EDITIONS V.D.S.P.

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • EDITIONS V.D.S.P.
Private companiesMetal Mining • EDITIONS V.D.S.P.

Contactgegevens EDITIONS V.D.S.P.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EDITIONS V.D.S.P.: address, phone, fax, email, website, opening hours

EDITIONS V.D.S.P.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE BARRI?RE MOYE 8; 1300; WAVRE, België

Telefoon (phone): 10227205 (+32-10227205) 10227205 (+32-10227205)

Fax (fax): +32 (61) 126-29-25 +32 (61) 126-29-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EDITIONS V.D.S.P.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EDITIONS V.D.S.P."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EDITIONS V.D.S.P."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EDITIONS V.D.S.P., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EDITIONS V.D.S.P.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EDITIONS V.D.S.P., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EDITIONS V.D.S.P.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EDITIONS V.D.S.P.
Products information EDITIONS V.D.S.P.

BTW identificatienummer (tax): BE08277618408
Ondernemingsnummer: 8270751953
Hoofdstad (capital): 161,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 868,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in EDITIONS V.D.S.P. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EDITIONS V.D.S.P.
(Get full report from official database of BE for EDITIONS V.D.S.P.)

Aanvulling soorten activiteiten voor EDITIONS V.D.S.P.
Addition kinds of activities for EDITIONS V.D.S.P.

161102. Surfacing en bestrating | Surfacing and paving
20439906. Hominy grits: bereid als ontbijtgranen ontbijt | Hominy grits: prepared as cereal breakfast food
28990500. maten | Sizes
31720206. Naaien gevallen | Sewing cases
37649903. Voortstuwingseenheden voor begeleide raketten en ruimtevaartuigen | Propulsion units for guided missiles and space vehicles
38250104. Bleed control cabinets (motortesters) | Bleed control cabinets (engine testers)
38279915. Optische elementen en samenstellingen, behalve oogheelkundig | Optical elements and assemblies, except ophthalmic
59410601. Backpacking apparatuur | Backpacking equipment
73720000. Voorverpakte software | Prepackaged software

Werken bij EDITIONS V.D.S.P.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EDITIONS V.D.S.P.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EDITIONS V.D.S.P.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EDITIONS V.D.S.P.. Looking for open vacancies in other companies

 • Schoonmaker wekelijks 2x 4u - Oostende (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma in Oostende zijn we op zoek naar een schoonmaker die wekelijks 2 dagen 4u wil werken. Je poetst de toonzaal, ontvangstruimte en bureau's. Je uren kan je zelf bespreken met de zaakvoerder.

 • medewerker technische dienst (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: ASAP TERNAT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  • Je staat in voor onderhoud en herstellen van gebouwen, verpakkingsmachines, transportbanden en aanverwante machines • Je biedt ondersteuning aan de productie bij het gebruik van de machines • Je zoekt naar creatieve oplossingen voor de productieafdeling • Je bewaakt de kwaliteit, de veiligheid en de efficiëntie van de onderhoudsprocessen. • Je ziet erop toe dat alle medewerkers de regels en veiligheidsvoorschriften naleven en je vervult daarbij een voorbeeldfunctie • Je draagt bij tot het creëren van een aangename werksfeer en je benadert anderen met een positieve ingesteldheid • Je motiveert personen met een handicap binnen de productieomgeving met het oog op een goede taakuitvoering

 • Technieker rollend materieel (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Actief Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als monteur binnen deze gespecialiseerde en op en top professionele onderneming sta je in voor het inrichten en bekleden van bedrijfswagens. Op maat van de klant zal je de voertuigen voorzien van vloeren, wanden, kasten, stellingen, ... Je zorgt ervoor dat alle toebehoren correct geïnstalleerd en aangesloten worden. Vb. compressoren, verwarming, signalisatie,...

 • Operator 2 ploegen (m/v) (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je start de werkweek ofwel om 5u ofwel om 13u, afhankelijk in welke ploeg je die week werkt uiteraard. Aangezien je over een ruim en uitgebreid takenpakket beschikt, weet je wel wat gedaan! Maar samen met de collega's is dat des te leuker! Dit gaat als volgt: - Plaatsen van de aluminiumband op de haspel - Opstarten en stoppen van de machine en de orders in de computer - Instellen van de machine naargelang het type rolluikkasten - Uitvoeren van tussentijdse controles op de kwaliteit van de geproduceerde rolluikkasten (zowel visueel als met behulp van schuifpasser en hulpstukken) - Nemen van corrigerende acties bij vaststellen van afwijkingen - Melden van afwijkingen aan de kwaliteitsverantwoordelijke - Registreren van vaststellingen op de controlefiche - Verpakken van de afgewerkte rolluikkasten - Verhelpen van kleine technische storingen Na 8 uren een bezige bij te zijn zorg je er voor dat je de werkruimte proper achterlaat voor jouw collega's die de volgende shift werken.

 • STUDENTEN (18+) - PRODUCTIE - FYSIEK WERK - DOORHEEN DE WEEK - MOOI LOON - HERENTALS (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf in Herentals werkzaam in de voeding zoeken wij gemotiveerde jobstudenten die kunnen werken in de productie doorheen de week.

 • Koerier/staalnemer (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Studentenjob

  koerier/ staalnemer m/v sta je in voor volgende taken: - Je gaat met een eigenbedrijfswagen de stalen ophalen bij slagers, dit in Oost - West Vlaanderen. ( gans Vlaanderen) - Je gaat de dag zelf nog de stalen terug afleveren in het bedrijf te Brugge

 • Onderhoudstechnieker (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: Konvert Interim Lommel

  Type: Vaste Job

  Voor een beton bedrijf gelegen te Lommel zoeken wij een onderhoudstechnieker. Je zal instaan voor het algemeen onderhoud van de machines in dit bedrijf. Indien er iets stuk is zal je dit ook zo snel mogelijk proberen te maken. Je bent een flexibel persoon aangezien je ook stand-by zal staan.

 • Senior dossierbeheerder boekhouding (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

  Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

  Bedrijf: RUN4TALENTS

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een Jr. en Sr. dossierbeheerder. Als dossierbeheerder komt u terecht in een jong, dynamisch en sterk groeiend kantoor met een uitstekende reputatie en familiale sfeer. Uw takenpakket als dossierbeheerder: U bent verantwoordelijk voor de volledige opvolging en voorbereiding van de aan u toegewezen dossiers (A tot Z). U staat in voor het opstellen van de balans, de jaarrekening en de bijhorende fiscale aangiften (personenbelasting, vennootschapsbelasting). U bent het aanspreekpunt voor de aan u toegewezen dossiers en staat hen op professionele wijze bij met (fiscaal) advies.

 • Teamlead voor farmaceutische cleaning (m/v) regio Beerse (BEERSE)

  Regio: BEERSE

  Bedrijf: CARE

  Type: Vaste Job

  Care Expert Cleaning helpt mee nieuwe geneesmiddelen ontdekken en reinigt en desinfecteert cleanrooms en labo’s in de farmaceutische industrie. Werken in een cleanroom vergt structuur, organisatie en discipline. Procedures moeten strikt gevolgd worden en je maakt schoon wat visueel niet vuil is. Daarom werkt Care Expert Cleaning met perfectionisten, mensen met een grote drive die daarenboven leergierig zijn. Functie Voor onze farmaceutische klant in de regio Beerse zijn we op zoek naar een teamlead. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het aansturen en opvolgen van onze cleaning operators. Je weet je team te coachen op het naadloos volgen van de procedures. Prioriteit hierbij zijn veiligheid en kwaliteit! Je voert de nodige controles uit en rapporteert deze zowel intern als naar de klant. Bovendien zorg je in samenspraak met de Site Lead voor het volgen van relevante KPI’s met betrekking tot training, veiligheid en kwaliteit.

 • Gedreven telesales (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: InstaHome

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Ondertussen hebben we al meer dan 100 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

 • RESERVE Reinigers chocoladefabriek Dendermonde 2018 (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers in een chocoladefabriek uit de regio Dendermonde en Aalst zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. Je gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Maandag tem donderdag: van 7u30u tot 16u30 Vrijdag: van 7u tot 11u30 (37u/week)

 • Bediening/bar (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: VALLÉ CARMEN

  Type: Flexijob

  Je staat in voor de verkoop van maaltijden en dranken bij de klanten op een klantvriendelijke manier.

Zoek naar antwoorden van EDITIONS V.D.S.P. in sociale netwerken
Look for responds of EDITIONS V.D.S.P. in social networks

Lees alle opmerkingen voor EDITIONS V.D.S.P.. Laat een reactie achter voor EDITIONS V.D.S.P.. EDITIONS V.D.S.P. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EDITIONS V.D.S.P.. Leave a respond for EDITIONS V.D.S.P.. EDITIONS V.D.S.P. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EDITIONS V.D.S.P. op de google maps. Adres en contacten EDITIONS V.D.S.P.
Location of EDITIONS V.D.S.P. on the google maps. Address and contacts of EDITIONS V.D.S.P.

Andere gerelateerde bedrijven als come EDITIONS V.D.S.P. EDITIONS V.D.S.P.: Dierckx | Mussels P | A.A. Belgaprint/B.K.S. | VDO-DAYTON-SODIPARTS | Copex Freight Forwarding NV

Other related companies as EDITIONS V.D.S.P.: Dierckx | Mussels P | A.A. Belgaprint/B.K.S. | VDO-DAYTON-SODIPARTS | Copex Freight Forwarding NV

EDITIONS V.D.S.P. is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EDITIONS V.D.S.P., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08277618408. Het bedrijf EDITIONS V.D.S.P. bevindt zich op het adres: RUE BARRI?RE MOYE 8; 1300; WAVRE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 161,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 868,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in EDITIONS V.D.S.P. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EDITIONS V.D.S.P. is Metaalmijnen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EDITIONS V.D.S.P. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EDITIONS V.D.S.P., openstaande posities, locatie van EDITIONS V.D.S.P. op de kaart.

EDITIONS V.D.S.P. is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is EDITIONS V.D.S.P., company assigned to the tax number BE08277618408. The company EDITIONS V.D.S.P. is located at the address: RUE BARRI?RE MOYE 8; 1300; WAVRE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 161,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 868,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in EDITIONS V.D.S.P. were not found.
The main activity of EDITIONS V.D.S.P. is Metal Mining, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of EDITIONS V.D.S.P. is not available. You also can look at reviews of EDITIONS V.D.S.P., open positions, location of EDITIONS V.D.S.P. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EDITIONS V.D.S.P., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EDITIONS V.D.S.P., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EDITIONS V.D.S.P., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EDITIONS V.D.S.P., employees, financial statistics.