ERIC BEX

Contactgegevens ERIC BEX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ERIC BEX: address, phone, fax, email, website, opening hours

ERIC BEX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE XHAV?E 2; 4420; SAINT-NICOLAS, België

Telefoon (phone): 42472890 (+32-42472890) 42472890 (+32-42472890)

Fax (fax): +32 (53) 531-19-73 +32 (53) 531-19-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ERIC BEX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ERIC BEX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ERIC BEX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ERIC BEX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ERIC BEX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ERIC BEX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ERIC BEX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ERIC BEX
Products information ERIC BEX

BTW identificatienummer (tax): BE06408294677
Ondernemingsnummer: 4953430175
Hoofdstad (capital): 120,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 580,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in ERIC BEX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ERIC BEX
(Get full report from official database of BE for ERIC BEX)

Aanvulling soorten activiteiten voor ERIC BEX
Addition kinds of activities for ERIC BEX

20330106. Spaghetti en andere Pastasaus: verpakt in blikjes, potten, enz | Spaghetti and other pasta sauce: packaged in cans, jars, etc
24310702. Porch werk, hout | Porch work, wood
30890206. Doekspelden, kunststoffen | Clothespins, plastics
38239908. Potentiometrische zelfbalancerende inst., Behalve x-y plotters | Potentiometric self-balancing inst., except x-y plotters
79110101. Danszaal of balzaal operatie | Dance hall or ballroom operation

Werken bij ERIC BEX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ERIC BEX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ERIC BEX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ERIC BEX. Looking for open vacancies in other companies

 • Bandenkraanmachinist (m/v) - Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ACTIEF GENT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Op zoek naar een job als kraanmachinist? Lees dan zeker verder! Als bandenkraanmachinist voer je graafwerken uit met moderne graafkranen. Daarnaast zorg je in een ploeg van 2 a 3 collega's voor de volledige afwerking van de bovenbouw. Ook zal je een grote verantwoordelijkheid dragen wat betreft de publieke veiligheid.

 • Handige productiemedewerker (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Heverlee zijn we op zoek naar een gemotiveerde productiemedewerker.   Jouw takenpakket als productiemedewerker ziet er als volgt uit:  het reinigen en ontbramen van aluminium componenten en profielen het reinigen en onderhouden van de freesmachines en de werkvloer Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

 • Kwaliteitscontroleur - Textiel (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Na een interne opleiding van 3 - 4 weken in dagploeg, word je tewerkgesteld in 2 ploegen.   Je bent verantwoordelijk voor het nemen van stalen volgens de vooropgestelde procedures. Vervolgens worden deze stalen ook uitgebreid getest en opgevolgd. Alle informatie wordt ingeput in het bedrijfssysteem. Bedrijfsprofiel: Voor een internationaal bedrijf in volle groei, zoeken wij momenteel extra mensen op lange termijn!

 • Ploegbaas (KNESSELARE)

  Regio: KNESSELARE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio Aalter zijn wij op zoek naar een verantwoordelijke (m/v) voor het atelier. Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van een 20tal arbeiders. Je weet ze te motiveren. Je staat in voor de werkvoorbereiding van de projecten Je bent verantwoordelijk voor het analyseren van plannen en het uittekenen ervan Je overlegt vaak met collega's en werfleiders om ervoor te zorgen dat projecten goed verlopen

 • huishoudhulp Hamme (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: DANIKA

  Type: Dienstenchequebaan

  Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

 • JOBSTUDENT VERKOOP BAKKERIJ regio Koksijde (KOKSIJDE)

  Regio: KOKSIJDE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor een bakkerij regio Koksijde zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die zich willen engageren om op zaterdag en/of zondag te werken, alsook tijdens de schoolvakanties. Dagen en uren zijn bespreekbaar.

 • student/stagiair (m/v) (HULDENBERG)

  Regio: HULDENBERG

  Bedrijf: BABYBIEBELBOX

  Type: Studentenjob

  studenten (vanaf 18 jaar), volwassenonderwijs of stageplaats 1 of meerdere dagen per week (of bij mogelijkheid meerdere dagen in vakanties of wanneer je géén les hebt) Flexibele kinderverzorg(st)er om in ons kinderdagverblijf BABYBIEBELBOX te werken. Dagelijks zijn er maximum 46 kindjes aanwezig, met totaal 9 verzorg(st)ers. Elke dag is er een kinderverzorg(st)er extra aanwezig + ook de zaakvoerster is extra aanwezig.

 • Jobstudent McDonald's Lommel (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: McDONALD'S

  Type: Studentenjob

  Wij zoeken jobstudenten die ons helpen met de bediening van de klanten aan de kassa of met het bereiden van fastfoodgerechten in de keuken. Aan de kassa ben je verantwoordelijk voor het onthaal en de bediening van de klanten. Het bieden van een goede, snelle en vriendelijke service staat voor ons centraal. Ook draai je mee in ons concept van tafelbediening. Verder sta je aan de kassa ook in voor het goede verloop in het restaurant: tafels afruimen indien nodig, vuilbakken ledigen, poetsen,... In de keuken ben je verantwoordelijk voor het bereiden van de verschillende soorten hamburgers, salades en andere kleine gerechten. Ook hier staat service centraal, samen met ordelijkheid en stiptheid. Voedselveiligheid is van het allerhoogste belang. Andere taken die uitgevoerd moeten worden zijn onder andere het aanvullen van de voorraad, het bedienen van de klanten die via de drive het restaurant bezoeken, het controleren van de voorraden, ...

 • JOBSTUDENTEN ZORGKUNDIGE (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SINT JOZEF - ZUSTERKENS DER ARMEN

  Type: Studentenjob

  VERZORGING VAN OUDEREN IN EEN WOONZORGCENTRUM WEEKENDWERK

 • Chauffeur CE vaste rit (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: XWIFT

  Type: Vaste Job

  Wegens sterke groei, zijn we op zoek naar een chauffeur C/CE voor rondritten met optie vaste uren die ons team van 125 chauffeurs kan versterken. Door ons uitgebreid klantenbestandkan je kiezen en kom je bij: verschillende klanten in diverse sectoren wat zorgt voor veel afwisseling in je job een vaste klant met vaste uren wat zorgt voor een vaste structuur en vaste uren De opdracht krijg je door van onze dispatch en je vertrekt vanuit je eigen woonplaats. Je laadt de vrachtwagen bij de klant en je werkt volgens de regels van ladingzekerheid. Je lost op verschillende stopplaatsen. Per dag voer je 1 of 2 rondritten uit voor een klant. Wil jij onze nieuwe collega worden? Twijfel dan niet

 • TECHNISCH MAGAZIJNBEDIENDE (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: EASY SYSTEMS BENELUX

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor het stockbeheer (wat komt er binnen en wat gaat er buiten?) Je houdt de productie mee in het oog en zorgt dat er voldoende stock is om productieplanning te kunnen bijhouden. Met de levertermijn in het achterhoofd, zorg jij dat er steeds voldoende stock is van de producten, doet dus tijdig bijbestellingen. Je volgt de safetystocks op. Je plant transporten in, maakt de verzendingen klaar en je zorgt voor de orderpicking. Je staat in voor het inboeken in het ERP systeem. Je waakt samen met de productiemedewerkers over de kwaliteit van onze producten. Je bent bereid om sporadisch bij te springen bij eenvoudige bewerkingen (bv. zagen).

 • FLEXI-JOB Barman/kelner (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: AAN HET STRAND VAN OOSTENDE

  Type: Flexijob

  "Aan het strand van Oostende" is intussen een vaste waarde en nog steeds een speelse, vrolijke, kleurrijke tent die valt onder de noemer Brasserie - Grand Café, maar dan "freestyle" Onze drukbezochte zaak is gelegen op de alombekende Dageraadplaats en biedt plaats aan een vijftigtal gasten tijdens de winter en in de zomer een honderdtal. Wij verzorgen, met de glimlach, ontbijt, lunch & diner. Ons team bestaat uit een 10-tal medewerkers die vriendelijk, vrolijk & gastvrij zijn. Passie en gedrevenheid zijn per definitie een absolute must! Neem ook eens een kijkje op onze website: www.aanhetstrandvanoostende.be

Zoek naar antwoorden van ERIC BEX in sociale netwerken
Look for responds of ERIC BEX in social networks

Lees alle opmerkingen voor ERIC BEX. Laat een reactie achter voor ERIC BEX. ERIC BEX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ERIC BEX. Leave a respond for ERIC BEX. ERIC BEX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ERIC BEX op de google maps. Adres en contacten ERIC BEX
Location of ERIC BEX on the google maps. Address and contacts of ERIC BEX

Andere gerelateerde bedrijven als come ERIC BEX ERIC BEX: SOC. SECRETARIAAT SECUREX | FRANS SIMOENS | LA.BEL | STUBBE | Watrin Axelle

Other related companies as ERIC BEX: SOC. SECRETARIAAT SECUREX | FRANS SIMOENS | LA.BEL | STUBBE | Watrin Axelle

ERIC BEX is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ERIC BEX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06408294677. Het bedrijf ERIC BEX bevindt zich op het adres: RUE XHAV?E 2; 4420; SAINT-NICOLAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 120,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 580,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in ERIC BEX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ERIC BEX is Landbouwdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ERIC BEX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ERIC BEX, openstaande posities, locatie van ERIC BEX op de kaart.

ERIC BEX is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is ERIC BEX, company assigned to the tax number BE06408294677. The company ERIC BEX is located at the address: RUE XHAV?E 2; 4420; SAINT-NICOLAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 120,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 580,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in ERIC BEX were not found.
The main activity of ERIC BEX is Agricultural Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ERIC BEX is not available. You also can look at reviews of ERIC BEX, open positions, location of ERIC BEX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ERIC BEX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ERIC BEX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ERIC BEX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ERIC BEX, employees, financial statistics.