrachten/projecten, zoals o.a. bij aanwervingen : Opmaken en publiceren van vacatures op verschillende websites Beantwoorden en opvolgen van spontane sollicitaties Organiseren van afspraken bij functiebeschrijvingen/evaluaties, e.a.m.... Bedrijfsprofiel: Unicef België is op zoek naar een gedreven HR Administration & Payroll Officer gedurende één jaar.

 • Purchase Coordinator (M/V) (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: SECRETARY PLUS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Je geeft invulling aan de afgesloten raamcontracten. - Je zorgt voor het stockbeheer op basis van forecast. - Je onderhoudt goede contacten met de magazijnbeheerder/-madewerkers. - Je maakt inschattingen gebaseerd op de database, Excel files,.. - Je onderhoudt een goed contact met leveranciers en volgt leveringen op i.v.m. kwaliteit, levertermijn,..

 • KWALITEITSCONTROLEUR (KOOLSKAMP)

  Regio: KOOLSKAMP

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Let\\\'s Work is op zoek naar een kwaliteitscontroleur voor een onderneming die gespecialiseerd is in groenten: - je bent verantwoordelijk voor verschillende controles doorheen het gehele verwerkingsproces - je communiceert met medewerkers over eventuele problemen en je zorgt ervoor dat de toewijzing van producten aan de juiste kwaliteitsklassen gebeurt

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Kortenaken (KORTENAKEN)

  Regio: KORTENAKEN

  Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, booschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's wij trachten u te werk te stellen in Kortenaken en omgeving

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Jabbeke (JABBEKE)

  Regio: JABBEKE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Barista Nespresso te Oostakker (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: Xtra Interim & Select

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar studenten of niet studenten die willen werken als Barista! Ben jij een koffieliefhebber? Onze klant is op zoek naar barista's die klanten kunnen verwennen met lekkere koffiebereidingen. Jouw taak zal zijn om de klanten te ontvangen aan de bar en je bereidt voor hen verschillende koffiebereidingen. Heb je geen ervaring als barista? Geen paniek, er worden workshops georganiseerd!

 • jobstudent (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Picco Belli

  Type: Studentenjob

  medewerker broodjeszaak broodjes bereiden afwas klanten bedienen

 • Jobstudent Schoonmaak (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor een schoonmaakbedrijf regio Oostende zoeken we jobstudenten voor de Paasvakantie. Je helpt mee met de vaste werknemers in de schoonmaak, dit in openbare delen van gebouwen en burelen.

 • Commercieel buitendienstmedewerker (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

  Type: Vaste Job

  U beheert op een autonome manier uw klantenportefeuille in de regio Vlaams-Brabant en bouwt lange termijnrelaties uit met uw klanten. Hierbij steunt u op de uitstekende service en het uitgebreide assortiment van de producten. Uw cliënteel bestaat uit handelaren in dakbedekkingsproducten en hun klanten dakwerkers. U geeft ook commercieel en technisch advies aan uw klanten, zowel in hun dagdagelijkse business als bij meer specifieke vragen. Bij aanvang krijgt u een professionele interne opleiding om de technische aspecten van de producten/dakbedekking te beheersen.

 • Preventieadviseur (Regio Oostende)

  Regio: Regio Oostende

  Bedrijf: Darwin

  Type: Vaste Job

  U adviseert de werkgever, de leidinggevenden en de werknemers met als doelstelling de verbetering van het welzijn van de werknemers. U voert de opdrachten uit in het kader van het dynamisch risicobeheersingssysteem en vervult diverse wettelijke taken. U promoot de veiligheid en implementeert de beheersmaatregelen volgens het globale welzijnsbeleid, en dit in overleg met de andere preventieadviseurs. U bent het dagelijks aanspreekpunt inzake welzijn en veiligheid ter zake, en implementeert dit beleid door aanwezigheid op de werkvloer en overleg met de hiërarchische verantwoordelijken. U werkt nauw samen met de technische diensten omtrent de opvolging van verbeteringen, keuringen en controleprogramma’s. U brengt regelmatig verslag uit aan de HL over de arbeidsomstandigheden en mogelijke verbeteringen betreffende de veiligheid en gezondheid op de werkvloer. U rapporteert aan het diensthoofd IDPB omtrent uw interventies en de realisaties van het DRBS en de actieplannen.

 • Agent de radioprotection allround (Regio Huy)

  Regio: Regio Huy

  Bedrijf: ECS

  Type: Werfreserve

  En tant qu’agent de radioprotection allround, vous êtes responsable de la réalisation de contrôles radiologiques sur des sites nucléaires en Belgique. Votre motivation, savoir-faire et communication ouverte vous permettent d’être engagé auprès de tous nos clients. Vous rejoignez une équipe jeune et stable. Vous servez d’exemple pour tout ce qui est de la sécurité et de la sûreté nucléaire ; vos tâches sont entre autres les suivantes : Réalisation de mesures de radiation et d’activité ; Rapportage quotidien des tâches réalisées / anomalies / propositions d’amélioration etc. ; Suivi de travaux comportant des risques radioactifs ; Détermination d’équipements de protection individuelle des opérateurs ; …

Zoek naar antwoorden van ESPACE COPY in sociale netwerken
Look for responds of ESPACE COPY in social networks

Lees alle opmerkingen voor ESPACE COPY. Laat een reactie achter voor ESPACE COPY. ESPACE COPY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ESPACE COPY. Leave a respond for ESPACE COPY. ESPACE COPY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ESPACE COPY op de google maps. Adres en contacten ESPACE COPY
Location of ESPACE COPY on the google maps. Address and contacts of ESPACE COPY

Andere gerelateerde bedrijven als come ESPACE COPY ESPACE COPY: FUN?RAILLES CLOSSON | LUC SALEMBIER | 'T HOEVEKE | Koen Hendrickx | LEYMAN-DE MULDER

Other related companies as ESPACE COPY: FUN?RAILLES CLOSSON | LUC SALEMBIER | 'T HOEVEKE | Koen Hendrickx | LEYMAN-DE MULDER

ESPACE COPY is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ESPACE COPY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02120880126. Het bedrijf ESPACE COPY bevindt zich op het adres: RUE DE MOORSLEDE 40B; 1020; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 405,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 464,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Lijst met producten zijn Activités: Photocopies..
De hoofdactiviteit van ESPACE COPY is Transportuitrusting, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ESPACE COPY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ESPACE COPY, openstaande posities, locatie van ESPACE COPY op de kaart.

ESPACE COPY is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is ESPACE COPY, company assigned to the tax number BE02120880126. The company ESPACE COPY is located at the address: RUE DE MOORSLEDE 40B; 1020; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 405,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 464,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Imprimeries and copyshops. List of products are Activités: Photocopies..
The main activity of ESPACE COPY is Transportation Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ESPACE COPY is not available. You also can look at reviews of ESPACE COPY, open positions, location of ESPACE COPY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ESPACE COPY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ESPACE COPY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ESPACE COPY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ESPACE COPY, employees, financial statistics.