ERAGCO

Contactgegevens ERAGCO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ERAGCO: address, phone, fax, email, website, opening hours

ERAGCO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MAASTRICHTERSTRAAT 6A; 3740; BILZEN, België

Telefoon (phone): 89511151 (+32-89511151) 89511151 (+32-89511151)

Fax (fax): +32 (57) 713-96-27 +32 (57) 713-96-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ERAGCO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ERAGCO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ERAGCO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ERAGCO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ERAGCO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ERAGCO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ERAGCO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ERAGCO
Products information ERAGCO

BTW identificatienummer (tax): BE09197174072
Ondernemingsnummer: 8614624023
Hoofdstad (capital): 595,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 532,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in ERAGCO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ERAGCO
(Get full report from official database of BE for ERAGCO)

Aanvulling soorten activiteiten voor ERAGCO
Addition kinds of activities for ERAGCO

4225. Algemene opslag en opslag | General warehousing and storage
14590000. Klei en aanverwante mineralen, nec | Clay and related minerals, nec
20330300. Vruchten en fruitproducten, in blikjes, potten, enz. | Fruits and fruit products, in cans, jars, etc.
28239902. Sigaretrek, cellulosevezel | Cigarette tow, cellulosic fiber
60999910. Belastingcertificaat verkoop- en aflossingsbureaus | Tax certificate sale and redemption agencies
79970204. Jachtclub, lidmaatschap | Yacht club, membership

Werken bij ERAGCO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ERAGCO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ERAGCO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ERAGCO. Looking for open vacancies in other companies

 • PRODUCTIE OPERATOR CHOCOLADE (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een chocoladebedrijf zijn we op zoek naar Productie Operatoren. Je voornaamste taken zijn: Instellen en besturen van de productielijn Bewaken van productieparameters (snelheid, temperatuur, ..) en bijsturen van afwijkingen Opvolgen van het aanmaak-, bereidings-, inpak -en afvulproces Reinigen van de productielijn

 • Customer Service (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als Customer Service zijn je voornaamste taken: - Maximalizeren van klantentevredenheid - Opvolgen van klanten orders - Communiceren met interne/extere stakeholders, team leaders en managers - Informeren van de klant - Participeren in constante verbetering

 • cnc bediener (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

   Voor onze klant te Olen, die actief zijn in opbouw en montage van trailers en aanhangwagens zoeken wij : een cnc bediener voor plooibank en lasersnijmachine Laden en lossen van lasersnijmachine , instellen machine  storingen oplossen Bedienen van plooibank , monteren en demonteren van plooigereedschap

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Merchtem/Meise (MERCHTEM)

  Regio: MERCHTEM

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.   Je zal voornamelijk naar klanten gaan in regio Merchtem en Meise.

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Herzele (HERZELE)

  Regio: HERZELE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

 • Huishoudhulp in Pulle-Zandhoven (ZANDHOVEN)

  Regio: ZANDHOVEN

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Ruiselede,dringend! (RUISELEDE)

  Regio: RUISELEDE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Bij dit gezin worden er 8 u gepresteerd.Combineren met andere gezinnen in de buurt is zeker mogelijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudelijke Hulp (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp ondersteun je de gezinnen in hun huishoudelijke taken. Hulp in het huishouden kan volgende taken omvatten : Schoonmaken, wassen, strijken en bereiden van maaltijden. Dagelijkse boodschappen zoals naar het postkantoor of de bakker gaan, kunnen ook

 • 1 HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOVENDEGEM (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

 • Afwasser weekend (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: TETE A TETE

  Type: Studentenjob

  Afwassen en poetsen

 • Tekenaar (LINT)

  Regio: LINT

  Bedrijf: WaW

  Type: Vaste Job

  Als Technisch Tekenaar werk je projecten uit in Solidworks Je vertrekt van een eigen ontwerp of van het ontwerp van de klant, waarbij jij het tekenwerk doet Je verwerkt de technische gegevens en vertaalt ze naar de productieafdeling Je zet een vraag van een klant om in een optimale oplossing Je gaat ter plaatse bij klanten om opmetingen te doen Je staat in nauw contact met onze nieuwe en huidige klanten Je staat de commercieel directeur bij Een interne opleiding is voorzien  

 • Junior programmeurs (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: SOFT NAERT

  Type: Vaste Job

  We zoeken een enthousiaste, gemotiveerde collega die de noden van onze verschillende klanten kan omzetten naar kant en klare oplossingen. Je werkt in teamverband, maar werkt dikwijls zelfstandig aan uitdagende projecten. Je haalt plezier uit het oplossen van problemen en hebt interesse in bedrijfsprocessen. Jouw persoonlijke inspanningen vertalen zich bij de klant als oplossingen die hen efficiënter en kostenbesparender laten werken.

Zoek naar antwoorden van ERAGCO in sociale netwerken
Look for responds of ERAGCO in social networks

Lees alle opmerkingen voor ERAGCO. Laat een reactie achter voor ERAGCO. ERAGCO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ERAGCO. Leave a respond for ERAGCO. ERAGCO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ERAGCO op de google maps. Adres en contacten ERAGCO
Location of ERAGCO on the google maps. Address and contacts of ERAGCO

Andere gerelateerde bedrijven als come ERAGCO ERAGCO: ARMAND VAN MELKEBEKE | V.S.-ASSOC | De Bie | CARINE COPPENS | MATHIEU NEYENS

Other related companies as ERAGCO: ARMAND VAN MELKEBEKE | V.S.-ASSOC | De Bie | CARINE COPPENS | MATHIEU NEYENS

ERAGCO is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ERAGCO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09197174072. Het bedrijf ERAGCO bevindt zich op het adres: MAASTRICHTERSTRAAT 6A; 3740; BILZEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 595,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 532,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in ERAGCO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ERAGCO is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ERAGCO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ERAGCO, openstaande posities, locatie van ERAGCO op de kaart.

ERAGCO is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is ERAGCO, company assigned to the tax number BE09197174072. The company ERAGCO is located at the address: MAASTRICHTERSTRAAT 6A; 3740; BILZEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 595,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 532,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in ERAGCO were not found.
The main activity of ERAGCO is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ERAGCO is not available. You also can look at reviews of ERAGCO, open positions, location of ERAGCO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ERAGCO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ERAGCO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ERAGCO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ERAGCO, employees, financial statistics.